地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。
5 z8 f' a6 J6 k( b" Q4 q; L. G' [
Miss如常拿出椰子油放在手心揉搓。) l3 n" v- G5 E/ D8 Y1 F4 N
1 O1 Z+ T, n* u
「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」3 c3 h# L3 ~$ G) N( f7 J. K
4 G4 m- f2 L) U
「點樣唔同呢?」
8 d- F$ G: u0 [( p7 f3 A1 g* O$ j3 f  R5 _; T# Y9 A* I
「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。$ J5 Y) U0 s3 s6 }( h$ U
( z* j0 ?2 |* l+ Q' b. a: H& S

* i' t! M* k. F  \ 34.jpg
' _2 ~! j/ n+ Z7 U( I9 k& ?3 p「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。
9 X# G3 W0 w% M3 o$ N" v: Z9 y5 j$ x8 I" W9 r; a4 q7 ]& j  c& O
「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯$ j4 ]( \9 c: [0 U3 U
/ X( z" b; \0 O. F! K
「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」
' J% M4 k9 D2 o1 J; c1 ?
. x* Y) Q7 E% d" N- w" r果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯' m% k  b; z0 [' u- g* Q
0 O3 F7 Z6 b# Q8 J6 g
「噢⋯⋯噓⋯⋯」
& E6 l& r" z" q+ J- }
4 w* ^8 y0 a( E' b6 B& |4 n$ B. `9 Q
' t7 n+ c1 s$ {6 F9 I
「射喇?」) d' ~, T& [. {! K$ }9 m) K0 V

" d! y( P# e9 S& V% o! V「嗯⋯⋯未⋯⋯」8 l) \3 u! \4 p
- H4 k2 ]8 t( b$ c  T- u
Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!8 a4 I5 q( Z: h2 m+ c) Q9 K

1 G8 R% Z, _  @% I& Z$ N「噢!!!」
" _1 x+ p+ X# l; a! t- \" R! X/ J& V6 G/ J
真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!) ~4 O2 {6 @) O( K' \

4 D4 E$ X8 f5 A
# A' Z7 J. X+ u7 T5 G; ]0 T* |& o/ m* @
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。
+ m1 g  \/ u: R, M+ ~( s
' Y" f" Q" p& J9 ^+ Y「Sorry啊⋯⋯」* L- @  M' E9 O4 P( X" a6 p; J
2 I- O' }7 L5 C: K5 K
「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」
0 O0 M2 Y9 `) T- f1 ^0 c3 X& I6 U+ p
係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯
( u% P3 O7 N5 s+ K( X1 `/ c8 R2 k
Miss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」7 p* G: _9 R- z  a

& l2 q- H/ Q- F! V# Y/ J「暑假點搵到你呀?」
' c+ W1 w; l6 l! N
2 b! i4 |# i6 [! Q6 ^* v1 a/ \「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
8 k7 h/ }8 J2 [1 ^  s" _/ ]/ d7 n! x1 n# f1 T1 M; j$ k7 O+ ~
「吓⋯⋯」0 Z! N# d2 l7 s+ Z& F2 ~7 L& d$ Y
1 W0 f" R8 e. o3 }5 ~. P

: t6 z% q& K) Z: a6 O7 ]- `' g* [- W, [
有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。$ |- s0 K5 i% d% o" q; E+ r! _4 W

|$ q( g' `: ?7 _7 T0 p嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。) u( o4 F9 v; ]" }( M# M. |
- A6 C$ L+ _4 i* H) A2 [9 b( b
話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。
; m* v' {7 K% _
  Z' o$ X' s& }  @& S- G放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!: ~( p( w" r' n( m  S3 J) S

6 L+ _: x/ M* u6 p3 Y* c# T* A& S行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。5 V. x2 @( x+ l; f; c3 C
/ P( F3 n7 y2 h8 v5 d5 s
等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!7 E$ z9 ~+ [5 R- \, k9 q

0 D0 Y! g% p% j% ]佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」5 n8 s) _5 w1 I' n4 i
6 |. J- U4 v+ {5 A8 D1 \8 d/ A
. F$ E+ A9 |5 r& G

: w  Z$ S6 X7 M- V3 ~+ y「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」
: ?, M; R( p6 Q; w" Y- b( `% ^: B" r
& v6 A5 z3 p  |* b「咁聽話?打多陣波先啦。」! M/ }6 `$ s3 r7 ^. `* V3 G
/ I2 h6 g! P4 x- q2 b  M% U# c9 p  h/ [
「驚你走左呀嘛。」8 p0 e' r! x9 ?0 f, r

* ]5 o2 M/ H; C# m7 Y* bMiss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」/ w% h/ P( w) @. M- R  ~

9 @. V* p* [+ d6 i: y3 x一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」/ F! J& L4 N- K' k

8 f! M8 P% D7 y+ c$ O0 G我失望地問:「咁點算呀?」
" z5 s4 a* S: K
. M1 b8 q  p" ^# h- eMiss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」8 I6 R  O8 |; E/ r/ K& J# h1 F/ q) q

5 i) u' ]0 S/ G4 i  ~- L我即刻鬆一口氣。2 K6 x/ [+ c  N; ~. c

( w* n- d/ }9 B- d3 H: y; x& M8 C
( V# J9 q; C7 D: O0 o; ]
( @; L+ _  g1 V# p「不過唔得住⋯⋯」
& n3 d; Q- O7 e% V$ d) `5 m1 q
7 w3 ]& [5 D- J「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing) }2 i1 ~; f6 g3 r: W2 s  W
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層

& ]3 Z! T( n) o7 f" ^9 T  }THX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復