地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 8.空姐

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:46 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「喂,你做乜L嘢呀?」一把女聲從後傳來。
8 F( \! P' N, K3 D2 Q- }2 p; l$ N1 G" A! p
我即時嚇到縮陽,回頭一看,一個身穿制服的空姐拖住個篋企喺房門口睥住我。佢淡淡然地說:「哦,你一定係Billy喇⋯⋯」. @' |8 Z* t3 C3 g

: u2 {% k% u+ |1 N) D佢就係Suki個家姐Yuki喇,廿幾歲,個樣成熟過Suki,都係好L正。
5 u$ X; J' d3 C. w
# b6 \: {6 N) b4 P  G, h$ g「係呀⋯⋯我係Billy呀⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯搵嘢啊⋯⋯」
) F! Y( u. I% F) d  q  |) c, @* k$ O  L7 W" |$ Q
「搵嘢?」
7 J8 k+ |+ G" T3 ~4 l
) G0 j0 @4 X; S2 {" o5 E; O
0 l: H, A8 z+ p2 o$ J' o* A 20181017152327-ebfb42da.jpg * H& R9 p+ o4 n. ~

+ U* N6 N: T( a4 y( U8 R# L6 {「唔見左支筆呀⋯⋯以為阿B擔左入嚟⋯⋯」
8 I; k* a+ ^+ p9 l; C8 x% I. W8 @7 V0 R; W3 V6 K# |/ i; S
「哦⋯⋯等我睇過⋯⋯」佢突然踎低喺我隔離,我嘅視線自然地沿住佢雙腿射向佢裙裡面被黑絲包住嘅深處⋯⋯
2 v% Y4 X# z4 u7 l
+ u  g2 O, F, m, L" D0 p6 i* a- f" s突然,佢趁我唔為意,伸手入櫃桶抄一抄,笑笑口問:「筆就無喇,呢支啱唔啱?」
, Z# W. ~5 K1 R' w% S1 F$ V" I4 @4 k8 p  ?- X: f5 s' L
佢喺堆胸圍底褲裡面抄左支假狗出嚟!
# Q5 s2 r! k" u' J4 q3 A3 h5 b' G$ d, C+ @* _4 M$ J
之前喺AV裡面就見得多,親眼見就咁大個仔第一次。碌嘢又粗又長,上面仲凸起一粒粒。
, |/ t7 [( X3 o$ _8 I! t9 K, S* d1 n& K1 ]& U

. w+ [0 [5 @+ j& n1 G5 u9 O+ v9 x7 A$ {$ o7 V. Z

1 l) F; U, e( g& J6 A1 y& J, I7 h& ^Yuki㩒着個製之後,碌嘢不停又震又轉,發出「Di⋯⋯Di⋯⋯」聲⋯⋯
1 i2 d6 U- P% s& p( L4 O4 Z' S% ^5 B
接著Yuki瞓喺床上面,一邊揸自己個波,一邊將碌假狗撩入裙裡面。
. _, X/ m$ h% O  \+ ~
: f& \$ R% C0 W「噢⋯⋯」佢瞇埋眼發出強烈嘅呻吟聲,完全無理我嘅存在!
2 N, @" [- a, c/ a0 R5 Z: @) ^( d  R1 k  X8 ^* `! F& v6 ~7 t
我嗰刻腦袋裡面一片空白,但係身體係最誠實嘅,我細路已經硬過鋼條,仲要係扯吓扯吓咁上下抖動,直頭好似催我埋去扑濕Yuki 咁!/ L6 q+ x( W3 J1 h7 s
7 L- {. a: u; Q% X5 D3 ]  f
Yuki佢雙眼半張半合咁望住我,有氣無力咁講:「唔好埋嚟呀⋯⋯」: M' d# Q* ^! V; B: h2 X4 p
0 a  @. a  S! a% @' K% |5 A

/ I& C, |4 u6 M# \好多年後我聽Uncle C講:「女人話『唔要』其實即係『要』⋯⋯不過咁,自己老婆係例外,佢話『唔要』就真係『唔L要』,唔好搞9佢。」
" u9 g* o( t& |$ I7 s
8 {2 C$ Q: f3 s) b8 b( w6 Z  w眼見Yuki自摸到欲仙欲死,但係又叫我唔好埋去,當時年少無知嘅我居然真係7到坐係床邊睇住佢自摸。5 }' U, h+ @: c3 m. r% K

/ P8 r) D& g7 Z6 `* C; z* L7 U  @「吠!吠!」阿B興奮地跳左上床。
0 P) L8 K5 b+ V/ G$ P. c$ k2 D, R9 \6 o3 O5 e
Yuki瞄一下阿B,然後解開了制服胸前的鈕扣,再扯高個胸圍,一對竹筍即時彈左出來!( q. x9 ~6 s' Z7 l* y4 U& e
' C# ~  ~+ v5 [# F. x
「阿B乖⋯⋯」
% z& u: D" T" e: Z
3 z" ]/ w8 j2 s# n! e+ z阿B一躍而起,伏在Yuki胸前添佢個Lin頭!' P% T* d  i: v4 D. _. Z4 }) x" W

