地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。
: f2 ~& d( @  @. l7 ]/ C  A5 v, R9 s6 ?
  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」8 p. }+ x8 v: {$ v
# |2 P' d5 e7 z5 r  i9 B( N
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」1 j+ E( ~- z& B& c! }: f1 S: A

) R' J. Y1 j8 C. W4 B  我話:「我想睇晒全身啦!」
+ c( s1 d% X5 j" U7 ^, V" P2 f; u
; f  C, a+ G5 V, S" [% u3 ?8 w  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」0 o1 F" A/ t, s; |

7 ?4 |" G# Q8 R  @8 M( [  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」6 b. _3 R7 X/ W
5 {6 Z9 B9 G( s6 d: N
  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」+ g+ U5 v/ j5 m, A
: K( Y, L1 |! I3 J
  我話:「乜野「最後防線」呀?
; _  n1 H1 H% z* V' C1 U" S% n- _8 x0 j7 p# T
  家姐話:「即係我條under!」3 Q/ N& ~1 j+ l8 `; C8 w' a

6 h" m% D: v$ Q" m6 S4 v0 r& q  我話:「好!殺妳!」7 W& W6 X9 |; y- |8 z' t
% s' T+ k" X) B8 \
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」3 i: X) e' T2 H: J- _# J$ }
! H6 L$ x- Q& [  D2 W3 l4 O
  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」& o/ S; o6 r. C1 p
2 Q9 b& r8 N  U( k6 i4 P
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!3 t  S7 E5 t/ J: q! Z$ m
1 o+ K9 Z, u, o) V
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」6 m& \! g4 j  ?  p4 X8 D6 F& @, W
# N2 ~# z: b9 B3 v& A: B
  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
+ A9 Y6 Z$ F$ \# |0 d
; i. e# \) F5 r; z) e2 q9 E  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
9 w8 J* g* w- E/ g4 f. W8 V3 R3 g8 q5 q$ `
  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」# C$ ]" G6 ]* X% k& w
) ^5 s# \, k9 ^4 C
  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」
: Y9 ^! k" o0 ~/ Q& B+ k* H0 ]
2 Q2 w) F! b9 }& S4 K  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」
. N2 y# E( j2 {) B2 c- Y6 B3 m
$ W5 g' G3 t! ?) p  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」+ Z- V$ h* E9 z" s  }* A2 M7 ]7 J0 V

, L  S+ T! u1 D9 E  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」1 n, }* p" [5 {# ?" S0 A
* n8 @( ?- j: k. F$ A2 J4 K% c) U
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」
, f' U5 ~7 ^% F' h" X( n! Z/ U2 A" R8 H% I
  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
0 a" J, Z9 [6 w3 e( z0 D* x0 I# q0 y
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」$ {1 Z+ ]: u# _8 f
% x! N# G5 Q0 a4 l
  我話:「係真唔係呀?」
2 h3 }. s: d0 h5 B
/ z3 {- N8 h: m5 D( p* ~  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  
& m2 q2 }( ]; v$ ~! b+ p# q5 N, P% C: e3 J2 A
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
+ g4 I: N* S: k# W9 M' t  z' c
& {7 C& U$ ?7 B$ m* F8 v; C  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」
* j) L+ Z5 G7 j2 f8 U8 r# z
2 f6 o4 y! G( P- |6 [/ A5 t  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」
$ v; @: Q' t4 ^$ F
1 E) M( ~- A: p  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。/ |' b1 D* s) U, y7 E5 W7 V# v4 L
% \6 V* U* E( U2 ~
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」4 a: W5 x5 U# C  Q1 h( q, m+ |* Q
/ p2 \1 o* y/ [4 d* \
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
4 T4 R) }/ j; k" f
- h' ~2 h( j. s& P  Q! J, w$ ]  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」
* T5 s4 T6 H4 a2 i* H: z/ A) m" [  F" B* w( w; p
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」
) B' h4 W7 d7 m1 x6 N' H! g
) K& `4 \& g' C. `  J& x; o+ y  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」  `- x# M8 [5 s+ @7 L  n% }" B
4 H% L- y! x' X& M, c
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
" a; M1 A# o7 Y' ]
/ \, D6 G2 ]) M+ y7 {% n! A  我話:「妳邊有咁好死呀!」
5 n- \) w6 w/ v. v+ E0 I  z4 t
- ?  T9 E% \! X: v: z  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
2 h$ d  x6 g: K8 M) M) H0 j+ B
. h+ l* h9 V& _# D# I  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
1 Q+ C- R# T& n
' {7 b* w( V% @) v3 j% B0 `  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
# n+ k8 j# n: N: P/ z0 z  F, C: B$ _* B% S
  家姐話:「睇夠未呀?」
; X3 B# T: D! r. r1 S& `4 K) {5 p7 g3 r: E! `# Z; t7 P& v5 q, n3 X
  我話:「條under黎呢!」9 q: j* a$ {) n  P1 r
" I! I; l# R( M. y; O
  家姐話:「我冇話過除埋條under!」( ]/ z$ j4 ~- h

* M$ I/ U' D$ }; v; b) |$ n8 g  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」" q9 Z$ R, e# a) r' A

5 }$ K' a2 X# J4 e6 Q  F$ s8 o/ c+ W* P  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」: O: W2 f' o: \& R9 v6 }

$ }! s4 I; ~9 M! a6 w" g& a5 I[待續]
4 B1 m7 ?  p0 y# U; E5 O 030902q683dft4hj9r2er2.jpg
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
  y( ]! ?, l* P7 i
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復