地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。
: u9 T1 @* Q/ B  {# l! I+ a
7 Z, l- r$ D- t/ B  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」2 j( a1 T+ U- M
7 e+ M$ T; m1 `+ S6 a  @% s
  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」
* v5 c) X9 c2 x1 U6 `* C
' _: }& R* Y: h+ P" d  我話:「我想睇晒全身啦!」
) F3 J# E9 i. w1 k1 n1 A4 l5 |& l) G/ l2 n
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」
1 g  r- u3 F8 v; d4 ?. ~# H! f  g) D! U7 Q$ k8 Y
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」
9 X+ G% _6 t5 f  Z4 b
7 L' D" h3 o: ^1 p  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」
* }6 H; b' O9 A9 [: \3 j1 J% l9 u
8 w9 w8 k8 K! ~4 e4 l1 E. _  我話:「乜野「最後防線」呀?
2 T7 F0 E7 D$ @6 _& n; Z# ~- ?5 n. j# F
  家姐話:「即係我條under!」
  h( e. T7 i$ X6 z5 R3 J& B7 v- r7 I% X
  我話:「好!殺妳!」: A. S6 `. L- H
7 j+ _; {! w0 F# ~' J) {0 B: _- ]
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」
  ?. |' u- t) M
$ q7 d+ x" g% |4 p  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」
0 t( i( _2 Y8 g7 ]+ w# F$ N9 m, e& v* i' @3 }
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!
2 t8 t; y" w( ~: |( k7 q' q9 G$ h
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」$ B7 T8 `' V- [- G! e
; R( T6 ~- u" P
  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
# @% r! G" k% z; q$ m8 t" l+ a4 P  D/ V2 P2 t0 F: U
  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」
3 O8 J) P) i1 ]) C
' L. Y' m7 v3 R: `- R0 v  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」, V) y0 A- g* h5 R

, [5 m+ U) [( I& D  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」
6 |" _  I7 W; p$ l
9 e; M2 ]! j; L! H( N1 [  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」) w6 V# r' t* _5 {" Z( x" L  t0 l
# T6 V5 V2 s5 {$ z
  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」
3 r8 }% {9 L0 p* g; Y7 V; C8 W7 J
+ l" G4 [: x. A7 [7 L0 I! ?- K" Y  P  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」  u) G: e6 g( O& }" ?
4 l) O' D9 W# V* j$ e+ w5 w" j1 O
  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」' e5 q# L3 q/ N& `1 g8 L6 m
9 W( u9 C+ t) s+ e
  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」
, l2 w, {. s" k* j  k+ P' a2 M; M4 ?$ U  q+ X
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」
3 C* [; `6 m8 S3 H; l, q
* o) W0 K5 ]2 j; [4 Q# o  我話:「係真唔係呀?」7 @( Q6 _! z! M9 B

4 M2 ~- l  G) p: N4 d! v  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  
5 R9 o! W* H. y3 p
' u# A7 L4 Y6 }! T4 D+ Q  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。# _* r9 D5 [% v. D0 a8 O
! G* v& |# L7 j2 P
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」
  \/ I, L0 x1 a
" O5 B8 D$ U1 X1 s) f5 l  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」+ H2 q% W; L) Y: L( J
/ H. p2 K6 I! r) }& E* O# s# V( T& ^+ _
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。# F: \$ i( v1 U$ u9 y9 U1 g# G
4 T+ p+ ]7 j6 k* e9 f2 ~
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」
* _. F- N5 W8 @9 {" c( E( i; U9 l( f7 k: C  M" R+ z9 g' d1 ^: h: Z) h
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
) [/ |- R# R' x2 O0 A( M4 u" V5 [8 V, y+ a! c0 D' R* ?  D
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」
+ t; n5 {  X' S6 F$ V. n  L9 q, `
+ g7 n! r  i. S7 L/ Z  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」: b; Q/ S; [) F$ h+ k

I% `( o4 r* |8 H/ V  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」
- k  a4 m1 j, X8 t- s' U
8 W4 ]$ n8 U# J2 N! N" b; w  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
5 V! `  H3 r! m/ }# L1 n
6 N' b9 T, n7 m8 j5 x# E: E* Y  我話:「妳邊有咁好死呀!」
# F3 j! R: g: q
0 P  x# ?+ S; u! V  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」+ L$ k8 l8 _+ C6 J% q
) u# i" n- L) X, [: S. J4 w
  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
* H- B; Y/ V% d# p: M* {
1 E- ~, B; q2 I9 }2 s4 C) g  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
# ]; h4 q* s4 l! n1 R7 h$ v! z/ d' N# n3 Q2 M  t# w
  家姐話:「睇夠未呀?」
4 Y3 M) N3 L7 n; d; @8 X% F. j& {& j8 b
  我話:「條under黎呢!」
- a/ z$ ~/ n" J: i; t4 P
% H9 Q2 n* u' u0 Y6 k" C  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
* u7 S( r; f* u1 z) _
* [- O5 w# ?& j  a0 L  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」! N5 I9 Y) [& p( A+ S5 b
' |9 Q' M+ e4 v0 K' b: }( d2 ~
  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」
" ]5 h8 ^) @5 `* J9 o# U* w4 p4 J+ i7 r2 i7 O3 s* ]
[待續]
# ?3 n, P  |/ b( X# l" U' f+ e4 R 030902q683dft4hj9r2er2.jpg
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層
! {7 k8 P% r( N( V+ ?) l) y! h0 S
thanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復