地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

飛機上的調情 - 下

ahfranky 發表於 2019-7-21 02:21:59 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
Zoe心情遍
5 w3 Q  p! a* q1 _# D. j2 J8 j6 Y$ A( S
好在d精只係射到小小落塊面,我用紙巾抹左,同整理番好d衫,然後聽到佢講:「sorry! 我吾知仲有一下未出。」我回個神來,再睇清楚呢個剛剛口爆加顏射我嘅男人,都 ok靚仔,雖然吾及我心目中嘅劉華同彭于晏,但都收貨啦。我用我招牌式有酒粒嘅笑容;「吾緊要啦!by the way, 我叫 Zoe。」佢話佢叫 Gordan,去德國出 trip。傾左一陣,個空姐就拎住2杯暖水返來,但個 Gordan雞手鴨腳咁想幫忙,整到杯水 倒瀉咗,人地條褲濕咗啦!真煩麻,算!去寫手間整整佢。6 A6 {( F# e3 ~- y. D) Q# {  ]/ X0 @
' x; U0 h9 F0 P2 Z2 L& g0 V6 G
空姐Jan心情遍/ {( S( `- x6 h7 ~- k9 _
2 T, h& u1 c/ u# [+ J8 r
Jan同佢老公Mike係一對好喜歡性愛嘅夫妻,每次 Jan要飛時,Mike都會比d任務要 Jan做,包括機倉玩露出自拍,厠所自慰,玩震旦,真空除 bra去服務d客。。。。今次Mike要Jan試下色誘下d客人,方式不限,任由 Jan自己發揮。4 `5 m* w8 l* P9 y  l( H

' v7 J( K2 R/ [# P4 `Jan見到客人服務燈着咗,就行過去。當行到中途,已見到前面個男客人閉起雙眼,緊握扶手,面上滿足嘅表倩,而佢下身毛氈下明顯有個頭在擺動,一睇就知佢地做緊乜啦。只見個男人震咗幾下,經驗話比 Jan知,個男人出左!嘅然佢都玩得咁放,不如引下佢啦!但佢女伴係度,点算好呢?
4 T; a5 p3 ]! ^4 o9 h
4 A* d/ H: A" K6 M  t4 dJan:「May I help you? Sir」講嘅時候,身向前,等個男人可直望入去我制服頂果條事業線,我之前仲解咗最頂果2粒鈕。個男人要咗2杯暖水,我望住佢毛氈個頭,見佢冇再擺動,我估個女仔怕羞。「好的!先生。」我答完再用口型講:「Naughty Boy! 」笑意中有d淫蕩咁去拎杯水。1 I% M+ S5 X' L. K' W4 A

& u( H+ D( l. z( U. E0 V1 L8 f當我拎水番去時諗,点洗開個女仔好呢?不如用水整濕佢啦,哈哈。一於咁話!番到佢地個坐位,我拎隻杯比個男仔,佢好 gentleman,想幫手 pass杯水比個女仔,我等佢未 ready果時,突然鬆手,隻杯 倒瀉在個女仔條褲度,我馬上 say sorry, 然後想拎d紙巾比個女仔,但佢話去洗手間整下。 BINGO!!  但我下一步應該点做好呢?
: p/ L& F2 }( ~! c6 Z 66225396_387352351983703_8852062097098476876_n.jpg + x: e* t1 ?% ?
我伸個頭在佢耳邊细细聲講:「一陣同事派餐果時,吾知你有冇興趣去參觀下我地個休息室呢?」我好淫咁講,同時我 Lin Lin硬硬地咁劃過佢手臂,我馬上有觸電嘅感覺。我忍吾住摸左佢J一下。6 h3 ?% h3 f* \1 H2 ], l
1 F7 i, T+ B, N, `7 F

) L6 m% @4 F: ZGordan心情遍
- y1 M8 X6 l" b# ~, C7 x  z  S6 n5 j! P8 t' L; D
望住個空姐回望果下,加上佢又淫又甜嘅笑容,我忍吾住再動L一下,点知將袋底最後d精都扯咗出來,仲射到 Zoe塊面,見到佢面黑左一下,我馬上 講「sorry! 我吾知仲有一下未出。! 」佢之後用左中國國粹- 《變臉》黑面完馬上整個可愛嘅笑容,勁!之后佢介紹佢叫Zoe, 而我就介紹下自己,今次係同同事出 trip。
$ ^1 U4 H' B5 L5 F* S4 |1 x+ w" B. q6 u/ H* r
好快個空姐 Jan就拎住2杯水番來,我想幫佢手拎隻杯比 Zoe, 点知剛準備接果時,Jan突然鬆手,結果整濕咗 Zoe。我望住 Zoe去洗手間而我硬係覺得有d奇怪。之后,Jan在我耳邊细细聲講:「一陣同事派餐果時,吾知你有冇興趣去參觀下我地個休息室呢?」Jan用對波壓落我手臂,我 feel到佢粒的的!!佢真空?佢講完仲用手背掃咗我一下條J個位。我吾係發夢嗎?一程機2次豔遇!?7 \: l7 L% G9 a4 `1 }8 K8 S. D3 ~9 v

