地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(上)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:37:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
很久以前,就很想扑左我e個有33-22-34、響女拔讀緊中六的家姐。佢係就係人靚身材正,唯一美中不足就係佢為左方便游水亦剪短晒,同埋果套長方型黑框眼鏡,如果佢肯留番長d頭髮同帶con,肯定比依家仲嗦。可是佢話晒佢都係我家姐黎,所以我總覺得咁樣係唔可能,因此我只可以偷偷咁羅佢d under和bra黎自慰,幻想一下。
: \8 V4 d4 V/ p; d% C4 m' O; G2 @" j2 ]9 h7 j
  但是那一天我夢想居然成真了!
9 H; R9 p) F5 }3 @+ M( L4 |4 B: z. G/ p
  雖然d「SARS」仲係咁厲害,不過家姐間學校已經復左課,而我亦要照常去考會考;但係我地響Q2做野daddy和mammy忙過不停咁,成日都唔返黎訓,好多時都係得返我地兩個人響家中。
- X; K$ h, I, G; f
: c% @7 |$ T2 D5 w% r) N- [  可能家姐臨前訓食左d panadol,所以佢一早就訓,仲好快就訓著。而當我行出廳時,見到佢間房冇閂好門,於是我就靜靜咁入佢間房度,一來睇下佢有冇蓋好d被,二來我真係想及佢的,入到去之後果然佢真係「富晒」d被,於是過去想話幫她蓋好,但係,當我行埋去時,見到佢身上只係著住一條under黎裸睡,當睇到家姐這個33吋、好鬼豐滿的胸部,個對成40吋長的又白又滑又slim的美腿 仲隱約咁可以響佢條通花喱士under褲度,睇到佢的陰毛。這時我起左非分之想。1 R0 A5 o, c0 l
8 f( g8 L: ~' p& k
 於是我隻手就放響她的33吋胸部上,輕輕咁撫摸,不過都feel到那種豐滿柔滑的feel!之後我咁摸佢隻腳和個蘿之外,仲輕輕的隔著內褲親了一下姐姐的陰部,這時我真係想除左家姐的under,但係,佢突然動左一下轉身,變左趴響咁,雖然現左佢個成34吋大蘿,不過我已經嚇了一跳。好彩佢都冇醒到,不過我已經被嚇倒了,所以真係不敢再去摸,拿拿聲幫家姐蓋返好d被,我就到返去自己間房度大覺訓。& C* V; D. z) F0 Z/ f4 Y1 ]  S

9 `8 p, ?/ r0 ^0 T1 v4 x9 o  好彩佢都冇醒到,不過我已經被嚇倒了,所以真係不敢再去摸,拿拿聲幫家姐蓋返好d被,我就到返去自己間房度大覺訓。不過睇到d咁正野,又點訓得著呀!於是我成晚就「打飛機」。0 ], m* z5 I+ Y& l

/ y7 a! x4 T" A0 M" N* Q  第二朝一早當我起身時,已經唔見成佢,這時我才記得佢返左學,不過我今日唔駛考試,於是起左身之後,就坐響屋企度,反正書又讀晒,唔知做d乜好,於是我就想「打飛機」減下壓,這時我就諗下,好唔好走入佢間房間打?猶疑好耐後,我決定去馬。# z( {1 B6 c6 F& `

0 _) a0 q8 x9 g  J# r- s  入到佢間房之後,我就響個衣櫃下面d櫃桶度摷,果然有發展,搵到佢d bra呀!under呀!同埋絲襪咁。佢d bra同under,除左一d係運動型之外,多數都係通花喱士,都唔似學生妹。不過,黑色咁就唔多,唔係白色、就係粉紅、粉藍咁。不過佢d絲襪就普通d,係得一兩對係黑色、sexy,其他的都係肉色的,多數著黎返學果隻。於是我就唔客氣咁,羅左佢一套白色的,然後馬上剝晒d衫褲咁,訓左響佢張床度,趴響度咁一邊嗦佢個bra,一邊用條under包住條陰莖黎「打飛機」,好爽呀!
. x1 v" J2 z9 k5 S8 y
* B. I4 s, k4 ]6 X  不過,正當我覺得最爽時,突然feel到,有人用手大力咁打我個pat pat一野咁!這時我個心一愕咁,跟手就聽到d家姐把聲:「你都好核突呀!響我間房度,仲羅我d野黎「打飛機」!」原來家姐已經企左響我面前,死呀!大鑊呀!
; p5 T7 E7 t7 ]+ S- `
% q6 R. U) z; r" ~
. r* k9 ?$ l$ o! v( i
4 L7 r6 J5 w7 S: i# F! f6 \  這時家姐看到我時連校服都未換,亦都有d驚訝,不過我都唔知點答佢好。過了一陣,佢翹起隻腳咁坐坐響床度,佢條裙已經算係短,仲好似故意咁,拉高自己條裙裙腳,露出佢果隻又長又slim又白的美腿,我當然忍唔住望下啦!
! y- F; {( |0 t1 L) e1 r2 F( W! u9 {4 r* A& T! w
  家姐跟我話:「我對腳係唔係好正呀?你好想知我d under乜野色咩?不過咁!我想睇下你全相,同埋俾我搞下!」; X6 f9 n4 d. E, @% L9 N# c

