地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 1.班主任

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰年嘅呢件事,依家諗起都會扯晒旗⋯⋯
% Q( C% D2 ]. O7 l% h) {8 ?* V: d( Y
嗰陣我好鍾意睇書,所以每日放學後,都會去學校天台個圖書館睇陣書至走。嗰日: U5 @1 S$ t# b! M% w
睇完書有D眼瞓,就坐喺圖書館門口瞓左陣。
) f$ X' E6 H, w' H
+ ^5 O1 @1 J: u瞓醒嗰時已經五點幾,學校已經無乜人,於是就偷偷地搭教職員專用嘅電梯落地下。之前從來都無被人發現過,點知嗰日真係上得山多終遇虎添,電梯停喺3樓,度門慢慢打開⋯⋯
- l# D' f, D9 Z/ v/ ?- |. h' p: k' I# r! C
我心諗:「屌!仆街喇⋯⋯啊⋯⋯扮肚痛啦!」
& i0 h$ K9 o1 P0 e
% _" G' g5 R4 \# H) l% z! S' X& @好彩,電梯門外嘅原來係班主任Miss Hon。佢姓韓,個樣有D似TVB個香香,所以我地叫佢Miss香香。雖然佢嘅年紀大過香香一截,但係都算㗳得落,笑淫淫嗰陣真係殺死人。最緊要佢真係好人。* @3 X# p+ O! Z

2 h4 ^3 X" t! e4 W- U
" W3 w8 n, N2 V& m) E 0.jpg
* P, `+ M& S0 v( e2 `( H  v- a4 r2 V) l. n& D2 a* r1 A
「Miss⋯⋯我肚痛噢⋯⋯」我雙手㩒住個肚講。
% O( ~( {/ a; `0 q2 x8 K! B* K4 E( |/ l5 @
畢竟當時我都係太年輕,可能我個樣有D心虛,佢即刻就篤爆我喇:「唔駛扮嘢喇,幫我攞住啦,Billy。」接著佢笑笑口走入電梯將一棟習作簿隊埋嚟,我唯有接主啦。在交接的一刻我地雙手的指頭無可避免地有一剎那的觸碰。嘩屌!嗰陣真係有D觸電嘅感覺,條L即刻動L左!我即刻用嗰棟簿遮住。佢似乎感應到我那微微的悸動,對著我展露出一種微妙的笑容。
: G8 r6 Y- \, W, s( H2 o/ w$ G3 {4 U, q3 K+ ?
之後我尷尬的低著頭,大家相安無事,電梯繼續下降。點知去到2樓又停低,呢次PK喇,校長室喺2樓㗎!度門慢慢打開,真係校長啊!8 X0 ]  T6 A, T, k& ]
5 R8 }$ Z; O5 N! |( _% c# _8 _+ O
校長盯著我沒有說話,而Miss就識做咁同校長講:「Billy好乖呀,幫我攞習作簿。」
4 S% H% i$ t( v$ k- L$ C9 [6 o4 s; `. N& r9 I
校長嚴肅地點點頭無講嘢,電梯到左地下佢就走左喇。9 H, a" j( v. O- M2 A
, I5 h8 D  V, A1 u
7 j, W$ ^5 z; l+ F' Z0 W

) D0 `$ K0 |  y8 R# [' R. `* f1 `
「我去攞車走喇,唔該晒喇。」Miss同我講完就伸手過嚟想攞返棟習作簿。
4 o& m, k* D5 Y& ^, a' D9 W  A) @
# {4 P! M4 ~& c. ^* C但係我仲扯緊旗呀!!!$ x4 n; i9 y  W- W" k0 D

0 w6 A* |* K4 l3 {4 C% l& t  O0 @我即縮一縮手同佢講:「嗯⋯⋯我幫你攞多陣啦⋯⋯」* S. v9 P; t8 o2 |
2 a3 i# R* {0 S; a$ @6 Y# V( E) I
Miss似乎都覺得我的表情怪怪的,但係佢只係笑笑口話:「哦,好呀!」% w+ C: }) @/ ]2 w$ v* B0 S

6 S' z1 S/ U& K5 X) D9 V2 r6 J+ K* A我故意拖慢步伐,讓佢先行,唔俾佢睇見我扯旗。但係咁樣仲大鑊,從後望住佢個蘿柚,她底褲的形狀若隱若現,再加上穿著黑絲的雙腿郁郁吓,我依家碌嘢直情扯到鋼條咁硬!  a1 F, M% r2 k' _' ]2 l. G% {4 r

