地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。
' r* \$ {8 [  E$ U0 w3 l
7 e; _9 c' D0 B/ Z( K$ y我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯# m; w+ \" s2 ~5 _# L) @! y6 H- @

1 E8 ^# s  n0 @4 b/ |「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」# }5 H* N) d5 T5 u- g, q$ M' t% p. ^
; o2 c: p/ D: ?' w" J
「唔駛喇,去我度啦。」
; h, |% z0 ~4 U4 D* F3 t& B
5 e: A- c5 [& X) g$ f# G: F+ {嘩屌!係唔L係真㗎?!
3 Y, s+ |* v4 ~9 m  k
- z1 ~5 }) P' w5 G7 b( {( R
, M/ {: T. Y& w8 B/ s& ^$ a" A 05c2b2bd86.jpg
+ ~9 m9 D0 M; T; G
9 [1 _' b1 G( d6 a+ q呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯
' G. ]/ ?1 X$ q5 |
1 _8 x, i/ N5 ]8 p9 h: w- k$ K之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。4 t4 j5 U; x3 |1 y, k; n( F, i4 z
0 {3 L0 B) u4 l0 J( s
「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」
5 ~3 S& X/ a& S5 I% q$ |% D$ q1 c% h/ r
「哦⋯⋯」6 n1 L% ^; c- {' h" s

) V+ r/ e* |, ~3 G6 C# X6 r於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」4 P8 k8 m! c# E: J  U% u3 k3 b

3 p3 z3 P, k! E8 n3 T1 E
6 t" ^3 h: f0 Z2 Y# V
; o2 X+ W6 w0 W# \Miss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」
( j" t, ]5 x* h- M+ |& K4 s7 [+ c/ h9 `3 K. O4 u$ z
「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。5 h8 }! \: s2 v% {; C5 r
* J+ ~. \$ X9 I5 f. w1 {
Miss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。: a) \, O$ s( t2 W1 j/ M
% K9 ?- D7 P/ ~8 _( z
「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」
& N2 r( |- {2 b- O4 R" \9 ?# [4 r6 v$ d% J6 F, I8 q' S& g
Miss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。
: \# S! w. s/ S, y, y  `6 g
+ f4 s, C' _0 d; X
5 Q' E5 r& D+ o& H! c4 z9 C/ P: l: u6 J
「噢⋯⋯」+ I9 `- \7 U9 c# A9 i

: x3 p! I: r( d4 I1 ?' }" i* q, f「都話未得住囉!」  _, }& e/ O$ |

, n& K4 _& H7 L/ b. Z$ ], I; |2 ?之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯
! ^$ D. k/ [% Z( e% S$ M" D
9 k6 N# q5 X  c* H「噢⋯⋯」0 F) N! R& P) M7 g! l3 V
% Z* F0 z6 {7 ~6 K
水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)( g5 B" Q: H. R( |" F9 z2 Z. Y! T3 U

/ a9 [7 J) F, `, g9 ?「噢⋯⋯」" n1 N" \( E# k5 }5 ]# q
* v7 o1 q2 S) j. y
我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!- R  s8 Z0 w( T& {

0 r  a5 R9 P4 z2 l1 s% ^1 L「哎呀!我濕晒喇!」
- y" C. V5 \- z2 C" E6 t" ^9 V( [1 |# W3 M7 M3 p* O) M6 w

" x8 I% n* @3 q8 d# ~8 e5 V
6 M  X( r& y* a9 p) QMiss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!0 N; I, I$ E' p4 H9 e! V

) }' b: Y2 l0 `5 U* S% e「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。4 M  M0 b$ m) Q4 o, b
* m0 N; `8 d; L1 C& s) n& g
嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。+ m6 j% Q; |; z1 J" Z0 S
$ w9 m2 ~' s) b. K3 e5 o2 ^
我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。" p  g' d% N! f3 T: l8 Z, S

. e& i" Z/ c  ZMiss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」
4 ~7 a+ w8 y! h# c( }0 B$ t
" u" S7 T2 i* V3 n1 O' L佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」
$ O; O" A" c3 x6 F( r" l. l' O0 f6 I' a. r4 z( y1 X7 h
「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」
1 {3 T* M$ V7 p1 \1 H( ]# k9 T
- \. H' ~2 z1 A( i5 a% Q
  `- E+ H' v+ O: ~2 T6 \+ N% [5 Y* E/ m7 \: v6 m! o# v0 [
於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。
2 v, Q# w' S9 b1 H7 z
* x5 p4 i# U9 [; l( v  l2 `Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」
% ]& c% k9 d6 }( \/ S. ~3 \! ~
9 k7 E( s0 Y; t3 y0 V( J: c「梗係啦!」
; ~( ?  }; o/ g6 M( O+ D# e! N
4 v  D9 g, o5 Q9 L- f  h; B* M「咁當係開學禮啦⋯⋯」+ G4 [/ u+ p5 w, g

3 S" I% n/ m  G& z4 j+ X6 n. Y, f開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!
$ s/ F- s& T4 y  v. t. `6 X( {) n0 L
由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」
/ y$ \( v* Z. X$ t( b2 ?0 {6 R% d/ D
' Z7 H# ~8 ^3 @( ^  @4 M- v& ~( L4 J而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯/ Z( S6 ~6 e2 O* J

, L6 c- w3 n) T# N4 h「呀!!!」: F9 f9 @. _! {$ V- \! M4 _

* ^% @8 U4 `2 Q+ j( A, q8 b/ K( r+ V
6 d8 M8 V% c' `! u6 O5 D
「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」# [. ]' U' Y5 M+ n

8 y- r7 L) q! H4 s7 c* ?太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」" z2 S" k& D2 W; D# @, f

" ^* T" P" h8 @% b「你喺度瞓一陣啦。」5 t( E$ ]4 V% u0 E7 b2 o  e

% o% a/ J7 E" W1 x+ ^* _  A' l2 k「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層
' G1 }  d: K8 Y; Y  h, a, ?
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復