地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 8.空姐

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:46 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「喂,你做乜L嘢呀?」一把女聲從後傳來。; u5 t+ G8 L! D. M, \  m

( H+ s( \* e1 O, t6 |& D我即時嚇到縮陽,回頭一看,一個身穿制服的空姐拖住個篋企喺房門口睥住我。佢淡淡然地說:「哦,你一定係Billy喇⋯⋯」$ e% D, v, K1 J) T
3 w( Y( f8 u% i. U7 ^! u3 C- t* M
佢就係Suki個家姐Yuki喇,廿幾歲,個樣成熟過Suki,都係好L正。! D4 \& x. g* \0 r3 F
" Z4 ?' E* R% j; h8 M) u. e- }
「係呀⋯⋯我係Billy呀⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯搵嘢啊⋯⋯」
( k- H, i3 |8 Y! j* @5 ^* a  L' _% x: s
「搵嘢?」. `( [, J" X1 z2 }9 f

6 m0 e8 k$ r8 e/ b! {
) n' L9 V8 C* i 20181017152327-ebfb42da.jpg ! C1 g/ {6 H6 z# Y; K5 i0 W/ Y- m1 y; P$ G

$ T4 Y$ Q# S* p4 L6 K「唔見左支筆呀⋯⋯以為阿B擔左入嚟⋯⋯」& |, B8 o* U1 q" l
  Q0 A; b8 `5 M
「哦⋯⋯等我睇過⋯⋯」佢突然踎低喺我隔離,我嘅視線自然地沿住佢雙腿射向佢裙裡面被黑絲包住嘅深處⋯⋯& d& S0 ]& r" v

, ^0 m, I3 \% D: e( E1 M" ^1 @3 q突然,佢趁我唔為意,伸手入櫃桶抄一抄,笑笑口問:「筆就無喇,呢支啱唔啱?」8 B& k2 T5 x6 c- h0 K

% }* X  N+ {/ o" F佢喺堆胸圍底褲裡面抄左支假狗出嚟!: [$ M$ U% U8 _. P0 J, s
' h- n- l* _7 r6 I
之前喺AV裡面就見得多,親眼見就咁大個仔第一次。碌嘢又粗又長,上面仲凸起一粒粒。: X" ~: c! o6 d9 w8 k

" D5 m- Y: C0 k1 _+ n- r0 l. R- K; x* ~# p
7 V  ]8 r8 G% Y
) b( l% B8 M6 k
Yuki㩒着個製之後,碌嘢不停又震又轉,發出「Di⋯⋯Di⋯⋯」聲⋯⋯/ P# ~* F2 U, r/ i9 b1 c) S! K
$ f4 z! `2 G8 f1 n( @% t
接著Yuki瞓喺床上面,一邊揸自己個波,一邊將碌假狗撩入裙裡面。/ v. k" f2 @! T
2 }  L3 S/ |" z  X- M
「噢⋯⋯」佢瞇埋眼發出強烈嘅呻吟聲,完全無理我嘅存在!  T& n! p( n2 L1 s9 _. b" L
4 t9 C- Z: E  r  u1 I- N
我嗰刻腦袋裡面一片空白,但係身體係最誠實嘅,我細路已經硬過鋼條,仲要係扯吓扯吓咁上下抖動,直頭好似催我埋去扑濕Yuki 咁!
* U+ h7 y1 j3 y0 ~3 g
0 T+ E" K& O7 G' s& D9 \! kYuki佢雙眼半張半合咁望住我,有氣無力咁講:「唔好埋嚟呀⋯⋯」
, L1 [2 I/ N* M: O9 i2 c* ^9 I
% Q! K0 O6 R) \0 ^7 A3 j2 \3 T
) u$ T" z) _; ~% D好多年後我聽Uncle C講:「女人話『唔要』其實即係『要』⋯⋯不過咁,自己老婆係例外,佢話『唔要』就真係『唔L要』,唔好搞9佢。」( h% D  f/ f% W$ b* _  u

5 r/ b; m+ C; T1 M( x眼見Yuki自摸到欲仙欲死,但係又叫我唔好埋去,當時年少無知嘅我居然真係7到坐係床邊睇住佢自摸。
$ W) ?' s1 w2 d2 A4 Q
4 H0 y$ I4 q$ e" V: Q「吠!吠!」阿B興奮地跳左上床。4 A7 a) y) N$ c# ?: w

2 l8 W7 Z( G% F% H1 n  p: fYuki瞄一下阿B,然後解開了制服胸前的鈕扣,再扯高個胸圍,一對竹筍即時彈左出來!
2 D; l2 e- S8 M+ a
6 _6 A, s7 q: F「阿B乖⋯⋯」
* g1 d: G* W& H3 F) v6 g
7 u) m* E; x' X  r# J. P阿B一躍而起,伏在Yuki胸前添佢個Lin頭!2 P% J+ \! p/ @& e+ G
) J0 H3 G/ }1 G  S
「嗯⋯⋯」' G' \+ B( ^/ _  q

