地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。
4 A' d4 u% c- |% q9 v0 }9 P( I9 @* G% d, {
我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯0 s1 c& F  J. _

( F/ y5 X3 F! Z/ w' [  e「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」
! X# u/ _& _* v( v
- T7 C+ ?/ r7 [「唔駛喇,去我度啦。」, _% \1 X- P! x% [
, g' i: x1 N) B9 B3 H
嘩屌!係唔L係真㗎?!
8 F9 T9 j/ |" i6 v( |0 Z# F7 D' F; @

; {2 d9 e. @7 X  q) D) s 05c2b2bd86.jpg 3 k3 t& N6 y5 W& g, k; \
* g; K* o, j  _- ]
呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯
; n( G# Z$ Y" g3 {/ {) ^  p2 ^* r! J
9 d1 |3 C8 ~6 e! `9 G! G: _之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。9 x1 P* `) M5 D0 X4 y  l1 c- [
- m9 t( |0 N. K! p
「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」
& c- W! @7 x/ Y9 u' b
5 [8 G) N- n% ]: i$ q8 K「哦⋯⋯」* Q+ W& H7 s' D* b; c/ r
6 V% ?) j0 Q  Z4 Z5 m8 Z5 B3 s8 \0 S
於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」
$ [0 j  _/ R6 u6 R3 N# l
8 z' w- ?7 I6 L3 P- ^( L- y; b' d% ]$ \0 a) g
& b" `: w( V9 z6 A  G. M+ u. ]
Miss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」/ `& x& j- f' t7 g( b

# |0 e$ O% F" ?( B「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。
! x% ^4 l. ^8 V
2 n4 H! q' C9 [Miss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。4 X7 x0 K2 K3 B. }# P2 u; g0 z
- t$ Y" Y0 @/ `* v# m$ i
「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」
) I. y3 B5 P9 g/ N
; N' U: M( z: [& Q1 x% ~Miss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。
  M* d' L0 x2 ^% t0 o" j* c/ o( K- Z
6 o5 R  W7 H: E" \
0 S  j! u5 ]3 h7 n8 i( C# X) f: d8 _  ?  ?1 k
「噢⋯⋯」1 j; x( G, N2 F9 B* f1 B

0 i9 F7 I/ b+ k( r「都話未得住囉!」
( h3 q( b; j& O0 z
0 O& S  q* S& h/ b0 k' ~- [1 Q6 S之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯
( L5 w/ j+ w% D2 p& c5 H) U2 c- M, t
1 T  C# _: i- }/ @8 h「噢⋯⋯」/ P% k" c8 X0 [( g9 G( {

) {5 u. X& o% ]. |水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)
* P6 A: v( ^7 Q" u6 r- K$ K& f. _4 l" |
! t% K8 }/ x2 W4 ?「噢⋯⋯」+ m* Z3 B4 ], G- g0 I- B0 S  N. n( e' |
7 P/ Y) V7 M3 \: c3 ^1 d/ x
我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!3 S7 o4 p; ^4 g" m
7 Z3 [9 F* e2 k/ {8 t+ \6 ?
「哎呀!我濕晒喇!」0 W- m( L, d7 E6 {

5 M2 a5 ?  T: D/ m6 O# y$ l' [0 g5 y  Z- F! \9 R0 c1 C

" |; y0 T2 E/ K4 W: @2 Z0 x% x/ KMiss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
* o7 X  d" a6 j! m$ Z
5 q& P$ @. d* v9 K「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。, w' O+ }: P& d0 L
9 ?/ B! Q: W/ N- S4 S: }- t/ `; Z
嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。6 e. B# f- s* ?" y0 h& J2 T, s( b
8 M; w" C# A; r- }: G
我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。
$ c6 H* A, W# O* G) V5 s. T
) {$ _! l( J: r1 H9 p" k7 wMiss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」0 O9 g# E  L1 ?

; K' K+ x* v) R3 i$ g佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」
& A& ]1 i1 Q7 f+ F0 A" C8 A4 U6 k
6 h4 J0 U- \/ p+ r. C( k「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」
: M: [! E$ q5 X$ I) Q; s. }8 v0 n, S3 m4 X9 }: @# r& \

9 P3 F5 y. R3 n; H$ A) C3 f
3 v" n$ ?) R+ ^於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。
  ^0 ]0 b1 Q, x+ h2 A$ P, l" t/ R5 `  ^+ ]
Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」; ^! F' W! V- c

* Y  r7 F8 a" d6 A4 y& j「梗係啦!」2 }, P2 N6 b5 ^% s7 U/ s

+ d$ C- R# ?$ l8 i# f5 J「咁當係開學禮啦⋯⋯」% k; P5 p. u" }( h
3 E2 Q+ M9 D8 q/ s
開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!
; k+ m" W+ i( ^: s
* H- V( x4 _6 F9 C! s! N由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」+ V, C  k7 R6 o* n

! ^% ]5 O6 `, n$ f2 v而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯: l( I! L# t; |8 V9 s( {& a

' V% J/ z) E4 j% w( [「呀!!!」) f3 b5 A' o4 Y( l1 z
% N" e  W- x# N; {' ?& N" `
  H7 @, \4 n5 f) Y% B6 t
- M8 S* ?3 ^* x; q
「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」
# P( |6 l/ Z& f/ N( \2 l
2 o9 m0 p/ K) `太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」
* o1 u" J+ c% J$ _7 F
+ x2 @8 g) e1 l7 |) O「你喺度瞓一陣啦。」1 [! f8 P+ ], U$ i2 U5 M
3 t6 f& L5 N( E- F% m
「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層

2 _; h& v1 ~4 V- p) uThc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復