地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。
: H& X4 J/ J" ?+ H
: B& z; |5 p6 k" c  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」5 g, T+ N/ R4 T. }
) Q: |) {* m" _5 J# k" c. d6 A1 _# O
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」
- E* B9 m- r+ T% B% C( O6 @/ D0 E; j" J$ E% D
  我話:「我想睇晒全身啦!」
, Y5 `9 d1 Q# K8 Z* l% k* y0 o. F  r0 Y1 f* R/ U' q* @. x# V2 Z
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」
- V' i) u4 t5 M2 q7 I5 m$ X; h) L* x, {- V) D! x$ @( ]
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」/ {9 m' I( ^( n, \

1 u5 f0 O5 t! V- A7 a  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」
& ^- x6 L# K+ X
, m2 t+ K  x% R) L1 Q8 e6 L  我話:「乜野「最後防線」呀?/ U* }7 ]& {3 {8 F+ ~, ^
# `2 [% w6 V( E6 E: b- Y" n6 k
  家姐話:「即係我條under!」
0 ]; f3 w* y' t- t. T8 v! ~1 h) i/ i, \) W
  我話:「好!殺妳!」% f8 q3 i5 }4 r
7 z: z' G& s9 I  Z" M
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」
- Y$ A4 ?: Q4 H% S0 P) M0 n' ?7 z6 y0 Q6 P- N" H) d
  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」' g7 S9 p7 g3 l+ g& V* J' Q
4 B1 G" ^( b' e3 F2 s' D& F
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!, c5 Y5 A( K! I4 `8 X! I1 @/ _4 E
' o5 M) j& z9 B; ^& \" r$ b
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」
; N5 w7 }# M* I& F! }! S5 g" {( X+ H$ U. |+ q
  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
5 x( h2 X3 e5 Z! A6 O9 Z/ m. |0 [7 |' j0 k: H% z6 }
  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
, V# x3 s" h' W9 {1 k" h6 A$ {! q% [3 R9 r! t1 i0 `) q) U# S
  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」! g. M3 l9 f" X) E
, u" @8 E$ c% F7 J8 W6 t* u7 y
  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」
" q/ F/ ?( H/ _3 c1 ?. M' {
0 _# c+ U" ~8 Z- T( X. C  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」6 g0 Z5 }, _  G' p4 \) W

; L1 O8 x  A5 \& |% n( |( O9 R  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」! s/ K0 f) g! u2 Z
# u" |8 d( |2 t; ?" u
  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」" \$ v) ^8 B: o: G) e; }
- K& `/ _! ^5 ?% U% V0 ]( M1 i- H
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」/ y* \4 k+ u/ Q5 d  f

0 f! G7 n  g9 I/ @8 J  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
( S3 u5 P+ |& P6 [3 o2 M( c% a" L8 B" B+ }( K; A5 W
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」
6 |6 l8 U2 Z5 H# J3 Z6 }1 z4 `7 h* f+ V" }. a
  我話:「係真唔係呀?」0 ^8 r+ a' x: K, z

9 {4 `+ O" g1 [  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  1 `: {% V9 p2 `, O6 x- g
/ Y7 p7 \( n) C, \7 \# J5 m
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
1 ?5 u& n5 V' v% `9 z4 m4 ^+ v4 B2 f) J4 |0 @1 c& m
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」5 q  T; @+ `" P) d1 Y

$ j" X( b  y( l- S  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」
6 g1 i3 z* h2 T2 _# C; R, }# I+ P/ j& H
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。$ ]: k, |6 w4 f% R" ]) `6 U

6 h# Q0 O- `6 ~  y: v, N/ g9 E: J: j  C  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」/ }  U, l0 }( Z
$ X6 V' y% c/ k( Q
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
/ ?0 J4 F1 U: V: @; Q9 x1 N" X' C
0 [$ V- L8 O1 Q  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」, [7 v$ Q+ V" Y/ j0 r4 k
  `, B7 q% [* a! h) ^4 n
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」9 f0 l1 ?6 B7 N3 j! ]; i3 ?3 s
; O+ r$ x* I& k4 {% d
  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」8 ]0 c  {6 g- o( g0 M6 e/ X

0 A" G5 M0 q$ G3 y; V+ ?! k+ K  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
" M$ y4 c. G; B9 W
# q4 [4 O$ Y' W( H/ z  我話:「妳邊有咁好死呀!」
+ i4 }7 S! e' l3 a8 q# _, m( A$ W
3 l- h# O6 p+ O! f" I  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
1 ]& M! p( V/ B; X! y% N: R
  d" _0 b! b; A0 z% v/ G  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
, c, R, o( n# a( d7 ]4 x8 m
( S% ^. s: {# Z8 Q  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
! D7 r5 v3 m8 [8 Y  g& y' ?* [2 O: s* l+ x2 M4 J0 |
  家姐話:「睇夠未呀?」: c8 Z7 h( b7 |7 c2 e* @, D

' t2 `/ r+ p  ?0 E8 H. v  我話:「條under黎呢!」
( z& b  m; j, m
8 u! U$ A+ \4 E7 i$ t* k9 L  家姐話:「我冇話過除埋條under!」8 u; {6 ?( q! y3 d1 y' N+ h

3 n$ g0 ~4 b9 \* T% |3 M  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」
* i' g$ v4 s8 C  k, F  D& z  N' J* ~2 E1 c& D
  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」
2 v' J2 g7 _3 B  m" m' l/ W2 R) C, u: b0 v$ l& n0 _
[待續]
1 ~6 z0 D5 i8 K# h! C 030902q683dft4hj9r2er2.jpg
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
+ P4 a% p3 f* }% H: H: Z2 x8 |
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復