地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第四章 天台之戰(上)

匿名網友  發表於 2019-7-13 15:27:22 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第四章 天台之戰(上)
- D+ [  F. {2 O3 H% T4 H7 w
, v9 n' l2 p7 f( N* Q" X) s
- L- f9 W5 l$ y  P, A7 j8 f# W5 j' K& R9 s
「你都係想要番條底裙咋嘛?好呀,你跟我嚟!」陳家浩講完呢句之後就返埋位攞佢袋衫,跟住行咗出課室。1 |7 y. N7 |- T" H9 @0 E
% ^: y4 R0 u4 y# _
佢出咗課室之後望咗我一眼,我為咗唔好Becky再擔心我,我就決定急急腳跟理佢出去。
& }: K/ d$ [- N, V. s, j
7 I: `# Y" ?2 \( O" z& B出咗走廊之後,我行到陳家浩隔離問佢「你條仆街今次又想帶我去邊度呀!」& r# Y. F8 k$ d. W

; I1 e4 z/ b. J- R7 p6 X% d$ j陳家浩摸一摸我個頭之後講「小妹妹唔使咁心急喎~我頭先個小息先同你玩完」 佢講完之後擰轉頭向我露出一個奸笑 , 我心諗,佢講嘢嘅語氣同埋用詞真係十足十一個咸濕佬5 B) ~  z0 y) E( X( J7 `1 V2 [

9 b# A( G& p' Q 18.jpg : f. k. U+ Z; o
4 s& E* v7 d5 E$ L

0 ]9 m* d+ g) _: i+ @! f* @, z好快,我就同佢行到去樓梯嗰到,但出乎我意料之外嘅係佢竟然係向上行,以唔係向下行去更衣室嗰啲比較隱蔽嘅地方8 B7 x! A+ o7 Y

+ Z) ~: e: f# ]! Q( V8 Z8 l' s. n突然,陳家浩行行下無啦啦踎低咗,話要綁鞋帶叫我上去上面嗰層等佢先。
7 u: F' H4 r+ X+ P
7 F; A9 q8 f7 x. y8 D2 D, A2 A0 M點知係我行緊上去嗰陣突然聽到佢話「咦,你條底褲仔都幾得意喎,咁大個人都仲係著白色」我即刻擰轉身睇下佢喺度搞緊乜, 點知我一望就見到佢攞住部手機偷拍我裙底6 R* }3 `/ ^1 G& R2 a
1 I' W) W# a& ~
我見佢好似冇乜防備咁,於是我就趁機將佢部手機由佢手上面搶過嚟。點知真係俾我成功咗喎,仲要佢連mon都未嚟得熄就畀我搶咗/ t+ A  l7 x& @: o: l( U

& T1 J" j) K6 I7 f0 I我即刻好快手咁撳開咗佢嘅相簿,然後delete咗佢頭先偷拍我嘅相,delete完呢幅相之後點知又俾我見到仲有多幅,不過就影到好矇, 我都唔明點解而家啲男人偷拍都偷拍得咁失敗
5 C# m. u+ z( O1 h% g( w
/ }6 P6 A% i) p' s/ u, c( l( C! B& bDel咗呢幾張相之後,就畀我見到佢係更衣室拍嗰段片,正當我就黎撳到「確認刪除」嗰陣,陳家浩隻手冚住咗佢部手機,再搶返返去。
9 M( B1 T6 R# |- \: X* v; ?8 D: q2 |7 `5 |: X. u
「 哼,想del你段片呀?冇咁易」陳家浩講完之後就繼續向上行( u3 ~2 y( z, i- B) j: r

1 p3 O& W  A# I6 D7 b! Z: o: V, ?行到上天台操場之後,佢停低再望一望我有冇跟上嚟,見到我有跟上嚟之後, 佢就打開咗成個天台操場唯一一間房-多用途室嘅門
4 Z0 J& C/ |- ^8 d1 z
4 C' Q1 A0 y0 G咁我就企喺門口睇住佢開冷氣,不過就冇開燈,佢望咗我一眼之後話「望乜啫望,快啲入嚟啦,我又唔會食左你嘅」佢講完呢句之後我就畀咗一個你是不是智障嘅眼神佢& a. J9 P( ?/ L2 M% g

