地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(上)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:37:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
很久以前,就很想扑左我e個有33-22-34、響女拔讀緊中六的家姐。佢係就係人靚身材正,唯一美中不足就係佢為左方便游水亦剪短晒,同埋果套長方型黑框眼鏡,如果佢肯留番長d頭髮同帶con,肯定比依家仲嗦。可是佢話晒佢都係我家姐黎,所以我總覺得咁樣係唔可能,因此我只可以偷偷咁羅佢d under和bra黎自慰,幻想一下。
+ ^5 O& ^2 a9 z  V. l! s' m: U& n( e' ^: w- H; T% M/ Z% U- |
  但是那一天我夢想居然成真了!
1 ^* v+ c4 V, R4 a$ _& L. s# G' p. r0 ~
  雖然d「SARS」仲係咁厲害,不過家姐間學校已經復左課,而我亦要照常去考會考;但係我地響Q2做野daddy和mammy忙過不停咁,成日都唔返黎訓,好多時都係得返我地兩個人響家中。! m5 M! H/ F- r- x2 R
) P) }& U' @+ [. `7 [
  可能家姐臨前訓食左d panadol,所以佢一早就訓,仲好快就訓著。而當我行出廳時,見到佢間房冇閂好門,於是我就靜靜咁入佢間房度,一來睇下佢有冇蓋好d被,二來我真係想及佢的,入到去之後果然佢真係「富晒」d被,於是過去想話幫她蓋好,但係,當我行埋去時,見到佢身上只係著住一條under黎裸睡,當睇到家姐這個33吋、好鬼豐滿的胸部,個對成40吋長的又白又滑又slim的美腿 仲隱約咁可以響佢條通花喱士under褲度,睇到佢的陰毛。這時我起左非分之想。' o. v3 F) }1 q  t

$ @; o. D5 c) V- d1 w 於是我隻手就放響她的33吋胸部上,輕輕咁撫摸,不過都feel到那種豐滿柔滑的feel!之後我咁摸佢隻腳和個蘿之外,仲輕輕的隔著內褲親了一下姐姐的陰部,這時我真係想除左家姐的under,但係,佢突然動左一下轉身,變左趴響咁,雖然現左佢個成34吋大蘿,不過我已經嚇了一跳。好彩佢都冇醒到,不過我已經被嚇倒了,所以真係不敢再去摸,拿拿聲幫家姐蓋返好d被,我就到返去自己間房度大覺訓。4 }4 p$ H' t$ `& P

7 ~1 k  L! k" D% ?  好彩佢都冇醒到,不過我已經被嚇倒了,所以真係不敢再去摸,拿拿聲幫家姐蓋返好d被,我就到返去自己間房度大覺訓。不過睇到d咁正野,又點訓得著呀!於是我成晚就「打飛機」。" K7 K1 R& P3 {/ q9 R) l
: P* I; T7 m: E! ~5 w  r
  第二朝一早當我起身時,已經唔見成佢,這時我才記得佢返左學,不過我今日唔駛考試,於是起左身之後,就坐響屋企度,反正書又讀晒,唔知做d乜好,於是我就想「打飛機」減下壓,這時我就諗下,好唔好走入佢間房間打?猶疑好耐後,我決定去馬。
* Y5 V$ t4 I; _* X
5 b/ I$ h) s+ D" |. Q" d. e# i  入到佢間房之後,我就響個衣櫃下面d櫃桶度摷,果然有發展,搵到佢d bra呀!under呀!同埋絲襪咁。佢d bra同under,除左一d係運動型之外,多數都係通花喱士,都唔似學生妹。不過,黑色咁就唔多,唔係白色、就係粉紅、粉藍咁。不過佢d絲襪就普通d,係得一兩對係黑色、sexy,其他的都係肉色的,多數著黎返學果隻。於是我就唔客氣咁,羅左佢一套白色的,然後馬上剝晒d衫褲咁,訓左響佢張床度,趴響度咁一邊嗦佢個bra,一邊用條under包住條陰莖黎「打飛機」,好爽呀!/ w8 J+ X9 J2 @  k% {
" o* `- X0 |! v! ]
  不過,正當我覺得最爽時,突然feel到,有人用手大力咁打我個pat pat一野咁!這時我個心一愕咁,跟手就聽到d家姐把聲:「你都好核突呀!響我間房度,仲羅我d野黎「打飛機」!」原來家姐已經企左響我面前,死呀!大鑊呀!3 M7 Y. z8 x4 U) |) W0 Y
. E0 m/ p# d2 d* a
' H) y4 z- k8 w
1 ^  r6 c3 P6 E! O3 ^
  這時家姐看到我時連校服都未換,亦都有d驚訝,不過我都唔知點答佢好。過了一陣,佢翹起隻腳咁坐坐響床度,佢條裙已經算係短,仲好似故意咁,拉高自己條裙裙腳,露出佢果隻又長又slim又白的美腿,我當然忍唔住望下啦!9 ~- N- X( O5 |+ o0 m: S3 S3 R& t  ]$ A

