地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹殺手(五)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:13:49 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學生妹殺手(五)7 t4 R. J, j( d' b; Z8 [9 B& w" ]
8 f( D5 T$ a( D: d. F
  我見佢面紅紅咁望住我,就錫左佢一啖:「子珊,多謝妳……。」( Z( m& s+ C. k7 f. u/ v, D0 s1 t
  - S& O& }5 H: R2 x0 Y# d
佢怕醜到即刻用對手掩住塊面,我拉開佢雙手,輕輕咁錫佢。然後再次分開佢對長腿,將個抹乾淨哂既龜頭再次頂埋佢個妹妹度。雖然已經破左處,但係佢個妹妹仍然係咁緊,我好辛苦先可以再插入去。! W; ^8 s6 L0 s8 a( Q  u" v
  ) Q1 }: q4 S0 Q/ c. N
雖然已經入過一次,不過子珊都仲係猛咁嗌痛。我好慢好慢、逐少逐少咁推進,都唔知過左幾耐,終於大功告成,將全條野都插哂入去,頂到盡哂!我地兩個亦都貼到實一實,中間連一D位都冇哂。! A0 Q/ U! ?2 V+ M  c5 |7 m
  . e4 z: H8 k# ^& m# m5 }
佢猛咁喘氣,我拉住佢隻手仔摸下我地緊緊貼住既地方。佢好唔相信咁張開眼,睇到我地兩堆撈埋一齊既毛毛,碌大對眼話:「真係入哂?」個樣可愛到丫!
6 `' T) G; `) ^6 g4 u  ( Q& o2 c: g1 l  a
+ F* Z( o/ G+ a5 o
( B) J/ o1 }3 U7 W/ o% v/ u, n! {/ R4 b* a6 V9 e" d

z6 M# q9 a4 l  ~9 P" g9 \我又錫下佢,襯住佢唔為意,開始慢慢咁抽番少少出黎,然後又頂番入去。開始時好慢好細力,慢慢先愈黎愈快。佢亦都慢慢開始適應,仲似乎有D享受添,D喘氣聲愈黎愈銷魂;過左一陣仲忍唔住咬落我膊頭度添。5 [% ]+ `9 {: B' K

1 [0 P6 H1 ~! h' q0 y我見佢都唔痛咯,於是就唔再就住就住,大大力咁插佢,都唔駛幾耐佢已經頂唔順,爽到想暈想暈咁。
% M& M# k7 A5 w1 t8 d/ w  % d- L7 }  I; L. I
話哂都係第一次,我始終都驚佢會太辛苦,加上佢又鬼咁窄,我大力咁插左幾百下之後,都感覺到差不多要射喇。正想抽番出黎果時,佢竟然有高潮,用力咁攬實我全身猛咁震。
  G; l8 `; O0 i' G( n1 H" \  5 g* f& J; y5 W
呢個時候,我想抽出黎都趕唔切喇,唯有出盡力咁轟落去,野野都鋤到盡,插到佢鬼揸咁,嗌到隔離屋都聽到咁滯。我好清楚咁感覺到佢個妹妹深處好似發生七級大地咁,不斷猛烈咁打哂震;而且D花蜜好似煲滾左咁,不斷湧出黎,淥到我都震一震。細佬係咁亂跳,我終於忍唔住,一野射晒入去……。
  }- u/ V$ _" R* F, N  ! v+ T7 a$ ^1 u2 H- N& c
完事之後,我地好似沖完涼咁全身都濕哂。佢好似隻貓仔咁輕輕爬晌我身上面係咁喘氣。6 ~# A; T& ]- X5 V

