地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
65207656_863405634045038_4405987239390304790_n.jpg # ~1 p8 C$ w# z9 h6 h9 o% x  g
" D& k9 S* w9 B# R5 G5 Q
我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」! \9 O7 g% B( z6 H8 s

, [  U: S  \2 U2 J黑妹應該就係後者。
7 w. ?0 l: Q2 w8 x2 @+ A
  C* k% F* S; \! v  r' P2 X因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。  K) f; Z6 q3 {3 y3 u* U

& I$ H8 O8 a) |0 z1 L- t3 w呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。3 m8 r2 s/ z* e$ q+ N

1 p* B1 \, |; T8 G「吠!」: c& ]; N5 b! I. f0 v& W

: a. C3 d) T- x0 v$ M" [! a佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。
& i- H- Y3 Y9 H5 |% p1 T9 p( ^, l- O# v" L9 b: z
「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」
2 k8 b8 @* b5 _
+ y: F" w$ e: V  [9 r! R4 hSuki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。9 @: ^: e/ p$ z" f. E. i

+ \) O  O5 |+ O' q「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」0 \; q. M5 a: B- V! i8 L5 ?/ h6 a" K

& ~3 G8 x+ @! j$ Z8 T  ~2 l我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯
% @! i/ v, Z3 B- S) D; p) r* C! V9 P. R# R
「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」
* K7 G7 L7 m* j* k# [2 p  K3 g* a. l9 p( ]3 a
「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」
7 ]; f" L4 L9 T$ ?# m
, T. K2 U' _8 v7 G6 P/ q「拜拜!」9 G' S) _7 O* h1 X% U
; M( g& Q) I. A# d5 q& r' u
Suki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!+ `! h& H& F% x6 X
4 C; o7 q( Z  h
目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。
( K$ w* L8 }8 M* J$ U* K! s
0 _( f. _3 r9 S$ \- r: s1 Y! _% s, F  t- v8 M% y

; M( I; H4 \. g: o' ^: I「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。3 y! h0 y3 a" ]/ @* \, }

3 R9 g% q% E# h# V間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。7 I2 h* K* Y0 w7 ~

! I; t' K& F2 i5 E, m3 i「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。
, }* r, C, o( l% A
9 j6 w* S6 O3 m' Q; Z  J. C我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!
. {/ o$ @  f8 S) G0 d. H) f2 x# l- K$ O. j0 [  A7 K$ _, G6 }# H% K
阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。
5 s5 u, ?, C# }
6 I( x% o" R7 K$ I6 g9 H* M我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!
/ l$ w. b% O+ L. T/ ^% P7 \
) K' p, t; g- E4 Y" S$ g2 B阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。
6 N( p( N) D9 _6 y# x/ h" q/ w& v0 f" Z9 V6 c* b/ U1 v6 [
「吠!吠!」- b7 r9 ?( k+ k; }
3 a- H6 A5 d- ^5 \, Z9 p
) B% F+ ?* b/ C" c0 ]3 \1 }
9 }. j" j% |* @$ Y" m) E
阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。( j( u6 v0 j1 a  h) F
. X; R9 c1 m3 l
個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯
* I* c: B; e# x( ^) b$ r9 u4 P! o* S( ~! y
這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!8 r1 e; J+ c( a; Q  [
) l4 r4 z  j( ~# l
我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯* N4 H3 z4 D6 k! ?+ L" i
0 U8 j' s3 ^% U  d( z" m0 Y6 u/ ]
眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!
' [* O5 U& t3 d
$ i+ U2 A7 A# ]; w5 h7 d% i* l3 Y「吠!吠!」
4 x0 _# \4 |! @% x% h8 y' E: `8 E4 J! ~
似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層

- }" Q. u0 ]' VThc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復