地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
65207656_863405634045038_4405987239390304790_n.jpg / b5 q: h4 i7 U: Z1 o

, s1 V7 K( _9 ?$ V我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」0 U" o; W/ R6 T2 q# E
! I! O* M' s% ]  X
黑妹應該就係後者。9 E! F$ }4 O; b# x

; `+ ~- U! R# C( d因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。" C% j' @1 @$ t! }) S. {
$ G+ _2 g- S8 i) o: y0 m
呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。
. T; ?# F- G, f3 _0 k# _
0 x" c. v8 @1 L' [4 B% I, k「吠!」$ F1 I  F0 j0 X- u* f
' }8 G# G; @: t# ]% p. s6 C
佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。
( y' o' F3 z$ f% h  j
8 I* P8 L5 t( q6 ]. F「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」
$ B/ m" Y3 ], M1 L, S
6 E2 p: i) \9 X: HSuki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。6 C8 K( ]5 u0 \; o
3 z" t, z* b7 @/ {& ?
「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」
. M/ H$ I3 r, m) e2 Z- B' ?; Z+ c5 O) [5 S
. A, T( ~! t! n5 E' H7 S. `我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯" L% A8 b6 a, g

: k" }  [8 I3 y" z6 @! U+ E. t「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」
5 n' b! Z  n; x0 s: F6 U6 ]- L8 m+ N( Z) q4 A3 }- W1 X
「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」. t% g! |+ |, B4 B1 {
) K5 \- r6 z$ K/ x! u3 b
「拜拜!」$ R6 m$ h, g, V: B4 h! \+ U8 D
1 S! _4 t% `$ j8 ~! {  W. h
Suki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!
1 {9 x: e9 w6 n* [* N. y) d4 j4 Z7 i% h" D
目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。0 h* ?4 ^6 [+ }8 U

b$ O8 z& W4 H" B* C. t
% t$ X: r7 }/ F6 u0 T) i& G* ^% N. X/ ~: @) k( t4 u' h1 a6 Z; b
「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。
7 f# S; T' S4 E! Z# H& ~
# \7 U+ E; Z0 ]2 K$ J) c間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。
( l' c  K4 A+ E, t9 Z+ |. |3 k6 p5 N2 Z7 s& z
「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。$ O  b0 N1 N" z# B: j
* n0 q% [9 v. A, |+ j
我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!6 p" E1 l/ L  R  p* o

: M$ V/ w& }: u9 J阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。4 B1 D4 t; x( g
9 I: p6 b; d1 s" K
我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!
; `: v0 ~0 c- S1 y# H+ `! x2 V
+ b# g( U1 L5 n4 V7 z1 o4 X阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。- X4 z, |+ d1 ~! V
- K$ |" L1 }+ t) p7 `% n' b9 H
「吠!吠!」
$ N9 O' T3 H- F7 P' ?( T# _- ^3 o; @+ }. Y4 v/ V
( c" H0 x9 s1 T! r

' i' w* j) K' ?* U7 ^' I6 X, p6 b8 u阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。
9 n0 `$ g1 ~1 O( j; y- J: J  l: F1 L% R2 b
個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯
# p8 P0 ?, ]( a1 M& b9 P8 U
$ [, W" o' a( M- P" ]這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!- O$ i# {7 J6 j# B4 Y7 u

4 x  a# G3 ~/ _) v我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯- Q0 _- o+ F2 l# \& ]; D/ _* u

- M/ [* k3 n6 G3 r眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!& ~! `0 X6 `' m

' e$ G8 [0 U! t6 h' n2 y: H「吠!吠!」- p) v# {! e( j  g, `: ]8 t  f
3 k  P8 E) d: ?
似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層

! z4 K# Y" r( r  Y5 {Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復