地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第四章 天台之戰(上)

匿名網友  發表於 2019-7-13 15:27:22 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第四章 天台之戰(上)$ b# V0 L6 _2 k) N! b' ~

) o. }8 H$ z4 I# E: G0 A- t7 ?  M* A* ^- {+ {) M% {% y* V
& q7 t. d- T1 _# Y6 O3 E2 ]* V+ T
「你都係想要番條底裙咋嘛?好呀,你跟我嚟!」陳家浩講完呢句之後就返埋位攞佢袋衫,跟住行咗出課室。
) u# W+ Y. R/ M* s
+ ?, x$ Y& D# X0 H佢出咗課室之後望咗我一眼,我為咗唔好Becky再擔心我,我就決定急急腳跟理佢出去。
+ {9 N$ A5 R, m# D3 N8 x: e/ h
+ ]% _* j* T' u% E出咗走廊之後,我行到陳家浩隔離問佢「你條仆街今次又想帶我去邊度呀!」
6 z7 x$ f6 O2 ~0 L8 K: y
0 {5 g5 h3 `, D3 R" ^陳家浩摸一摸我個頭之後講「小妹妹唔使咁心急喎~我頭先個小息先同你玩完」 佢講完之後擰轉頭向我露出一個奸笑 , 我心諗,佢講嘢嘅語氣同埋用詞真係十足十一個咸濕佬
7 e- p% \2 p( `
0 G. J3 |5 `9 J& g; m, z 18.jpg
# m  I9 w1 e2 X# L5 Z) t' g* o& }0 N! u1 |* p
8 x& c5 a- D4 t  S
好快,我就同佢行到去樓梯嗰到,但出乎我意料之外嘅係佢竟然係向上行,以唔係向下行去更衣室嗰啲比較隱蔽嘅地方
* u: ~; O7 [9 F$ d+ Q) n; k8 ^. N9 O! i' ^$ Q; b% j3 _/ P
突然,陳家浩行行下無啦啦踎低咗,話要綁鞋帶叫我上去上面嗰層等佢先。5 _; C, `3 J! l- A3 A4 r

/ A; ^4 a0 K5 ]7 c1 Z點知係我行緊上去嗰陣突然聽到佢話「咦,你條底褲仔都幾得意喎,咁大個人都仲係著白色」我即刻擰轉身睇下佢喺度搞緊乜, 點知我一望就見到佢攞住部手機偷拍我裙底
0 H, [: e6 Q3 G. A; K2 x% F5 a. v  I  t) N4 m" h6 C8 h; l6 Z. c# f/ b- |) }
我見佢好似冇乜防備咁,於是我就趁機將佢部手機由佢手上面搶過嚟。點知真係俾我成功咗喎,仲要佢連mon都未嚟得熄就畀我搶咗
8 q9 Y# }+ n2 |$ L
# M! z5 ^! s6 F. t  w我即刻好快手咁撳開咗佢嘅相簿,然後delete咗佢頭先偷拍我嘅相,delete完呢幅相之後點知又俾我見到仲有多幅,不過就影到好矇, 我都唔明點解而家啲男人偷拍都偷拍得咁失敗/ {" Y$ d6 k7 C
; c2 a0 s4 D% E; b, d
Del咗呢幾張相之後,就畀我見到佢係更衣室拍嗰段片,正當我就黎撳到「確認刪除」嗰陣,陳家浩隻手冚住咗佢部手機,再搶返返去。
% n$ d- |' P0 @% r3 y5 E/ r4 V- I+ f5 p& v& r
「 哼,想del你段片呀?冇咁易」陳家浩講完之後就繼續向上行
) o& S1 P2 g8 S0 s- ^6 W+ Y3 h5 S; L$ G! d
行到上天台操場之後,佢停低再望一望我有冇跟上嚟,見到我有跟上嚟之後, 佢就打開咗成個天台操場唯一一間房-多用途室嘅門) u  P, ?! |1 ~/ s
' R& ^8 u. a( s- o$ h; S- {% U
咁我就企喺門口睇住佢開冷氣,不過就冇開燈,佢望咗我一眼之後話「望乜啫望,快啲入嚟啦,我又唔會食左你嘅」佢講完呢句之後我就畀咗一個你是不是智障嘅眼神佢+ c$ H8 F/ N% J

