地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。# @/ ?6 N7 {* z& ^* J
4 U6 j; b* Z$ U5 u9 i& O/ N
我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯
, u3 B! K& X& Z# `  l) e7 e; @# R
「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」6 @3 ?0 X0 ]: K+ a+ b0 s

' e0 d5 e% K+ t& B「唔駛喇,去我度啦。」6 l. P+ o8 o( m  N& p' ~

& L2 S0 ^2 U/ h5 X! t  m% }嘩屌!係唔L係真㗎?!
3 `- z. h& H3 ]* b1 m, m. y( V5 d* A
; K8 o6 o5 v5 l6 m" f3 ]9 o4 n' D4 s$ e8 |4 z( i0 t
05c2b2bd86.jpg 2 b9 B5 ^3 w* \6 x* ]

8 t# B* L, |. C: f呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯
! z6 S9 M1 Z+ A8 i3 A" V3 p# r% }( Y, L/ d  y, Q- y; o  Q! i
之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。
  g) v* }- X+ X) }/ X* u% B" H& i
6 J+ A! l, d+ G# b1 O( e「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」
; C% ?: Z2 |3 @6 r# |9 ~$ R
6 \  l, l' C" B4 M5 z4 L4 v7 E「哦⋯⋯」
2 O; E! O( a1 g' c% ?6 q) F
4 \" M, B( _) O7 s! r4 T$ O於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」5 v- P( i* i( C$ m  }9 Z
6 V3 x' d( Y( t: X
. ~5 x2 m" ^" M* E

# `+ N# P& Y' t' v" P" I+ ]Miss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」% Y% S% Z1 H" U9 a, Z) Z

% t: B3 p' D4 f5 V; `「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。
: Q* Q# K8 i7 e
$ U' d/ W3 H: d/ P, B' v( QMiss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。- [3 g1 q; t- z$ \

1 ]$ p- d* j* n8 b2 t「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」2 d/ E0 n" I8 [
& G7 i- c, @- o: x% o% |
Miss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。
) @& m  k; M' v) W6 x4 d
" H7 `" z: D, K% R9 ]7 G' D6 l
4 g/ H* p8 t; H4 ?4 r
8 {$ ^9 A% [9 [% c4 d. b  X「噢⋯⋯」1 G; E! @; @) u' a- |6 v% |$ |. w

+ x1 u. w. k0 C; r. p( ^「都話未得住囉!」
8 n: X. W% N! [; A5 W3 P) k+ F2 P  g! F8 x; y
之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯" d' F( ?* ^9 Y# \* y. d: j/ G

6 b4 ~  X) O6 `7 S8 C3 e「噢⋯⋯」
) Q8 i4 l: Q8 f( l3 U/ l: N8 h4 l7 ], p1 O, C
水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)
0 l2 L4 Y, a% n; s" _
+ i1 S9 q; n8 Y# s% a+ X% U" W0 ^「噢⋯⋯」8 m5 ?: l& i! s8 |/ [, `$ X, k' t

% @' e% L2 m7 t5 t' C' M我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!
6 _2 T& t+ k6 ], ~4 E. C, a. _6 E& i
2 x8 |' p2 M) `& u% A, j" z「哎呀!我濕晒喇!」% F, D# t1 U/ H% _- I; x
/ _  j2 J8 y" y$ d4 A

7 k" g# K; `" k2 h" ^" _# H. R8 o
Miss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
) w9 Q* I) s: o: v" G/ s
+ E! j) K+ K' |, q. D「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。
6 e7 X: H7 k9 G! H  e* x0 |: E% [( }* n8 Z' g/ j/ r
嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。4 n) i2 e& l; J- l& R; ~% }5 z
: _- S) G: h: l8 h# W
我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。
& \1 D4 T$ h- t, {
* c. K! U5 k% M3 l  ZMiss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」
: Y6 u2 B$ @5 q: ~  Z  H/ z- `+ X
9 C( @! c8 i. v# k佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」
$ C3 D3 X, y4 ~+ W/ b- N% s: e  A, O( k0 S1 T5 e/ o& H& S
「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」+ w; B5 N7 O% N9 D4 b
- m( `1 w% F) Q1 o& ^$ j! x

+ U( e# L3 X; v, [% g2 h5 ]$ a  _$ d. a+ y
於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。
  [) C! a- U8 }8 M0 H4 X7 n, l5 t2 z1 n& `) A4 [
Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」7 b/ V5 q' E/ L2 P& L( d& L
* ~! b, g+ O2 f8 Q" c
「梗係啦!」: |7 R0 v7 n. |$ K3 a$ o: Z0 ]

& J5 s* J! V* E$ r. j「咁當係開學禮啦⋯⋯」
1 U) V8 @3 s: E' c0 f' t' k" @- Z# d
+ l) r( i$ ^# {) r5 B1 i' q! O6 M) V開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!
6 C) |3 |. ^2 }& X1 Y1 N# s
& g; ~2 x- ?! L: n0 Q; d由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」5 {. v, o# w4 m8 u0 ?

: @& n, t( ^. E8 T  r1 i4 k- p而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯
7 _$ Q; ^3 {% N6 `  ], f% l/ x9 D0 m( f" c" D7 g8 M
「呀!!!」9 v9 `  M' `: l  V2 g
$ g4 M; K( x/ g% u- m; }: y/ I, n
0 V% Y7 k3 t2 C

5 G, }0 O6 K, i6 J1 S「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」# G* W+ \$ U& ~2 Q4 M: S+ M

7 b; o( }" X8 C8 d7 m7 B9 m# D: R  ]太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」# B1 j3 A5 i6 \: k: A
" v; W8 c$ e7 h/ I
「你喺度瞓一陣啦。」
( y9 `& ?0 \) [% D& `0 d0 l& K8 R
「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層

) V) |/ g, R4 H& H! mThc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復