- ~) i- T" P, i  家姐低著頭沒話話,那時我以為我把她弄生氣了,我們都沉默左一陣,家姐一開口就話:「冇錯,係!我想你除衫俾我睇!反正你依家都俾我睇晒咁滯!」/ G( p( _/ l7 g/ w+ {5 z6 q$ Z

4 P1 f7 D% l: S+ a- q/ v7 ]  我愣左一下後就話:「家姐,妳係唔係同我講笑吧?」. J/ z$ r+ M3 P0 n7 u' V

% h/ _( }4 x+ R4 P$ o+ _* S/ F: ]  家姐話出時,臉都紅晒咁;我就話:「家姐!妳冇睇過、搞過妳男朋友的咩?」& C* [$ B' B& x4 ?3 K

/ d; |, a) f! d$ g7 i. i
) K! Q& Y8 B; W2 B- {
# c+ e6 w2 u3 R1 D+ Y" B2 t  她就話:「我邊度有男朋友呀!唔好話搞呀,想睇都冇!」2 v  z4 s) p& I- G. t
) H0 z  L. |* X) F
  我話:「我俾妳睇,咁都係唔係幾好喎?」; z, T7 g9 v2 N* g: S
9 D$ Z8 B$ E) u# _+ C( |
  但係,話就咁話,這時我訓響佢張床度,基本上都冇得郁。所以家姐的要求,我冇得say no,不過我真係有d尷尬,但係家姐跟住就話:「做乜唔除埋條under呀?」
) Y. a( @0 q. s1 Y. T" e0 E# i4 ~: g1 t( B! o- Z7 s
  家姐就笑住呁話:「你條under就真係好老土下!哈哈!咁樣!等我幫你除!」
+ j2 M0 Y9 P9 m1 d! r1 h, q. t$ x% S, Q2 y
  我話:「咁唔係幾好意思架!」" C# g9 A( `0 J- k8 r8 I' T

' B1 H1 B+ {  E6 P* y' z  這時我望住個天花板,個心真係好難想像,平日佢響e間名女校度,係做head perfect的乖學生,今日會係咁?唔通佢食左「過期春藥」?
. R$ W' w- b* I! P
! n/ d1 z1 I7 M  但係我都未識回應佢已經一手將我的under脫掉了。而且仲用手指「彈」左我條陰莖一野。0 S( ]9 Y& T6 D# V4 _+ G
3 f! J" d1 y6 b# m: O9 ]6 D
  家姐就話:「依!原來你一早就割左包皮,唔怕包皮過長!d毛都出齊晒喎!而且條陰莖都好大同長下!」我覺得唔知點咁,第一次響女仔面前「剝光豬」,而且剝自己光豬仲係自己家姐;不過,我這時唔止已經勃起左,所以很大很長,仲好硬添。0 [, a( \! U5 q7 |2 M
6 U7 u7 |# [& W6 ?9 {% F" N
  家姐話:「細佬,俾家姐你玩下啦!」, S* |5 g: T& _5 [8 v

