地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。8 D, H0 {7 h; @3 Z" s& ?
; r" t, C$ l) A  L5 O- P/ F8 D
Miss如常拿出椰子油放在手心揉搓。
5 |: x  t3 _2 u# V. C7 O+ k( V( @, D4 q' U4 N! K# P  Y) B! H1 x
「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」
. B8 A- c5 d, A4 e) O
# T6 n7 m6 y% S1 D9 u$ K「點樣唔同呢?」
/ O+ F9 n1 X/ |$ A. T. u; c* E4 Q. l( w" b8 {) K7 r
「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。
0 d. `  G  }3 j8 _  X' y" w$ p2 ^4 j+ x4 P6 P( r9 K; d5 _
" [! t& j, a6 y/ v
( A  v& ]' i7 i5 _9 Q「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。! ~4 Z/ d' `$ n0 _- q5 {$ r) b0 i  V
) l; j$ l7 Y: g- k% \! _
「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯6 I; ], d/ n0 @( n6 k" n$ |1 V" ?
8 }9 D7 I4 \  K0 @+ A: {
「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」" @! j/ d6 C( B! {6 D6 w  Y7 f/ J. V
/ S: f3 \7 r, U  l) D
果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯2 p9 N0 K$ Q6 @* I
" h3 t5 |" m5 g: B/ p, o, o
「噢⋯⋯噓⋯⋯」
# t5 }* l, L: _( P, l
& D' M, @4 {( x/ d
2 O/ j" x' y' Q: ?+ J9 D. u
1 J% a2 N% @8 `$ P「射喇?」
, w" h$ q+ P$ p1 F% u" p! F; @( g6 _' a  a; H# p7 L, o
「嗯⋯⋯未⋯⋯」
8 K* J3 W/ R! U3 F
, W! p7 T% V3 @Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!
) a0 k$ b: R3 {" {7 [5 Y3 s; L" I: c5 A+ P! x) l* }& H
「噢!!!」/ Z" E- y- I0 O& p
1 x+ \7 p6 L; ]# m. \8 `
真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!$ A3 s- \4 H: g$ t& o  C9 I. h2 n

2 a8 y: s9 }5 a. y9 l: M, n# m1 H8 g) z5 g; Z% V! Y
+ _9 y& ?0 `; B- I
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。
* j& f! ^% z/ J( o1 |
0 R+ n6 q9 C' j3 ]' K「Sorry啊⋯⋯」$ Q3 J: k) k. ]( o

3 v% x6 V* a. W8 \- P) v「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」
! C: W; o0 _% d# E2 i/ P- M. J& F9 z
3 M3 t/ |* c7 |) A+ N' R% I係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯
# v! G/ i0 P/ W8 Z1 _) p& i( V. {1 |2 Z  d7 c2 P9 x
Miss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」
# ^% F- B3 W4 C* D$ U6 W! E+ R' W4 |0 s3 R
「暑假點搵到你呀?」
0 T( N. P, k3 b5 z$ [- Q2 H7 M5 i# [9 Q0 H# @" W
「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
) @! p' l& Q: Y- A- ]8 E
, t! m- ]: J5 N. h& C2 @% w9 u8 [「吓⋯⋯」
6 `. }5 j8 f7 |, F3 A
0 ]/ W$ @$ k$ j5 x
8 S& K8 }5 V" j! n. f- v7 e0 Q' Z* Z4 f
有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。
* P+ m( k8 Q3 C' e
: c$ t7 c8 V+ i' l  H+ X嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。
4 v/ T* w6 [. \9 }, }! E4 p* _: R, v/ D. i( T4 F- h
話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。* Y' D! D% D0 p6 q( i4 v* w# n5 t

$ w1 v1 K: G4 |5 K+ o! r放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!
2 r. _+ q. [  N4 r+ N
$ m7 O' T4 h0 s% A. |7 o行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。: s9 H) Q9 ]4 E" w9 p% W; d: H% H
! x/ B8 n2 i( \  Y
等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!
" t0 S4 e2 j& b, k. k; C; ?2 F/ ^/ E5 S$ _( m6 U
佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」! P/ L* [# v& I( u, W2 `# }& n
4 |. o9 ^& X' u0 e

/ r% S$ v0 A4 H9 Y" T& H) ^
* V! Y; ]+ k& S3 `7 _「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」
4 t2 r6 I. J4 X" t$ b% a! ?0 h9 P, D9 p+ j- ^8 y, k( @
「咁聽話?打多陣波先啦。」
. D# Q% m+ d- f; \+ t
+ Q) l( [8 |1 S+ V* y「驚你走左呀嘛。」3 S7 H9 z& v# a* [( M! ^
4 x3 q* f6 ~: `
Miss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」
4 {4 d, |: j* Z1 `- r+ u* p  H
5 x' h: R7 Q9 w( T5 R8 L- U- l一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」
3 B# m! S  h' D: E$ J0 r" e
  I. o. \% k, ~! B- l" T3 o我失望地問:「咁點算呀?」
/ \( ~# s- j5 u0 J
, P# M, }. u& q# g' I$ AMiss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」! \6 r& _1 q* l8 X) b  L5 [& @  w0 E

) J3 M# q3 d- H* p$ Q我即刻鬆一口氣。
- @$ u& w. c7 r( t/ `/ i# T8 T$ g) Q* p+ r' L& g! t
! m( P/ v) j+ K0 Q5 N( R
6 z% n! B* p( q: K$ H1 O
「不過唔得住⋯⋯」
/ S( _  Q1 Q; i8 f
' b: p- ?* E- h( J( _7 A! ^「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing; G7 U3 d; P: D4 U6 x# I& @% i
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層

! w/ z3 f2 ~: }& RTHX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復