# Z; u4 O& m1 O) N& |2 I0 O. ^$ g- E

, E% z0 r5 |* w2 A& a0 d1 J2 q9 f: M1 N( W0 F8 D# g0 r6 t
Jan空姐心情遍
4 b1 B# B' a6 b- y# x掃完個男乘客條褲之後,我要返去要同d八婆(其他空姐)講聲先,好在今次成隊 crew都好熟。5 g; _, F) K# H  Z( o$ Z0 K
見到阿 Bee:「喂!Bee, 一陣派餐果時,可吾可以頂一頂我呀?」+ o2 |8 z: Y. H$ {" U* c  M
Bee:「冇問題,你吾舒服呀?」9 I0 k0 [! X) B/ c! u
Jan鬼馬细聲講:「你同其他人講聲,我仲想單獨用一下休息室!」& }1 \4 S4 Q/ |. m4 e
Bee陰陰咀咁笑:「哦!明白灑!」佢一定明架,上次佢先同果副機師玩完。7 U* O( b6 \8 K9 N# Q8 u1 R
# a& Z$ Z: g# _+ @& `9 G
一陣得好短時間,我入洗手間放咗個震旦入條底褲度,其實d淫水都流咗好多出來架,個心跳得好快,我未試過咁同人玩架!  E0 {6 q* t2 v
3 a/ O  B# x: ^! i' g  M
Gordan心情遍
1 q9 _7 h* Q. W$ S/ D, p# o其實坐咁多次飛機都冇去過空姐休息室喎!吾知有冇床呢?但一陣派餐果時要同 Zoe講個大話,咁消失好奇怪喎!好快 Zoe就返來。
% ^1 g/ l; ^+ M* G, z; L! u! [7 ?; }5 S1 a
Zoe:「你同同事出 trip喎,佢呢?」
6 @9 P- a9 W5 x' h1 C我:「佢上機前吾舒服,所以我比咗我個商務客艙比佢,等佢訓好d。」
  t, g- c. P1 t) }Zoe用咗吳若希高八度嘅 tone:「你咁好人嘅!?」
- P! o, W; e0 b2 T* M我又忍吾住口花花:「好人有好報,咁先識到個靚女麻!」好在轉數夠快,我打蛇隨棍上:「一陣派餐,我都要去商務艙睇下佢点。」, g8 w8 S, V( ]( ?5 e+ |1 P* r
. w+ H, X; U- n$ [' d0 j/ a) [
Zoe心情遍! @2 z" t1 t: a8 L  V7 \" y( S' d" W
去到洗手間除左整番乾條褲之外,條 t back都好鬼死濕,都好在有呢個機會行開下,其實比佢攪完,個人清醒d,係有d尷尬。我真係未試過比個吾識嘅男人攪,可能人在外地係會開放d。就好係賭神套戲話齋:「呢度係公海!只有呢架飛機嘅注冊國家先可以拉我!哈,我係坐德國漢沙航空。」" h0 U; O5 d- m% V* y; J2 ^4 ~, L! Y

2 f  z" O% J- T  g+ F9 O番到座位,我扮無野吹下水咁,原來佢本來坐商務艙,但個同事吾舒服先坐過來,咁同佢都有d緣份喎!- K# \2 c( [4 U% v, t

( [" T8 p1 I. v) S0 |5 jPS 今次冇乜愛情動作戲份,留番去空姐休息室先。$ b' |, W# Z0 J* F( ]+ Y
# u! y( a6 E, e: Q- A6 n

