地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。$ ]  k1 w  y  T
" n$ g+ S1 _5 v; l" E3 q
Miss如常拿出椰子油放在手心揉搓。4 V, @4 G0 r6 I* L0 ]0 Q
' L" \9 Z+ R1 x& c' W
「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」) q; T6 j% M0 ~8 d; }2 _' I9 j* e& t4 o
: e( y- u- q7 {# r
「點樣唔同呢?」  l4 r& k/ r( f4 W
4 {6 N, r# R; F+ a- u1 @
「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。
1 _' R2 M3 r" |5 v# r( D1 T/ a  |  l/ ?

& B1 P( o1 G5 Z8 e$ j 34.jpg 4 W* p! p+ L# H+ O! c7 l
「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。/ s. j/ `" Q/ m9 _
: L3 u" S# r$ }- r( }( V
「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯
" _9 O* g. h/ c% [
4 L* N6 |5 T, Q. n: a' l% R「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」" R0 m8 F  H; }. g! U( L
) u" n# d; x- U# L" r: c- i; t& W  z! V
果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯9 O$ c3 b4 N7 r0 ~/ U' e! o

, `) P! H; c% }9 W「噢⋯⋯噓⋯⋯」
( V7 p- j! o8 `7 E4 {
" D6 U, F$ A5 W. h( V/ |" u
% I/ Z  M1 C% E: d7 m6 }. i" [
/ W& ~2 h& u& J- i1 D, J# H* A「射喇?」, M/ ?" F# U3 \, n& z
' ?* m/ `3 H6 J; B. s: O; ~' B
「嗯⋯⋯未⋯⋯」) @: u& u2 m) q- \7 m. a
' h& c$ K' W9 E1 M, A' Q
Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!: }+ k4 W7 I5 `- x

- p1 Y  d$ d1 G( I; H4 R「噢!!!」
3 {0 }, t0 y( W" E. t: A0 q! q6 T  J: \; e# u8 O
真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!9 Q$ J) N3 Y3 L
6 v3 }+ [- O5 P% _9 j" w

7 h4 y8 D- r4 p# l* f9 `# i$ W# F( S
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。% m5 \* k6 O/ n& B* w3 J: s; Y3 V* V# Y
( C6 U- |0 E+ p! Q
「Sorry啊⋯⋯」
5 k) [9 n5 t. z$ p1 Z8 `; u! X  I( a/ R" J7 I& g+ Y) ^
「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」( z0 ?' h; F) n2 n
# S( p* P( V: ]
係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯
; _0 T. d) h$ ]  i
' b/ a- i5 y" j7 D( cMiss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」
& c1 u  E! X' B% h9 p7 V& d; C! @" N( |8 b6 Q
「暑假點搵到你呀?」
7 {% E3 ?' q' s% L1 t8 l1 G. k: i, \9 k% G- w
「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
0 C" I% w6 q3 \8 Q& W4 v* C# }+ `  L
「吓⋯⋯」! ?  G" a2 p7 h+ S6 q& Q

6 w1 K; y& I9 g- y# n; m, I! B3 i6 `) f: R+ N* \1 ]5 [
: B1 L* X+ R7 K* m
有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。
0 Z5 c- _; Z; j& n; x0 S$ F
3 t9 W. K1 v* k- }% e* u! m, T* d嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。' t0 @+ K% I! N8 ^4 W$ \4 U

* x" s; D7 w8 \1 a; d( m話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。
2 S- h4 l' B4 a0 W8 ?% r) q' [  ^2 t- y+ ]( b
放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!0 N# y0 L- |: q! o! r0 m

! @6 `0 v* O4 s$ w! A. L+ K& i行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。0 C+ z# n5 R, h
* M: Z4 \$ M, ^; o) P
等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!6 F( W. M) r& q
  R6 r; e. S/ B' {6 M
佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」
9 {+ n/ W0 H% p% z" M% A- J
% _# v2 q9 y3 Q9 Y% c4 _+ a8 B
6 P9 @5 J7 d' T* V( `! a( ]8 p( i" _( @
* u2 G) S. @. x$ |7 F- }) [: ]「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」
2 I5 h* ?1 b1 Y' O0 U! A, L2 f9 b
2 y( X' }) D* H& C「咁聽話?打多陣波先啦。」( @6 M: F3 Q9 j9 ^0 J/ Q1 n  S, g  h

9 W. D/ \) V% C「驚你走左呀嘛。」( ?0 `6 O' g" M, v3 N, x; P/ s
/ F7 x' f- _6 P: F! w6 S- `
Miss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」2 w$ |) l6 V0 P* ]8 R1 o1 m

2 z- N, {# J" i一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」
* A* g( q: B3 r# E0 \8 d* P( B4 j6 }9 r1 }# {. W5 F  X: U1 `
我失望地問:「咁點算呀?」+ ^2 A9 c" s; s! c+ \% R: K1 l
, S- i$ o3 q% t" N' ~
Miss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」
  q: N5 M; p, \$ x; d# ]  |! |) Y6 G) ]
我即刻鬆一口氣。% q) l) v- _7 f

! m* e* k  @- l8 r6 V! t
* m+ r" T6 V# d2 R7 x+ u
4 x1 e5 G+ b0 g# {「不過唔得住⋯⋯」5 m# |9 L" ]1 e

9 G  a7 W7 K+ _. M「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
, a9 P. n* s: R* v4 z+ ~
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層

* r6 |; f8 ^" x) t, x4 p: K% vTHX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復