地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

舊同事 1

szekao 發表於 2019-9-20 15:58:23 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
        我個舊同事Ada,5呎6吋高,外表好欺文,外形同真實年齡明顯不相襯,
' o% a2 T3 M% b+ C  C5 Z4 r6 `7 A      身材都冇走樣,睇落仲似20歲左右,瓜子口面,束馬尾髮型,好波好蘿,對波
4 M% f& S# K: X" W+ N      起碼有35D,仲係好似竹筍型,修長雪白既美腿估計有42吋長,估唔到佢擁 * I. M8 h. P, x5 M( ~8 d7 Q$ i
      有咁正斗既上圍同美腿。
0 W! D; i3 w$ i. K1 s/ d$ ^7 W: ^& |. p4 W0 Q  j
        咁標青既身軀點解要包得密密實實呀(我自己估唔會差太遠)?D女波越細
; ~; W, C$ l: p- ?      越想突出自己對野,越大越唔想俾人知,不過未扑之前都唔知咁大波,因佢平時 6 B8 R" d& N: E  m) `# r6 g0 i/ P
      衣著都會遮下對大波。識佢好耐,我好想追佢,但我好怕被人拒絕,因我樣衰兼 6 r3 K% B: O1 C' K7 e' z# D$ p8 {
      口臭,所以一直都冇行動,每晚打飛機既時候,我都會諗住佢豐滿既大胸同豬油 8 G5 V1 [+ h/ |7 n
      咁滑既美腿,可惜後來佢結婚後冇做,但我地仲成日有聯絡,我經常趁佢老公返
- J. @3 [, y. {' x- \+ M      大陸公幹時到佢屋企坐,乘機索油博懵。
$ Y8 ~$ o4 y, C+ Y/ O3 R" {
1 s' H9 x3 x6 e2 C) z        可能佢太悶,所以日日都同我地一齊打牌,但佢輸多贏少,正到暈,由於我
* O- A+ F7 p$ r+ }7 Q( w; p      一早想屌佢,所以我每次見佢輸錢,都會主動借錢俾佢。
& h+ @$ c. k4 u; a7 j6 d# H
1 ~* S5 T( M% s+ x" O$ N2 j" V        前幾日Ada叫我去佢屋企教佢電腦,果日佢老公返左工,我坐響佢隔離一邊 6 T$ ^8 \% W3 W! H3 e
      教,一路摸住佢隻手抽水,後尾重係後面攬實佢黎教佢用Mouse,見佢冇抗拒, # k6 T4 _' b5 s& Y: x
      又得寸進尺咁將對手越伸越上,由胸腹攬到上佢對波,見佢冇反應,大膽到索性
% c/ l) ~. Y  P/ _! G* _  b2 t      交叉手楂落佢對波度,感覺對波雖然隔住兩層布,但係幾彈手,摸上手柔軟而有 & z4 M0 F6 N6 [2 T6 r' [
      彈性,真過癮! 4 F1 b" R# |3 r& ?# I# O

- Q" ]' Y9 c9 `$ k, @        佢當時叫我停手,我唔制,繼續摸住佢對波,佢掙扎起身入房,我見機不可 . s) q. d9 O/ ~; b0 v; m
      失,跟住佢入房,係後面攬實佢,一隻手更伸入衫內摸佢對波,雖然隔住胸圍, , e$ h, n8 O) q/ R' H7 [; k& v7 D
      都覺得佢姩頭已經硬晒;另一隻手伸入佢條底褲內巢佢塊西,我下面條鳩頂實佢
- t/ r$ v" C* H2 O2 g      屎忽,好High!但俾佢推開左,我唔敢開硬弓,就此算數,佢亦冇怪我。
. b5 J# V6 l; h7 X
1 V& c& J) l/ j5 u" G        無論如何我已得米,我心諗,遲早都會執番Ada一劑! $ W- b- }( B9 C: [2 {; n" m
! _& {+ O; E( X$ o" p& v
        今日Ada著左件貼身衫,佢除外套時雙手拗後,成對波挺左出黎,佢仲要係 + a$ U" Y, L- I2 o/ s
      我面前行黎行去,我真係想即刻除左佢件衫楂佢對波同啜佢粒姩頭。
  d) H7 K! M0 s1 I7 G+ S
- O3 s1 M$ B+ |- h. P  ~  s; I' P        我們一齊坐響廳睇電視時,電視D場面卻越黎越激,男女主角久別重逢,攬 7 E  T' F0 @2 Z
      埋一舊,女既決定將自己第一次奉獻,男既聽到,竟然感動到眼濕濕,Ada既心
8 r8 m; S) M2 r* F* t- U" S8 \      跳聲幾乎大到我都可以聽到。 6 m3 s+ r! ]: c* J7 ]

