地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第五章 天台之戰(中)

匿名網友  發表於 2019-7-13 15:31:40 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「我咩啫我?那你聽住,你天生就係一個淫妹生出嚟就係畀男人屌」佢邊講邊除低咗我條底褲
5 H) R. L" M+ L9 m4 p/ b3 \$ c8 H! v1 ^( ?2 Y6 R
佢除低咗我條底褲之後就意味我已經失去咗最後嘅防線,而我feel到我嘅妹妹已經成個暴露曬係空氣裏面。
) Y5 l  @' H' ?* x  }  ]' l. K$ k
% I! s) ?7 t5 L  V* y$ S, K但係我畀佢反綁雙手,只有雙腳可以掂到地下,而我對波就變到成個對波餅咁貼住咗喺張枱上面。$ B% s/ `2 v. ~# c8 s) L

/ Q1 K& j* [& p7 M! F「 嘩, 估唔到你真係小妹妹嚟㗎喎,原來你個閪同你兩粒Lin一樣都係咁粉咁嫩㗎喎,如果冇埋嗰幾條毛就真係完美,插落去一定好正㗎啫」我畀佢發現咗我仲未生毛呢個秘密搞到我塊面更加紅
' o6 L; v  i: ]6 ?2 {; a
. B: Z! G" \1 }* A我之後諗住就喐一喐個頭,等塊面唔好完全貼到落張枱到。但係突然之間,我竟然見到佢用個筆袋整起咗部手機,我即刻心諗「仆街啦,又畀佢錄多咗一段片添。點算呀, 如果佢將呢段片傳咗出去咁我就真係唔使再有面見人㗎啦% b' G- i* O9 K/ V; t# x/ g- o- U% m

, ~, T. j1 B  J, m2 W% M% T: P, A( g係我諗到咁多嘢嘅同時,陳家浩都冇停低佢手上嘅動作。佢將佢隻手掌成隻放咗落我妹妹嗰到,喺一到周圍摸嚟摸去。
% u9 n# q6 s5 K" `1 @
' O0 ^5 E( e$ B6 k' ^" d4 F) z我喺塊鏡都見到佢成個人烏低咗喺度望我嗰妹妹,跟住我feel到佢摸到陰蒂嗰到就停低咗。 再用隻手指喺嗰度撳咗一兩下。我畀佢咁樣撳咗下之後突然之間成個人整咗一陣,係一種我從來都未試過嘅感覺7 T: X( }" L5 w. h, k4 z
4 j; M+ J# `3 z& I9 j/ h
「果然就係呢度,你睇下你,興奮到成個人都喺到震啦」我feel到佢就開始喺到捽我粒陰蒂1 P8 {9 T1 ~# r( F- k5 e
- C% e. A3 g3 Q7 K
佢好溫柔咁係上下左右打住圈咁樣捽我個妹妹,時快時慢,仲要一時用力一時唔用力。佢每打一次圈, 都會有一種好爽好麻嘅感覺衝上我嘅大腦- \, d8 i: B# m- [( k7 E
& |* j4 n$ S$ Y
呢一種咁爽嘅感覺令到我好想嗌,但係我覺得如果嗌出嚟會好羞恥。於是我就咬住我嘅嘴唇,等我唔好嗌出嚟。但係咁樣我就會好似谷住谷住咁冇得宣洩嗰種爽嘅感覺,所以我就加重咗呼吸嘅力度
* v, Y! h: u5 j5 b! P  ~
8 C  N. q  H, Z) m- K. _ images.jpg
2 S9 D* |1 \6 A) h8 Z7 ?7 |' g9 \, @$ J
+ p* T' v7 q0 ^以下內容配合呢段錄音食用會更好. H* ~! I+ r2 \+ l2 S
http://picosong.com/wyZeB/7 g6 v% y* O- A6 m& |. u
3 L, P# ^, z+ g/ ^
「呼...呼...」我開始慢慢由呼氣變到喺到嬌喘,我心諗佢聽到我喺到喘氣嘅聲一定會扯曬旗,想插我
4 f- ~5 h5 [5 j8 Y- A+ C. U
* r, H8 X- Z; E. b「啪滋,啪滋」 我開始聽到有啲水聲,仲要越嚟越大聲' g( L/ W  Q/ H, L1 @" E! \( |
2 Z% C4 F( X+ J) w8 h9 i! W* R: `# g+ X
「你睇下你,你啲閪水多到滴曬落地啦,淫到你呢」跟住佢就將佢隻手放咗喺我面前,我見到佢隻手已經濕曬,喺陽光嘅照射下仲要閃下閃下。
9 ]! V+ ?# T; F8 G, X3 N/ O( A' d& @% n
跟住佢就將佢隻中指同食指分開,而佢手上面嘅水就好似溶咗嘅芝士咁,拉成咗一條條絲,跟住再慢慢滴咗落張枱上面
( ^2 @7 o$ r' B  m; E( H
" a2 o. n1 R3 H9 |2 O& E6 e1 \& P: j- f! t6 ?/ [
5 q4 l9 q6 ?7 W/ ?, e: g