/ X$ ^/ v( M4 v6 b( ?佢見我畀咗個咁嘅眼神佢就講「得啦,我真係唔會食咗你嘅,你信我啦」喺無奈之下,我冒住畀佢強姦嘅風險行咗入去間房到, i; e8 C* C5 D# P1 Y% {) b

2 o' r  r2 g& p
* s2 m( E3 t; t5 V# U% @3 w9 G8 G5 ^$ S1 x: d, [2 G
" v+ F# U$ R/ P  p. ~2 U( L
係我行咗入多用途室之後,我聽到我身後面傳來同呢個好安靜嘅環境格格不入嘅「啪噠」一聲,我擰轉頭望一望後面。見到陳家浩將道門反鎖咗+ i/ ~% Z; [3 K- s2 `; a
5 D$ `1 @$ e9 N' o# S) }6 S
佢見到我一臉茫然咁望住佢,佢就講「唔使驚喎,我只係驚有人無啦啦行入嚟啫 ,你都唔想畀人見到㗎,係咪先?」睇嚟佢唔開燈,鎖埋門嘅用意就係呢到,就係有人經過都唔會覺得有人喺裏面,就算想入嚟都因為鎖咗門而入唔到
$ l( u) l0 l5 {8 T7 Q+ k! ]  X* B# y/ @
跟住佢就搵咗個位坐低,佢係個袋入面攞咗本中史書同埋中史作業出嚟同我講「拿,你乖乖地幫我做咗啲功課佢,咁我就畀番條底裙你啦。不過記得唔好做錯喎,唔係就會有懲罰㗎啦~」 佢又繼續用返佢咸咸濕濕嘅語氣同我講
' h# w7 I7 u0 z4 z# F# A, a咁我就坐低喺佢隔離諗住快啲做完快啲走,而佢就喺我隔離玩手機。我亦都諗住趁呢個機會睇下佢嘅手機密碼係咩,睇下以後有冇機會開佢部手機del咗我段片
& ~1 r$ J9 I% X我打開今日要做嗰版,首先係三題選擇題「1. 統一蒙古國布的領袖是?A.欽察 B.鐵木真 C.忽必烈 D.察合台」 呢一題真係好簡單, 唔使諗都知係鐵木真啦,好快我就已經做完三題選擇題
3 v) X5 E' ^6 x! a9 a
/ h. H% o2 \8 w4 V跟住就到填充題,同上面啲選擇題一樣,都係好簡單。第一題係問「 宋高宗趙構是___的弟弟」 雖然我知道呢題嘅答案係宋欽宗。但係為左make sure冇答錯同埋有錯字,所以我都係開一開書睇下我啱唔啱3 y) n  o9 J0 e8 }8 V+ v# s( J
8 q. |% |: l! B/ q0 Z
當我係到開書搵答案嗰陣,佢就伸咗隻手過嚟一下好大力咁揸落我個波度,而好專心搵緊書嘅我,都畀佢咁突然嘅動作嚇到成個人震咗一陣' [+ v) V6 u! R9 Z  Y# g! }
$ ?  @' o& g2 {- ~
唔知我係因為畀佢嚇親定係因為佢太大力揸落我到搞到我有啲痛,我竟然「啊」一聲咁嗌咗出嚟$ V8 H4 Z- p4 R7 E: S) E) B, h/ P( a

