地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第二章 更衣室被辱(下)

匿名網友  發表於 2019-7-13 15:23:22 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第二章 更衣室被辱(下)
+ k+ B& Y" D  u& V3 x3 X4 y5 }2 K7 n  ]& u) I/ Q0 \" A

# t# X( s% c  U* a2 c+ O正當我諗緊含唔含嘅時候,「鈴...鈴...鈴...」突然響起咗小息鐘
' `, Q: I  \9 V) W8 {2 u
6 x$ B" {: w2 H4 B/ m! E8 S# |「仆街,竟然咁快過咗半個鐘」佢講完呢句就開始除底佢身上條裙。而佢嘅上身淨係得一件背心,下身直情連底褲都冇著。條JJ仍然係硬掘掘咁扯咗喺度
3 M, E3 M9 Y% K9 @2 w5 s& d, U
之後佢就將我條裙隨手咁劈埋咗喺一邊嘅地下。好彩嘅係淋浴間平時都唔會有人沖涼,大部分人入去都係換衫,如果唔係條裙濕曬都唔知點去上堂。
) n& }- c; R4 G% u1 c4 x, u
4 J' K! U/ t! {9 @* N6 {& w5 y當佢劈低咗條裙落地下之後, 門口就開始傳嚟一啲吹水嘅聲,我知道我啲同學已經落咗堂要返嚟換衫/ b. ~, c2 v! k9 O- H/ T

2 t, f2 T- [  }9 ?& T8 o, e「你死啦,我啲班啲人返嚟啦,睇你...」當我講到一半嗰陣啲同學已經推門入嚟,準備換返校服去上堂# _% V# H7 ?4 `1 Y% C1 V' W
: F/ C' [0 R! j
bkn-20151025150700525-1025_00822_001_01b.jpg " ?, _0 y' Y3 r5 Q

, \9 H9 i# Q2 L2 x1 c3 l( n: G) ?
2 W  ]$ f# c" b9 \/ E「 既然係咁,咁就唔好走啦, 如果你唔想你頭先嗰段片畀人放上網嘅話就乖乖地唔好嗌吖」佢係我耳邊細細聲咁講,好彩其他同學嘅傾計聲都幾大,咁細聲應該唔會畀佢哋發現嘅, ~; x  X1 W1 P; j5 v8 s# [
! H! W  e( J! w  j( c/ s
我聽到佢呢句之後,果然見到有部iphone掛住咗係棟門用嚟掛衫嘅勾上面,「唔洗望啦,係呢部啦,望住個鏡頭笑下啦」佢喺我耳邊講完呢句之後就從後面攬住我。一隻手揞(音:暗 am²)住我把口,另一隻手就箍住我條腰同埋雙手等我冇得反抗。再用力將我扯向佢
1 W1 [8 R( C8 j6 P6 A/ r9 X$ e2 e% x5 D1 c# [% E: |
「係呢,你地頭先有冇見到Bella吖,頭先我同嗰陣已經唔見咗佢」呢把聲我一聽就已經知道一定係我個好朋友鄺芷瑩,Alice
% l+ {) H: L/ N" t& h2 l: y7 p& m. P( Z6 S: Q8 O5 }# C8 b
「 咦係喎我都冇見到佢喎」另一個女同學Pony答返佢
/ `& c; a3 a9 D5 }/ b& Y) {3 w- S. k
「哦,我頭先聽Miss Wong講話佢有啲唔舒服所以去咗休息」我聽到呢句之後真係好感動,至少有人知道我唔舒服所以走咗
) r: k) M/ @, K2 Q) @; e2 C
# f6 l" I- i5 J1 H1 x4 E+ `) M( W
6 h% a" y1 ~+ H3 M$ f0 _
$ \* Z8 Z& M/ a! ~. k& W
「你聽唔聽到吖,你啲同學搵緊你喎」陳家浩細細聲同我講8 J6 s3 ^! r7 x" f9 W

( P) I  g4 F# ?9 Q佢係用手箍住我條腰嘅同時,亦都慢慢將佢隻手移, 喺度不斷摸我對波。佢係咁摸我對波不得志,仲要將佢嘅JJ放喺我pat pat中間,不停咁抽插。
! V1 W& k$ R: i) E) k$ V3 S
$ P* C2 i# \4 s1 X" {5 @1 Q我見唔到佢喺度做乜嘢,淨係feel到佢嘅JJ隔住我條pe褲喺度插我pat pat中間。插咗未耐之後,佢開始插得慢咗,仲開始用龜頭拍我個pat pat$ Q/ ?# a8 @  k) S; T0 j- L+ b
$ T7 g1 l0 [& L
跟住佢就叫烏低身睇下啲人走曬未,咁我就聽佢咁做啦。我烏低身通過棟門同地下嘅空隙望一望咗兩眼,見啲人已經走曬,就同佢講冇人啦。
" a/ _1 H. J, A- z1 X5 Z' m/ W2 V/ c7 g# z5 A$ G
點知道我同佢講完呢句之後,佢就即刻好大力咁打咗我個pat pat一下仲話我個pat pat又幾有彈性 同埋我頭先嗰姿勢好淫賤。嚇到我即刻彈返起個人,以免畀佢從後襲擊5 `: s7 _' j7 R, k1 t6 Q

