地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。' {  X3 D+ V3 G( F

" S1 b- Z8 @; l4 ]8 z; S  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」8 j0 n  B- O7 {) E& g6 o$ i; ^
; {' J9 T0 T8 V4 w: ^' x
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」) V1 B. c, a$ W

: w3 {% ~: Z7 l5 g  我話:「我想睇晒全身啦!」
' ]2 ], A) Z: F) u( k6 W; s; i' Y+ L  ~6 a; f7 R
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」- L1 Q( q; v3 U2 ^1 ]) k9 f* R8 p
0 K0 ?- f" w6 l- W+ _' `; M) m4 A
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」% v9 W0 [& w7 v, l/ c

2 S! ?7 V; _% L8 a  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」
: r; M0 @) C/ [7 }3 S  v  O
) d5 N) h" t1 ^% h! ~: Q  我話:「乜野「最後防線」呀?+ Q! a' J; h8 C; c# I3 [2 H9 A

) B  h' x' B" ^/ A  家姐話:「即係我條under!」
4 v. y: c! r. _0 u  g  y% ]" R
$ l3 N* Z  b3 b0 t  x  我話:「好!殺妳!」, s2 n" X  U( ?" l
7 F# |" T) R" _& B2 [0 O
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」
/ H7 H( }: P' [# N$ d/ m
. ~$ O4 X& L# ^+ M, a  k7 A  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」& W% P3 }& f, @0 ~
  W1 Z4 x& m& T- \& }
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!3 @* f. Y$ u, M/ l

+ e' V, h* S4 O/ I, c  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」
2 N0 @9 e8 ?4 ]0 U# A$ X& i& ]2 T* Z2 e1 l" _# }
  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
+ g  q, V6 S  {" Z* m% {
& s/ j6 W' O4 W9 M  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
; J4 |: Q1 I7 z# T: o' _3 K8 r% \" N) g9 T
* z( O3 G! t* n+ C  i( G  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」* z! O4 v" _+ z$ d$ u) b

: p6 J8 E" A9 l! x+ P  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」5 t# Q$ a/ `# y& k4 _0 ?2 h

# A% \$ F7 c' C  ]3 o* n  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」
/ t. O& h8 ], K; o8 a5 Z9 _
$ r, Q( h7 F. F9 }" L8 Z, ^  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」
" u/ V2 J# Z! P" W4 ^0 J$ F5 g1 d
% s) {- n6 b* ?. i; Y5 |$ U4 }  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」. {$ i$ k' u6 d
8 c1 V8 ^) j) y% q
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」
0 @9 b0 l* k3 L" ]7 c% h8 ]9 t0 P3 ]) f8 D+ |
  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
8 j) g# [7 P' v- l9 C+ i& {7 B' ^8 Q- m  Q% X
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」- e8 q7 q6 [! `3 f

1 O1 L2 y7 L0 {) ]' h$ f/ x1 ], Q: }  我話:「係真唔係呀?」: {! C2 A* C! |2 x" [
" n( a9 i; B2 X+ q( a; O5 P! p; M
  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  & E% w8 Z5 ~: X) s
" {- A7 [, [( G. I
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。
. n( P( K; C! \1 L. A+ j/ G  y  P& x# O1 o
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」/ R9 N% }7 l1 r5 A  L! ^# @* x

% J0 G" G. R& P) C) _& E  i& u  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」' M2 G8 k; T. X6 E9 c

- B6 e! T* K9 Q' b  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。( t9 m) J. z7 Z/ l
+ C+ |  n# J; l8 {* R, }) u
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」- W4 I6 W! S0 P6 I: e9 J

7 K. s2 ~! i& l# D" V. T2 u  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
7 h& F1 A: L- j0 g1 X  Y* Y0 q& ~6 c5 A9 N5 Q6 S! j- z
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」! L3 d& W# _' r) [: {6 H3 a
  |* V5 n- D* _9 v
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」
/ J! {3 m. i: |: ?, B2 u5 y
0 K$ ^% V4 ^- O: A. M3 a/ q2 i' f+ t  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」
) C- g' h. b. g' K: E+ I2 B5 @7 J$ Y
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」& A, q, ?3 R; W" {6 z
8 J/ v+ [: h( X
  我話:「妳邊有咁好死呀!」8 B8 o2 A7 N2 Q  U. N& i- @! ]" C

% Q2 |2 O( D: v6 |9 j8 K2 R' M! l  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」8 E4 x; x6 F) j3 I" u

8 _* g1 V: [; \: L0 K  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
* a/ [- {0 a) B: E  h+ J0 B' B& t9 F5 W4 b; K" ?+ O7 ?
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。( P: J: ?3 n! V5 K) }' e( {0 d

% F& F) f5 W" D% D4 ^- M. r  家姐話:「睇夠未呀?」
. f( k3 b7 d' m, q" A( @  D7 u# E
  我話:「條under黎呢!」
4 _  n8 g. W0 V3 l' g; P+ T1 k- N1 F  t- l
  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
9 ?! O$ o# w( i" ?5 H' L4 k* R' N3 R2 O' h% p2 ~* x& n6 `3 V  Q
  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」* z  Q9 l+ U2 A0 g* W/ p

1 s6 J" c1 d6 B7 o% y  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」' P% y. k- P4 d" L: Y% s  }
& ]& p2 T% X7 g/ \" C4 X
[待續]4 o. A% a, b2 u
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層

8 [: z# ?5 e% |thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復