地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(上)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:37:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
很久以前,就很想扑左我e個有33-22-34、響女拔讀緊中六的家姐。佢係就係人靚身材正,唯一美中不足就係佢為左方便游水亦剪短晒,同埋果套長方型黑框眼鏡,如果佢肯留番長d頭髮同帶con,肯定比依家仲嗦。可是佢話晒佢都係我家姐黎,所以我總覺得咁樣係唔可能,因此我只可以偷偷咁羅佢d under和bra黎自慰,幻想一下。' @. |  a6 S2 z0 f% f" d: @

2 g, e$ q$ Z. q( o* v! ~  但是那一天我夢想居然成真了!
/ P% R0 [! ]! L. ?& T, q
/ W( I$ h! q8 J( `, s; M: R1 Y  雖然d「SARS」仲係咁厲害,不過家姐間學校已經復左課,而我亦要照常去考會考;但係我地響Q2做野daddy和mammy忙過不停咁,成日都唔返黎訓,好多時都係得返我地兩個人響家中。9 C" l/ l! g- C" I9 V7 }- P6 q0 H
; T% V/ y. g$ w9 r- g; T
  可能家姐臨前訓食左d panadol,所以佢一早就訓,仲好快就訓著。而當我行出廳時,見到佢間房冇閂好門,於是我就靜靜咁入佢間房度,一來睇下佢有冇蓋好d被,二來我真係想及佢的,入到去之後果然佢真係「富晒」d被,於是過去想話幫她蓋好,但係,當我行埋去時,見到佢身上只係著住一條under黎裸睡,當睇到家姐這個33吋、好鬼豐滿的胸部,個對成40吋長的又白又滑又slim的美腿 仲隱約咁可以響佢條通花喱士under褲度,睇到佢的陰毛。這時我起左非分之想。3 X5 {5 i$ X' ]/ @6 z( `; r. b' e0 ?- ^

- B" z4 j' Y1 e. V5 ~ 於是我隻手就放響她的33吋胸部上,輕輕咁撫摸,不過都feel到那種豐滿柔滑的feel!之後我咁摸佢隻腳和個蘿之外,仲輕輕的隔著內褲親了一下姐姐的陰部,這時我真係想除左家姐的under,但係,佢突然動左一下轉身,變左趴響咁,雖然現左佢個成34吋大蘿,不過我已經嚇了一跳。好彩佢都冇醒到,不過我已經被嚇倒了,所以真係不敢再去摸,拿拿聲幫家姐蓋返好d被,我就到返去自己間房度大覺訓。
5 ]' t, T3 G+ Y- b- t8 J; X
0 M: `3 d) c/ P5 b5 ^  好彩佢都冇醒到,不過我已經被嚇倒了,所以真係不敢再去摸,拿拿聲幫家姐蓋返好d被,我就到返去自己間房度大覺訓。不過睇到d咁正野,又點訓得著呀!於是我成晚就「打飛機」。7 c! T5 v! z8 \4 z

- k" K) z% D: w9 R4 k1 }1 v  第二朝一早當我起身時,已經唔見成佢,這時我才記得佢返左學,不過我今日唔駛考試,於是起左身之後,就坐響屋企度,反正書又讀晒,唔知做d乜好,於是我就想「打飛機」減下壓,這時我就諗下,好唔好走入佢間房間打?猶疑好耐後,我決定去馬。2 z; M$ H1 D. x# l

- F/ d  g0 C3 p  p  入到佢間房之後,我就響個衣櫃下面d櫃桶度摷,果然有發展,搵到佢d bra呀!under呀!同埋絲襪咁。佢d bra同under,除左一d係運動型之外,多數都係通花喱士,都唔似學生妹。不過,黑色咁就唔多,唔係白色、就係粉紅、粉藍咁。不過佢d絲襪就普通d,係得一兩對係黑色、sexy,其他的都係肉色的,多數著黎返學果隻。於是我就唔客氣咁,羅左佢一套白色的,然後馬上剝晒d衫褲咁,訓左響佢張床度,趴響度咁一邊嗦佢個bra,一邊用條under包住條陰莖黎「打飛機」,好爽呀!6 ~. L" L+ N1 N9 o5 d- V5 J2 [4 I
+ o, {' C' x/ S) N5 f* v! P" f4 F- c$ E
  不過,正當我覺得最爽時,突然feel到,有人用手大力咁打我個pat pat一野咁!這時我個心一愕咁,跟手就聽到d家姐把聲:「你都好核突呀!響我間房度,仲羅我d野黎「打飛機」!」原來家姐已經企左響我面前,死呀!大鑊呀!
7 ^+ m2 `8 b- g' p5 @. ?, I. {: n7 ^- z0 E2 F- V; K6 v
2 U/ M7 J& N5 }  w$ U4 I
$ W) I. F* m$ y+ g' s5 h9 ?
  這時家姐看到我時連校服都未換,亦都有d驚訝,不過我都唔知點答佢好。過了一陣,佢翹起隻腳咁坐坐響床度,佢條裙已經算係短,仲好似故意咁,拉高自己條裙裙腳,露出佢果隻又長又slim又白的美腿,我當然忍唔住望下啦!
' c  z9 D; K; @7 l3 |. W6 `  o  {  S
  家姐跟我話:「我對腳係唔係好正呀?你好想知我d under乜野色咩?不過咁!我想睇下你全相,同埋俾我搞下!」6 u" A) O, @( ]% \
3 `+ [! f- B2 J5 Z$ O
  家姐低著頭沒話話,那時我以為我把她弄生氣了,我們都沉默左一陣,家姐一開口就話:「冇錯,係!我想你除衫俾我睇!反正你依家都俾我睇晒咁滯!」/ N- t. j  R0 j, t