) D4 ]# ~  E7 [% y: a* K) \4 w
" e- V' @" T. C6 l3 r7 [於是我狼狽地跟著Miss走到停車場,她打開了後座的車門同我講:「放後面啦,唔該晒。」
, F* F1 i7 K5 W0 K, H; T; w/ T- G: t
我把習作簿放進車裡,然後曲著身出來,唔俾佢睇見我扯旗。我正想轉身離開時,Miss搭著我背脊說:「你真係肚痛呀?我車埋你啦。」
8 k+ k1 o) w! \2 A$ E
- }' o! m& u: P「嗯⋯⋯唔駛喇,唔該⋯⋯」8 v' b8 U7 _8 l8 o8 v
' n$ n! v0 w* e
「順路啫,上車啦。」Miss拉住我手臂打開了前排的車門。% e# V/ ]- M7 I% @6 [8 n
9 |4 S$ T- k) m, Z
我心諗:「扯住旗行路都唔係辦法,除低個背囊遮住碌L,屈住個身上車啦!」: F/ [/ w' w# X* Z8 p6 u
" W/ {# P; j" J- |9 Y' F& I2 k
於是我就鬼鬼祟祟閃身沖上車坐低。5 x6 x, h" Z# I, `2 ?6 i  b
; z$ e* N8 R9 e! L* d; G/ @1 S
「綁安全帶啦。」* t) }2 \; N* w, ^/ b
5 o. u) Q9 _; N) T
「哦。」3 Y' x" d; ?5 M8 o  C* |! S
" H/ b8 y' T2 N
就喺我綁安全帶嗰一刻,Miss同我講:「書包擺後面啦。」說時遲,那時快,一手攞走我個書包掉去後座!) d* X* u5 Q$ b4 _/ B
7 W# o/ b$ A! v5 E0 `3 _/ N! \
在驚愕當中,我自然反應地縮起雙腳,這就更加令她好奇地望向我的大腿!
$ S! Y$ C9 l* ~3 h8 T9 U* d( f6 o1 Q9 S' ~& }( a$ A3 A
「呵呵⋯⋯」1 q( K2 i5 T3 R! ]/ x6 @

- y( ?2 L( `. f0 g: ?我尷尬地回望Miss一眼,只見她按住半邊嘴,望住我凸起嘅褲頭忍俊不禁。她抬頭與我四目相交時,我只得低頭迴避。視線往下掃至她的胸前,本來不算很突出的雙乳被安全帶勒得蓄勢待發一樣!我不禁再低頭迴避,視線再往下移,只見她差不多整雙大腿都露了出來!我依家直頭要爆了!
  X: _- k2 p1 B- ~( J1 h6 @) z2 P2 u& V3 [
我閉起雙眼尷尬地說:「Sorry呀,Miss⋯⋯」3 U# k) m2 x7 T7 z

' K  r3 u/ Y5 n$ j! d9 Q: o「唔駛sorry,你呢D年紀正常嘅,高年班有D哥哥上堂嗰陣望住我偷偷喺檯底自瀆添啦!」8 K' }! }, a- N
9 B' K  _* i* j; r
「吓?!」4 g7 S, D: j. c2 j

. {! r% N2 a+ r8 w" }0 O' L8 _「無所謂啦,當睇唔到囉。」
( [$ q% r) c) m3 j" r) `, v4 s
# M$ q0 K+ H8 _, \聽見Miss咁講,我即刻吞左啖口水⋯⋯結結巴巴咁問佢:「咁⋯⋯我⋯⋯」
' i9 \. {6 V: T1 P# u1 z' @/ x% k, d' K, Y8 H% e
「你想喺呢度?」Miss皺一皺眉頭說。( b5 o( `( A7 M- ~0 S2 e/ X3 w6 f

+ M& z. k) A9 g6 @9 V「Sorry sorry⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯走先喇⋯⋯」7 E: H* q- x  i! F5 U- T, u4 \8 O. x

2 b2 p# h" D; y# e. j9 j無地自容的我正想打開車門逃跑時,Miss居然遞給我一盒紙巾!
: ~2 ^, f3 ?& t7 `7 n' q0 n# X8 v+ s# ^  u4 y7 \; f. k
「依家停車場得我地架車,無所謂啦!」6 x  D, r( H- ~9 o3 c

% I( N3 x% [: K" f「哦⋯⋯」" I4 M. Q9 y  L
* P" P4 H$ J, \: P; }& y
於是我馬上解開了褲頭攞碌L出來上下抽動⋯⋯5 L0 o6 m2 K0 s; F) [5 D( V2 u+ y
; e( C* d' J9 l  A! W8 L1 X
「好舒服呀?」Miss伏在軚盤上問我。' h! ]$ F2 G% T- B
3 j" I2 `. W. [* s0 v0 e& S
「嗯!」我點點頭,專心的抽動。
1 b; U' b2 ~  f9 z/ j- Z% m; u6 M& M. a
過左一陣,Miss問我:「平時搞幾耐㗎?」  x; M2 J! B+ U( u: i

