地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹殺手(五)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:13:49 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學生妹殺手(五)% R! G) p& G  P/ ~$ }0 X
& k8 @4 |4 J( W; j# N
  我見佢面紅紅咁望住我,就錫左佢一啖:「子珊,多謝妳……。」4 c/ N( z& i' x; g5 c# Q

+ _/ q3 p$ W: `- p" H佢怕醜到即刻用對手掩住塊面,我拉開佢雙手,輕輕咁錫佢。然後再次分開佢對長腿,將個抹乾淨哂既龜頭再次頂埋佢個妹妹度。雖然已經破左處,但係佢個妹妹仍然係咁緊,我好辛苦先可以再插入去。
$ d" Y, v1 x: f% u1 o6 Y" J  9 d; |- {& K' x$ g
雖然已經入過一次,不過子珊都仲係猛咁嗌痛。我好慢好慢、逐少逐少咁推進,都唔知過左幾耐,終於大功告成,將全條野都插哂入去,頂到盡哂!我地兩個亦都貼到實一實,中間連一D位都冇哂。7 d$ _7 i$ e! D$ N6 @
  & _" u: Q( U4 u1 W* I7 A
佢猛咁喘氣,我拉住佢隻手仔摸下我地緊緊貼住既地方。佢好唔相信咁張開眼,睇到我地兩堆撈埋一齊既毛毛,碌大對眼話:「真係入哂?」個樣可愛到丫!- P5 J5 w' g2 K" s9 N( l7 j! P

3 i' G& Y0 Z, ~5 w- g  ]2 `0 }" y 73227.jpg
$ W8 H" C: J0 k2 z$ V& A
9 x. [, V! y/ s% ?# H" p4 ^$ ^1 g3 J- l& I7 R8 w) N0 w

7 F8 o! ?$ \7 ]$ @9 F# U. E4 ~# S我又錫下佢,襯住佢唔為意,開始慢慢咁抽番少少出黎,然後又頂番入去。開始時好慢好細力,慢慢先愈黎愈快。佢亦都慢慢開始適應,仲似乎有D享受添,D喘氣聲愈黎愈銷魂;過左一陣仲忍唔住咬落我膊頭度添。: N, O1 z7 I# t
  6 J  d7 g1 p! S9 @
我見佢都唔痛咯,於是就唔再就住就住,大大力咁插佢,都唔駛幾耐佢已經頂唔順,爽到想暈想暈咁。
9 w0 K+ O* d! `5 }& d; }& C  1 b" m% s" n" t& v
話哂都係第一次,我始終都驚佢會太辛苦,加上佢又鬼咁窄,我大力咁插左幾百下之後,都感覺到差不多要射喇。正想抽番出黎果時,佢竟然有高潮,用力咁攬實我全身猛咁震。( @# I* g; ~$ J6 E* S

; O' J% \( H8 A, J: l0 M呢個時候,我想抽出黎都趕唔切喇,唯有出盡力咁轟落去,野野都鋤到盡,插到佢鬼揸咁,嗌到隔離屋都聽到咁滯。我好清楚咁感覺到佢個妹妹深處好似發生七級大地咁,不斷猛烈咁打哂震;而且D花蜜好似煲滾左咁,不斷湧出黎,淥到我都震一震。細佬係咁亂跳,我終於忍唔住,一野射晒入去……。
0 g$ j3 |8 l" M& l" ?$ c8 z# _  . X( r6 a1 D5 G
完事之後,我地好似沖完涼咁全身都濕哂。佢好似隻貓仔咁輕輕爬晌我身上面係咁喘氣。
- U9 r6 ~+ z7 c  
; I- i9 i, Q6 M/ @& @. j& y% e: l6 t; K2 R6 `7 o

* j# b5 o9 {4 A; v$ G我攬住佢個滑不溜手既Pat Pat,真係正!    ; y* s2 T: x7 T' ^. j) A1 m# f
  ' g/ m4 V& m0 _5 r) o
我地攬左一陣,佢忽然「哇」一聲咁彈起身,睇住自己個妹妹,好似傻左咁。我望下原來只係我D精華倒流番出黎唧,不過佢就大驚小怪咁,又話我整到佢咁污糟,仲即刻走入沖涼房要再沖多次涼。/ V0 D' d% o% `/ I
  # ~' h, }% S0 K. p5 ~
佢沖緊涼果時,我就訓晌張梳化度回味。* S) V# [! _: F) c" c" j5 b! L2 `
  : w# V  O) D$ j& y& e! K5 V0 [
諗諗下條周周又再硬番哂,橫掂子珊都未沖完涼,一於衝入浴室同佢玩下鴛鴦戲水先。2 C$ |/ j1 J, U

0 O- i3 f( a! u$ M# N今次佢就放得多喇,……我教佢跪低,用對波波黎夾實我細佬,仲試下用條利黎輕輕舔我個龜頭。佢又聽話喎,我叫乜佢都肯試。雖然技術就麻麻嫁喇,但係淨係佢個又姣又怕醜既樣就夠殺死人啦。
- |: q! n/ w# b9 [0 \  ( R# Y2 J- g) t6 i, r