: l) j/ c" f0 X+ }  我愣左一下後就話:「家姐,妳係唔係同我講笑吧?」
) t8 ?1 N: }4 c" l; d( D7 T1 R! ?7 D& m; Z6 }; T' t. |
  家姐話出時,臉都紅晒咁;我就話:「家姐!妳冇睇過、搞過妳男朋友的咩?」: l" w- e5 X2 b
1 m; k3 p" X& V9 f$ m5 X

9 F7 A0 d) ]9 ~! n+ s9 O
( @/ e# }. W7 }! i! n& [3 y2 y5 c  她就話:「我邊度有男朋友呀!唔好話搞呀,想睇都冇!」! l5 G2 `$ F( J  F
. A) X3 Z3 A6 }6 T0 w5 E+ _
  我話:「我俾妳睇,咁都係唔係幾好喎?」4 V+ W, ?& F5 ~# S

: l- }9 P( I3 `3 ]  但係,話就咁話,這時我訓響佢張床度,基本上都冇得郁。所以家姐的要求,我冇得say no,不過我真係有d尷尬,但係家姐跟住就話:「做乜唔除埋條under呀?」8 R! p. D; r$ J3 V/ g
9 P, N. s7 O8 U! u8 R5 Z- \
  家姐就笑住呁話:「你條under就真係好老土下!哈哈!咁樣!等我幫你除!」9 d% l0 ?; H* I, r. e" B3 U

+ x1 e1 A; |  }, k& w% v  我話:「咁唔係幾好意思架!」/ v9 C8 M: O( a4 G: p
, Z% ~/ U/ e% q
  這時我望住個天花板,個心真係好難想像,平日佢響e間名女校度,係做head perfect的乖學生,今日會係咁?唔通佢食左「過期春藥」?
  ~' x+ P- u) u1 R6 E& [4 @3 W, h
" R( J2 [4 k; |; ^' A3 W  但係我都未識回應佢已經一手將我的under脫掉了。而且仲用手指「彈」左我條陰莖一野。
3 s7 b( @& z& T) S5 z% ^4 f& n/ T, A, W/ }
  家姐就話:「依!原來你一早就割左包皮,唔怕包皮過長!d毛都出齊晒喎!而且條陰莖都好大同長下!」我覺得唔知點咁,第一次響女仔面前「剝光豬」,而且剝自己光豬仲係自己家姐;不過,我這時唔止已經勃起左,所以很大很長,仲好硬添。! Q; {0 S- h1 S! r! e
. c0 E# J7 g* i: K& Y' ]
  家姐話:「細佬,俾家姐你玩下啦!」
; ^: r& N7 x( L/ E
$ U- U! o1 u2 t/ G% W  我話:「咁好啦!」
. a9 g- u3 R  f9 w% e- h
$ Q3 o5 P/ _, j, w: t$ n7 K  跟住我又話:「不過,俾妳睇完、玩完之後,亦都要俾我睇妳喎!」
+ D- h1 }4 I3 W: g6 X: j0 ~6 h
) z2 M# Q2 f4 d8 Z* ^' d& |  家姐話:「得!但係「眼看手勿動」下!」
" @0 }* S1 U# {3 ^% I: H- G7 r  }. F# I3 s: x8 a/ Q: H4 ?0 ~
  我話:「好啦!」' V5 o% _- v8 G, d

