地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
65207656_863405634045038_4405987239390304790_n.jpg 9 F5 R8 p$ Y2 B! f  k! W1 ~4 a
5 }$ ~, s. f' \9 o6 [
我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」
' S1 d4 V* W. ~1 m) B- B6 \
; S( G# P- h: e% {  f4 \黑妹應該就係後者。
" `. @7 m; x& M: `7 h2 O4 _
( ~' \+ S3 ?& H3 H. S4 N因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。
' V! E  D( q- o, w3 E( e6 h& f7 P6 y/ l# G
呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。, [' ]* V, X$ v, W5 N. {

7 M& O1 D+ c* v! C/ F* X, o「吠!」
# ]% d) Z5 T5 a) |& W5 \, p% j3 A# u0 Q8 v1 }
佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。
& X! r$ P3 \- `, @
0 {. ^+ {" l& ]& ]$ a+ [「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」/ I- O$ J9 N/ Y" S1 p
3 S: |) G3 b2 g1 i
Suki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。7 {$ m3 g8 L, t) {! Q' X
9 F3 i, t% X8 }4 n& O) G8 Y
「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」% p, n! M' b* t5 k& O

0 m) E( X7 V2 C+ Y我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯, a6 }, h, R! W, V# Z* o9 m

# M) N' k# W0 c3 r8 k; V「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」
4 D/ g3 A$ Z  g9 [% u) K
$ y) h0 D# w5 v4 F. N( m% g& m「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」
) D; [+ _: \. R1 p  a+ ?, j0 T5 F* ]5 d) Q+ b9 v
「拜拜!」( G* ~! m' y" `. p/ m8 Q% Q
' R) N$ b8 W9 P) ~' U0 Y
Suki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!1 O  E) i: r% Z! r( o, d

' O: t4 S# e0 @2 U! D" F* z目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。
- P( G$ L& b! f
6 U* o0 \4 a7 C5 a3 j/ e8 Y
( f* l5 h6 E  W4 i. y: _5 o3 O) M) @9 K
「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。
& T8 l/ M0 E& n( E# ]6 i+ F9 e5 @6 K
間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。# f# A5 L6 P6 u; x* J1 R( F
1 P4 T0 h- O9 o. U3 |2 R
「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。5 S! q/ a# x* u2 F  I# f, i# Q

& a" Q% O6 N' s  ?我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!
0 E3 E1 U7 F- r2 Q/ a- N4 y  V0 [
/ z; ]6 ^/ W2 B( W4 e阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。
5 M$ v& m' m( u
9 {- f6 @$ W- D1 v  J& M. s我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!* J  N% W! c$ P( m; y$ R
# V3 _- G5 j1 [: h) F
阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。
8 y9 D& K% ^1 [) K5 F
& Y- z8 h; n) X4 c9 J/ W) [3 f+ U「吠!吠!」5 e, I2 b, z7 h8 h% }

$ }7 c5 \, D/ c
  t# ~2 u! K" _5 J; O3 ^6 ]  h8 L. `- N+ ?5 V4 y) m( v! Q
阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。
9 ]  f; D5 s( o. S7 P8 f8 @
5 A2 w# Y4 L0 q/ }, o個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯: Q% W' P3 K! H
2 J8 q" g1 J' A: o! }
這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!4 R4 q( J% A. q; {. l1 l! p3 ?
8 ?2 r& v1 g3 A5 k! M+ ]: \2 O
我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯- L% x8 @( _( j8 H
& n; H  o6 U$ ]+ ?- M: }. C7 M
眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!7 P5 Q; H6 E8 ]) @+ A/ P7 G: l

6 D4 r& p( ^3 }, u6 u& q「吠!吠!」  t3 c: B3 D8 M3 K% E# k/ U3 R

; m7 B8 S9 }( g/ _1 `  P( s# ~" c似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層
% {; T3 J5 u( B, f1 k" G1 q% B7 o
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復