% ~9 \, @8 H  e% y) }# v& d" b  家姐跟我話:「我對腳係唔係好正呀?你好想知我d under乜野色咩?不過咁!我想睇下你全相,同埋俾我搞下!」5 b' {! H  l% b2 i+ q7 b: D# u/ y
$ C7 H' |( D: u. z; W, M
  家姐低著頭沒話話,那時我以為我把她弄生氣了,我們都沉默左一陣,家姐一開口就話:「冇錯,係!我想你除衫俾我睇!反正你依家都俾我睇晒咁滯!」' c4 Z  v* K8 i# f* }
8 [, ?: K$ @5 [
  我愣左一下後就話:「家姐,妳係唔係同我講笑吧?」
0 d: S/ V( L  j9 M$ i3 P: q* u
' Y6 j, n" O' X6 g8 ]  家姐話出時,臉都紅晒咁;我就話:「家姐!妳冇睇過、搞過妳男朋友的咩?」. p+ i( @7 T1 g  ]: q
# h5 v* S7 v# r7 x+ ~  J% B! k

# ~3 G5 y% @% o; n
" @+ `6 `$ \' h& }2 g+ L  她就話:「我邊度有男朋友呀!唔好話搞呀,想睇都冇!」
. V9 I: _. b: J" c4 l" A5 V% F- s* e5 O7 I0 c) f! i+ ^/ y
  我話:「我俾妳睇,咁都係唔係幾好喎?」
* d6 L& o+ y' X4 b2 `$ |8 P5 l  j
6 A: q; l7 |7 F/ R' n  但係,話就咁話,這時我訓響佢張床度,基本上都冇得郁。所以家姐的要求,我冇得say no,不過我真係有d尷尬,但係家姐跟住就話:「做乜唔除埋條under呀?」
5 i. [5 R% i) t% @) M
* p8 r: v1 S$ C4 \/ M' U  家姐就笑住呁話:「你條under就真係好老土下!哈哈!咁樣!等我幫你除!」7 T' t8 o8 C: y' b$ E4 n3 ^0 w

; q6 v# }1 s4 R. T$ w* ]/ f. c! I  我話:「咁唔係幾好意思架!」
- R- `$ B- o/ @) p9 l/ r' o! G0 g
" w; o' |" m/ `/ r9 S  這時我望住個天花板,個心真係好難想像,平日佢響e間名女校度,係做head perfect的乖學生,今日會係咁?唔通佢食左「過期春藥」?" F9 K, t% H6 X  ~4 L

1 ]+ X/ u# i: R3 a  但係我都未識回應佢已經一手將我的under脫掉了。而且仲用手指「彈」左我條陰莖一野。. s6 z$ m, m* o
7 {# u' l. f* X! e
  家姐就話:「依!原來你一早就割左包皮,唔怕包皮過長!d毛都出齊晒喎!而且條陰莖都好大同長下!」我覺得唔知點咁,第一次響女仔面前「剝光豬」,而且剝自己光豬仲係自己家姐;不過,我這時唔止已經勃起左,所以很大很長,仲好硬添。. r! v& {0 O4 e1 a
& W! P: q+ n# K9 {
  家姐話:「細佬,俾家姐你玩下啦!」3 \6 a  l6 I' z0 K! f6 s

( F# @& P& `8 j3 s, d  i" k6 F0 F  我話:「咁好啦!」
3 [+ H6 s+ w, o/ |1 X7 L0 q* U
" h4 r0 m2 p) X& x  跟住我又話:「不過,俾妳睇完、玩完之後,亦都要俾我睇妳喎!」
: @' p$ K/ o# A
& [; P* }0 t: ~# e* g  ?" [' W  家姐話:「得!但係「眼看手勿動」下!」# `/ K1 Y, g$ o: r