+ r; F( X9 s. [7 R) c2 T/ }& P  G3 r( H7 A' K7 y3 B
玩得兩玩我又忍唔住喇,抱起佢推佢埋牆。一手抽起佢條大脾,就晌花灑既溫水沖灑之下,再一次進入佢鮮嫩無比既身體裡面……。
0 P" x) s( c, ~! {6 G) X  
+ u$ ~1 f- @# U  E我一面插佢,一面錫佢耳仔同頸。真係好興奮,而且岩岩先射左一次,今次仲特別持久左添。子珊佢咁嫩口,仲係岩岩先破處添,邊度頂得順我D狂風暴雨丫?終於頂唔順,爽到暈鬼左。
7 Y: Z' Y, z8 j  
1 m9 O- z- r0 F, J& `+ L我見佢暈左,亦都好憐香惜玉,冇再繼續蹂躪佢。即刻拉條浴巾包著佢,抱番佢上床等佢休息。, `" |2 ~+ b& M9 {! ^8 J

4 p6 X) K' X+ V4 B$ d* ^佢過左一陣先醒番,攬住我錫左我一啖,而且仲即刻嗌左一聲,原來我仲未發射既果個細佬咁岩頂正佢個妹妹。   
# [* R% ^9 u7 w4 g& U8 g6 w$ [' L  5 d; J( C3 x& x" y, n
「原來你未射嫁?」佢望住我個頭岳岳既細佬,有D驚咁話:「但係我……。」我見佢個妹妹又紅又腫,知佢一定好痛嫁喇,咪好溫柔咁同佢講:「放心,我今晚唔會再搞妳嫁喇,我知妳仲痛丫嘛!」
/ @& P/ s8 h. N4 {: e! Y% A  
8 ?6 T! B7 J3 q# j「但係……。」佢望實我條硬周。: G1 s, x( p$ r5 \# N
    L  a' L7 ]' }: B
「唔緊要喎!我辛苦有乜所謂嘟,我唔捨得再整痛妳丫嘛。」
3 }/ z6 V2 L( |, U; V# d* M% L  / t6 m" ?' A" L' `" _$ X
佢當堂LUM哂,話佢知道我好錫佢。最後佢堅持幫我用手打飛機解決,仲俾我射哂晌佢個對波波度添。  
8 C" o/ J7 w' s* m% `
# d9 P" v& I. M; ]1 }8 r: w1 Q4 p/ G" y  c* h/ S! v
  ; w: g* ?/ `! {" ?2 {3 Q
話時話,呢次都係第一次有女仔幫我打飛機咋。
6 e: ~, \$ ^) b1 U  F+ W  9 `9 ~2 F& R; E2 U: j9 S6 F
雖然我已經食左子珊隻豬喇,不過佢仲話我唔算係佢男朋友喎!9 u' I/ e( g; k% z  P+ Y: O
  . q4 w' J5 y# S: K
下!……咁佢當我係佢乜嘢?3 i2 `: v0 V1 F( }' R% `
  - h& k8 H" {: |- K
後來佢先甜甜咁晌我耳仔邊好嗲咁細細聲話:「咪係老公囉!」2 d5 H2 X! u+ D7 h
% S7 R6 O8 B9 w9 E( J2 k
全文完
回復

brandonkimchi77 發表於 2020-7-9 03:14:01 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
middle out her
回復

aaa22222 發表於 2020-7-9 03:02:21 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

joe1980 發表於 2020-7-9 02:19:34 | 顯示全部樓層
回復

88keni88 發表於 2020-7-8 06:55:51 | 顯示全部樓層
Ty and just
回復

zeushoes 發表於 2020-7-8 05:08:30 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing
回復

infinity 發表於 2020-6-15 16:38:24 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

tyfish 發表於 2020-6-14 11:49:08 | 顯示全部樓層
thank for shring
回復

9999998 發表於 2020-6-6 16:10:56 | 顯示全部樓層
yfugugjfufuh
回復

brown 發表於 2020-6-6 06:58:28 | 顯示全部樓層
middle out her
回復

abcdefgh1234 發表於 2020-5-17 21:34:39 | 顯示全部樓層
oh see see
回復

Irischan 發表於 2020-3-5 05:51:44 | 顯示全部樓層
Memssmsmamam
回復

henrymsh0418 發表於 2020-3-5 03:06:11 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

dinokent444 發表於 2020-1-14 07:49:19 | 顯示全部樓層
學生妹殺手
回復

jockerii 發表於 2019-12-10 23:10:52 | 顯示全部樓層
see see see
回復

iooopt4 發表於 2019-12-10 20:09:40 | 顯示全部樓層
thxforsharing
回復

maryjohn 發表於 2019-12-8 07:37:26 | 顯示全部樓層
謝謝分享
- W2 J* M/ a$ d. ~. p2 c3 s% [' T0 o) [6 V
my thanks to your information+ F) ?3 c; }! k. p( D7 l

( ~8 J! K6 f3 ?* h( N9 P1 g7 pyou are good man樓主發貼辛苦了,謝謝樓主的無私分享!
回復

monchan1123 發表於 2019-11-21 03:27:24 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

mygodblessyou 發表於 2019-11-21 01:38:01 | 顯示全部樓層
thank you so much
回復

asdqwe 發表於 2019-10-14 10:31:28 | 顯示全部樓層
Thanks for share~~~
回復

erosak 發表於 2019-10-14 01:27:06 | 顯示全部樓層
support!!!!!
回復