/ g, @! o4 M8 `        這時,我故意呼吸得好重,吸引佢注意:「我以前同我條女都係咁,不過最
1 M' i% X2 m8 n& j      後我地都冇係埋一齊。」 8 s' M+ m/ b3 P0 U  S8 F3 r- O
) p, W6 E5 T+ g; A) @% z5 P
        Ada轉頭望我,我立即把握時機,一野攬埋Ada度,佢果對堅挺既雙峰,恰 1 S& Z* \  ]9 B+ ^0 o0 t
      好氈住我個頭,好舒服啊!
/ ~& h7 t7 d# ^2 {' A/ s" D, w1 L2 j5 n
        此刻佢身上D香水味令我興奮得再也忍耐唔住,講左一句「我以後唔想再一 . a) P3 H# g, j/ B  \. I
      個人喇!」就輕攬著Ada,用唇封住佢欲張開既嘴。由於Ada遊緊魂,所以就由 ) ?4 z" ~+ U/ |# P, B
      我黎負責主動,伸條俐入去激撩一輪,Ada竟然仲懂得配合,亦將條俐伸出,同
  g9 n4 z# v0 U0 a- f- k      我捲作一團。
; ]2 O# G9 {' ]) F
, w( [# @' K) X) E, p        我知道已經得手,即刻打蛇隨棍上,隔著衫輕撫Ada對車頭燈,佢既呼吸越 2 o. w6 N, k9 J6 T- u
      來越重了。Ada對波唔細,從衫領間可裝到佢條雪白乳溝。我亦開始興奮起來, ( x: i5 r2 m0 Z# k6 N, e# C  k
      一手攝入Ada個胸圍內,佢完全冇反抗之意,只係響度喘息。
$ J' [3 E) E  d: h6 A
# Q4 h- `% r% W1 \# c. @' X        我開始雙手從後面大力狂搓、狂扭佢一雙幼滑既山峰,Ada竟然叫左起來, 2 [. A  A, u/ }2 h
      睇黎佢真係好High。我亦匆匆解開佢D衫鈕,Ada露出副白色乳罩,顯得純情可 $ I4 E1 l2 C  M  A9 s* T2 r) X. A4 K
      愛,但我慾火高升,根本無暇欣賞,飛快咁扯脫佢副薄絡,一雙堅挺既乳房隨即
" w# a' C: [0 ~1 V      彈跳出黎。 ! Z" O2 M/ N: z
MTAwMTE0XzE1NjQzMjQ5Mzc5NzdfMTQ1MzMxNDM2X3VnY3ZjdXQ=.jpg   我伸手入佢條裙仔入面巢,搞搞下佢已經出晒水,佢High到全身軟晒唔識反 * e  a" ?+ M4 D8 {- l" P0 {# x
      抗,我知道已經食硬呢件大波西。但富有經驗既我,當然唔會急進,攤涷至慢慢 9 B1 v& O0 x% [
      黎食。 + [5 [: n6 h5 Q4 o2 `% Z0 f
9 y* d7 Q& p. \5 O" A+ I' K
        點知就係好High既時候電話響,佢初時都唔去接,繼續由得我巢,點知個電 ) F+ P: d5 V; q$ v7 O$ i
      話搏命響,忍唔住都係要去接,後尾佢聽完電話後話佢老公而家返緊黎,叫我走 . a* l" P8 F0 U; O  B
      先,咁我咪唯有走囉。 - m2 s0 u* E0 O- e* W