$ f" G' l% n* X4 p佢見我畀咗個咁嘅眼神佢就講「得啦,我真係唔會食咗你嘅,你信我啦」喺無奈之下,我冒住畀佢強姦嘅風險行咗入去間房到
) ]: e$ `2 P% I" \, p
6 f& E7 J  q7 u0 {0 x
* S8 {5 t1 Z) M, o9 z5 M* @8 m) u/ p5 \

7 u% ?0 a+ L8 d4 y2 Q7 \係我行咗入多用途室之後,我聽到我身後面傳來同呢個好安靜嘅環境格格不入嘅「啪噠」一聲,我擰轉頭望一望後面。見到陳家浩將道門反鎖咗' Y0 V- a1 z8 r- }; n$ m( a+ j

4 s- o$ k1 n5 \  D0 ~3 N5 ^9 A佢見到我一臉茫然咁望住佢,佢就講「唔使驚喎,我只係驚有人無啦啦行入嚟啫 ,你都唔想畀人見到㗎,係咪先?」睇嚟佢唔開燈,鎖埋門嘅用意就係呢到,就係有人經過都唔會覺得有人喺裏面,就算想入嚟都因為鎖咗門而入唔到, f: g- c- h9 ^( `5 k
% n1 X4 H$ {. N4 a3 c
跟住佢就搵咗個位坐低,佢係個袋入面攞咗本中史書同埋中史作業出嚟同我講「拿,你乖乖地幫我做咗啲功課佢,咁我就畀番條底裙你啦。不過記得唔好做錯喎,唔係就會有懲罰㗎啦~」 佢又繼續用返佢咸咸濕濕嘅語氣同我講) v6 E7 |5 B3 d5 z& |; P( P( U
咁我就坐低喺佢隔離諗住快啲做完快啲走,而佢就喺我隔離玩手機。我亦都諗住趁呢個機會睇下佢嘅手機密碼係咩,睇下以後有冇機會開佢部手機del咗我段片
8 a6 }9 D2 _7 j, b  S我打開今日要做嗰版,首先係三題選擇題「1. 統一蒙古國布的領袖是?A.欽察 B.鐵木真 C.忽必烈 D.察合台」 呢一題真係好簡單, 唔使諗都知係鐵木真啦,好快我就已經做完三題選擇題; e- l2 Y6 q2 l) n3 z( h3 Z

