地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 8.空姐

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:46 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「喂,你做乜L嘢呀?」一把女聲從後傳來。% t; s  N7 E, l# }8 b/ O9 i" o

, F5 _& C+ W; D3 t" G% J我即時嚇到縮陽,回頭一看,一個身穿制服的空姐拖住個篋企喺房門口睥住我。佢淡淡然地說:「哦,你一定係Billy喇⋯⋯」) H* T! O4 m; k
4 c. p9 y! p5 D/ i; v( x
佢就係Suki個家姐Yuki喇,廿幾歲,個樣成熟過Suki,都係好L正。
' D" n2 h# j. f( g0 t$ A
# X( q$ M$ a; Q4 X6 v「係呀⋯⋯我係Billy呀⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯搵嘢啊⋯⋯」
5 p& x3 v) q# y# x# L  T
9 W$ W- o6 x! @; t6 C9 Y「搵嘢?」
0 M4 {3 |3 K$ ^) F7 x
& T1 ~, q5 K' I% D. ?1 A
- I: X5 ~/ ?6 _( u" d 20181017152327-ebfb42da.jpg
$ h" T3 ?, S& S  C( W7 R; J5 r
「唔見左支筆呀⋯⋯以為阿B擔左入嚟⋯⋯」
6 k0 i9 q  }+ k2 N9 b7 y7 G" U5 b; o% V& ~! N" o! v4 w
「哦⋯⋯等我睇過⋯⋯」佢突然踎低喺我隔離,我嘅視線自然地沿住佢雙腿射向佢裙裡面被黑絲包住嘅深處⋯⋯4 {/ @$ n) l! M- @

7 G7 s2 t' e/ S) M突然,佢趁我唔為意,伸手入櫃桶抄一抄,笑笑口問:「筆就無喇,呢支啱唔啱?」
  D+ D* U* a$ P( U/ d2 B+ y& U4 {0 H9 H5 u
佢喺堆胸圍底褲裡面抄左支假狗出嚟!
% h1 S7 _+ }9 _9 y8 \- P
2 ]6 {8 x; m* k3 p3 p2 @! q之前喺AV裡面就見得多,親眼見就咁大個仔第一次。碌嘢又粗又長,上面仲凸起一粒粒。
% X& E# }. W: C
, D. I+ J  ~  b6 m
# N! `) o. T, {5 c' `' F* O5 p. G5 ^3 T3 x3 [+ p4 H

% u! ?$ y; L3 `. q9 b5 \Yuki㩒着個製之後,碌嘢不停又震又轉,發出「Di⋯⋯Di⋯⋯」聲⋯⋯
- c( U( J) J% \* L2 ?8 f% q7 L, @6 `
接著Yuki瞓喺床上面,一邊揸自己個波,一邊將碌假狗撩入裙裡面。
$ z% }& ^- G7 z' f) K
# v& N! P- W+ c9 w「噢⋯⋯」佢瞇埋眼發出強烈嘅呻吟聲,完全無理我嘅存在!; L& o* Y. M4 K" X  M- X% j2 c
$ W4 G; R$ P! b# Q' C8 X% L
我嗰刻腦袋裡面一片空白,但係身體係最誠實嘅,我細路已經硬過鋼條,仲要係扯吓扯吓咁上下抖動,直頭好似催我埋去扑濕Yuki 咁!% h6 C7 J' `: N
8 h2 K' K( D  j) ]# i' f; s+ q* b3 k
Yuki佢雙眼半張半合咁望住我,有氣無力咁講:「唔好埋嚟呀⋯⋯」
9 f) L6 W# q$ h9 ^) W) L: p. N# \- r: c5 @

. @- Q. X/ R9 z  N0 L好多年後我聽Uncle C講:「女人話『唔要』其實即係『要』⋯⋯不過咁,自己老婆係例外,佢話『唔要』就真係『唔L要』,唔好搞9佢。」4 v2 ^4 `9 x( L7 C

0 T1 D4 U$ n+ u1 }6 _' b眼見Yuki自摸到欲仙欲死,但係又叫我唔好埋去,當時年少無知嘅我居然真係7到坐係床邊睇住佢自摸。6 i. B# T) Z; `( Y
: i$ m7 S' t9 ^1 e" F: N4 N
「吠!吠!」阿B興奮地跳左上床。; V0 p& g( r0 a' \3 ?