6 B: D0 n7 u7 R" ~0 d, X2 I' I  我話:「咁好啦!」
3 s6 {: ^6 Q0 o' J5 a9 u/ q1 o/ x( h3 @$ s7 o
  跟住我又話:「不過,俾妳睇完、玩完之後,亦都要俾我睇妳喎!」  Z3 P1 s4 s0 j& M; V3 A
5 a/ U3 {3 L3 k! y0 E1 f6 P3 `
  家姐話:「得!但係「眼看手勿動」下!」
2 j( H) q" e* [$ y1 C, `) i! E5 b4 N! v
  我話:「好啦!」. L& @) b3 C  k  t$ [/ ]( m
3 X+ e" j4 S. ]7 x# u
  我訓響佢張床度,望住天花板咁,家姐就開始一邊用舌尖舔我的乳頭,同時又用手指彈左彈我條陰莖輕輕撩我個陰囊之後就話:「你碌野都係硬喎!仲話求先冇及過我野?你條陰莖出賣左你呀!」
$ j! G: c3 X8 m
' y2 ~- e7 B6 i4 i4 C5 E  這時我雖然痕痕癢癢,話時話呀,被家姐的纖纖玉手,挑逗一下陰莖的敏感部位。好似係龜頭、陰莖底部e d柔軟地方。之後佢兩隻手拿住陰莖,手指各在兩邊輪流輕彈陰莖,就好似人響度吹長笛時d手指咁樣郁。這時真係有種講唔出的快感,同以前自己同自己打飛機係好唔同。而同時,佢就由我個乳頭度,沿住我個肚咁一路舔落去,後來居然仲話玩「吹蕭」添。
% h! p/ B  W+ L% Y* ^* s: p) B
! k! T2 }$ ?1 Z! e7 }$ f) R  我話:「唔好啦!e度好污漕架!」
, p( a7 @% D( U* {/ t- T# g; D. R: B% x* ^% A; b
  家姐話:「依家係我含,又唔係要你含!」1 v3 s2 |- Z3 o8 o
7 i: i) M) R, Z# `0 f
  她唔理我講,一於舔著我條陰莖,還用舌頭舔龜頭的前端,剛開始時我都覺得很尷尬,但後來家姐就好似食雪條咁,越舔的越hi,之前我條陰莖已經夠硬,依家仲俾佢挑起我d慾望,覺得陰莖痕痕癢癢之餘仲越黎越硬,越黎越脹....咁,這時,家姐又把陰莖含在嘴裡,來回的進出....我越來越hi,後來真的hi得忍不住了,我就「哎」一聲咁,一大灘白濁濁的精液就射左出黎,仲射到佢一面、一眼鏡都係。
) S' H, b* o' Y" L
. _2 B% M6 j8 B3 x  之後家姐響裙袋紙度羅左條hello kitty毛巾仔張出黎,擦乾淨個面同眼鏡,佢一路放落副眼鏡,一路望著我話:「你好衰架!要射都唔「down」聲先,嚇左我一跳,你真係唔岩呀!」3 e0 k0 B: Q) ~( Q; U
/ a, ?* _( A# V6 K% n: W1 f
  我話:「我點知幾時會射出來呀?而且e d野可以忍得住?哈!仲怪我冇「down」聲先,妳都好唔岩喎!」5 h. B; l6 d& G/ z/ b* k% p

* m* ^* D7 I( n1 b* `+ c7 M0 L" t# p  家姐話:「唔鬼理你呀!起身呀!唔該你出一出去,我要換衫呀!。」0 L  _# T" {; i7 R' m
我這時坐返起身就話:「叫我出去,家姐妳求先應承俾我睇返妳,妳都未俾我睇返!」! M; Q( _, C1 i* n% W; ^6 Q
3 u( M! H; k2 d8 |3 Y2 N2 b, `$ d+ X
  家姐話:「睇你條命呀!尋晚你咪睇左!依家我同你出火,仲唔夠hi,仲想睇d乜?」
' L& H9 e7 w2 h* o
, I  F- o" H; S. y, E, f  我個心諗(死呀!佢原來係知架!)跟住就話:「我都冇睇過呀!不過,我唔理呀!係妳答應左我先,妳一定要交貨呀!」
* _' ]* N  r2 |+ N) g8 J& y9 z" N) d# p% Z
  這時家姐不禁就同我嘈起來,佢就話:「你唔出去,我出去。」
. }6 `3 G8 T  j; s
# N& p5 k( w# I* _[待續]
回復

KH18272 發表於 2019-8-5 15:40:03 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
ccccccccccccc
回復

Yhoao8212 發表於 2019-8-5 16:26:07 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccccc
回復

boysbe 發表於 2019-8-5 17:24:45 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

ysunday441 發表於 2019-8-5 17:38:24 | 顯示全部樓層
adsfsadfsfdasfasd
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:09 | 顯示全部樓層
thzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:29:04 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

Bennyeast 發表於 2019-8-5 20:19:18 | 顯示全部樓層
Great job, bro
回復

yoyoy1 發表於 2019-8-5 22:02:39 | 顯示全部樓層
正到一個點
回復

wang_100 發表於 2019-8-5 22:27:01 | 顯示全部樓層
HNCGHNCGFHCFGHCFHGF
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:30:40 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-5 23:58:33 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:28 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:05 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:32:30 | 顯示全部樓層
so far so nice
回復

Shanchicken 發表於 2019-8-6 10:36:00 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:54:51 | 顯示全部樓層
9 ~7 i: f4 t" H4 O7 O
thanks for sharing
回復

alexwingff 發表於 2019-8-6 13:00:13 | 顯示全部樓層
8 E8 {1 I/ L' `
Thx a lot ar ching
回復

Robert 發表於 2019-8-6 15:58:58 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:09:16 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復