地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

舊同事 2

szekao 發表於 2019-9-20 15:59:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「Ada妳實在太靚喇,加上又有成熟韻味,深深咁吸引住我,令我深深地愛
+ z, ~* M+ ], [+ o5 X2 D      上妳而且無法自拔。妳知道嘛?我成日想實妳,妳可知我對妳壓抑有幾苦嗎?」 ' {& p5 V6 ^, B) |
0 _+ e7 ?9 Q$ @1 Z4 v+ E) s$ S$ [
        Ada被我讚到西毛都鬆晒,垂低頭任我摸,趁呢個機會我就開始除佢衫褲。 * w0 w* j/ A7 T/ R0 N* y; P
      對波真係好撚正,好似對吊鐘咁,兩粒姩頭好堅挺,D陰毛又密、又多,人地話
8 _) K0 q8 b1 h# [      「黑而大,正衰西」,真係成個姣西款。我捽住佢兩粒大姩頭,一邊咬耳珠讚佢
. L; G0 \/ a: {( I8 J      靚,搞到佢成身軟哂,D西水係咁標出黎。 7 _8 n) h, [% K
% g* H8 u* @6 W; J& q* R
        我知道宜家講乜都假,粒聲唔出咁搏命挖佢塊西。唔知係唔係佢塊西俾人屌 ) e6 I& y  T  i0 u' M/ E# y! P& y
      得少呢?我挖到深處時覺得又滑又暖,個西窿特別緊窄,加上又冇生過仔,同D 7 q+ k% D0 e) c; [9 B
      老處都相差無幾。
0 W6 Z/ ~" l+ z! Z
' V4 T( y4 X+ R  Y) A        一股清泉急湧直下之際,佢突然間企起身,我以為佢要醒我一巴掌,點知佢 * Y- |' S) C/ T8 L5 t* I* F" J
      話失陪一陣,要去一去洗手間。當佢返黎既時候,低聲響我耳邊講:「今晚我俾
! x+ M" O# k( t& l) n2 i      你砌。」我即刻開心到暈。 3 Z; E& t. L3 I. |

" |9 h) ?4 C  ^% k( s! y        我坐既位置岩岩面對住沖涼房既門口,佢沖完涼一打開門,我見到佢只圍住 2 N* Q9 H3 m" ?" v7 s7 B& M7 T
      一條大毛巾行出黎,碌野當堂扯哂旗。
( Y- i9 `$ z8 t 10090119_398505.jpg
1 y1 l$ H3 \# I- w4 d" b, W; J8 f        一入到房,見到呢個尤物微笑住響度等緊我,就即刻埋去攬住嘴佢,一手楂
& t9 w  i% v  N+ B# i; s      落個波波度,嘩!軟淋淋,又有手感。之後梗係推佢落床,趴上去又楂波、又錫 ) \6 F7 g; [) K, s! i0 ~) |3 M
      嘴,跟住起身楂住條碌鳩放埋佢嘴邊,叫佢幫我吹簫。
% E0 T. @0 c- R& U% R
" H. U8 |$ d. d0 k1 u% y9 c        唔知佢係咪真係未同老公含過撚,當堂打個突:「有冇搞錯呀,咁鬼肉酸, ) X5 v) X9 v0 x- ]: {
      點含得入口喎?」我夾硬想將個鳩頭塞入佢個口度,點知佢死都合埋個嘴唔肯,
. A, y! S9 z6 w# R- q      於是我詐帝嬲爆爆咁黑起塊面。 - `9 s# U. I1 H/ S6 V; N

4 Q" S: X" t, |( I* W. f/ L6 I* A+ y        佢見我唔高興,有D騰雞:「嘻嘻,唔好嬲啦!錫返錫返。」   U) {6 D' O, ?0 r6 [2 ~% _( y

' O9 P# D9 D( v* ]) S3 n' v9 [        「係咪呀?係錫至好呀!」 2 s+ e, g: V% o" ]) V& K
7 Z7 m$ V8 ]9 E* D2 e3 f4 J
        「下?點錫呀?人地講下之嘛。」 / K6 K" I4 L  a7 ~( T( M; t( i

% F7 O- i+ e1 [- K1 W2 h' a/ [% h8 b        「玩呀?又話錫又唔錫?人人都係咁賴落碌鳩度啦!不如試下。」
* r( c3 ~8 t, j) H+ Q" R0 B- j* N8 ?0 s* p' n; W: W3 b: t' A( i# u
        「唔制呀,咁污糟!」 ( E" x" a9 I: a( \

