地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。
8 n6 x0 f. V" Q4 d. Z
" n( k: V3 m4 W1 Y我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯! K0 `) O: C% h

2 J& \/ k7 W& O( W/ c/ `. D「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」
% y+ M6 R( b# k1 g3 l( _' l
5 B0 a: j& G2 X9 {" s4 u「唔駛喇,去我度啦。」
8 u2 D( b9 r8 J& B" t" M/ f( n4 R  y5 W. W
嘩屌!係唔L係真㗎?!  v3 C: M' x; Y6 ^+ L, ]% j) r
  W, a+ [# B; A  D) q6 D
# h/ V: ^9 r# |8 p% c
05c2b2bd86.jpg " x: h" D8 r1 ?0 W. E+ D6 F

/ k3 }: O& ?) O呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯
2 n1 ^& f) P: U9 Z  W0 n% T% n" [1 ?# u& N( W) x8 M
之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。
5 F+ ?, Z% v6 c! m& g$ ~: `9 `' n, c2 v' G
「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」' l7 E- J* V  ^6 u5 k/ ?

0 j* v# ~" h2 H* r3 y「哦⋯⋯」7 A6 b( {+ _$ d' p# o
2 r% k  c# d5 r: h- e( f
於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」- v7 T, N' K# u: x

+ ?' H# g# x. e/ ~- q5 d% H2 i
' Z  O% K# B6 k5 F. ^: Z, h7 J& E! y3 ^% v$ H1 s+ N
Miss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」
4 ]" u( A: a2 [3 P3 p+ ^2 I& L9 E: G+ r
「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。  W8 {& [% S; `4 {
+ J8 O6 [: C/ N+ D% D- ~) {4 J$ u
Miss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。. y9 ]0 Y8 b: @$ z. A  D

/ B( q- D, a4 I& D「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」8 x: N2 _  _3 L. [9 B

2 i4 ]  @5 V8 B* R2 U2 C& h/ E8 BMiss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。
! K+ M0 f, G. E" D+ v  [$ w# d8 W8 X' u$ f+ R; d
. e* S: V, M# H1 I1 i2 s* [

2 ~+ B$ o* A% S0 A# X; n5 g* ~「噢⋯⋯」
+ z% }8 H% k: n: w' o
) ~; z6 U0 k/ p  [" O7 g- {2 e「都話未得住囉!」
6 U6 _/ N6 n  p/ c! _. u
( }3 ]8 [3 P5 `. _# w) [, M" Z# _1 }8 t之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯
  L, ^8 F" V# D; @) ~
9 U2 _8 t! @' r. M  X$ @$ C「噢⋯⋯」
/ W& |( f" B# b: @; v
. w. C! t! R: u% c9 t, G水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)$ w8 K* d6 N! u
9 U4 H8 y/ \, R4 a6 m5 Q% e
「噢⋯⋯」
# G! M  P; t) {7 s: }+ q4 H; M; g; e- e5 }; J
我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!
9 L3 B/ P9 H- _, s. P# p( D& i, v3 E$ |' Y, s$ g
「哎呀!我濕晒喇!」+ A7 m* r/ `6 E
8 p# w2 P( T3 S6 M% y  ]: n
/ V% K( }( k- n! R+ I: K. ~8 v

9 e9 a( O8 {2 N% ^! O% e( G  y3 M/ u% vMiss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
2 ?# h- _' a3 S) O0 U. v% y( n6 {# Z, G1 s! h: F% m( g7 Y: f8 A
「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。% I# V2 q, X4 e8 Q' @

$ z2 f2 r/ I& d. \' l/ t! h( S' s嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。+ k5 ]1 ~( o* N* e
* Y  e  [: q" x2 Q! x: c$ E: Q* F8 R
我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。7 R2 ~+ {2 ~3 V- K
% b  T  q1 c% ~4 {& s3 c2 Z
Miss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」9 w: O8 f! R5 D% a; ~5 N

- O6 u/ K: t+ z( A. M, i5 U6 u佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」& a2 H/ B/ q6 X) t* a$ ~- r0 T

8 T: s& ]# F" O8 w" q「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」
2 \3 g+ X8 o3 l5 S" `) _+ u& i: x0 n* ~& d$ G) u5 c) \
$ t; [: {$ \: w/ e& Q
' i& {' q4 o# ~' Z1 l* b
於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。
! U( m# a  B* [. z' W' w! x( z* Y8 t. _) p' {' M( c$ x4 f
Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」
( e3 l& y. N2 s* v& m! R
/ O, C: v6 p" \3 \1 ?* r: X' a「梗係啦!」5 d; e7 \) |) ]" g. T$ `

: n. f1 O0 A! u# {- a「咁當係開學禮啦⋯⋯」
% }+ k3 S# Z  A5 l; ]+ f  P7 z/ O% i4 _; C
開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!2 B4 a7 k# F8 z2 b4 N# [; G, k3 i
6 u, z* u: Y' k4 G
由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」/ h7 u1 y. I4 g8 \8 f! x  [
  }$ H' u( R. a/ Z. b' g
而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯7 I5 f3 A7 f. D- O2 ~: w# |

7 h0 C3 t' I+ W4 S: [" r. w「呀!!!」
9 h2 i$ V& \2 d7 e" G' d# n9 V# l9 x: Z2 R& i
- z( `8 n$ J4 |" {8 O& c2 T

+ U' ?% w* A, x' z「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」  A4 l; l+ @/ B$ n- @1 P- N. {
8 l2 q5 J9 q9 N+ k+ J
太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」
2 N. V! _- k7 t* w" I
1 a/ t2 c3 t( y「你喺度瞓一陣啦。」% Y& ~) m- [) h5 k- w. P

+ U) M  |% G1 B2 C$ B5 f「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層

5 o# _" I1 h0 R+ p! eThc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復