地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

被凌辱的女友

Chan123 發表於 2018-11-30 22:59:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
咩係被凌辱?有冇師兄鍾意凌辱女友?當你以為設計成功,令女友暴露於人前,或成功地讓人抽佢水,你有冇諗過你女友其實暗暗地配合你?什或誘導你凌辱自己?
! I5 j# Z! U8 e+ K4 y) Q; x. i4 \$ `$ T3 w3 X
我叫阿兒,27歲,公關公司客戶主任。身材唔算標青,勝在夠平均,仲有對殺死人嘅長腿。同男友一齊幾年,我知佢有凌辱傾向,而我就係一個有被凌辱傾向嘅女友。 # z6 i. p, n% _  ?: |! q3 q5 e) }
9 V" b( L- J$ J( i3 Q) l6 K( T1 P
阿添完全唔介意我呢個女友著得性感,相反地佢好自豪。叫佢幫眼揀衫,唔性感嘅佢唔揀。我有問過佢唔怕我被人睇蝕咩?佢就是是但但咁答我,“我會保護你嘛”。。。
* j! G9 [' D9 ]4 w5 }; X/ f第一次我感覺到佢會因為我被人抽水而興奮,要數第一次二人去沙巴旅行。 我哋每日都落酒店泳池曬太陽。係,只係曬,因為我哋都唔識游水。有日我曬到咁上下,想爬低曬,阿添提議我除咗上身bikini, 佢話我呢兩日已經曬到有個印。我件bikini 係掛頸式,只得頸位有繩,要除就要成件除,唔係爬低解開背後繩嘅款,點除呀!佢話除咗我哋,就只得兩個鬼佬,咁少人唔怕啦,況且除一除都好快再爬低都好快。我初初唔係太想,因為覺得兩個鬼佬望咗我好耐,不過我都明,成個泳池都冇人,唔望我可以望邊個呢。
6 h# R8 S: W* l+ b4 `8 q' }3 k/ }2 T: h* y1 X, S6 e
我坐起身除咗件bikini 後,阿添條死仔竟然叫我唔好爬低住,佢話我連少少布都冇,就咁爬低唔好,話去拎條大毛巾俾我。一齊咗半年,我點會唔知佢有幾細心,無啦啦咁講,直覺話我知佢想暴露我於人前。既然係咁,我雙手微微托起兼掩住對波,再企咗起身等佢拎毛巾。面向住兩個鬼佬,表現得有少少怕羞咁笑咗下。阿添返黎幫我舖毛巾時,我仲要嫌佢幫我舖得唔好,變成一身護乳,一手整手巾。向住三個男人烏低身,浪下浪下對波,原來都有少少興奮。一邊曬太陽,我就一路諗呢三個男友望住我嘅身體,唔知佢哋個腦諗緊咩呢?而阿添個傻佬就喺我身邊鬼食泥咁,話最衰自己唔做少少醒起要拎毛巾,又舖得唔好,累我被人睇蝕。佢身有屎驚我嬲,咁我就陪你玩吓啦。. n  }& L1 I( D9 g8 \! z% ]
/ ]( A( t$ \7 e  v9 Z0 y
返上酒店時,我扮晒唔開心。佢把口氹我,身體就好誠實。我喺bikini 上著件see through tee 就由泳池返上房,喺lift 時,佢從後攬住我,我已經感覺到佢硬咗。如果唔係以為我唔開心,佢可能一入房,門都未山就砌我。 就由嗰日起,佢越來越大膽,我亦感覺到佢會因為凌辱我而感到興奮。
回復

hostele 發表於 2019-1-6 19:52:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
good share
回復

hostele 發表於 2019-1-17 20:36:27 | 顯示全部樓層
Thousand thanks
回復

snowwolfsnow 發表於 2019-8-15 00:18:54 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

mkt11 發表於 2023-10-2 16:48:35 | 顯示全部樓層
good share
回復