地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。
! \, T4 |* P! @2 [, w7 M0 b
/ p+ {% J% e' I5 O& I* Z4 Z+ JMiss如常拿出椰子油放在手心揉搓。8 B5 X' ]6 n* M" T0 N0 w

' B$ c) J1 c9 E/ n; p2 J. x「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」: S& I3 |5 R, y1 X

1 T; p9 X: i# o7 j1 C, i+ j「點樣唔同呢?」
7 M$ s8 ^1 p' S& ?/ Q
, A0 z! \% _# `6 h! P+ m7 q1 ?$ h. F0 Z「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。
: |  h! A  n' f% N" M
7 |, ~9 x$ f8 u/ t" E2 n( z, h6 [. b8 \- U
34.jpg ) T# `  ]; q# d' s  }
「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。! K- \* m9 q; U. M2 T

: v) Q2 b- h2 ~# C! Q「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯2 F! {4 Y; K8 ~

' s. K" r- [/ ^7 f# j: {「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」
: L% Y. n+ S& v, I8 ?3 Z& w6 t. h- @) A' ?3 p
果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯7 j6 N! F( Y' I. ~. g0 k( |
8 X  \) l5 e4 u: r5 H
「噢⋯⋯噓⋯⋯」
% ^  s' H2 @7 k% r. I: i! b3 V8 |6 m# R, A6 P  \. R
2 w  K7 @" f! v) e* a1 W1 O$ o
- T* R+ u. X3 s" E2 ^; K
「射喇?」
4 S; a3 c) j# {; j7 g2 c' f4 [1 R5 u+ Z5 o
「嗯⋯⋯未⋯⋯」# G# ^8 Q+ G% b9 s, [0 o# D2 J+ }

) @/ }0 `! Z, j% ]' R, Y7 R2 MMiss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!! m, Z7 g  C( m' ~( f
- t: w3 ]$ b( ~
「噢!!!」
4 v8 `# Z1 {& e. q
% h8 z# n( ~$ _/ A/ @* q% k真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!$ [- j) P$ j. p8 P3 U

) I' f  |. C, p  p5 A) L2 l1 T0 A

. O8 `( i% |- _, J  d「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。$ U, L+ x: i1 j" |* C' a% y
  |$ C4 P5 X4 {0 d+ Q
「Sorry啊⋯⋯」  M) Z1 X# K$ D) n* D* Y" U
  ]7 B# v2 d6 P; Z
「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」
, E9 q1 I' _% e; ]1 t( R$ K
1 e% M% w; u0 Y) V/ @係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯
/ g# F; i! S  y# Z/ G% l% {* j1 P, l$ `$ ?1 T" c1 W  e. c1 \- R: p  `
Miss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」% \; a: Y/ F3 j" O/ Z; K# k5 A" j
% {9 z3 j7 i4 ?% x
「暑假點搵到你呀?」  }) R: M) d" t) f9 j# L+ C

& r7 G3 f% s% w& j7 T2 s9 G「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
* `# b$ y6 v* K
* J/ ~$ \$ ]& G8 e0 S「吓⋯⋯」
9 a) w0 @1 T& w
3 U; W: `6 Y, V2 g) J/ G! t3 O' o5 x6 h; P* k, O! y
) z; L  z: f  Z( w
有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。" v1 n# c4 d& k8 e+ t$ q. H

' ^% b& V  T% s3 n4 v1 f. H嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。# W0 W: ?3 W. c; b6 u9 L

4 \( `. A; P8 t( m話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。8 K8 S' a# S+ U( R: Q
. o9 M* G  n( G2 h: S0 p
放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!9 Y& v8 k. F0 _3 w
/ Q9 @, u( f0 {& U/ f
行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。
" h0 ^1 w: L) t. E
) A4 Y! z9 p+ @$ ~! B' s- V, ~等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!
+ W" L$ V! Z1 T* C
2 y' w9 f2 P, [0 L/ b2 d佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」
! f% p3 {2 v4 y6 M3 `: D
& }' g$ n1 V+ M; t, L! B, k* L; B  L. r. G; H) |/ H# ?

4 a! E- l8 G4 j「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」- ?3 a& d; Z% b* s/ r% _

2 L9 ~% Q% b% U7 ^' U「咁聽話?打多陣波先啦。」
9 s# [5 e" \, J
, ]  m4 G: X$ l$ r5 D+ F0 r# \「驚你走左呀嘛。」! u  e! W( C& N; M* P
, h4 c; F, E' J! a( F0 \4 G
Miss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」* F/ m! @" X8 n

Z2 P2 y( Q6 G+ \) h4 q+ K8 Q: c一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」+ X9 A1 J8 c0 h& F3 X5 C
  A& ]6 ^$ t6 k$ _5 p; X0 j( `
我失望地問:「咁點算呀?」8 x+ x, v0 V7 E/ ~' Q* H

* P4 D' G" a2 U; N0 m' Y/ @! L  YMiss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」  N. m6 m4 @+ Z

% ?: R& c# v7 o! k5 B9 [# `我即刻鬆一口氣。
) \" ?2 r5 z, M1 ]% h* d( ]" P+ U4 ^; Z  l0 a; N% n' ?( K

0 R, Z! S6 V) K- l; L9 U7 L1 R0 q: R, A
「不過唔得住⋯⋯」
7 d" R1 [+ p( U0 w$ H  ]5 M* Z8 e! N
「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
3 B( S0 I% I4 z2 D; ~9 G
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層

& ^9 l7 u/ Y- cTHX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復