! F7 f. n- U. f5 T0 `. _- \+ o
0 c1 n  U. X& ?/ o3 ~% p- K, }1 B9 Q( W$ H6 Z) l

; u# {* ~3 ~/ |4 [但係咁佢今次冇再捉住我,反而仲叫我快啲換衫,打鐘之後等出面啲人走曬就上返課室
* ?# k- h6 p) ^
1 e) r2 F# o/ `/ K, F3 w) s& G咁我就諗住攞番袋衫即刻換衫,點知又畀佢叫停咗,佢今次就叫我摸下自己個pat pat ,尤其係中間嗰到。點知我一摸落去,就摸到啲黏黏地嘅嘢喺我條褲到。
5 ^, D* N& ?( Z
- ]9 l' e! d4 \4 g1 Q  o; `$ K  U我嚇到即刻拎番隻手出嚟望下, 一望就見到食指同中指已經痴滿曬啲白色嘅黏液,唔使佢講我都已經估到係乜嘢。
+ c  L: G! R; n佢就趁我諗緊嗰啲係乜嘢嚟嘅時候,就一嘢捉住我隻手,將啲精液搽咗我塊面度,「 拿,啲精液可以美容同埋抗衰老㗎唔好嘥咗佢」, T# E6 i. T- r: g

' i% ~8 k+ i: l4 j+ X6 u0 q「喂, 我信你先奇啦,仲有你對我套衫做咗乜嘢嚟!」我好嬲咁同佢講,同埋第一次真係聞到精味嘅嗰一下,已經覺得好核突。係一種好腥好臭嘅漂白水味,而家仲要搽咗我塊面度,搞到我真係好想嘔
  K; \9 {# B9 u/ h7 H& P2 c. E5 k, p7 V! w! g4 l, S
「唉,我影張相畀你睇啦」佢扮曬好人咁同我講,唉你咁樣企喺度點影吖, 你微微趴喺道牆到,個pat pat趷高啲先影到㗎嘛。
* L, Q# M  n, j- F: c  Y, y
2 u4 Y- g; I: Z+ h8 F6 o/ U我跟住佢畀我嘅指示去調整咗小小我嘅企姿,跟住去畀番幅相我睇。張相可以見到我紮住條馬尾,著住保良局套運動服,以下半身嘅運動短褲上面有幾撻明顯的精液,尤其係pat pat中間最為明顯,而每一撻嘅精液,都有幾條精液喺度慢慢咁流緊落嚟。
* [: f' j9 s+ I7 |3 s! @! e+ e4 p
8 k2 ]5 v+ n' k0 |/ b- x* M" B突然我覺得大髀後面有啲涼涼哋嘅感覺,我伸手一摸,原來已經有啲精液流到落我大髀嗰度。3 I: _7 d( |0 c1 u
6 v, Q& @" D# W! ]7 I  Z
原本係諗住唔除Pe褲,淨係除Pe衫,就咁著返校服上去上堂嘅。點知而家搞到唔除唔得,既然運動褲上面已經充滿精液,咁我都唔理就直接將我手上面嘅精液抹落條褲到。: f4 W$ L. z. D
2 s( y* y5 n) x  a
再用乾淨啲嘅嗰隻手喺我裝衫個袋嗰到攞左包紙巾出嚟,係我抹乾淨咗對手同埋條褲之後,就諗住換返校服,點知我喺嗰袋喺到搵極都搵唔到我條底裙。
% a1 ^1 \5 |' a" k9 P  Q4 T4 x8 [) p. T6 m6 b
「唔使再搵啦,我已經收埋咗你條底裙,你就淨係著住個bra 做底衫啦。如果你想攞返條底裙,就記得放學留低喺課室唔好走呀」原來我一直都搵唔到條底裙就係因為佢收埋咗,但係如果我冇著底裙咁咪會畀人睇曬,再加上而家出曬汗咁咪會更加透囉3 p$ [+ L& S" v, m# N- X! ~

! q4 r! m- s, g# ?# c係呢個時候「鈴...鈴...鈴...」嘅鐘聲又再次響起,即係意味呢個小息已經完咗要快啲返課室3 n0 W: A, U5 w3 b* B5 c

+ S# L' t% J/ U7 [9 j+ c3 P「啦,而家你冇得揀㗎」佢串串嘴咁同我講。除非我留喺個更衣室都唔去上堂,但係咁樣只會搞大件事1 V4 v: I- ~! ~4 J+ n0 ]! Y/ [

