地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。' P; J. ]( Z; R. l8 z* H8 }8 I: U4 I
% q+ `3 n3 c' a( A
  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」" r: m  s  ~4 j  I) s8 g5 ~) Q
8 u$ q+ H& w' s- `
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」! y8 z6 o/ [! v  b$ s, ^

* l3 G# k) r2 K! {+ k$ a  我話:「我想睇晒全身啦!」6 u2 u5 `- u% ~# P5 {/ `5 Y
& t  i3 ^+ I7 r
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」
9 m6 i! b" G) P( |$ A1 w! Z$ _! Y3 F2 U* [2 z
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」% g2 `, T, K. p5 J! W4 {

$ W! b2 h3 C, `! ^1 R  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」
& H. r; ?+ O. \3 w3 N7 i% `
1 o% A# a! B  z" J; K2 u8 m) C  我話:「乜野「最後防線」呀?
  v* Z; }! g0 S+ M! W+ l+ P( Y1 r4 }$ u
  家姐話:「即係我條under!」- j$ w0 J# X  M6 Q

4 d# P! \) j+ z! n  O. W7 f3 t! M6 C  我話:「好!殺妳!」  i* j) n8 E5 t- ]

" L5 H$ X1 b+ k& b7 x% k/ W於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」9 Y9 F0 g3 ~3 A. Q" E2 V+ C3 ^9 z

. C  [1 ]0 o0 i/ a- b+ q& O  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」
4 e0 m0 M8 v& K6 M2 h" L2 w1 s& T/ `4 B: s
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!
0 D8 p* k. F9 n; L1 w; r3 Q% J) O6 Z5 j) |
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」
. M5 _- q# P8 C0 }5 Y) C4 w& S- h
  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」: U6 r5 G8 b3 ]
$ X9 `5 N4 z+ s; Y$ H5 z
  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
8 G! h0 L  ~9 H; a8 v; K" j
/ z* D/ V$ T  W7 Q& e4 ]% V# R  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」. I1 N- S* L, D; }+ h* k
5 g% z: ~" U6 v
  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」, i/ p% j8 Y9 ~7 Q. s

! z! s0 d, i  }1 r+ i$ q  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」- C4 ~4 q9 b% ^1 V6 \
4 W- q2 Z1 u+ y1 a% P" S
  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」# x5 z' m, K; y% B/ D3 I9 u

! r+ D8 c8 V1 G% w" Y% \* X0 U  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」
! }8 A) u' a4 }" g& a
% d, b! x- h. t  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」
/ A# q# R; ~+ n+ D, V
, r, J6 U/ T) J$ e% u6 n  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
* |  |1 h' j* I7 H# v0 p. V$ c  x6 e7 M5 g( H1 e+ M
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」
8 h/ G: {; X5 ?3 ~3 y8 m9 x8 s
+ p& R& M/ f+ e0 m- Y+ A9 D: u8 `  我話:「係真唔係呀?」
  u! P( b0 a. m; O- H9 j2 ?/ L+ g: H1 q
  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  5 k) I" D) L0 d( F/ ~, s4 v

- @' k1 L9 u! L2 s$ j  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
! |% c' A6 A. f- P) d: O
, ]1 }4 T  Q+ C  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」2 k2 l7 F* e+ A5 U8 V' ?
9 y0 w1 o/ x8 |
  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」- [: }( _: d9 T" H

) T+ f3 Y& ?. V- T  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。
+ |4 B8 H' T( j2 A/ W, z) J4 o8 t. m% |% {9 x
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」
( s! ~2 m0 m, t3 T' u
3 y) W2 q0 l: l8 E  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
0 M! J, y) D' u7 s: z
/ |( f9 D9 H* g; q! `  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」4 ]+ R3 p3 O! Z# L+ X5 V

- k2 H+ c- R% D6 X  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」3 _$ E0 m4 }3 Q% w! g- E4 k
) q- K$ e( ^$ Y5 E
  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」2 x4 w8 Y; v6 [; L0 X6 ~

6 J$ x5 a% @0 L9 F' W6 H4 r$ g# I  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
* U  W4 Q$ K- ^; m: b
9 t- {/ {5 k: X( X# K2 ]6 ?/ A/ j  我話:「妳邊有咁好死呀!」
5 r/ X6 K& V. e5 `" F6 W$ B- o4 @! e" Q  G- t7 ]& A
  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」  R9 x: R+ O9 |- U& g
: S. S$ s3 h; o( W8 i
  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
6 r: }& l' Y- P' w8 x& l8 j) t+ b+ n+ A6 j
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。; i" y8 l6 ]3 G+ C4 i

: _2 ?+ m0 a& k; a5 W  家姐話:「睇夠未呀?」
/ k2 z* R- U# Q5 G6 l, z3 J4 M4 m! \, |7 s5 M& P! w; i+ b. o
  我話:「條under黎呢!」
; K1 R- n) `- J% Y8 p3 ~9 {$ Z
4 W! y5 s- @& |  |  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
% ]; c" O# q. \- R( _$ h' T  |( ~+ z5 }
  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」
9 v* A- F* l: g' p! d, t- @8 x  c3 h, \% |
  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」
3 z: `5 C1 V: y  F  o1 z! z" }/ X1 }4 C' p- K; g% r
[待續], z% y: Z0 g+ Z: W% w8 \# f# @% ^
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
. a2 L/ l8 w6 B& ~) ]
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復