地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 8.空姐

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:46 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「喂,你做乜L嘢呀?」一把女聲從後傳來。
6 w9 g) W. Y+ Q7 X
* H4 {8 u) E4 }& l0 r- J我即時嚇到縮陽,回頭一看,一個身穿制服的空姐拖住個篋企喺房門口睥住我。佢淡淡然地說:「哦,你一定係Billy喇⋯⋯」
1 C6 C# i. _# W6 A0 B
, N8 a$ E* Z, ~, |" }% ~佢就係Suki個家姐Yuki喇,廿幾歲,個樣成熟過Suki,都係好L正。# v: e5 o* u5 P( C* e

) H1 T1 p- y; I6 q& z$ Q# W「係呀⋯⋯我係Billy呀⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯搵嘢啊⋯⋯」
8 L" \9 }2 |1 G/ r- W. j7 ~1 I' T  H' d; L. z
「搵嘢?」
$ |6 a4 }; Z  p; \! @8 z) N( `. Q7 A- t6 g
4 D4 Y4 V: Y0 F2 r5 w
20181017152327-ebfb42da.jpg 0 Q. |, _2 h( L# Q; j
3 W$ j- A) e/ x1 I: X
「唔見左支筆呀⋯⋯以為阿B擔左入嚟⋯⋯」
/ ]# U% ~' x' `1 L  |' M& F  R) g: u7 a
「哦⋯⋯等我睇過⋯⋯」佢突然踎低喺我隔離,我嘅視線自然地沿住佢雙腿射向佢裙裡面被黑絲包住嘅深處⋯⋯; [& [2 h2 @2 f8 D6 M, Q* ~5 n

) m) `% s  C' D4 m) q! a- h* [突然,佢趁我唔為意,伸手入櫃桶抄一抄,笑笑口問:「筆就無喇,呢支啱唔啱?」
! Y2 X0 K$ d7 [3 K
8 ~5 {$ n0 u; A- x# |& V佢喺堆胸圍底褲裡面抄左支假狗出嚟!
# A. \2 V. Z: f, |$ A: a
" B: _" P3 \( j9 h: [之前喺AV裡面就見得多,親眼見就咁大個仔第一次。碌嘢又粗又長,上面仲凸起一粒粒。4 s1 g" V7 q" e2 x7 L5 c  Z& x6 Q
0 M5 n, M  d8 D! C
4 W/ F* Q6 L7 S/ j$ |

; Q" B1 V" y1 u0 `1 I2 d/ J. B; B+ q0 o
Yuki㩒着個製之後,碌嘢不停又震又轉,發出「Di⋯⋯Di⋯⋯」聲⋯⋯
/ k0 h3 A* g. J( B5 U  m
: E' J+ e9 o6 E接著Yuki瞓喺床上面,一邊揸自己個波,一邊將碌假狗撩入裙裡面。
" d$ [8 C6 y6 G4 s, p. [
8 [9 C" k+ I% b7 z「噢⋯⋯」佢瞇埋眼發出強烈嘅呻吟聲,完全無理我嘅存在!
6 i% f3 p. _% Q# b5 a
- W* Y1 \( L6 i: O) a我嗰刻腦袋裡面一片空白,但係身體係最誠實嘅,我細路已經硬過鋼條,仲要係扯吓扯吓咁上下抖動,直頭好似催我埋去扑濕Yuki 咁!
$ G4 l: h# }7 f7 {, D
" C3 S- ]- q2 _0 E" kYuki佢雙眼半張半合咁望住我,有氣無力咁講:「唔好埋嚟呀⋯⋯」
" S- z8 M# p% j' m9 h/ F% v! V+ d8 ^. ]4 j! m

3 O4 b+ U  ^+ T! F( Q# E# a2 G好多年後我聽Uncle C講:「女人話『唔要』其實即係『要』⋯⋯不過咁,自己老婆係例外,佢話『唔要』就真係『唔L要』,唔好搞9佢。」
# g. I# _6 e7 v  Q6 n) P9 x3 b; R+ Y9 x5 n+ k
眼見Yuki自摸到欲仙欲死,但係又叫我唔好埋去,當時年少無知嘅我居然真係7到坐係床邊睇住佢自摸。) ^1 A; O5 B9 D+ q+ N1 m7 W5 U

" z* p0 s4 C' w' W0 h$ {「吠!吠!」阿B興奮地跳左上床。# J8 z9 i3 N0 j9 \
& L9 k- p3 m; P& }  a5 Y
Yuki瞄一下阿B,然後解開了制服胸前的鈕扣,再扯高個胸圍,一對竹筍即時彈左出來!
4 ]. z' E, B. s* H; h& O5 E& `, r' T% J2 K5 Z6 b
「阿B乖⋯⋯」- \3 j6 H0 @  d4 @- X" b' v