4 C9 u% ]+ M  k$ {係我衡量左1秒之後,我都係揀咗唔著底裙去上堂,我快快手咁除咗我套pe衫之後,露出咗裏面純白色嘅Bra同底褲,跟住我再用極快嘅速度笠咗條裙落我個身到,跟著攬埋條腰帶,再換埋對鞋,之後將啲pe衫褲放返入我個袋就走得。成個過程淨係用咗差唔多兩分鐘就搞掂,真係連我都好佩服我自己。6 |% i) o, H5 C' [8 d: s

# ~8 u% F7 M7 i* G' m$ g) P我再烏低身Check多次,Sure出面冇人之後就扭開咗淋浴間個鎖。當我行左出淋浴間之後,呀陳家浩都自然咁跟左我行出嚟8 i" Z) k5 u6 R) P3 _

/ z0 |( |1 _( J0 M「 嘩,你條裙真係好透呀,透到連你條三角底底見到曬啦」我聽到陳家浩咁講之後即刻尷尬到連耳仔都紅曬
5 W$ \& `5 f- q% a6 q4 P  C8 P
9 s/ |" I6 a: G. `# ?當我行到更衣室嘅門口,之後就望下兩邊有冇人。同我預期中諗嘅一模一樣,啲同學已經全部上曬去上堂。
$ }5 G# J: A. g( ^
- X7 _  h3 t9 [" t" {. L6 f% q「 我等陣就話你頭先唔舒服,上嚟嗰陣唔小心喺樓梯拗柴,所以我就順便扶埋你上嚟。明唔明呀?」陳家浩行到去我家喺同我講, 我真係求其答咗佢一句ok就冇再理佢
! k, \+ z# |  S. [5 e( H+ v' N# E
咁啱學校嘅lift又冇人用,佢就提議搭電梯上去,而我哋嘅課室係五樓,一嚟可以快啲,二嚟仲可以慳返啲體力添  ]. P: f) V& }& f6 s
" o* b4 e1 C' U( |3 u, r
喺行咗入lift之後,佢又趁住冇cctv,走過嚟揸咗我個波幾下: Y$ S: o  C5 S3 Y3 m6 h

* }  }; D* D7 E3 g8 Z" v7 x出咗lift之後,仲有一段走廊要行先可以返到課室。突然我又開始擔心冇著底裙嘅問題, 連我自己都可以望到自己條裙有幾透。9 P3 I' G! L/ ^4 u! g5 J7 E

9 B. w, _$ H0 W6 A. B係差唔多返到課室嘅時候,陳家浩行過嚟叫我搭住佢膊頭扮拗柴入課室,而今次佢終於冇再乘機我抽水啦。
8 e, R5 [) u1 `6 U  P# v3 d, b
, p. M/ {( S' ^# p4 l佢推開咗課室大門,之後再講返頭先個藉口。跟住個老師叫我下次小心啲之後,唔好搞到遲咗上堂,就叫咗我哋返埋位7 z  r) {: h6 Q" K) X! m6 c" c

" v: W  w) x5 n1 Q& d6 s7 X" I+ @未完待續...
回復

bfly802 發表於 2020-7-12 11:05:40 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

iexplode123 發表於 2020-7-11 20:47:17 | 顯示全部樓層
thanks for nice to see
回復

hihiqwert 發表於 2020-7-11 17:59:46 | 顯示全部樓層
qwertyuiop
回復

tom1356 發表於 2020-7-11 15:08:57 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tfkdio 發表於 2020-7-11 14:17:28 | 顯示全部樓層
Thx for shating# U( [" Y3 C) ]9 l. z
回復

brandonkimchi77 發表於 2020-7-11 00:36:11 | 顯示全部樓層
good good
回復

a99247965 發表於 2020-7-9 23:16:24 | 顯示全部樓層
暈耳罩貓富富富陳陳弓田
回復

Bdd 發表於 2020-7-4 20:14:20 | 顯示全部樓層
Ojbvggghbvvv  q' M& G1 p7 e' P. ^; P5 ]  _
回復

haper_1010 發表於 2020-7-4 18:55:08 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
) a: h5 R+ g9 c
回復

Stg1944 發表於 2020-7-4 17:49:56 | 顯示全部樓層
g v hhi r fw q de g
回復

bmw535i 發表於 2020-6-29 13:06:37 | 顯示全部樓層
Hello hello hello hello hello
回復

Bayview 發表於 2020-6-28 10:21:04 | 顯示全部樓層
Thanks!!!!!
回復

alysoso 發表於 2020-6-26 14:34:40 | 顯示全部樓層
good good
回復

itsukax 發表於 2020-6-25 18:08:42 | 顯示全部樓層

6 m$ e# B. F# G* [% G' W# K$ E( U感謝分享
回復

ericchang20026 發表於 2020-6-23 22:29:42 | 顯示全部樓層
////////////////
回復

tomip 發表於 2020-6-22 23:40:14 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

infinity 發表於 2020-6-15 16:30:34 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

keaen16 發表於 2020-6-15 11:45:27 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 11:13:55 | 顯示全部樓層
Nice nice nice
回復

Jay16790 發表於 2020-6-12 02:05:15 | 顯示全部樓層
I am good for you I am going home now and then
回復