/ |- m) u7 M; [' \5 k        「咁不如我錫妳試下哩!」 : h( o: Z( z5 @1 O) m

0 H- }! r  H4 w5 q9 ^) ~% ^        「下?唔好啦!」 " F. X& F# q- A' Z+ W2 @* l

) I) e0 k5 `+ k; R$ w        我叫佢訓低,趁佢一個唔為意,一口啜住佢個又甜又多水既西唔放,仲起勢 6 Z4 h( a" X% n# c5 ~
      咁賴。30秒都唔夠,呢個小淫娃已經用對腳夾住我條頸抽搐緊喇。嘩!真爽, 7 s2 Z* e& U% q! `* L4 Q
      好多水、好多汁呀!多水又多汁,真係冇講錯,D水流到成條脾罅都係,我將洶
( Y! o6 g: x: T7 G3 z- }7 l% J      湧而出既西水全部吞哂落肚,呢D住家雞精好醒神架!
1 U. q0 \* ^8 ]3 Y' l0 v# x  e* S/ g4 I; k4 G$ g
        賴下賴下,我一面玩住佢塊西,一面慢慢掉轉頭,將成抽扶翅又再揚響佢面
  V7 Z! X3 t% D6 H1 z      前。呢次佢冇咁反感喇,一手楂住我支炮係咁捋,一手托住個春袋輕輕搓。隔左 $ k& R# e) z; G1 V# v1 c
      陣間,仲試下伸條俐出黎賴我個鳩頭添。跟著肉緊起黎一口含住我碌野係咁啜,
4 x& G9 {: a9 A      間中又用條俐賴下我個春袋,又由袋底一直賴返上鳩頭,我俾佢賴到都唔知幾舒 $ p0 l1 A0 `0 \6 T9 T4 C
      服,差D忍唔住標精。佢又用俐尖響我個屎眼度頂下插下,比毒龍鑽更有Feel。
" p; v% I* I# Y% S4 W/ j6 d2 ]4 U7 @! j& {0 m
        佢隻蛤肥美又肉厚,攬住佢個身,楂撚住佢個波,涼浸浸,軟淋淋,好撚過
9 _& T: Z0 x: n+ m" \% h5 ?4 W      癮!唔經唔覺,我賴到條碌鳩硬撚哂,於是企起身,一邊楂撚住佢個波,一邊吮 * z5 z' u; E) E: i5 @% d
      鳩住佢個嘴,拎起條野就咁猛插落佢隻鮑魚度。我冇理佢,出力咁抽插,條女就 ; P/ v& Y( o8 V
      攬到我實一實。 ! i7 z7 F  z: \" D0 h

6 |# q& `  \' Y4 w+ ~        屌左一輪,我叫佢擰轉身趴低,兀起個大欏柚,用狗仔式又試進攻。屌左十   {# m: j. U9 M* h' A! M
      零下,佢忽然半坐起身,整招「乞兒煲飯」,重細細聲問我鍾唔鍾意;再屌多廿 ; \2 _" |6 J5 G) t) b  g
      下,我再用男上女上既方式發狂咁插落佢個西窿度,屌到佢依嘩鬼叫,點忍呀! , I8 I- [( K# e) }
      D精當堂係咁標出黎。 / U; y5 S1 v4 H) O1 z
2 Q, x, M  u$ U; j4 q4 C. L
        Ada即刻推開我話:「喂!咪射入去呀,有左點算!」我話:「唔怕,有左
; R! S6 _8 s1 P4 z. i' {      嘛叫妳老公哽左佢囉!」佢響我個春袋度滅左一下:「哽你個死人頭!」好快咁
* h4 ~' Z- h: J1 h* h" @      用張紙巾抹乾淨塊西,仲好怕羞咁話:「以後扑親野都要戴袋呀!」
; c8 _. ~6 [, S, O$ a# f+ }4 K) {5 o. I8 I- w3 h& L$ F+ W
        我聽到好開心,咁即係話Ada塊臭西俾我屌硬喇。冇走雞,以後D日子就好
7 l3 k. A. u7 H      過囉!
回復

mc585 發表於 2019-9-21 08:05:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

costa2004 發表於 2019-9-21 08:38:50 | 顯示全部樓層
好正最鍾意幻想同事
回復

choice 發表於 2019-9-21 12:44:33 | 顯示全部樓層
thank you very much
回復

k2290771 發表於 2019-9-21 17:50:52 | 顯示全部樓層
Thankssssssss
回復

Janfoo 發表於 2019-9-21 19:15:37 | 顯示全部樓層
See e see
回復

Janfoo 發表於 2019-9-21 19:16:28 | 顯示全部樓層
See see see
回復

Master 發表於 2019-9-21 23:09:49 | 顯示全部樓層
Good story.
回復

cxcsharon 發表於 2019-9-21 23:49:50 | 顯示全部樓層
ko0k0k0k0k0k0
回復

arrowpig 發表於 2019-9-22 16:32:22 | 顯示全部樓層
thanks allot
回復

abcabcd 發表於 2019-9-22 16:54:20 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

skldfjj 發表於 2019-9-23 02:37:38 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

shiroh88 發表於 2019-9-27 14:37:05 | 顯示全部樓層
好淫,,,,,,,,,,,,,
回復

kewelllau7 發表於 2019-9-27 16:21:15 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccc
回復

dutian1234 發表於 2019-10-4 10:44:28 | 顯示全部樓層
ksksksksksksksks
回復

source 發表於 2019-10-4 12:38:33 | 顯示全部樓層
讚喔……………
回復

rain1313 發表於 2019-10-4 13:56:49 | 顯示全部樓層
回復

nononono123 發表於 2019-10-4 22:08:22 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

mno38 發表於 2019-10-4 23:57:11 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

1211221521 發表於 2019-10-8 16:26:06 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復