$ G5 z. V- k. i! D  j阿B一躍而起,伏在Yuki胸前添佢個Lin頭!$ l; L6 ?  L4 ^! c" `
& h  G- N# T2 Q+ V  y6 c' F
「嗯⋯⋯」
4 u4 _  a7 }  h' ]; D: b; n+ F9 w0 Y' V& E& q
唔同我連隻狗都不如?當時我覺得唔忿氣,於是就除左條褲,豪邁地一隻腳棟響床上,攞碌9出嚟,對住Yuki打飛機!5 j+ v7 S( i5 J6 W2 `, a% b  @
7 w/ M3 m& ?6 c$ ~8 `9 H* v
Yuki瞄一下我碌9,戚起一邊嘴角淫笑,然後繼續自摸。# c+ R) T0 ]5 y: }9 @
/ `/ m2 |4 g9 U% \9 k
「噢⋯⋯」無幾耐我就要爆喇!; w( f2 a; _' \0 V% x6 B/ f
4 T; Y" E' i& h" l0 F' k
似乎Yuki經驗非常豐富,佢即時彈起身,張開口伸條脷出嚟將我成篤精接晒入口裡面!
. z& [# h9 H& x) Y$ V! S) E( [
+ H6 K, ^- y1 Y% h佢咁樣不勞而獲,我一於唔放過佢,用力chok埋水尾個半篤精出嚟顏射佢!熱辣辣嘅精液打斜橫跨佢塊面,由佢個鼻窿射到佢隻眼!# K! C! n; a& n8 Y% n8 U
5 ~- x, a3 h, f3 k- T
我射到佢成面精,佢不但無反感,仲笑淫淫好似好享受添。3 E% N0 Z- x2 T! R* \0 g+ e: X

$ M+ _! w* k; c& C1 z! f" V1 e佢口裡面含住啖精同我講:「你知唔知射完至吹先係最high㗎?」
4 q- Q$ H  e7 E: a! x& I
3 W8 p+ G7 N) u3 j我都未答知定係唔知,佢已經一啖含住我個龜頭喇!6 z* b0 [- X, N* m8 B, @. R8 `
+ A9 ^7 S: f9 g+ k
「啊⋯⋯」/ u9 C; G4 S( H: @/ S; c
3 W/ |4 @- m- C& b1 S$ C
佢講得無錯⋯⋯我即時渾身騷麻,腳仔軟軟倒在床上。
8 @- m+ P% T! u7 g3 ~9 k& Z6 P2 ?) `
9 M: E* N! [! z3 S/ F5 X# IYuki含左無耐,一條濕柴又被佢吹到變返碌燒紅左嘅鋼條喇!佢突然吐返碌鐵出嚟,笑騎騎問我:「你知唔知射完一次之後,第二次可以玩耐D㗎?」0 K% I* @' t& n* S

/ C5 S- H5 @& r8 x, c我又係未答知定係唔知,佢已經又出新招喇⋯⋯
' a2 \$ \$ g6 D- C5 t3 |# t# [3 l5 T' [  d7 q
「嘶⋯⋯」
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:27:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks!!!!!!!!!
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:04:57 | 顯示全部樓層
Thanks ching
回復

XJ01JA 發表於 2020-6-19 23:09:58 | 顯示全部樓層
Thx ching
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:52:33 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

電梯小樓主 發表於 2020-6-16 13:52:04 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

lctong1127 發表於 2020-6-16 11:30:35 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:57:12 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:56:42 | 顯示全部樓層
: I4 M( n; D7 S" K. s: Y2 b& ~, K# ?
Thc you are.
回復

9999998 發表於 2020-6-15 15:52:52 | 顯示全部樓層
fgghhjhhhvgh
回復

hehehaha48763 發表於 2020-6-15 01:11:10 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

skice 發表於 2020-6-14 21:48:56 | 顯示全部樓層
iyghnuyigyuhjb
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:45:46 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:31:33 | 顯示全部樓層
thanks brother
# L! |0 z/ G8 ^6 j- P( s! B
回復

hhh 發表於 2020-4-24 15:38:18 | 顯示全部樓層
Hhhvhhvghvyg
回復

TCM 發表於 2020-3-15 04:29:58 | 顯示全部樓層
Thanks for helping
回復

poiuy098 發表於 2020-3-12 13:12:43 | 顯示全部樓層
See see thx
* f, ~1 @7 d. e3 Y$ G+ v# R7 _
回復

darkb3at 發表於 2020-2-16 08:35:25 | 顯示全部樓層
thanks thanks
回復

dutian1234 發表於 2020-2-16 00:20:20 | 顯示全部樓層
ndkskskskskssk
回復

brandnewme 發表於 2020-2-15 23:54:15 | 顯示全部樓層
thanks for sharhing
回復

andy299 發表於 2020-2-15 22:14:47 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復