" w7 K, O. T4 q        我個日返到屋企後,成日諗番當時既情景,要打左幾次飛機先至可以平息,
& [8 X8 q. O) K% U7 M: [6 q6 x/ W      一心諗住第日可以再遇到佢時點樣扑佢。
/ B( e1 h) z! b4 r" q4 m' }: l
9 }6 e' X* k2 t3 b        卒之時機到喇,我計下大大話話都借了成三萬幾蚊俾佢,我立時開門見山要 3 ?, I, R8 \2 Q& ?% l# X# ]: u: }
      佢還錢,佢聲稱炒股將全部錢輸晒,現時冇錢還,要求我遲下先。我便要求話,
# s9 K8 x4 I# J# a" z2 w# ~      如果佢肯同我上床就有得傾,佢唔肯我亦唔逼佢,改變主意時就Call我。
+ @7 z& R& X# J5 j. _' f1 q  Q/ w9 M
        第日下晝5點,佢Call我話答應我既要求。6點鐘,我係屋企睇緊電視,一
1 ^" P$ f. y$ o* _* s2 V+ a$ j+ Q      開門我被Ada嚇左一跳,Ada佢恤左個靚頭,著住件圓領白襯衫,一件女西裝外
7 S8 d4 g! M1 g      套,到膝既黑色衫裙,黑色絲襪,仲著對黑色高跟鞋,拎左成打啤酒黎,於是就
7 x2 I9 |3 z. N: i  f      一路飲,一路數屋企既不快事。 % w( U3 E& `: e/ g+ U3 c
5 g$ }" C4 B! M* R! e
        原來Ada老公響大陸包起二奶尋歡減壓,起初Ada只係半信半疑,但到了後 + N7 J0 H* q# A& O; E
      來佢老公重索性一個禮拜都返唔到一次屋企,Ada苦於經濟理由一直啞忍。我雖
$ E! X- l5 }/ w3 F4 d7 Q! F! ^% p5 z      然亦替Ada不值,話佢老公絕對暴殄天物,但我又可以做D乜呢?我唯一可做既 1 M. h. }$ G& t+ Y) F7 o$ t
      事……嘻嘻…… + @5 ~8 a6 \9 J) y
. t0 p/ q; D" z+ R6 P% T
        跟住見Ada除低件外套後,飽滿既胸脯頂到件白襯衫好似要脹裂咁,尤其係 " G6 T" Q' T$ v* h& C
      前胸D襟扣更似就黎要繃甩,扣縫中睇見內襯同胸罩所包裹唔晒既白肉,我條野
& N; v# c* W, ]4 y% }      當堂不自主咁響褲浪度跳下跳下。
5 Z/ J! l; V* F. M5 T9 a7 J$ G7 s2 T( f$ _2 m4 `
        佢就開始猛咁灌酒,冇幾耐就醉左,仲對我話佢要報復。我最初都以為唔係 - }9 y. V+ Y4 P" p7 v
      咁易搞,雖然俗語話姣婆守唔到寡,天下女人一樣淫,但Ada畢竟都係唔慣做呢 1 b% o/ q3 W, d, U$ \6 b
      味野,仲有D好尷尬。同住家女人搞野同果D雞來得舒服、自然得多,至少對手 # K# w2 f8 C3 b1 c+ L& F( Z8 Y! ~
      冇咁做作,唔似響度演戲,反而令我更加投入。 ) W8 k% g4 B* H9 {% t

( ^6 D4 B' s) d5 S. k, M        Ada半推半就咁俾我解開佢D衫鈕,當我除奶罩個陣時,佢喉嚨頭「咦咦哦 - G  D+ R9 u3 z& P3 X
      哦」咁話:「唔好啦……」女人就係咁撚樣,係人面前個個扮淑女,扮晒賢妻良 , a) C  m/ g3 \
      母,其實都唔知幾鳩想你執佢,只不過為左女人既專嚴,同埋所謂少女既矜持,
& ^8 M" `7 V+ \$ H* x% @9 n' \      係人面前一般都唔敢咁放肆,只要你夠膽,識得Tum,又識得利用適當既時間, : a* N- X5 U* l! N- @. A0 P- C! u$ ^
      條女一定趴係你面前任你執。
回復

k2290771 發表於 2019-9-21 17:49:24 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thankssssssss
回復

Master 發表於 2019-9-21 23:05:52 | 顯示全部樓層
Good story.
回復

wing780611 發表於 2019-9-22 05:11:09 | 顯示全部樓層
Thanks a lot
回復

mc585 發表於 2019-9-22 08:45:58 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

cutegiga15 發表於 2019-9-22 10:30:18 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

strongheart 發表於 2019-9-22 11:45:08 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

Koklongng 發表於 2019-9-22 15:04:15 | 顯示全部樓層
Zzzzzzzzzzzzzz
回復

arrowpig 發表於 2019-9-22 16:30:08 | 顯示全部樓層
thanks a llot
回復

abcabcd 發表於 2019-9-22 16:52:25 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

aawwssdd 發表於 2019-9-22 21:40:12 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccc
回復

Blockel 發表於 2019-9-23 06:36:40 | 顯示全部樓層
Euieieueueudu
回復

kewelllau7 發表於 2019-9-27 16:19:33 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccc
5 L) C0 ~) w+ p3 ]* l% _
回復

YOYO 發表於 2019-9-27 17:46:29 | 顯示全部樓層
lmlmlmlmlm
回復

nononono123 發表於 2019-10-4 22:05:50 | 顯示全部樓層
回復

mno38 發表於 2019-10-4 23:56:41 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

dleung 發表於 2019-10-5 02:22:55 | 顯示全部樓層
回復

chiwing115 發表於 2019-10-5 15:44:58 | 顯示全部樓層
very good very good good job
回復

1211221521 發表於 2019-10-8 16:24:55 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

dadada3600 發表於 2019-10-10 11:58:27 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復