9 ^+ {* v( I% ^  q; C! {+ j9 c/ d- F( u4 E7 I1 a5 n6 w/ F
(3合一遍:每段都係吾同人嘅感受)
! w. ^# [8 O* a6 f3 c) T5 \0 G
! D; a/ ?; \* L3 N( a" eJan玩住震旦咁行去 Gordan同 Zoe個坐位,話:「五分鐘之后。。會派餐,吾知先生。。需吾需要食商務艙。。個餐呢?」講起說話其實有d震,因為隻蛋玩到佢d水係咁流,同時Jan想提下Jordan一陣既約會。0 R. j  L+ D. p- b
5 _9 |$ N: H3 ?7 l! \2 m% u
Jordan:「吾洗啦,吾該。我一陣派餐果陣去睇下我同事,我吾食架啦!」心諗:「個空姐好似仲心急過我!」4 Z% K7 q6 H' |' N7 a; r( p
, c9 p0 r2 |% M! F3 n
Zoe見個空姐行過來,但忍約好做聽到d好细聲嘅磨打聲,但佢吾係好確定。心諗:「咁似我屋企私人時間玩具震蛋d聲。但冇理由個空姐咁大擔架!我点解咩都想到性架?咁淫嘅咩?」塊面有d紅。
7 ~9 m6 Z# R& {2 x- `% }
2 X8 \+ S) y3 _1 [. ^2 N. x7 ~Jordan好有禮貌咁講:「我去睇下我同事,你一陣食野先吾洗等我。」講完就行過去商務艙,而另一個空姐將個簾拉起左,分隔經濟艙同商務艙。6 P+ ~0 {2 h  B5 M/ @2 e" U

, v. M* F9 o) b& L- vJan見 Jordan行過來,佢向Jordan打咗一下眼色,然后就打開一道門,門寫住(Crew Only。Jordan跟住行, Jan鎖好度門之沿樓梯同上行,Jordan一 路行一路向上望,而Jan條裙就走灑光,Jordan好清楚咁望到 Jan條粉紫色小底褲,前面因為震旦凸起左,而中間部份係好深色嘅水跡。Jan行到上面,嘴角含春咁等 Jordan上去,然後拖佢去床邊,推佢坐係度。再誇過 Jordan大肶,分開雙腳,面對面咁坐。Jan好心急咁同 Jordan打車輪,條脷伸入去 Jordan個口四圍咁掃,Jan仲自動解開衫上面d鈕,一對36d嘅乳房在衫入面 若隱若現,Jan在Jordan耳邊喘氣好淫咁講:「啜我個波!我好鐘意你啜我!」
9 N4 M  O# @  A; j
$ t/ Y, l' J9 FJordan比Jan引到其實已經扯旗,Jan仲一野坐上 Jordan度,剛好個震旦吾止震住 Jan, 同時都震佳 Jordan條已經好硬嘅 JJ。Jordan比 Jan咀住,跟本未比到反應,感覺好被動,仲有d比姦feel。好快見到 Jan解咗d鈕,佢個乳房加上硬咗嘅乳頭在 Jan件衫里面,Jordan一早知 Jan之前玩真空,但估吾到佢會做住野玩震旦咁淫。然後聽到 Jan叫我啜你個波,我好乖咁用手揸住 Jan個乳房,然後用我咀輕輕咁掃咗 Jan個乳頭一下,Jan震咗一震,佢下身同時擺動。我馬上用個口含住 Jan個乳頭,再用脷在佢上面打圈,而我開始細細力咁吸啜,好似 bb仔一樣。我聽到 Jan:「啊!好舒服! 啜大力d!」佢用力抱住我個頭,而我條 JJ一路比Jan震住,已經超硬。3 ?  D- U9 g2 @; J0 V; L  I