( `4 M. G# z3 v  我話:「好啦!」3 n4 q- u; S7 D* Q
; z- l, `4 j1 Y* Y9 d- s
  我訓響佢張床度,望住天花板咁,家姐就開始一邊用舌尖舔我的乳頭,同時又用手指彈左彈我條陰莖輕輕撩我個陰囊之後就話:「你碌野都係硬喎!仲話求先冇及過我野?你條陰莖出賣左你呀!」
- a/ l4 G3 Q" D* {9 U+ _5 d+ f) d( ]8 g# p
  這時我雖然痕痕癢癢,話時話呀,被家姐的纖纖玉手,挑逗一下陰莖的敏感部位。好似係龜頭、陰莖底部e d柔軟地方。之後佢兩隻手拿住陰莖,手指各在兩邊輪流輕彈陰莖,就好似人響度吹長笛時d手指咁樣郁。這時真係有種講唔出的快感,同以前自己同自己打飛機係好唔同。而同時,佢就由我個乳頭度,沿住我個肚咁一路舔落去,後來居然仲話玩「吹蕭」添。
* a4 S, M* M' O' y6 n  P- E5 n5 S4 X" Y8 R: I% Z6 K
  我話:「唔好啦!e度好污漕架!」
9 X8 W' V5 n: Q! y' n3 U% R# L( e2 ^
  家姐話:「依家係我含,又唔係要你含!」# e0 @- s+ z5 U; ]

1 U4 W: `. M% p* j  她唔理我講,一於舔著我條陰莖,還用舌頭舔龜頭的前端,剛開始時我都覺得很尷尬,但後來家姐就好似食雪條咁,越舔的越hi,之前我條陰莖已經夠硬,依家仲俾佢挑起我d慾望,覺得陰莖痕痕癢癢之餘仲越黎越硬,越黎越脹....咁,這時,家姐又把陰莖含在嘴裡,來回的進出....我越來越hi,後來真的hi得忍不住了,我就「哎」一聲咁,一大灘白濁濁的精液就射左出黎,仲射到佢一面、一眼鏡都係。
* A# Z$ R* k* s1 V4 N- X& E
8 j5 \' E0 c2 g0 F, l2 m  之後家姐響裙袋紙度羅左條hello kitty毛巾仔張出黎,擦乾淨個面同眼鏡,佢一路放落副眼鏡,一路望著我話:「你好衰架!要射都唔「down」聲先,嚇左我一跳,你真係唔岩呀!」  `$ m  w' h# J7 T  p; d# d
6 R2 }! P+ `' {$ z
  我話:「我點知幾時會射出來呀?而且e d野可以忍得住?哈!仲怪我冇「down」聲先,妳都好唔岩喎!」
( g7 [8 ]# W; ^2 z# ?2 C, w( l- s
  家姐話:「唔鬼理你呀!起身呀!唔該你出一出去,我要換衫呀!。」
2 ^2 n% {+ u- D4 X+ r6 g我這時坐返起身就話:「叫我出去,家姐妳求先應承俾我睇返妳,妳都未俾我睇返!」
; d  W: U# u9 A* H, _6 b+ x- {, a9 ~% o% a, Z
  家姐話:「睇你條命呀!尋晚你咪睇左!依家我同你出火,仲唔夠hi,仲想睇d乜?」
# Q+ x* N3 v* `7 L3 W# v8 l3 I: r. T5 K7 T1 i9 `
  我個心諗(死呀!佢原來係知架!)跟住就話:「我都冇睇過呀!不過,我唔理呀!係妳答應左我先,妳一定要交貨呀!」
8 O  ^( J: n$ S% {2 ^8 ~6 K+ d$ M, `3 w# w# P
  這時家姐不禁就同我嘈起來,佢就話:「你唔出去,我出去。」
: ]8 P& g& b4 O' h& E6 I: C) {$ {; l. T- E: M( s) C# K
[待續]
回復

KH18272 發表於 2019-8-5 15:40:03 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
ccccccccccccc
回復

Yhoao8212 發表於 2019-8-5 16:26:07 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccccc
回復

boysbe 發表於 2019-8-5 17:24:45 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

ysunday441 發表於 2019-8-5 17:38:24 | 顯示全部樓層
adsfsadfsfdasfasd
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:09 | 顯示全部樓層
thzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:29:04 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

Bennyeast 發表於 2019-8-5 20:19:18 | 顯示全部樓層
Great job, bro
回復

yoyoy1 發表於 2019-8-5 22:02:39 | 顯示全部樓層
正到一個點
回復

wang_100 發表於 2019-8-5 22:27:01 | 顯示全部樓層
HNCGHNCGFHCFGHCFHGF
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:30:40 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-5 23:58:33 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:28 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:05 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:32:30 | 顯示全部樓層
so far so nice
回復

Shanchicken 發表於 2019-8-6 10:36:00 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:54:51 | 顯示全部樓層
, U, F% p, n3 m" _3 I& n0 j
thanks for sharing
回復

alexwingff 發表於 2019-8-6 13:00:13 | 顯示全部樓層

9 ^" P6 \  \. KThx a lot ar ching
回復

Robert 發表於 2019-8-6 15:58:58 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:09:16 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復