地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 8.空姐

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:46 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「喂,你做乜L嘢呀?」一把女聲從後傳來。1 v/ I9 N, z* |& V

. z0 W6 `( R+ P/ ~2 \( L" d8 ~我即時嚇到縮陽,回頭一看,一個身穿制服的空姐拖住個篋企喺房門口睥住我。佢淡淡然地說:「哦,你一定係Billy喇⋯⋯」
3 ]9 Z# y6 u0 I  U2 X# s
5 s) w9 T) B( a3 D( T佢就係Suki個家姐Yuki喇,廿幾歲,個樣成熟過Suki,都係好L正。/ W2 U# s1 n+ C
0 \# \  k! t/ D" A* p
「係呀⋯⋯我係Billy呀⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯搵嘢啊⋯⋯」/ h( b) }; r8 r2 `% t" w( k7 T6 ^

- p' l# f9 R6 j* h3 m「搵嘢?」
2 p! C7 y3 C  j1 p. Q7 _6 |( ?* k6 s
" w2 g7 o5 K3 `! i) k( w, e
20181017152327-ebfb42da.jpg ) E! h! @% q  N9 c5 o8 N3 v# t
) {  _, D- k* q  S
「唔見左支筆呀⋯⋯以為阿B擔左入嚟⋯⋯」; m! k! f- O" M
! P7 D: B. Z6 Z5 ^- e4 T7 l0 u
「哦⋯⋯等我睇過⋯⋯」佢突然踎低喺我隔離,我嘅視線自然地沿住佢雙腿射向佢裙裡面被黑絲包住嘅深處⋯⋯
, r2 I* g8 R$ d& o: W0 L1 o) U& l! W5 N5 l5 i, d2 S7 h6 @& h
突然,佢趁我唔為意,伸手入櫃桶抄一抄,笑笑口問:「筆就無喇,呢支啱唔啱?」' {6 e, w3 U, r/ u$ q4 n
: A, K3 p% \5 `, Y7 u. s
佢喺堆胸圍底褲裡面抄左支假狗出嚟!
$ x8 I1 Y* W6 P- c7 u3 |
2 y% j  P+ k, I, a# P之前喺AV裡面就見得多,親眼見就咁大個仔第一次。碌嘢又粗又長,上面仲凸起一粒粒。
" Z+ v& q- M2 B3 m' F
) ~  m# c1 u; ]2 E+ @! y
6 Q) N* z) E5 b2 E* Y/ i
2 i  Y/ m6 A- t! G3 D
# f, Y0 Y# g1 X  a9 QYuki㩒着個製之後,碌嘢不停又震又轉,發出「Di⋯⋯Di⋯⋯」聲⋯⋯
7 j# G5 X* L# n7 Q6 \6 I4 [( d( A$ e: S
接著Yuki瞓喺床上面,一邊揸自己個波,一邊將碌假狗撩入裙裡面。. o- j8 M# R8 a- V/ r" R0 `2 @" }
' R' M+ ]% G. P, }8 M
「噢⋯⋯」佢瞇埋眼發出強烈嘅呻吟聲,完全無理我嘅存在!
) V% u* [3 T' |2 c" I- W& Y$ T  v- h
我嗰刻腦袋裡面一片空白,但係身體係最誠實嘅,我細路已經硬過鋼條,仲要係扯吓扯吓咁上下抖動,直頭好似催我埋去扑濕Yuki 咁!! Q3 Z3 h. \; R- Q) q6 m# R2 G% k# ^# C

b; p! u& E  v% t# X  ~Yuki佢雙眼半張半合咁望住我,有氣無力咁講:「唔好埋嚟呀⋯⋯」! c4 @; V. t% A" F
# l3 o; N. v" ?
4 R* X: t& {2 y% D6 V
好多年後我聽Uncle C講:「女人話『唔要』其實即係『要』⋯⋯不過咁,自己老婆係例外,佢話『唔要』就真係『唔L要』,唔好搞9佢。」
" t* k- E+ ~" h9 K$ {; k2 V7 H9 o/ h
眼見Yuki自摸到欲仙欲死,但係又叫我唔好埋去,當時年少無知嘅我居然真係7到坐係床邊睇住佢自摸。
" Q9 S  ~( t; Z4 N
! }- e. e* I; I7 [) _( {* H「吠!吠!」阿B興奮地跳左上床。
9 a4 P. H1 l4 y1 q( ?3 K9 j; G, V- u8 U. X. \
Yuki瞄一下阿B,然後解開了制服胸前的鈕扣,再扯高個胸圍,一對竹筍即時彈左出來!
- J$ A( V8 m1 Y4 j3 R: O! f; }4 D$ u( c3 f! Q' |% a3 H
「阿B乖⋯⋯」
& W( r/ t7 o1 K7 F0 j9 a
, m9 |# L! t" u# e5 S0 {+ O阿B一躍而起,伏在Yuki胸前添佢個Lin頭!: k' H+ c" t8 h' C8 U) L6 |+ O
1 r/ x7 y! k. R* U  |- e9 ^& ~
「嗯⋯⋯」
# V2 {& F( ~- b( f% U/ d$ K1 e% `. o# q$ N% G$ c. F( ~+ ]; w1 Y
唔同我連隻狗都不如?當時我覺得唔忿氣,於是就除左條褲,豪邁地一隻腳棟響床上,攞碌9出嚟,對住Yuki打飛機!& r6 n' j7 S* k( H7 B
0 t# F' j, e% @. _
Yuki瞄一下我碌9,戚起一邊嘴角淫笑,然後繼續自摸。0 J- C% Y( C1 |0 p5 K' @. N

