地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。
6 O( g7 _- n# h0 J# k7 r" M" c
) u& y# d2 q  D7 J. V4 K' b  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」) }& Z% l6 b/ u5 k6 j% I

3 J4 Q+ p* R/ x1 O5 D  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」
9 X8 {9 m4 W: r' Q2 @
* m( a! H/ u4 k  我話:「我想睇晒全身啦!」3 [2 t9 o0 J1 a7 N/ S1 x, {9 I2 D

( I! r! [4 T/ x) N7 w4 _  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」% O7 P  |+ N3 Y' S4 Q

' E3 v+ @4 o  F  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」* p8 i; M: q- o/ Z
1 |% w$ K6 [9 M9 m4 v
  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」
, y' b: I1 S1 ?7 f: _7 \8 Z- L( n5 P' q9 e8 X* x2 e% {
  我話:「乜野「最後防線」呀?8 A6 K/ {& Q( ^1 Y7 d1 z. S! }

+ s; l3 Z' X4 ]5 x6 h' H$ K  家姐話:「即係我條under!」
' N: P- A0 D) {
- w7 `2 j; b7 H7 f  我話:「好!殺妳!」, H* d9 I) y2 N" j

' G. V3 a& |" N& j/ R於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」1 s5 o- j7 E* t# x; @! J! f6 A5 m

' y: A" l0 w/ z" u) F% \* m  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」
2 I) c& M" Q$ D
9 S8 j7 i4 j  f/ c3 r5 g- X  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!
/ i; G6 {/ A5 J  v0 D8 ?- H8 P! s7 U2 Z
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」* L' f9 R. P7 x& r
; q5 O$ T4 {; S$ W' }
  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」! c- X& X. u$ w( h  Z: `1 e

1 ]4 b9 j# u2 r9 d  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」: u* O2 E1 {% d- Y( ?8 F
3 E6 f( G% X7 p; q/ Y5 J0 Y
  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」7 `8 V) W2 D/ v: Z) v

8 r9 z5 C& N# d# a* I0 B' S. u, j4 t  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」. t8 c$ i7 |& Y! e& k9 @( ]) s# u, {
! T& U, T( K% c# J; g
  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」
5 w0 n# A" D! I. |. s  Q
" E1 U0 A5 `' \; @. k% ~4 S7 V  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」
! B% ~. Q2 d5 y+ Y  q. O2 Q9 [3 w( l/ I( A7 M- {& F8 l. O
  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」# a+ T8 g/ ~' ^3 ]0 g3 a

2 T/ V( n# b6 x8 H  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」
0 v5 l* `" I  w1 X, @
; A( G4 Q% Q5 M: l  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
, {5 u' ^5 ~# h  Z9 G/ r8 x& G+ f! u( Y
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」7 H1 n/ ~# ]$ ], X, c
# u  Q" Q- j6 ?$ X, @) J+ A
  我話:「係真唔係呀?」
  C) a$ }( A) l; \" G' t* B+ A9 G$ B8 B% }" Y+ Z0 R
  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  4 O5 ]% ?4 T9 k

8 \0 A1 F' X/ L+ H6 H' ?3 @  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。* i; C1 |- ~8 Z; v% B

$ `- Q7 i3 q! x' }  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」
" V" s& @4 T! }' S9 I3 D9 a2 C. `1 r6 m# U) ]
  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」
8 E2 E! c, O2 r9 [% A  K+ z+ o9 h& M; G" L3 G3 b6 ^% a& [
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。
, X! `+ I3 F/ c" K2 w) u" m- L
, @1 e! V/ L$ v$ s  V3 N( A  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」2 }4 d/ ?+ x7 Q, L4 f
+ O" E9 H6 s/ C# Q" {/ J
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」9 g5 S1 c- U; p( ^( a

0 J/ S4 d/ w9 x  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」2 F5 d) p9 a* I' F
3 `; k7 _$ O( i; V& d
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」8 v( z8 T$ Q2 L" \3 a

" ~7 b; Q- o# }  h  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」
; h. F2 a% J3 ^2 ?; F" @( R: g+ K$ g% c$ U$ Q
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
- f9 i& L6 }' Q# R; M' v7 N, L4 C6 y0 E+ z/ n# E6 p
  我話:「妳邊有咁好死呀!」' k, ?: g- L; [  ]* }

( A# o' ^! u+ k& x1 g, ~. |  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
# i1 s, g/ _" x7 G, C) ]' ?" Q! l# ~3 A* a5 n) d$ Y
  我話:「咁妳自己就快d除啦!」0 |- Z, C2 l* P# F3 R; ?
' ]3 p* C2 o9 @: _: u3 T
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
! \" y3 y# `, w; s; q
' m" u) r; C/ e  M4 z2 f  家姐話:「睇夠未呀?」2 N) ], G/ ^! W4 H; Q5 r+ e

8 c5 O+ d% W, u; C  我話:「條under黎呢!」; c# I0 [2 l% }9 ~8 m6 |$ e6 j8 p

* u2 x, k8 \7 I2 R! T, x  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
+ M8 ?, Z/ t9 P# J6 ^7 O" U
, N. }! K; |! ]9 H5 n  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」9 T: L9 y5 v+ e' e

9 F6 w/ K/ T4 k  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」0 j) L4 j; X8 Y/ R* q2 B
  u9 x7 s( ]1 \& D/ o3 j4 ?
[待續]* V0 `2 h6 m+ J# H3 L' j
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
3 U6 I0 q  H8 \; N
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復