地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

私伙學生妹

Fallenarchangel 發表於 2019-8-11 19:51:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
記得係自己中七果時,係ICQ 果度識左條女,佢果時係樂富果間女校讀緊中五,因為佢屋企成日都無人,我就成日借d以上去佢屋企話溫書,其實都係自己想佢做自己既發洩工具 。記得,佢當時仲係一個好清純既乖乖既學生妹,眼大大,白白淨咁。係屋企著住果條窄身既白色短短既校服裙 。當然晚晚都同佢執番幾獲啦 。仲要俾我知道佢係處黎 。佢一定死梗。
0 D4 O* r! ?7 d+ ?! L# J; ~( m8 `2 O
記得,係同佢一齊既復活節,我日日都係佢屋企溫書,佢果日補完課番到屋企,因為果日落雨啊,佢濕灑呢 。條校服裙仲透透地 。我當然好識做落街接佢啊。5 w# Y3 E6 u4 j3 ~9 x2 ]
8 T3 f* n/ v2 ]7 M* A8 b6 C
不過一見到佢濕灑既校服 。正。仲要咁arm 電梯壞左,好。行樓梯啦。好在只要行兩層呢 。行到一半,我攬住佢條小腰 。濕濕既校服 。我忍唔著同佢講:「老婆,我想…..」我就一手攬實佢,仲開始慢慢隔住佢條校裙,搓佢對波呢,仲不停咁開始猛咀佢,佢同我講:「老公,您下面好硬啊~」又後我就叫佢摸我下面啊。佢同我講唔好啊。係街啊。我就再同佢講:「後樓梯,沒有人見到呢,黎啦」
9 T% l" W' n. D4 p a3889b7bd6aef2b752d18a490adc89ce.30.jpg
: n; _+ y3 Q8 ]
& W( x  }2 Z2 j5 O1 b佢果個好鬼怕羞果個間,我依加仲記得,之後我就伸隻手問去佢條校裙入見,我發現佢濕灑啦,頂,我心入面諗,今晚我一定又有學生妹扑呢,哈。之後,我拉開自己條褲,羅我條細路出黎,猛咁隔住佢條底,勁頂佢妹妹,佢開始呻吟了~6 S8 W) m$ S, }3 f! M+ r4 _& `
! p5 j3 L. U8 V+ ~/ z

+ [2 S  Z9 l3 b- i$ A) I$ }8 h, I" N/ {! I4 V& J# h. t" V
之後,血氣方剛既我,當然頂唔著呢,馬上抱佢入屋,不定咁咀佢,咀佢落床,佢同我講::「老公,您好想要我嗎?」我當然話:「老婆,我今晚一定會好好寵幸您,包您欲仙卻死呢~」講完之後,我開始咀佢耳珠,頸,仲將佢條底除左,佢又一次再表示一個怕羞的樣子~' B# a+ G& E1 g7 X+ z

2 h* ^$ _1 w' K" }# O$ `# g. P我訓左她的上面,不停的上下其手,我感覺佢的呼吸聲,夾著了舒服的呻吟聲,我開始的除我衫了,我當然唔放過佢既同時,我用我條帔條綁著佢既對手仔,嘩,簡直有強暴學妹的感覺~ 我拉下佢校服後面條拉連,當時怕羞既佢竟然說 ~ 「老公,我要腸仔啊」~當校服除左一半,我就忍唔著將自己條底都除左了~ 仲要用條細佬不停咁頂佢妹妹 ~ 之後我再加上手指放入佢妹妹既攻勢,佢的腳仔震了,情況維持左十分鐘~一連串的改變體位,還用佢校服既腰帶將佢既玉手綁起來 ~我開始放細路入去佢個妹妹到 ~ 佢忍不住了,下體流下很多的白汁。
. z% ]8 P& s4 R' Y* T  q% b# T" O
弟弟和她妹妹磨損下,啪啪的聲響,沒用套套的情況下,我把自己的精液射向她的妹妹和校裙的邊緣~ 蠻正呢 ~ 和她這一半的日子,天天也有著學生妹的她給我魚肉~ 到現在也是一生難忘呢。+ y4 c9 @5 Y+ I, v& c7 N- A
8 [1 C3 y. c( l# B' A% `
本章完。
回復

arrowpig 發表於 2019-8-21 02:33:00 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks a lot
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-21 02:45:34 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCC
回復

sengsengpoon09 發表於 2019-8-21 03:06:33 | 顯示全部樓層
回復

107640514 發表於 2019-8-21 03:08:22 | 顯示全部樓層
回帖後跳轉到最後一頁
回復

mc585 發表於 2019-8-21 07:15:08 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

yy1223 發表於 2019-8-21 08:07:33 | 顯示全部樓層
Thank for share
回復

Zzzczzz 發表於 2019-8-21 08:30:31 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

k2290771 發表於 2019-8-21 09:09:20 | 顯示全部樓層
Thankssssssss
回復

slyatlong 發表於 2019-8-21 11:54:05 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

paristown520 發表於 2019-8-21 18:28:09 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

233163 發表於 2019-8-21 21:37:21 | 顯示全部樓層
THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

Mingkunhuang 發表於 2019-8-21 23:12:52 | 顯示全部樓層
Ndhejejejejkejr
回復

eveeye 發表於 2019-8-21 23:19:21 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

ons8526 發表於 2019-8-22 00:37:53 | 顯示全部樓層

. \) p; I0 v) ~- ^賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】
: \9 b0 F( e; J! l% S; q8 T% P5 B% x2 ?7 W+ I# ]
賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】- O# \- x& h6 x
+ [+ G1 S/ F8 p' l# z
賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】
$ \( n! r2 H+ X" O% K4 G- s3 }% [+ d" y! w
賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】
) J- E8 i' K# T0 _5 H# Q  F* \; i/ ]' x* J6 k+ g
2 E0 v+ E5 H$ ?; W% F, t, z8 A" h* ~0 V* W
* [$ m! I# l; a4 q5 u5 g6 V% u% e& m- y9 ~8 t
賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】/ }- d. }, W/ p# j' h% i

' K( b5 Q2 r) T3 _& M: p+ S; k6 B賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】8 k" A1 u6 v) B1 j+ g4 O' g

2 Y$ s4 x* C# R1 u# H9 u賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】" C' ~; k& [3 }  s8 s( ?
1 ^6 g6 @; J& `9 y) p' Q* O
賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】, f4 Y8 w. B3 r( ^

7 e# z! o3 ~- G賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】, e) b- z% X, U

( P2 a9 A" E" A4 d賴ons8526台灣藝人純兼職第一次下海 只兼職一天 【100%照片本人】
% Z/ ~- i" ]% P& _4 l' g& ^1 @$ V1 I: ]* `, }. |; V' p4 m$ I
7 l# U7 X- c% I8 L
回復

Pp0901 發表於 2019-8-22 00:46:19 | 顯示全部樓層
回復

keiko041111 發表於 2019-8-22 01:22:20 | 顯示全部樓層
巨昨昨昨屠屠屠巨昌巨昨
回復

Master 發表於 2019-8-22 02:17:01 | 顯示全部樓層
Good story.
回復

as0228232000 發表於 2019-8-22 23:36:53 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
回復

david_Da 發表於 2019-8-22 23:52:18 | 顯示全部樓層
aee,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
回復