地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 8.空姐

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:46 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「喂,你做乜L嘢呀?」一把女聲從後傳來。8 e' f* e( ~8 E/ n( Z; R
2 d, K  U6 P$ G7 L
我即時嚇到縮陽,回頭一看,一個身穿制服的空姐拖住個篋企喺房門口睥住我。佢淡淡然地說:「哦,你一定係Billy喇⋯⋯」
% F1 r5 \  V1 G+ N" U8 O  H  N* s! U/ s+ K
佢就係Suki個家姐Yuki喇,廿幾歲,個樣成熟過Suki,都係好L正。! t( D0 d8 I/ U( \( B0 |2 `  ?
2 A) {3 I4 B: v
「係呀⋯⋯我係Billy呀⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯搵嘢啊⋯⋯」8 O5 w, j; C" Y

, e- N" ~9 l9 A「搵嘢?」
4 R. P6 T8 u- I
+ f2 h5 h) D) W* Q8 o  T0 H% E5 A5 P, o, B+ e% S
. P5 b7 S9 u0 R) g" w
5 G# D& x% ~9 B, E, H「唔見左支筆呀⋯⋯以為阿B擔左入嚟⋯⋯」9 d+ b7 O) V2 m5 A

$ u6 I0 S+ U! F' q% ~- {「哦⋯⋯等我睇過⋯⋯」佢突然踎低喺我隔離,我嘅視線自然地沿住佢雙腿射向佢裙裡面被黑絲包住嘅深處⋯⋯
! d$ O9 K7 h  M; @; m* R+ F1 R" Y9 v/ ^+ J; \& Z- K" a/ R
突然,佢趁我唔為意,伸手入櫃桶抄一抄,笑笑口問:「筆就無喇,呢支啱唔啱?」, \7 [) T% K5 S
% {) L& R  ]' [# c# `; a
佢喺堆胸圍底褲裡面抄左支假狗出嚟!! r9 a, l' k; B
, e/ ~1 J/ m/ s) B6 k
之前喺AV裡面就見得多,親眼見就咁大個仔第一次。碌嘢又粗又長,上面仲凸起一粒粒。
  ~: E# b0 `$ g' v) [9 P/ N% V2 n( D% d) b* x  t) r
+ U3 j- k4 c  P  D4 u/ z9 s9 ?

# w( H) K3 C2 b
: w# R0 O9 g( }  x- HYuki㩒着個製之後,碌嘢不停又震又轉,發出「Di⋯⋯Di⋯⋯」聲⋯⋯
0 q2 K" h0 t- d( i9 o1 S
7 J) M, x- R+ O7 F接著Yuki瞓喺床上面,一邊揸自己個波,一邊將碌假狗撩入裙裡面。- i2 J1 n7 I  t6 R1 h1 W
& Y' k, ]( P3 ~) J) j
「噢⋯⋯」佢瞇埋眼發出強烈嘅呻吟聲,完全無理我嘅存在!- d! L" h1 u' ?! W% e2 ]5 f

" M; N: {# g, L' y我嗰刻腦袋裡面一片空白,但係身體係最誠實嘅,我細路已經硬過鋼條,仲要係扯吓扯吓咁上下抖動,直頭好似催我埋去扑濕Yuki 咁!% `% m' }8 w% A* o

+ d" i3 V+ a1 g3 ~. L3 qYuki佢雙眼半張半合咁望住我,有氣無力咁講:「唔好埋嚟呀⋯⋯」: ?" C- W0 ?4 X: {6 i- x9 Z

( H* o  x; V5 a
! _# }; c, }4 Y; }好多年後我聽Uncle C講:「女人話『唔要』其實即係『要』⋯⋯不過咁,自己老婆係例外,佢話『唔要』就真係『唔L要』,唔好搞9佢。」
) r$ W7 Q4 ^' K( ]/ ~$ N
9 Y; J3 h0 p  r  {眼見Yuki自摸到欲仙欲死,但係又叫我唔好埋去,當時年少無知嘅我居然真係7到坐係床邊睇住佢自摸。/ Z  R- D3 `7 O+ B1 H0 T$ f* W
+ X2 F  t" s# b
「吠!吠!」阿B興奮地跳左上床。; i! ^/ G6 m+ D) D$ n6 |  g* o. p
* t6 w, P% g1 p# T$ [3 O
Yuki瞄一下阿B,然後解開了制服胸前的鈕扣,再扯高個胸圍,一對竹筍即時彈左出來!+ q7 `$ F7 r$ j. f
1 @% }# i0 e5 ^- k
「阿B乖⋯⋯」
. x* S6 @) u/ Y- [. U+ O+ n: h2 {; L
阿B一躍而起,伏在Yuki胸前添佢個Lin頭!
7 e4 K" U! O. ?. z1 t
+ L1 A5 I- i7 l4 l「嗯⋯⋯」0 c  {3 |; m( N) q2 N% q+ {9 o
; I) s2 [* m4 ]% a% W. [" U. a) @, l6 B0 M
唔同我連隻狗都不如?當時我覺得唔忿氣,於是就除左條褲,豪邁地一隻腳棟響床上,攞碌9出嚟,對住Yuki打飛機!
! k* u5 {+ J: k3 a% n- Q( H; k1 p* o' P8 D2 U
Yuki瞄一下我碌9,戚起一邊嘴角淫笑,然後繼續自摸。1 c  X4 P- \) ^/ Z