1 F) }  H7 n7 @, j; A! x9 G1 pJan敏感嘅乳頭已經成粒凸起咗,仲叫出口:「吾得啦!好high ar,  比我!比我!」之後馬上企起身,拉下底褲,連粒震旦跌咗都唔理,條底底真係濕咗半條,而 Jordan亦 趁呢段時間,馬上自動除褲。一條6吋半長嘅兇器 令Jan兩眼發光。
; W! @9 e9 g" ~- U0 [' d
6 P  X! R8 M' D$ R4 F2 D  D5 I: Q3 G; {5 }
Gordan & Jan互動遍
) S5 Z$ ]% [) v. s* _2 M5 K; I- j5 C5 P( z8 ]) k8 ?
我全程被動咁睇住 Jan, 佢一手扶住我支棒,就坐上來,一入果下可以好清楚咁聽到佢d水聲,一種又濕又温暖嘅感覺包圍住。同時Jan叫:「啊!好正呀,終於插入咗啦!好正!啊。。。好入呀。。」佢一路叫床,一路擺動佢條腰,令我支棒去探索佢陰道內每一個敏感点。
; G& S% W+ T# ^/ R7 a& l' E/ l' Q; f, H
然後我見到 Jan雙手揸起佢自己果對豪乳,佢已經咪起雙眼,條腰就前後咁擺,主要係磨擦佢已經凸起左嘅陰亥。我就訓底用2隻手扶住 Jan條腰,間吾中向上頂一下,Jan好享受成個過程,我隻眼冇離開過 Jan個樣,望住 Jan咬住唇好想叫出來個樣,真系令我好興奮。突然感覺到 Jan下面收縮一下一下,個龜頭比佢吸啜住咁,Jan開始叫出來:「好舒服呀!插得好。。入!!我。。就。。到!」Jan條腰越擺越快,佢悶住叫發出声:「我。。到。。。啦!」然後Jan嘅小腹震下震下。我亦忍吾住好想射,我問 Jan:「我都就快射。。你想我射去邊度?」Jan:「射我個胸啦!」我抱起 Jan同時抽離 Jan嘅身體,Jan雙手打開佢件恤衫,而我已經向佢果對豪乳發射:「呀!。。我射。。啦!」仲射咗3下,2下中目標,一下中佢條頸。/ ?' d6 n# ~$ s& n# T( E

* `3 \( y3 g% MJan都未抖順條氣就起身清理身上嘅精華,然後好快手拎番粒玩具同條底底。Gordan都知排餐時間好短,所以都快快手著番自己條褲。2分鐘吾到,Jan就拖住 Gordan離開休息室。而 Gordan就返去自己同 Zoe 個位度。
" o& S- d* Z, b: g6 y1 N
: h2 \7 A0 K( m, x6 l+ b之后 Zoe同 Gordan傾咗好耐,到差吾多廣播話飛機仲有10分鐘就開始降落。Zoe同Gordan都好吾捨得。  r, p! y) M7 i% W
Gordan:「不如我做完野,去陪你玩幾日先返香港囉?」
+ t6 o; o$ r$ i9 y' AZoe笑住咁答:「等我想下先啦?我都未咁認識你!」: F( k6 P: ^1 x- K# ]2 J

: s* h5 h4 \  N6 K% ^; O《完》
回復

chanwaiwai 發表於 2019-7-22 17:50:48 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
CCCCCCCCCCCCCC
回復

1211221521 發表於 2019-7-22 23:23:00 | 顯示全部樓層
thankssssss
回復

joe1980 發表於 2019-7-23 01:36:10 | 顯示全部樓層
回復

ghost21 發表於 2019-7-23 13:01:23 | 顯示全部樓層
wow~  the guy is so lucky!~- d9 b% ?. p) ]2 |5 C: c; `
回復

mrbobbyfirmino 發表於 2019-7-25 17:30:52 | 顯示全部樓層
thankyou!!
回復

三文魚仔 發表於 2019-7-26 00:04:12 | 顯示全部樓層
seee seeemore~~~
回復

ppap1234ppap 發表於 2019-7-29 08:05:47 | 顯示全部樓層
vvcccccccccc
回復

rexrex11 發表於 2019-7-30 22:37:32 | 顯示全部樓層
let me see see sin
5 }( m1 q# w3 x; ~* z% X5 Dthc a lot~~~
回復

angus1983 發表於 2019-7-31 00:17:21 | 顯示全部樓層
+ w" [- q; b# T2 b* I7 H" s3 Z0 q2 g$ [
thx for sharing
回復

holyalan123 發表於 2019-8-1 14:30:17 | 顯示全部樓層
greatz!!!!!!!!!
回復

lakyeo 發表於 2019-8-8 15:26:39 | 顯示全部樓層
很精彩…据续…
回復

timykwu 發表於 2019-8-8 15:40:28 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccc
回復

107640514 發表於 2019-8-9 14:58:39 | 顯示全部樓層
回帖後跳轉到最後一頁
回復

chh1211 發表於 2019-8-9 16:55:50 | 顯示全部樓層
jdjdjfjdkdkxkdk
回復

golf6234 發表於 2019-8-9 17:04:54 | 顯示全部樓層
ืิอืผปดเทผปด้ผปด้ท
回復

icehole 發表於 2019-8-9 17:29:09 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

skldfjj 發表於 2019-8-17 02:46:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

creazy 發表於 2019-8-17 18:34:57 | 顯示全部樓層
thankyou
回復

nin3tails 發表於 2019-8-18 00:32:54 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復