- T& f# p; V. ]/ m0 x$ ~6 _Yuki瞄一下阿B,然後解開了制服胸前的鈕扣,再扯高個胸圍,一對竹筍即時彈左出來!' R- S6 h& A7 o# ]- p' y

" C! h9 U+ N: q9 j( q& Q「阿B乖⋯⋯」
! P4 D! @: m1 N1 {5 A' P1 ^
. @6 z  D: @7 F8 G4 [' ~/ x, D阿B一躍而起,伏在Yuki胸前添佢個Lin頭!( d! |6 A2 H+ V# ?
* n* \) O9 Y6 e) t5 e
「嗯⋯⋯」
  M) j9 B8 a" y2 H" q3 V; M
+ x- i: M* [7 Y$ K- ]唔同我連隻狗都不如?當時我覺得唔忿氣,於是就除左條褲,豪邁地一隻腳棟響床上,攞碌9出嚟,對住Yuki打飛機!
6 Z3 P  W$ {6 g$ U( n8 Z* X1 ^; k* @; s% w
Yuki瞄一下我碌9,戚起一邊嘴角淫笑,然後繼續自摸。* k$ d8 `/ c  g# J& i8 c
+ V+ d- s$ E4 A. w0 v" ?' v6 _( X
「噢⋯⋯」無幾耐我就要爆喇!
6 I# N6 ~& i) l6 j2 b6 F2 R
% R4 @6 c: N# t; m似乎Yuki經驗非常豐富,佢即時彈起身,張開口伸條脷出嚟將我成篤精接晒入口裡面!2 a- {: j7 i" T; Q

* L$ c# M9 t4 Y- U佢咁樣不勞而獲,我一於唔放過佢,用力chok埋水尾個半篤精出嚟顏射佢!熱辣辣嘅精液打斜橫跨佢塊面,由佢個鼻窿射到佢隻眼!7 D3 M6 ?9 G" O

0 g7 ~' ^- \/ C7 {4 |2 r! _我射到佢成面精,佢不但無反感,仲笑淫淫好似好享受添。" g2 N$ U- n/ y6 G+ c- m2 d- a1 x

7 m. A. f# R2 [. h; A4 P6 n7 [佢口裡面含住啖精同我講:「你知唔知射完至吹先係最high㗎?」6 m" @1 `# c+ e  G' _
+ m) L* X1 G6 r
我都未答知定係唔知,佢已經一啖含住我個龜頭喇!
# c4 \# G9 i0 F% _4 k9 X3 J7 F, q$ U- \) ~
「啊⋯⋯」
1 R7 B$ {7 n; p/ }
  @  d% m. b* J, y5 N佢講得無錯⋯⋯我即時渾身騷麻,腳仔軟軟倒在床上。
% w8 C! Z8 h$ n
/ E2 T5 C) G1 ]2 VYuki含左無耐,一條濕柴又被佢吹到變返碌燒紅左嘅鋼條喇!佢突然吐返碌鐵出嚟,笑騎騎問我:「你知唔知射完一次之後,第二次可以玩耐D㗎?」7 P/ f, @( n; S$ F0 K& V
( P! @( b4 p9 k- h' Y6 n3 f. V) T. N
我又係未答知定係唔知,佢已經又出新招喇⋯⋯
4 h7 t/ P: ?  R6 x" x) q5 K, d+ v3 Q8 ^
「嘶⋯⋯」
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:27:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks!!!!!!!!!
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:04:57 | 顯示全部樓層
Thanks ching
回復

XJ01JA 發表於 2020-6-19 23:09:58 | 顯示全部樓層
Thx ching
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:52:33 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

電梯小樓主 發表於 2020-6-16 13:52:04 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

lctong1127 發表於 2020-6-16 11:30:35 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:57:12 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:56:42 | 顯示全部樓層

, ~; M8 M* z7 n$ D4 \Thc you are.
回復

9999998 發表於 2020-6-15 15:52:52 | 顯示全部樓層
fgghhjhhhvgh
回復

hehehaha48763 發表於 2020-6-15 01:11:10 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

skice 發表於 2020-6-14 21:48:56 | 顯示全部樓層
iyghnuyigyuhjb
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:45:46 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:31:33 | 顯示全部樓層
thanks brother
3 s3 c- M! k6 w8 X9 D
回復

hhh 發表於 2020-4-24 15:38:18 | 顯示全部樓層
Hhhvhhvghvyg
回復

TCM 發表於 2020-3-15 04:29:58 | 顯示全部樓層
Thanks for helping
回復

poiuy098 發表於 2020-3-12 13:12:43 | 顯示全部樓層
See see thx
3 ~5 M& U, z; r  F* j: f8 q5 ]
回復

darkb3at 發表於 2020-2-16 08:35:25 | 顯示全部樓層
thanks thanks
回復

dutian1234 發表於 2020-2-16 00:20:20 | 顯示全部樓層
ndkskskskskssk
回復

brandnewme 發表於 2020-2-15 23:54:15 | 顯示全部樓層
thanks for sharhing
回復

andy299 發表於 2020-2-15 22:14:47 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復