地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。; M/ |2 h7 x/ h6 B4 _% Q) `

& B5 X6 B5 M& z+ J! Q( z我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯- ]+ C: Z' B5 l) {. Q  Z& |7 [. n
" Z! E& q0 k1 C: I% w
「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」. P9 o7 v7 F) N5 r, L# t
1 u9 y" ?+ A6 h' ?) {5 ?
「唔駛喇,去我度啦。」8 `0 g" |1 Y  {6 |& _

' Y2 w; ?& [: |嘩屌!係唔L係真㗎?!
1 K( }' F3 P7 ]5 o8 B! _0 W+ U* d9 m  E" w" s
" |' O0 X3 H" ^: i
2 q1 D# J8 M7 e. _* j& E
8 ^# N* y' O3 n- e呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯7 Y4 x6 u8 C- `/ Z2 x* _
' @' h0 G6 C8 `: V& _) I5 |2 Q9 P
之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。3 f( S9 c$ m9 W9 ]; Z

# h  B" T0 b" {) m1 ]3 X「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」
0 ]. J# H) f4 y6 p6 s' D. S; P% q
「哦⋯⋯」. B( n0 V$ B- T; o
/ P3 T: n, \. a/ o' i( @6 Z
於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」0 b) w* G# Q( r% ], @

$ v/ |  r* ]; P* @9 a6 u: |0 }7 O3 o" ^0 O

5 T4 G! x  }4 {' ~& n( o& pMiss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」
! f; G9 j0 W' J, V% T( D, P8 U1 N: U
! t3 i5 g5 {# {0 E「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。
& F) s7 H7 Q1 c- G5 t, q$ e, [# V5 x+ S
Miss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。
# {1 m& X: g6 F5 S* Y7 S
, C1 ~  S. I/ ?! o. G) }「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」4 b' C9 N  i! L: L* E
8 R5 A. L( Y8 H( Z& k3 [2 k. {
Miss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。' l4 y3 V+ x' X5 g0 w1 x3 u7 l4 f% Z

* m( O/ `. m' D. a; ]$ O
: W3 L- q$ p1 T6 w9 L
0 j# P! O+ {' j/ N" Q「噢⋯⋯」( W$ t" w* }: I- _
3 m, A/ S, G/ }' M# ?( G" m8 Q% Q
「都話未得住囉!」# d* j. E) E- R0 ^7 E7 o

, Y/ {- K/ ]5 e8 [4 g之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯
' k: K; [$ i& n5 h, S3 q2 i: S% w: K# |. _6 x. t/ w
「噢⋯⋯」" M7 |4 r( K- I! S3 c; W3 x+ G
$ i( E9 K0 y9 O7 \+ g) V/ k
水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。). b) R( n; v" L; x8 a/ e$ C
2 G3 O  m) S+ @
「噢⋯⋯」* {- ~6 {! X$ ^+ _. E

$ X; f4 h$ J/ O6 l7 O. O我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!
/ A1 R/ i6 o5 ?  n6 q$ k/ Q3 R$ _  X4 X! w' a+ B: I$ t( A- L- E4 F
「哎呀!我濕晒喇!」; r5 a4 i8 Z' O8 h! _

8 ~" N+ ?1 o+ n% }. ?6 a% E8 G; c1 o  S5 j, Y
4 N% d1 Q9 U  d$ W$ T3 e
Miss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!, f! G& U" Z. X- T3 U

$ g7 O6 {! ?. P! w# J「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。
5 Z8 p8 U; Y6 d5 _, ?( g; g6 f0 }: Q6 V% W; R
嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。1 s- H2 g, b& S9 G, K% i7 E

1 M! T. e; c2 T3 p% }我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。
0 C% [# f) U! v, s
9 E# A: F% ~" ~  E4 E" QMiss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」# [$ p+ n9 f+ r0 }+ m* c9 F# s+ R
( }7 q( U3 j( ]3 F5 p
佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」
1 V$ v1 \% V8 m3 h* z+ |% h% X1 S* z7 x
「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」
( k; q# N; L0 h
5 u. ?* W5 v% a$ r) |
' O8 }/ t2 I& T+ k" `: R
$ ^; y2 l0 {+ x  _# s6 H7 U) C於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。
+ w1 Q& \9 Q/ k9 |+ W! s. X* q/ V1 d! R1 w8 v' q3 J
Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」
: H- x2 f9 M/ J9 U* R1 F9 G7 \
0 J$ R- D" [7 m0 Q$ C  s1 c: q「梗係啦!」
2 Z' j3 m/ n5 R
) _+ a, F1 t( h4 m: t  t" B「咁當係開學禮啦⋯⋯」
1 {# I' U* g) q6 u1 [/ n& @! e% J/ Z  ^1 y9 X
開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!, U7 g1 [) S* f% p, o0 a
0 \6 z) r3 M* ^5 z
由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」
4 \! Y9 g% w: X3 V) [" G8 {
& d1 U+ u- w, ~" a而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯+ ^; J& ~+ X7 u1 i
; s9 |! @0 L* b; X$ E0 A' ]
「呀!!!」! ?7 Y$ d8 L0 c
! A  F- G" V/ o
$ U+ I9 A5 \8 @4 e
$ M2 k* {% q8 W( {
「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」
. h! _+ V1 m; {! T& a) j6 }
8 n2 D7 [: P2 T- O1 e: R4 f太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」
+ ~9 [9 C; h  c' ]8 w: B3 b7 Y8 J5 `* g1 a9 w( Y! P
「你喺度瞓一陣啦。」7 E. b& N' O2 M% A2 N- S
7 E6 N% Q" {, d& [" w
「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層
( j" W* p/ f" o# [- G& `
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復