( G5 J7 F: c& u  我訓響佢張床度,望住天花板咁,家姐就開始一邊用舌尖舔我的乳頭,同時又用手指彈左彈我條陰莖輕輕撩我個陰囊之後就話:「你碌野都係硬喎!仲話求先冇及過我野?你條陰莖出賣左你呀!」
: ^1 f: Y  O0 l8 X* m2 }: R
! I6 b6 t5 K7 s% ^- w' _& Z  這時我雖然痕痕癢癢,話時話呀,被家姐的纖纖玉手,挑逗一下陰莖的敏感部位。好似係龜頭、陰莖底部e d柔軟地方。之後佢兩隻手拿住陰莖,手指各在兩邊輪流輕彈陰莖,就好似人響度吹長笛時d手指咁樣郁。這時真係有種講唔出的快感,同以前自己同自己打飛機係好唔同。而同時,佢就由我個乳頭度,沿住我個肚咁一路舔落去,後來居然仲話玩「吹蕭」添。* w* B2 k) V6 H, x
8 g; R' h1 N/ C( }
  我話:「唔好啦!e度好污漕架!」- j/ n  H% J6 g% m- h' u8 P# x

' g7 o" s7 L1 O6 m% h, V# ]' P  家姐話:「依家係我含,又唔係要你含!」
  v9 V4 ]7 X5 d+ R! |+ c$ F$ k/ q) D- z! d) c/ d' g( b  o
  她唔理我講,一於舔著我條陰莖,還用舌頭舔龜頭的前端,剛開始時我都覺得很尷尬,但後來家姐就好似食雪條咁,越舔的越hi,之前我條陰莖已經夠硬,依家仲俾佢挑起我d慾望,覺得陰莖痕痕癢癢之餘仲越黎越硬,越黎越脹....咁,這時,家姐又把陰莖含在嘴裡,來回的進出....我越來越hi,後來真的hi得忍不住了,我就「哎」一聲咁,一大灘白濁濁的精液就射左出黎,仲射到佢一面、一眼鏡都係。1 g, ~, u5 u' |' Q% }: a: Z
' N0 a9 ]8 e" ^) a! H2 a
  之後家姐響裙袋紙度羅左條hello kitty毛巾仔張出黎,擦乾淨個面同眼鏡,佢一路放落副眼鏡,一路望著我話:「你好衰架!要射都唔「down」聲先,嚇左我一跳,你真係唔岩呀!」+ F3 C! W+ z0 ]6 v

( \0 y- R5 o& J7 A) S4 p( z( A  我話:「我點知幾時會射出來呀?而且e d野可以忍得住?哈!仲怪我冇「down」聲先,妳都好唔岩喎!」
2 \7 t% P; y1 J/ `1 v3 g, F
0 J, N% R6 O% h3 p" ?! ^  家姐話:「唔鬼理你呀!起身呀!唔該你出一出去,我要換衫呀!。」5 X: o5 D/ `& P' U4 E% `
我這時坐返起身就話:「叫我出去,家姐妳求先應承俾我睇返妳,妳都未俾我睇返!」' Z7 w3 [( m: J! I( g/ i! |" ^
( ^% ~5 J, r; r% r- w
  家姐話:「睇你條命呀!尋晚你咪睇左!依家我同你出火,仲唔夠hi,仲想睇d乜?」2 i, @0 n% ]/ T9 e5 B" g+ a" Z2 X
/ r6 ~4 o' |8 J  a' _8 F: t
  我個心諗(死呀!佢原來係知架!)跟住就話:「我都冇睇過呀!不過,我唔理呀!係妳答應左我先,妳一定要交貨呀!」) h) l2 Z6 L8 z$ h: U4 s5 h6 `( H

" {# e' j: y  H, B& D/ L* A, x  這時家姐不禁就同我嘈起來,佢就話:「你唔出去,我出去。」
% l' }1 N9 q" R: p5 o& `$ k* Y  q& |5 W; j: W  P. w" D1 v& ?3 R1 _
[待續]
回復

KH18272 發表於 2019-8-5 15:40:03 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
ccccccccccccc
回復

Yhoao8212 發表於 2019-8-5 16:26:07 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccccc
回復

boysbe 發表於 2019-8-5 17:24:45 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

ysunday441 發表於 2019-8-5 17:38:24 | 顯示全部樓層
adsfsadfsfdasfasd
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:09 | 顯示全部樓層
thzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:29:04 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

Bennyeast 發表於 2019-8-5 20:19:18 | 顯示全部樓層
Great job, bro
回復

yoyoy1 發表於 2019-8-5 22:02:39 | 顯示全部樓層
正到一個點
回復

wang_100 發表於 2019-8-5 22:27:01 | 顯示全部樓層
HNCGHNCGFHCFGHCFHGF
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:30:40 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-5 23:58:33 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:28 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:05 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:32:30 | 顯示全部樓層
so far so nice
回復

Shanchicken 發表於 2019-8-6 10:36:00 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:54:51 | 顯示全部樓層

" \; ]  [' F9 }2 c% H7 z- j4 gthanks for sharing
回復

alexwingff 發表於 2019-8-6 13:00:13 | 顯示全部樓層

9 T7 m! _. _2 F8 m; YThx a lot ar ching
回復

Robert 發表於 2019-8-6 15:58:58 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:09:16 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復