, U6 P* T" }2 ?# u  R) n1 Q; f「噢⋯⋯」無幾耐我就要爆喇!
* i) B6 Y! O5 [) V
$ S, P+ }& n4 ?, e似乎Yuki經驗非常豐富,佢即時彈起身,張開口伸條脷出嚟將我成篤精接晒入口裡面!% b# A: l/ Y+ ?, Z0 ^' Z7 W
/ H- E& I- w. k  _7 ^, @" `, z
佢咁樣不勞而獲,我一於唔放過佢,用力chok埋水尾個半篤精出嚟顏射佢!熱辣辣嘅精液打斜橫跨佢塊面,由佢個鼻窿射到佢隻眼!3 a8 E; s* @( j# Y% T9 M( _

5 E. S$ t( D, S: l6 d我射到佢成面精,佢不但無反感,仲笑淫淫好似好享受添。% g' Z0 o/ N2 k& \8 S* K) J% x

: Q2 P7 o4 ^$ f+ l6 Y6 Z9 G7 U佢口裡面含住啖精同我講:「你知唔知射完至吹先係最high㗎?」' a  k6 v6 M" x/ \( H% T

, `9 S& ~, w' f3 K我都未答知定係唔知,佢已經一啖含住我個龜頭喇!- I- [! R" u. z* F' o

1 F0 o& Y( W! ~% N# ~! ]! ]' i8 D+ H) N「啊⋯⋯」1 M# G9 z% H. A  n

3 H( \) `  G5 y* s6 Q7 i佢講得無錯⋯⋯我即時渾身騷麻,腳仔軟軟倒在床上。9 T$ ?/ F) a  a" Y

% S* c) n' n, Z  I, E7 xYuki含左無耐,一條濕柴又被佢吹到變返碌燒紅左嘅鋼條喇!佢突然吐返碌鐵出嚟,笑騎騎問我:「你知唔知射完一次之後,第二次可以玩耐D㗎?」
: v1 z! Y+ [  b" e0 O" M
! \9 B( Q' h! N7 x6 K- |1 K我又係未答知定係唔知,佢已經又出新招喇⋯⋯( {6 D: R: p& ^' z9 g0 B
" G! \$ I) w: D: b
「嘶⋯⋯」
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:27:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks!!!!!!!!!
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:04:57 | 顯示全部樓層
Thanks ching
回復

XJ01JA 發表於 2020-6-19 23:09:58 | 顯示全部樓層
Thx ching
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:52:33 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

電梯小樓主 發表於 2020-6-16 13:52:04 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

lctong1127 發表於 2020-6-16 11:30:35 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:57:12 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:56:42 | 顯示全部樓層
% b7 e* i' w% ~& ?  S
Thc you are.
回復

9999998 發表於 2020-6-15 15:52:52 | 顯示全部樓層
fgghhjhhhvgh
回復

hehehaha48763 發表於 2020-6-15 01:11:10 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

skice 發表於 2020-6-14 21:48:56 | 顯示全部樓層
iyghnuyigyuhjb
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:45:46 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:31:33 | 顯示全部樓層
thanks brother. l2 j% u: u+ E; @! X- T7 c1 `
回復

hhh 發表於 2020-4-24 15:38:18 | 顯示全部樓層
Hhhvhhvghvyg
回復

TCM 發表於 2020-3-15 04:29:58 | 顯示全部樓層
Thanks for helping
回復

poiuy098 發表於 2020-3-12 13:12:43 | 顯示全部樓層
See see thx5 u+ S5 ^2 o' S1 R) j) \4 x+ m
回復

darkb3at 發表於 2020-2-16 08:35:25 | 顯示全部樓層
thanks thanks
回復

dutian1234 發表於 2020-2-16 00:20:20 | 顯示全部樓層
ndkskskskskssk
回復

brandnewme 發表於 2020-2-15 23:54:15 | 顯示全部樓層
thanks for sharhing
回復

andy299 發表於 2020-2-15 22:14:47 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復