$ a5 C( F  j% o) E' W0 N8 `佢聽到我嗌完嗰一聲之後就講「嘩,小妹妹你唔係呀嘛咁樣就嗌啦,仲要嗌得咁撚淫蕩嘅,真係好想聽下我屌你嗰陣你會嗌成點」 好明顯佢已經諗緊點樣屌我啦
6 H2 x2 o7 A1 ^0 R% N$ X# v9 \9 g, d; o) \
「 同我企起身」佢再揸咗兩下之後同我講,我亦都跟住佢講嘅野去做。我企咗喺起身之後,佢又好似係更衣室嗰陣時咁樣咁喺後面攬住我,但今次唔同嘅係,喺我面前嘅嗰幅牆成塊都係鏡,雖然陳家浩嘅身影畀我遮住咗,但我都勉強睇到佢做緊乜6 d6 n! q9 O: @$ Y) j2 m

J, B% H* V8 E. b  s1 u佢將我推咗去枱邊之後就開始對我上下其手,一隻手喺到當我對波係麵粉咁搓,另外一隻手就喺到「鏈」我pat pat1 [7 ]1 p7 j2 l7 K/ _. E$ W
' o% G6 d4 X# `
佢「鏈」左我pat pat幾下之後就冇再「鏈」, 不過就變咗兩隻手都係到搓我對波, 佢搓咗幾下之後就話隔住條裙搓唔夠好玩,跟住我就聽到有「滋啦...」一聲,跟住就feel到我條裙鬆開咗。8 ?* j8 ^8 d2 l' I1 U

8 I) E8 b9 D+ J& j6 x% M我已經可以肯定嘅係佢已經拉開咗我條裙嘅拉鏈,因為我唔淨止feel到我條裙鬆咗, 佢仲將兩隻手插咗入我條裙裏面,跟住就推開咗我個bra+ {. N# R* s5 [

, U6 W" P8 l4 z佢一揸落我個胸到就話「小淫娃點解畀我揸兩揸粒lin就已經硬曬嘅」其實由一開始佢揸我個波嗰陣,我就feel到我粒lin已經開始有啲硬硬地8 _: M+ M- O- T# D3 _
9 P. M/ Z  Z( F1 [: _0 f
5 ?; d# P6 h+ z/ y# }8 h; r
「唔答我呀嘛?」佢講完呢句之後好大力咁打左我pat pat一下「啊...」而我畀佢咁樣打一打又嗌咗一聲出嚟
9 b& j4 a: N8 M- x+ @' e8 q/ p4 s0 ^2 G0 _; ?
「好,咁我問你,你三圍幾多?」佢又將隻手移左上我對波到
/ C( W: o4 g5 O9 K  e2 e) ]0 T$ {$ q9 ~( Y
我冇答到佢,於是佢又打咗我pat pat一下「拿,如果你再唔答我,我就一直打落去㗎喇」4 O$ P% H$ E+ y! m5 ?8 ~

/ i9 W9 }% A/ \  z! y「30....34C」我細細聲咁講9 v! L+ H% y6 R2 U
" q: o( m/ G" R& [" e$ P
「我聽唔到啊,同我大聲啲,仲有我要嘅唔止呢樣喎」佢好大聲咁同我講3 f. j7 T& k  w8 s- c

/ z4 x4 [/ A8 l& t, P+ h「34C呀!仲有26同34」我好大聲咁回應返佢,但係講完呢句之後我就面都紅曬 ( 雖然本身都已經好紅,因為我從來冇試過同任何男仔講過我嘅三圍
! `& X/ Q7 `+ F; ^8 t& J1 ]2 t- v8 d
「嘩,原來你都有34c㗎,發育得咁好嘅, 肯定係成日畀人揸啦」 陳家浩又係到開始笑我,但我亦都冇否認佢嘅問題。因為事實上我又的確係成日畀人揸,但係就係畀Alice或者Bella嗰啲女仔揸,從來冇畀男仔揸過! F- ?8 _2 u' B* Y/ d! b0 a