* X+ X4 W2 x& u- ^% P「嗯⋯⋯」
: j( w* d3 c3 s% g0 z/ L3 V& U/ p3 }3 F1 ^3 i) Y# _4 \5 X6 c2 N
唔同我連隻狗都不如?當時我覺得唔忿氣,於是就除左條褲,豪邁地一隻腳棟響床上,攞碌9出嚟,對住Yuki打飛機!
% r% R* Y1 q+ q) }% I
( l$ ]' s5 Z  tYuki瞄一下我碌9,戚起一邊嘴角淫笑,然後繼續自摸。
% @; R1 ]' f: h) D1 }7 _) p9 j, h
: K/ Y9 e9 o' H2 h7 m「噢⋯⋯」無幾耐我就要爆喇!
: T* u, N0 ^  D2 B# ]1 M: [
, C; B8 G6 q& P! A7 Q* Z4 |- b似乎Yuki經驗非常豐富,佢即時彈起身,張開口伸條脷出嚟將我成篤精接晒入口裡面!8 {7 O! _0 E0 U( k, Q

- @( m3 v% Q; `: \. P$ j佢咁樣不勞而獲,我一於唔放過佢,用力chok埋水尾個半篤精出嚟顏射佢!熱辣辣嘅精液打斜橫跨佢塊面,由佢個鼻窿射到佢隻眼!. y( Q4 x1 d; l; q. ~
: ?$ z6 j6 l' v# _, r
我射到佢成面精,佢不但無反感,仲笑淫淫好似好享受添。8 M3 V# m7 r8 C0 \8 `

" ^+ T# |. _- }8 ~佢口裡面含住啖精同我講:「你知唔知射完至吹先係最high㗎?」
. d. v" R, b4 L: \, ^) O- `$ X- ^6 c4 Z, Z* G/ ^% c- I& U
我都未答知定係唔知,佢已經一啖含住我個龜頭喇!
' n! J4 x0 H% R) M6 f0 D# [( x0 h! n1 ]+ B1 |
「啊⋯⋯」
( i3 l8 x( h- B4 Y4 ^1 R3 f3 k" i# w! Y& F5 X
佢講得無錯⋯⋯我即時渾身騷麻,腳仔軟軟倒在床上。& f% b$ M* k7 I/ q8 p
- s- B- u+ E+ X$ `! m1 `; T
Yuki含左無耐,一條濕柴又被佢吹到變返碌燒紅左嘅鋼條喇!佢突然吐返碌鐵出嚟,笑騎騎問我:「你知唔知射完一次之後,第二次可以玩耐D㗎?」" a4 e6 w9 T/ c3 D- [% R

& A, c1 F2 u& c* K+ U8 Q我又係未答知定係唔知,佢已經又出新招喇⋯⋯
/ ]% F7 Y: C' ~+ p; f8 e7 E9 K4 s; \0 h+ O4 [- Q& p
「嘶⋯⋯」
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:27:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks!!!!!!!!!
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:04:57 | 顯示全部樓層
Thanks ching
回復

XJ01JA 發表於 2020-6-19 23:09:58 | 顯示全部樓層
Thx ching
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:52:33 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

電梯小樓主 發表於 2020-6-16 13:52:04 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

lctong1127 發表於 2020-6-16 11:30:35 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:57:12 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:56:42 | 顯示全部樓層

! X) A# {& j* d1 iThc you are.
回復

9999998 發表於 2020-6-15 15:52:52 | 顯示全部樓層
fgghhjhhhvgh
回復

hehehaha48763 發表於 2020-6-15 01:11:10 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

skice 發表於 2020-6-14 21:48:56 | 顯示全部樓層
iyghnuyigyuhjb
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:45:46 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:31:33 | 顯示全部樓層
thanks brother" r$ _( G9 E& e2 _& q
回復

hhh 發表於 2020-4-24 15:38:18 | 顯示全部樓層
Hhhvhhvghvyg
回復

TCM 發表於 2020-3-15 04:29:58 | 顯示全部樓層
Thanks for helping
回復

poiuy098 發表於 2020-3-12 13:12:43 | 顯示全部樓層
See see thx
5 _! G3 C& W& |; J
回復

darkb3at 發表於 2020-2-16 08:35:25 | 顯示全部樓層
thanks thanks
回復

dutian1234 發表於 2020-2-16 00:20:20 | 顯示全部樓層
ndkskskskskssk
回復

brandnewme 發表於 2020-2-15 23:54:15 | 顯示全部樓層
thanks for sharhing
回復

andy299 發表於 2020-2-15 22:14:47 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復