% y' N5 y7 {& t  X' H+ E跟住就到填充題,同上面啲選擇題一樣,都係好簡單。第一題係問「 宋高宗趙構是___的弟弟」 雖然我知道呢題嘅答案係宋欽宗。但係為左make sure冇答錯同埋有錯字,所以我都係開一開書睇下我啱唔啱
. q. ?: l% S8 O5 M" |  u" P; c3 X9 s1 K
當我係到開書搵答案嗰陣,佢就伸咗隻手過嚟一下好大力咁揸落我個波度,而好專心搵緊書嘅我,都畀佢咁突然嘅動作嚇到成個人震咗一陣, m% L- H4 |- N* p2 P6 F1 n
5 J! D. ]# c% {# @
唔知我係因為畀佢嚇親定係因為佢太大力揸落我到搞到我有啲痛,我竟然「啊」一聲咁嗌咗出嚟
% t2 L+ X8 q8 G0 h$ _- k1 `0 Q
( O' C; a8 p( M; k7 i佢聽到我嗌完嗰一聲之後就講「嘩,小妹妹你唔係呀嘛咁樣就嗌啦,仲要嗌得咁撚淫蕩嘅,真係好想聽下我屌你嗰陣你會嗌成點」 好明顯佢已經諗緊點樣屌我啦9 M5 n4 d7 |' [: ~& k
) i5 T# j/ p( O5 s) V! k
「 同我企起身」佢再揸咗兩下之後同我講,我亦都跟住佢講嘅野去做。我企咗喺起身之後,佢又好似係更衣室嗰陣時咁樣咁喺後面攬住我,但今次唔同嘅係,喺我面前嘅嗰幅牆成塊都係鏡,雖然陳家浩嘅身影畀我遮住咗,但我都勉強睇到佢做緊乜* F0 \: K: c" m$ N5 q' u. ]$ B
+ w1 j, M! z( c
佢將我推咗去枱邊之後就開始對我上下其手,一隻手喺到當我對波係麵粉咁搓,另外一隻手就喺到「鏈」我pat pat2 }8 D" o4 k; s/ k2 @
# g' s6 B0 _( U3 J/ g- r
佢「鏈」左我pat pat幾下之後就冇再「鏈」, 不過就變咗兩隻手都係到搓我對波, 佢搓咗幾下之後就話隔住條裙搓唔夠好玩,跟住我就聽到有「滋啦...」一聲,跟住就feel到我條裙鬆開咗。( [* N2 c% Y2 S6 L& h
0 _( }* @+ a3 o& T
我已經可以肯定嘅係佢已經拉開咗我條裙嘅拉鏈,因為我唔淨止feel到我條裙鬆咗, 佢仲將兩隻手插咗入我條裙裏面,跟住就推開咗我個bra3 X3 o3 @# c9 X! r, b
. m, G& {0 h, K# t: L
佢一揸落我個胸到就話「小淫娃點解畀我揸兩揸粒lin就已經硬曬嘅」其實由一開始佢揸我個波嗰陣,我就feel到我粒lin已經開始有啲硬硬地, \( M  [# c3 W! X! I3 m  W

+ x& n9 w4 Z% }' m+ n' t+ f+ [2 S7 p4 n% ~
「唔答我呀嘛?」佢講完呢句之後好大力咁打左我pat pat一下「啊...」而我畀佢咁樣打一打又嗌咗一聲出嚟0 i! {( T! M7 E8 x9 W
: R& \% u# a9 H7 x% W* ~
「好,咁我問你,你三圍幾多?」佢又將隻手移左上我對波到
, l" L6 v, n, I' m2 ^9 V
' n9 d4 G5 L  X+ N9 J& J6 r4 M我冇答到佢,於是佢又打咗我pat pat一下「拿,如果你再唔答我,我就一直打落去㗎喇」
* c5 c3 T4 Z+ O: A8 E7 g
& y# K, t( h, U& v; L! ?" p「30....34C」我細細聲咁講
8 P) r- n: g" S. k  {
7 p" y5 ]2 y& {# J「我聽唔到啊,同我大聲啲,仲有我要嘅唔止呢樣喎」佢好大聲咁同我講# P: B  y( K9 ^2 d- b+ D$ V# Z

: }9 O2 s. m, i+ P$ n「34C呀!仲有26同34」我好大聲咁回應返佢,但係講完呢句之後我就面都紅曬 ( 雖然本身都已經好紅,因為我從來冇試過同任何男仔講過我嘅三圍& S4 w9 f" c7 j* `( j# Q* L