+ p! d, i3 G0 M「你唔答我即係係啦,你果然真係一個小淫娃,天生就係我哋男人玩嘅淫娃。第時生女嘅話就係咁畀人屌, 屌到去做免費雞,生仔嘅話就睇住佢同你扑嘢」我畀佢咁樣羞辱,令到我超級羞恥,唔知點答佢好
" d- Q" G, V+ ?# \5 S4 S" a3 z0 e2 Y. x, g. e+ m; |" g) ^
突然之間佢用一隻手壓低咗我係張枱到, 然後另一隻手喺佢個袋到攞咗條繩出嚟
( o9 |) l1 }4 p3 k
- Q# U) N9 J- s0 o* K/ @" \0 k; ]我問:「 喂喂喂,你想做乜嘢呀」因為我喺塊鏡度見到佢喺個袋度攞咗條線出嚟,但係佢冇答到我嘅問題,仲將我雙手反綁喺背脊令到我冇得反抗
+ ]7 ^" e( f# U' E* w" F
; X9 @0 ]+ ~% Y$ ^; H/ ?我喺塊鏡嘅反射見到佢揭起咗我條裙,跟住就feel到佢隔住我條底褲喺度捽我妹妹。可惜畀我嘅身影遮住見唔到佢喺度做乜* R6 F; t! \5 K: R$ t7 g/ l
$ C. o( ^4 I+ I
「都話咗你又淫又咸濕㗎啦。你睇下, 我連屌你都未開始屌,你就已經濕到連底褲仔都濕埋啦」' |  J# o$ t( f9 y% t9 _. z

9 @/ j8 B/ p7 X% h「我...我...」唔通我真係好似佢咁講嘅天生就係淫娃?如果唔係點解我會濕成咁?仲要插都未插就已經連底褲都濕埋
5 W* L! u. P3 Q# U$ W# D6 D- q  W8 \' m% l" l+ s8 K
「我咩啫我?咁你聽住,你天生就係一個淫妹,生出嚟就係畀男人屌嘅」佢邊講邊除我條底褲
% F5 J* ~' [7 o" |/ g2 O  K. Z! M. n" M5 Y7 e9 I
未完待續...
回復

bfly802 發表於 2020-7-12 11:06:42 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

tom1356 發表於 2020-7-11 15:19:58 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tomip 發表於 2020-6-22 23:41:44 | 顯示全部樓層
Hi I can not be home for dinner tonight or not
; n. i0 Q1 S0 ]: O& K
回復

infinity 發表於 2020-6-15 16:42:27 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

keaen16 發表於 2020-6-15 12:01:14 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

Jay16790 發表於 2020-6-12 02:55:04 | 顯示全部樓層
Hey I am not home right I just know that your home
回復

Jay16790 發表於 2020-6-12 02:10:06 | 顯示全部樓層
Hi I can not be home for dinner tonight or not
回復

william1994 發表於 2020-6-9 09:00:17 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

wesley829 發表於 2020-6-7 05:29:11 | 顯示全部樓層
Thx so much
回復

MIHK 發表於 2020-6-6 11:31:00 | 顯示全部樓層
very goodds
回復

fk99777 發表於 2020-6-5 08:35:00 | 顯示全部樓層
Cm Mx cuz  class me ah la
回復

peterchan167 發表於 2020-5-31 02:56:20 | 顯示全部樓層
see see sin
回復

ckecemcekxex 發表於 2020-5-12 00:00:25 | 顯示全部樓層
Snana snnansnsndm
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-5-11 18:20:24 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

tutankhamun 發表於 2020-5-8 19:20:43 | 顯示全部樓層
thanks bro
回復

ben0611 發表於 2020-4-27 02:40:23 | 顯示全部樓層
Gj  gg fjgghh
回復

Reset 發表於 2020-4-26 13:14:36 | 顯示全部樓層
Yes yes I
回復

Areyoufree 發表於 2020-4-20 04:00:12 | 顯示全部樓層
Jsnsndjdmd
回復

Areyoufree 發表於 2020-4-20 04:00:00 | 顯示全部樓層
Xjxjkddkkxkx
回復

rl6508 發表於 2020-3-27 15:31:31 | 顯示全部樓層
Thanks and support
回復