/ u  J7 _1 v! M3 [$ ^# l( K5 R' R% S2 _1 u$ z0 o, |
& f- V1 a' U5 h; W8 Y+ O6 p+ G
我攬住佢個滑不溜手既Pat Pat,真係正!    6 j' p$ m# o2 N8 G% o$ p
  # R# T* W4 D4 P( Q/ S0 U' z! E/ I
我地攬左一陣,佢忽然「哇」一聲咁彈起身,睇住自己個妹妹,好似傻左咁。我望下原來只係我D精華倒流番出黎唧,不過佢就大驚小怪咁,又話我整到佢咁污糟,仲即刻走入沖涼房要再沖多次涼。% z# @) d' _7 n* A5 \8 @
  / e2 f: S- }" p6 N, b% ~
佢沖緊涼果時,我就訓晌張梳化度回味。
2 j- v. H- {6 @1 t  ( \; v1 z+ z0 h, q! l
諗諗下條周周又再硬番哂,橫掂子珊都未沖完涼,一於衝入浴室同佢玩下鴛鴦戲水先。
6 B# h% H5 d1 O$ l3 s  d  
4 y  K4 f$ Y  k4 m. d1 p+ @今次佢就放得多喇,……我教佢跪低,用對波波黎夾實我細佬,仲試下用條利黎輕輕舔我個龜頭。佢又聽話喎,我叫乜佢都肯試。雖然技術就麻麻嫁喇,但係淨係佢個又姣又怕醜既樣就夠殺死人啦。
, u( [% H6 |5 {* X# j* s5 z8 R( ^  
2 B, i4 w1 r. S% h) X( P' {. L5 H3 x- }# z6 c
3 W2 q. [& ~3 [0 r$ ?$ h0 L
玩得兩玩我又忍唔住喇,抱起佢推佢埋牆。一手抽起佢條大脾,就晌花灑既溫水沖灑之下,再一次進入佢鮮嫩無比既身體裡面……。* e: l3 c0 [$ {" B7 j7 I( K
  * e% Y: N# L0 D, _% {! P5 G
我一面插佢,一面錫佢耳仔同頸。真係好興奮,而且岩岩先射左一次,今次仲特別持久左添。子珊佢咁嫩口,仲係岩岩先破處添,邊度頂得順我D狂風暴雨丫?終於頂唔順,爽到暈鬼左。. n& [, S5 d  \- T
  3 o+ B# U9 ^% E6 f1 s/ \
我見佢暈左,亦都好憐香惜玉,冇再繼續蹂躪佢。即刻拉條浴巾包著佢,抱番佢上床等佢休息。
7 m: A' k/ G( e6 B8 Q  
* d9 S% z3 P6 f佢過左一陣先醒番,攬住我錫左我一啖,而且仲即刻嗌左一聲,原來我仲未發射既果個細佬咁岩頂正佢個妹妹。    " z1 Q5 B% ^8 r' f
  4 s- |% }7 Z4 r
「原來你未射嫁?」佢望住我個頭岳岳既細佬,有D驚咁話:「但係我……。」我見佢個妹妹又紅又腫,知佢一定好痛嫁喇,咪好溫柔咁同佢講:「放心,我今晚唔會再搞妳嫁喇,我知妳仲痛丫嘛!」
( G6 C& d4 O# u( F1 D. j  
* s! p  G5 a0 o「但係……。」佢望實我條硬周。
) R0 ~2 j* I7 H/ w5 C; ^4 E! `# n  ; I! }& s/ r) [
「唔緊要喎!我辛苦有乜所謂嘟,我唔捨得再整痛妳丫嘛。」
3 g+ _! {- A- V" o! b( S3 [7 K  
% y: c& ?9 t7 S3 {, w佢當堂LUM哂,話佢知道我好錫佢。最後佢堅持幫我用手打飛機解決,仲俾我射哂晌佢個對波波度添。  : W9 L# _* g3 c( v. A$ f

1 p6 x$ e1 ], M; _) H  G4 @% f8 D8 a. s( {+ F) S" a

7 D) D9 j3 T2 Y話時話,呢次都係第一次有女仔幫我打飛機咋。5 |. _7 R6 d/ U1 B- B6 ~
  % b6 v. w* E  G, t$ m* z
雖然我已經食左子珊隻豬喇,不過佢仲話我唔算係佢男朋友喎!
1 o! q/ s. i  o  6 }# i# I! g1 U) b
下!……咁佢當我係佢乜嘢?
2 F! x4 x' s/ z7 h  6 X6 M3 D& p, V3 P/ d& \) N" Z
後來佢先甜甜咁晌我耳仔邊好嗲咁細細聲話:「咪係老公囉!」  u% k4 B  k3 _  ^8 H. o

; z, J+ \" O4 D2 H0 `全文完
回復

brandonkimchi77 發表於 2020-7-9 03:14:01 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
middle out her
回復

aaa22222 發表於 2020-7-9 03:02:21 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

joe1980 發表於 2020-7-9 02:19:34 | 顯示全部樓層
回復

88keni88 發表於 2020-7-8 06:55:51 | 顯示全部樓層
Ty and just
回復

zeushoes 發表於 2020-7-8 05:08:30 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing
回復

infinity 發表於 2020-6-15 16:38:24 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

tyfish 發表於 2020-6-14 11:49:08 | 顯示全部樓層
thank for shring
回復

9999998 發表於 2020-6-6 16:10:56 | 顯示全部樓層
yfugugjfufuh
回復

brown 發表於 2020-6-6 06:58:28 | 顯示全部樓層
middle out her
回復

abcdefgh1234 發表於 2020-5-17 21:34:39 | 顯示全部樓層
oh see see
回復

Irischan 發表於 2020-3-5 05:51:44 | 顯示全部樓層
Memssmsmamam
回復

henrymsh0418 發表於 2020-3-5 03:06:11 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

dinokent444 發表於 2020-1-14 07:49:19 | 顯示全部樓層
學生妹殺手
回復

jockerii 發表於 2019-12-10 23:10:52 | 顯示全部樓層
see see see
回復

iooopt4 發表於 2019-12-10 20:09:40 | 顯示全部樓層
thxforsharing
回復

maryjohn 發表於 2019-12-8 07:37:26 | 顯示全部樓層
謝謝分享/ h: a7 N/ z+ u3 G% q5 d
6 q3 J7 [! ?8 \, u& f
my thanks to your information( H* N. j1 U: V  i! v) s
8 K3 S+ o/ s! t- j8 d
you are good man樓主發貼辛苦了,謝謝樓主的無私分享!
回復

monchan1123 發表於 2019-11-21 03:27:24 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

mygodblessyou 發表於 2019-11-21 01:38:01 | 顯示全部樓層
thank you so much
回復

asdqwe 發表於 2019-10-14 10:31:28 | 顯示全部樓層
Thanks for share~~~
回復

erosak 發表於 2019-10-14 01:27:06 | 顯示全部樓層
support!!!!!
回復