# f; |5 Q4 M+ K% ?, c! ~唔同我連隻狗都不如?當時我覺得唔忿氣,於是就除左條褲,豪邁地一隻腳棟響床上,攞碌9出嚟,對住Yuki打飛機!" e; ?" n4 d9 V. H# P9 G' u

! Q( e5 O/ g9 |6 I5 cYuki瞄一下我碌9,戚起一邊嘴角淫笑,然後繼續自摸。
8 b( d( I+ t7 r. J1 M* n$ y, m* X, B
% G7 O9 e' l) Y: A7 k( a, X「噢⋯⋯」無幾耐我就要爆喇!
) ~4 E4 g* R- y/ V# U& i
4 @+ _4 A  X! ?似乎Yuki經驗非常豐富,佢即時彈起身,張開口伸條脷出嚟將我成篤精接晒入口裡面!8 k0 U; H! ~, \7 Q, _
: d3 f$ Z: E9 ], W
佢咁樣不勞而獲,我一於唔放過佢,用力chok埋水尾個半篤精出嚟顏射佢!熱辣辣嘅精液打斜橫跨佢塊面,由佢個鼻窿射到佢隻眼!3 ^! g" i3 R' u; R) u
4 g% l# H- V0 n- A+ S' p7 ~
我射到佢成面精,佢不但無反感,仲笑淫淫好似好享受添。9 P! _2 r! v3 r1 P5 g' O* l- o
5 X" C/ t3 F+ D7 V
佢口裡面含住啖精同我講:「你知唔知射完至吹先係最high㗎?」
/ u5 b% g5 [; d" S/ O& y+ K
4 B; p8 M, l: p9 P2 {" N* a1 r我都未答知定係唔知,佢已經一啖含住我個龜頭喇!( a2 s2 _! Q5 p# H* h; v8 F

: X9 i2 T3 B$ L' `7 w「啊⋯⋯」
, s5 q" t% H: y! M* ~/ I; N% e3 i) ]. e+ z: {! J
佢講得無錯⋯⋯我即時渾身騷麻,腳仔軟軟倒在床上。7 s+ I. m$ f: y* m, ?/ d! _7 A, t

9 b, M& o) N  S8 G" W: f) u) bYuki含左無耐,一條濕柴又被佢吹到變返碌燒紅左嘅鋼條喇!佢突然吐返碌鐵出嚟,笑騎騎問我:「你知唔知射完一次之後,第二次可以玩耐D㗎?」3 U" x% ^$ s0 `$ D2 T

2 J2 T( N# L7 v$ h* G  y# Z我又係未答知定係唔知,佢已經又出新招喇⋯⋯+ \" h$ Z/ f' ]: s2 c6 B& M

+ u# F: G7 [! K「嘶⋯⋯」
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:27:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks!!!!!!!!!
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:04:57 | 顯示全部樓層
Thanks ching
回復

XJ01JA 發表於 2020-6-19 23:09:58 | 顯示全部樓層
Thx ching
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:52:33 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

電梯小樓主 發表於 2020-6-16 13:52:04 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

lctong1127 發表於 2020-6-16 11:30:35 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:57:12 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:56:42 | 顯示全部樓層

5 ?6 B* q0 \. x% f' G2 W8 VThc you are.
回復

9999998 發表於 2020-6-15 15:52:52 | 顯示全部樓層
fgghhjhhhvgh
回復

hehehaha48763 發表於 2020-6-15 01:11:10 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

skice 發表於 2020-6-14 21:48:56 | 顯示全部樓層
iyghnuyigyuhjb
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:45:46 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:31:33 | 顯示全部樓層
thanks brother
3 V) `2 `7 u  F% V+ s
回復

hhh 發表於 2020-4-24 15:38:18 | 顯示全部樓層
Hhhvhhvghvyg
回復

TCM 發表於 2020-3-15 04:29:58 | 顯示全部樓層
Thanks for helping
回復

poiuy098 發表於 2020-3-12 13:12:43 | 顯示全部樓層
See see thx
- A, F" J% @: r7 g3 o+ y& o
回復

darkb3at 發表於 2020-2-16 08:35:25 | 顯示全部樓層
thanks thanks
回復

dutian1234 發表於 2020-2-16 00:20:20 | 顯示全部樓層
ndkskskskskssk
回復

brandnewme 發表於 2020-2-15 23:54:15 | 顯示全部樓層
thanks for sharhing
回復

andy299 發表於 2020-2-15 22:14:47 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復