1 T& b$ `4 a) v1 O) |「噢⋯⋯」無幾耐我就要爆喇!
1 f$ g8 S9 ^% f3 q8 w/ m. K2 D2 q, i1 D0 d
似乎Yuki經驗非常豐富,佢即時彈起身,張開口伸條脷出嚟將我成篤精接晒入口裡面!
: C/ o- Z: }& q/ N
9 [! D, c) h! Z6 n2 y佢咁樣不勞而獲,我一於唔放過佢,用力chok埋水尾個半篤精出嚟顏射佢!熱辣辣嘅精液打斜橫跨佢塊面,由佢個鼻窿射到佢隻眼!5 D5 t' w: x( C% H& q( e
; e) C1 x# `  T5 k9 w
我射到佢成面精,佢不但無反感,仲笑淫淫好似好享受添。
/ c7 Y' u) }. T+ l! t2 I  Q" _' D( G7 R. }* m6 ^; y% F. U' r
佢口裡面含住啖精同我講:「你知唔知射完至吹先係最high㗎?」
. q* q: e4 m3 O9 M5 @
7 q: U0 m1 X/ U6 r+ x我都未答知定係唔知,佢已經一啖含住我個龜頭喇!( s/ Y/ D$ W& ]: m; L: y6 W$ t" K
; t. N+ B5 W: q  F" S
「啊⋯⋯」
5 N7 A9 H1 i3 k$ v* w7 w% E) n0 [5 J. v
佢講得無錯⋯⋯我即時渾身騷麻,腳仔軟軟倒在床上。9 ^$ i4 l4 ~) D7 _( e+ i
( N* [" s' i( a8 U6 e9 l% A% b9 C
Yuki含左無耐,一條濕柴又被佢吹到變返碌燒紅左嘅鋼條喇!佢突然吐返碌鐵出嚟,笑騎騎問我:「你知唔知射完一次之後,第二次可以玩耐D㗎?」8 j- \3 t+ R$ j  O

5 f' N8 F2 S2 _* y* }; e  q% G( c$ u我又係未答知定係唔知,佢已經又出新招喇⋯⋯- ~7 h) f5 f5 _" ]( v

( R% D' G' R: c+ w「嘶⋯⋯」
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:27:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks!!!!!!!!!
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:04:57 | 顯示全部樓層
Thanks ching
回復

XJ01JA 發表於 2020-6-19 23:09:58 | 顯示全部樓層
Thx ching
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:52:33 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

電梯小樓主 發表於 2020-6-16 13:52:04 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

lctong1127 發表於 2020-6-16 11:30:35 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:57:12 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:56:42 | 顯示全部樓層
( i/ U8 ]2 `( V0 Z. A2 D9 e
Thc you are.
回復

9999998 發表於 2020-6-15 15:52:52 | 顯示全部樓層
fgghhjhhhvgh
回復

hehehaha48763 發表於 2020-6-15 01:11:10 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

skice 發表於 2020-6-14 21:48:56 | 顯示全部樓層
iyghnuyigyuhjb
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:45:46 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:31:33 | 顯示全部樓層
thanks brother
+ D  J! m% G" z7 }- \$ l. _# F
回復

hhh 發表於 2020-4-24 15:38:18 | 顯示全部樓層
Hhhvhhvghvyg
回復

TCM 發表於 2020-3-15 04:29:58 | 顯示全部樓層
Thanks for helping
回復

poiuy098 發表於 2020-3-12 13:12:43 | 顯示全部樓層
See see thx2 f& A3 l# w) `) _* O
回復

darkb3at 發表於 2020-2-16 08:35:25 | 顯示全部樓層
thanks thanks
回復

dutian1234 發表於 2020-2-16 00:20:20 | 顯示全部樓層
ndkskskskskssk
回復

brandnewme 發表於 2020-2-15 23:54:15 | 顯示全部樓層
thanks for sharhing
回復

andy299 發表於 2020-2-15 22:14:47 | 顯示全部樓層
感谢分享
回復