) o5 Q" K+ w- r9 o4 h' V「嗯⋯⋯半個鐘左右啦⋯⋯」
( E& K1 ?2 H+ W4 [4 X5 w- s: t' Y: w
斜著眼望著我笑說:「咁耐?正常嘅應該唔駛一分鐘就出嘢㗎喇喎。」/ t7 b9 X' ?2 A: s' f
  G# l9 k4 e$ D7 ~% O1 w
「吓⋯⋯唔知喔⋯⋯」
1 H! M/ W4 s7 Z) t
- x+ b9 Y+ l5 Y4 f/ i  e) [Miss從手袋裡拿出了一個小盒,在小盒裡挖出了一小糰白色東西,放在掌心裏揉搓,她說:「呢D係椰子油嚟嘅。」接著她伸手到我鼻子讓我聞一下。/ C6 @! n9 x6 Z( u

# }6 W, c3 c+ P「香唔香呀?」
) ?  d. f# {- F4 I
% l; L+ d+ n4 c. I7 n「香呀。」
5 i4 h( c- D- b/ G
$ a6 E0 e9 c% l  S* o8 {8 CMiss另一隻手扣著我的龜頭,純熟地把弄!暖暖的手加上潤滑的椰子油,的確是前所未有的舒服!還有更厲害的是她技巧,在上下抽動的同時,手還環繞著龜頭轉動!完全是我過去無法想像的境界!
: h6 }& }; Q0 @; b# x- X7 i
7 p8 H4 _( z7 ?, I% G) ^) }' ?8 l0 G「舒唔舒服呀?」
* |" ~0 O; V( R% U% P7 S
8 {- p# M" e0 U# H# r「嗯⋯⋯嗯⋯⋯」
: o8 R& c2 S8 S/ \* l. {
, O" p9 g: n  f  B* C: Q3 X$ i「射得就出聲喇,唔好整到架車一陣味呀。」
% y" u3 c: f9 @  _% i, J' [4 D3 O( o9 [+ _) Q
「嗯⋯⋯啊⋯⋯射⋯⋯!!!」
+ a) j. s/ p4 V/ l! k' q# g. s& q  S( N0 I% f% D
Miss來不及拿紙巾,索性伏下來用嘴巴含著我的龜頭!她一輪吸啜後,還一邊用舌頭來回的舔我的龜頭,一邊用手從下往上把最後一滴精都擠出來吞掉!: H( A' @" O- X; R# E% C+ i

8 u+ e9 i9 ^& J5 g" B5 p/ m2 ~這一刻我差不多缺氧了⋯⋯
# f' c  x2 U. h) N2 A
1 {# j: ^) Z0 I- m& \9 [7 G當我回過神來時,Miss調侃我說:「又話半個鐘嘅?」% M0 S  B/ [- b% r" c! F' {6 {3 p4 x

0 K0 {, B7 @# @) J9 r' A「唔識吖嘛⋯⋯」
1 p; @& u% p6 b7 Z- _) f4 U# T4 l0 w4 T' B1 R/ H
「依家識啦,好喇,開車喇。」) e; y2 m$ Y( f7 l5 W5 t$ l
# C9 n+ I' |* c# h" D
到我樓下時,Miss話:「到喇,今晚食多碗飯早D瞓喇,拜拜!」
2 F1 D) a# A  j3 `; m* B$ M* P1 R9 `) z  T. G& V  ?$ d' S
我依依不捨的問:「以後仲可唔可以咁樣啊?」: \3 a( y; @' j% I6 B" m! b7 u
" A/ M5 m% v+ }! r: B' B- \
她嬌嗔地說:「頭先咪教左你囉⋯⋯下次放學撞見至講啦!」
5 M# W! z  `" y2 Y+ m: k. n; e
「哦⋯⋯拜拜⋯⋯」2 H: `9 k. ^1 e' o; W% C- [
* C- r  D7 N0 K8 \5 ?2 M
自此之後每天放學,我都守在通往停車場的必經之路⋯⋯
回復

Ssf2889 發表於 2021-1-6 15:28:21 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Teacher no good I see
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:08:21 | 顯示全部樓層
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:10:02 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:33:17 | 顯示全部樓層
& {( M4 k' S) l9 b. ]- n) y% ]
THX!!!!!!!!
回復

Cola 發表於 2020-6-15 13:53:41 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 13:27:49 | 顯示全部樓層
Nice nice story
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:32:57 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:22:06 | 顯示全部樓層
Reuurejdjdjjjdhdhr
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:21:56 | 顯示全部樓層
Reuurejdjdjjj
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:55:56 | 顯示全部樓層
dffgrfggfrhh
回復

abcdzzz 發表於 2020-6-10 12:33:44 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

girlbeauty 發表於 2020-3-18 08:51:05 | 顯示全部樓層
睇睇先. thx
回復

PC2625 發表於 2020-3-18 04:58:36 | 顯示全部樓層
Very attractive experience
回復

Haleeluyah 發表於 2020-3-18 03:49:13 | 顯示全部樓層
GdseaDFHCD
回復

Irischan 發表於 2020-2-19 06:15:03 | 顯示全部樓層
nxnxnxnzxnx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 10:59:47 | 顯示全部樓層
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:17:18 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

14019 發表於 2020-1-19 21:40:42 | 顯示全部樓層
有啲嘢 都係留畀幻想啦
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:18:06 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:44:45 | 顯示全部樓層
回復