地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

前一陣子和太太的好姊姐3P

Chan123 發表於 2018-11-28 10:51:55 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
有一季公司有幾單大雕,所以我番工可以行行企企。有D師兄都可能知道我太太B生得幾靚好玩得。B有幾個靚太好朋友,其中一個叫KC, 都係屋企有D錢咁啦。早排KC生日,佢地四個太太就預早約埋book 咗間貴夾唔飽嘅西餐去同KC慶祝。佢地一班女人果日下午先去咗一齊扮靚,修甲、整頭、化裝。我地個賓賓又返咗祖家放假,我諗住果晚食自己。點知放工之前太太急call話另外兩位太太放飛機,咁樣佢哋 book咗四個位又冇得 cancel, KC老公又有事去咗美國分公司,D細路又去咗 camp, 咁我就要去食埋果兩份。
* Q! {/ ]& t/ W' T我最中意美觀程度一流嘅KC, 我飛身先去同佢哋會合,兩條靚太好索,又高跟鞋又低胸又中門大開,兩個d Chanel 5 好香,齋睇住兩位索太扭下扭下行我已經硬Q哂。去到嗰間餐廳B先入,我同KC行慢半拍,個waitress好好囗:「先生,你太太好靚」佢以為KC係我老虎,咁我哋双望一笑,我暈咗幾秒,KC真係好靚… 我哋入到間嘢篤篤位,有D黑,四人枱佢哋兩位坐一邊,我就坐低對面。頭盤生
回復

ebook17282004 發表於 2019-1-6 12:25:39 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks guy
回復

Hsuki 發表於 2019-12-6 14:46:06 | 顯示全部樓層
Gujjgfchbnjk
回復

Hsuki 發表於 2020-7-8 17:30:15 | 顯示全部樓層
afhhkaehkk
回復

e122436858@gmai 發表於 2021-1-25 23:43:29 | 顯示全部樓層
好好好好好好好好好好好好
回復

69yummy69 發表於 2021-7-15 21:03:57 | 顯示全部樓層
Tahnskkkddxhh
回復

Ssf2889 發表於 2021-9-28 23:31:46 | 顯示全部樓層
Ghhjj#kkggfddfhjkmmbvvhjj
回復

Ssf2889 發表於 2021-9-28 23:32:37 | 顯示全部樓層
Good story I love see see see
回復

winter88 發表於 2022-8-15 12:41:59 | 顯示全部樓層
thank q ching sharing
回復

wateralan39 發表於 2022-9-19 18:44:40 | 顯示全部樓層
Thank for sharing
回復