9 P7 ~" S! j/ |「嘩,原來你都有34c㗎,發育得咁好嘅, 肯定係成日畀人揸啦」 陳家浩又係到開始笑我,但我亦都冇否認佢嘅問題。因為事實上我又的確係成日畀人揸,但係就係畀Alice或者Bella嗰啲女仔揸,從來冇畀男仔揸過
2 J$ [+ ?: F- a2 U& ]& u. S5 g( k  e8 k7 q( j% E, R, z
「你唔答我即係係啦,你果然真係一個小淫娃,天生就係我哋男人玩嘅淫娃。第時生女嘅話就係咁畀人屌, 屌到去做免費雞,生仔嘅話就睇住佢同你扑嘢」我畀佢咁樣羞辱,令到我超級羞恥,唔知點答佢好: y6 g0 \1 ?% I+ i+ e
" d2 f$ I8 p6 B1 }
突然之間佢用一隻手壓低咗我係張枱到, 然後另一隻手喺佢個袋到攞咗條繩出嚟
0 |0 S1 ~* W( B3 j# F) O/ p, ?3 Q, n+ t6 s
我問:「 喂喂喂,你想做乜嘢呀」因為我喺塊鏡度見到佢喺個袋度攞咗條線出嚟,但係佢冇答到我嘅問題,仲將我雙手反綁喺背脊令到我冇得反抗
; Y# i9 k& |! D( V* x( d. ~1 ^. v; ]
我喺塊鏡嘅反射見到佢揭起咗我條裙,跟住就feel到佢隔住我條底褲喺度捽我妹妹。可惜畀我嘅身影遮住見唔到佢喺度做乜
) Z5 w6 ~7 Y% o1 z; G( j' C% X4 H) n  Q3 O3 t
「都話咗你又淫又咸濕㗎啦。你睇下, 我連屌你都未開始屌,你就已經濕到連底褲仔都濕埋啦」
: g* h8 g1 Q9 |* h9 Y( }0 N( w* _- @/ ]% H+ r% }. ?
「我...我...」唔通我真係好似佢咁講嘅天生就係淫娃?如果唔係點解我會濕成咁?仲要插都未插就已經連底褲都濕埋, x: s6 s, ]/ q$ {1 C) M
( N7 `8 A+ T, `1 w/ E! d) W
「我咩啫我?咁你聽住,你天生就係一個淫妹,生出嚟就係畀男人屌嘅」佢邊講邊除我條底褲' F, [6 M: e2 u0 e: b- {+ _

; t) V( f# ]3 Y" B7 m未完待續...
回復

bfly802 發表於 2020-7-12 11:06:42 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

tom1356 發表於 2020-7-11 15:19:58 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tomip 發表於 2020-6-22 23:41:44 | 顯示全部樓層
Hi I can not be home for dinner tonight or not  [9 Z) h$ \( g( X  t7 y
回復

infinity 發表於 2020-6-15 16:42:27 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

keaen16 發表於 2020-6-15 12:01:14 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

Jay16790 發表於 2020-6-12 02:55:04 | 顯示全部樓層
Hey I am not home right I just know that your home
回復

Jay16790 發表於 2020-6-12 02:10:06 | 顯示全部樓層
Hi I can not be home for dinner tonight or not
回復

william1994 發表於 2020-6-9 09:00:17 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

wesley829 發表於 2020-6-7 05:29:11 | 顯示全部樓層
Thx so much
回復

MIHK 發表於 2020-6-6 11:31:00 | 顯示全部樓層
very goodds
回復

fk99777 發表於 2020-6-5 08:35:00 | 顯示全部樓層
Cm Mx cuz  class me ah la
回復

peterchan167 發表於 2020-5-31 02:56:20 | 顯示全部樓層
see see sin
回復

ckecemcekxex 發表於 2020-5-12 00:00:25 | 顯示全部樓層
Snana snnansnsndm
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-5-11 18:20:24 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:20:43 | 顯示全部樓層
thanks bro
回復

ben0611 發表於 2020-4-27 02:40:23 | 顯示全部樓層
Gj  gg fjgghh
回復

Reset 發表於 2020-4-26 13:14:36 | 顯示全部樓層
Yes yes I
回復

Areyoufree 發表於 2020-4-20 04:00:12 | 顯示全部樓層
Jsnsndjdmd
回復

Areyoufree 發表於 2020-4-20 04:00:00 | 顯示全部樓層
Xjxjkddkkxkx
回復

rl6508 發表於 2020-3-27 15:31:31 | 顯示全部樓層
Thanks and support
回復