, ?5 R& R9 _* a5 {* s" s「唔知你啲閪水咩味㗎呢?」佢講完呢句之後,佢就諗住將隻中指同埋食指插入我個口到,但係好彩畀我避開咗。畀佢綁住嘅我都避唔到幾耐,好快佢就將佢隻手指伸咗落我個嘴到,我咬緊牙關堅決唔打開我個口
7 u" O$ t2 V9 ]: Z* }/ \: N2 }0 ]  G% p7 z
「唉,你以為咁就可以避開到我?你真係太天真喇」佢講完呢句之後就好大力咁扯起我條辮
; B0 }) r; ]4 K" D( |* X* O6 q* x
「啊」我淨係覺得我個頭好痛,於是乎就驚呼咗一聲。點知陳家浩就趁擘大嘴嗌嗰一刻,將佢充滿住我啲閪水嘅手指插咗落我個口入面
3 W, Z# g  e# a4 j: A, }- v
0 u& I4 E* L9 O2 ^* u, P5 z都好彩原來我啲水係冇我想像中嗰種腥臭味,淨係有少少鹹鹹地同埋滑滑哋嘅感覺。但係因為係喺自己嘅妹妹出嚟,唔多唔少都會覺得有啲污糟同埋核突,所以我就含住嗰啖閪水同埋口水嘅混合物,想搵機會吐咗佢' b6 b" Z& b$ s8 w* S3 }
8 l! m' F- D$ z# n
但係陳家浩見我一直都冇吞嗰啖嘢,於是佢就捏住我個鼻同跟住我個口,跟住就同我講「你吞咗我就放開你」我開始覺得有少少呼吸唔到。於是我忍住嗰種想嘔嘅感覺,將嗰啖嘢吞咗
$ x8 f5 X2 G4 m; R, z- r( M9 u2 P" z
6 q1 S1 A1 X2 d9 ^0 I7 R「咁咪乖囉,反抗唔到就要享受呀嘛,咁簡單嘅嘢都唔識,知唔知呀」陳家浩一邊講一邊將餘下嘅閪水抹落我塊面到  G5 y6 }' {; C8 i4 d6 _

; X" d9 j* Y7 |5 `7 b6 |9 B3 ^突然之間,陳家浩將我成個身反轉左,由正面向下變咗正面向上,但係我雙手仍然畀佢反綁住,畀我成個身紮住。$ v0 j* H4 A4 V- M& ^2 O  ]3 @

: S+ }, F  _7 A+ y$ g1 e陳家浩見到我咁,於是佢就將我手上嘅繩結拆開,再將我隻手綁返去前面+ b' t0 c5 b# T/ s/ X
0 q) F% L! e7 m7 [
做完呢幾樣嘢之後,佢成個人將我壓落枱上面不斷錫我,而另一方面佢竟然順勢慢慢將隻手指插咗落我個妹妹入面。我感覺到佢隻手指微微撐開咗我妹妹的肌肉插咗入去,之後開始喺到抽插
: E* `  e$ T9 x& z( l  P# Z1 z  I  s+ g
「嗯...嗯...」我盡量忍著唔畀我嗌出嚟,但係佢每插一下,帶嚟嘅刺激遠遠畀頭先捽妹妹嘅大。 於是我慢慢由喘氣變咗發出啲嗯嗯聲- D/ i* J4 E* I

- n3 k. c, I7 R0 T9 A+ v「拿,好好地睇住你破處嗰一刻啦」 佢將隻手指抆咗出嚟之後拉開咗佢條褲鏈露咗佢條嘢出嚟
1 n8 J+ [' u9 c$ i
3 b8 M3 o0 Q: F但係我一聽到佢話破處仲有見到佢條嘢之後, 我個大腦突然之間又畀理智佔領返- a, N2 P! t2 j4 b

* @. U" ?: k( @: Z: a5 O7 \「 唔得呀,停手呀,唔好插入去呀,我應承你幫你打飛機或者做其他嘢啦,你放開我先啦」 我隻手畀佢綁住一啲都反抗唔到
' U, W5 v% u5 ?8 C1 Y0 h2 L5 ]+ i' T, T! U+ ?% l- ~
未完待續...
回復

tom1356 發表於 2020-7-11 15:34:01 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thx for share
回復

Stg1944 發表於 2020-7-4 17:48:00 | 顯示全部樓層
d c g t bu kg j g
回復

alysoso 發表於 2020-6-26 15:14:59 | 顯示全部樓層
good good
回復

eeepo 發表於 2020-6-23 00:06:56 | 顯示全部樓層
hvgjjghjlgg
回復

tomip 發表於 2020-6-22 23:42:00 | 顯示全部樓層
Hi I can not be home for dinner tonight or not
2 }. l! J( W2 c; V2 W: k, U
回復

infinity 發表於 2020-6-15 17:04:00 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

keaen16 發表於 2020-6-15 12:06:25 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

Jay16790 發表於 2020-6-12 02:59:17 | 顯示全部樓層
I can do can you send it tomorrow I can
回復

88keni88 發表於 2020-6-9 11:37:50 | 顯示全部樓層
Thanks for was
回復

william1994 發表於 2020-6-9 09:02:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

wesley829 發表於 2020-6-7 05:31:21 | 顯示全部樓層
Thx so much
回復

MIHK 發表於 2020-6-6 11:17:20 | 顯示全部樓層
very goodds
回復

fk99777 發表於 2020-6-5 08:43:07 | 顯示全部樓層
HHS la hkd la ha ha ha
回復

abcdefgh1234 發表於 2020-5-17 20:49:04 | 顯示全部樓層
look good thanks
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-5-11 18:21:29 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:19:18 | 顯示全部樓層
thanks bro
回復

xdboy1157 發表於 2020-5-5 16:02:10 | 顯示全部樓層
正啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
回復

peterchan167 發表於 2020-4-27 17:11:16 | 顯示全部樓層
not bad ar ching
回復

Reset 發表於 2020-4-26 13:18:21 | 顯示全部樓層
Hi I would like to ask
回復

Areyoufree 發表於 2020-4-20 04:01:39 | 顯示全部樓層
Xhcndkdkdkdkk
回復