地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。4 q* \0 }- ^* }

4 }3 k5 z! X9 V; }Miss如常拿出椰子油放在手心揉搓。
6 L- O0 \# l1 V0 P
+ F( F$ s# q3 O5 Z2 V$ H5 i「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」2 h  a+ v- w; X+ y2 z

3 d9 |) i7 O- v9 J1 N# s9 I" [6 l/ @「點樣唔同呢?」
2 |( J5 l! ^+ v) p  z4 |# |+ v$ G: \+ K- y
「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。9 [* P% q7 W. j! L3 \. X0 Z

4 a: S: c# e% P2 l- s! Z! b" p; r$ m( S4 o
; L" |. }# h6 w9 B" N4 r% M+ r「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。
- R; ]3 X! c% f# F4 ^9 u5 R
6 v/ f' M) b5 a2 P! M  r% B「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯, k+ O% D: j! q0 [$ `. `

8 A5 W1 O5 a8 S$ Z5 g「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」" p/ f! P0 y$ C- r1 z
: G- X$ w5 z8 V8 l4 i/ o% r9 m
果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯: v5 m  z! V+ t' V6 B& C* ?/ r& Q
+ O* M! L* \4 G; R3 a6 w
「噢⋯⋯噓⋯⋯」; k5 q0 M6 ?/ M# {$ \: i6 S
' D7 a/ d& X% b7 v( q5 m
* [9 ]9 }) @3 [4 }1 D& P

- _+ G2 B& v9 r/ Z「射喇?」
: e4 v( }2 B/ Y& H# a* h: [  Y; X. {& K8 q! O+ G; \
「嗯⋯⋯未⋯⋯」
( H( d  K1 E9 k, J8 ]* s8 d* v- N* e
Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!! Z; F  u/ w# D+ b) B
4 m1 M, M% O" [" M
「噢!!!」
' h& B( u$ P* _  G3 F; b- G4 p9 K) R8 o% K. w
真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!, k9 w  M6 i( {6 \% z* a# a

' |( Q0 V' o7 \, b% D/ w; I) x# Z# U9 x
. F6 ~: E0 o8 N8 n: f
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。; j. o9 k. u7 @, A
5 k- U5 Q: y. ]+ O- _- l
「Sorry啊⋯⋯」
* Q& A1 C0 v. y1 A+ q& h4 h- L! y1 D" R0 {% M5 j
「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」5 C* w5 l4 }$ i) H& R

+ S3 m- r: ?5 L4 o$ E係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯9 g" U6 o" N/ T

4 M0 M- V: M+ k) g# cMiss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」
  D7 V" \6 }( O2 g4 h4 R' H
( {6 K- F# |/ ?, u9 [「暑假點搵到你呀?」$ n- ~0 d( T7 e/ E) E* H
/ x& t6 p* v0 w: P
「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
1 H) I' z& o) [5 G! S, o
- p) x4 A5 T$ D2 t9 X- F  @「吓⋯⋯」
! E; S3 O! N; ]9 |' u6 U; ^( p+ w5 Z+ j0 c5 ?/ r+ g1 \' Q

% c% p' T1 E( t) u! w1 A$ \% {6 j
+ ?  s* b- M$ u' ^9 V有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。( r$ Z: {, F7 s/ C. P; N+ t2 e/ J3 j

/ `! k% n. D/ p1 q# p, \嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。
  |) Z' t: t. B& [& \4 `
; Q% m$ c* _  w& H9 j話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。) b  B0 f# K: o7 T5 f

1 p- M4 v3 B8 P/ V# S7 c/ [放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!
$ V4 {& [/ S( t! C$ e9 w( P8 @; F8 L
行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。
* m% b1 u- w9 Y: w; F- N4 T7 `! U: G% q
等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!1 |- k2 \1 r% T6 ^1 i
$ d6 D9 m! S/ y: c
佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」
/ ~2 r+ L, q1 D$ j1 q4 @, Z) F' u0 b3 |8 s( P
4 }2 E9 |. Y0 {

, H/ v  w) V( ^「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」; c# y% \2 b) B& O
  ^- h+ u1 t( X. E& p; J7 E! f7 E
「咁聽話?打多陣波先啦。」, Z" T- u5 S7 P9 {3 a. u9 t  X

( l% h, v" z1 I0 R「驚你走左呀嘛。」/ V- M; [' z# A
6 ~0 Y# c/ e: I
Miss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」4 l3 K% k; n8 e: G! L, E

- W4 E! `- t/ k; R9 X一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」
& x  J. q- ]+ m3 \) J
" ]# j2 Z- h6 D  z8 f9 \: l我失望地問:「咁點算呀?」# Q' u% r$ M  W# B

$ U8 C/ Y4 Z& L7 pMiss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」
7 k8 |  H) q; ?, n8 ~2 t( k. S1 F
我即刻鬆一口氣。
- u: |; z* l, D& E1 P' f# {  [; m3 X
: _# O. @9 I5 ]8 c0 w: Y
0 H4 P& n4 [( {; J& M0 i& N
「不過唔得住⋯⋯」* D; i) k. g# X

2 ]2 e3 u- M3 |4 E, ^  P6 x「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing- k# @8 i) N& a, e4 O! B' a+ z! V
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層

r( S3 @/ C0 m: \& f/ |2 Q  WTHX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復