地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹殺手(三)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:11:49 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學生妹殺手(三)
& s' V* }8 G  p9 Q" F
& y( n+ X7 c# M3 F b6_78085907858b9510861f58_24446021658bd14c61b2f6.png
0 U) o5 ]3 H, |6 q! \) H) i2 A2 }/ I- W% G6 M
我懷抱著玲瓏浮凸的美麗胴體,近距離的嗅著她淡淡的體香,從她趟開的衣領中窺看那深邃的乳溝。巨大豐碩的白玉山峰,在我面前微微的起伏著,散發出無窮的誘惑。我把她的短裙輕輕的掀起,讓那雙修長白嫩的美腿出來透透氣。
/ g6 k5 v) r7 ~/ s2 T3 G1 d6 x1 M' k  
, m7 V" i, a. B3 L; E我眼定定咁望實佢:「妳著成咁,唔怕蝕底俾我咩?」
  X7 [. L" @  F/ r2 c$ t  D  
; W9 S: ~& i- w9 h/ o佢當堂面紅,仲笑笑口咁答我:「如果你真係想搞我既,一早已經得左手啦,駛乜等到依家喎?」跟住仲坐埋黎我身邊,貼到我實一實咁睇電視。
$ N# _& s: S3 B6 J  
( }9 W/ B  g; P; J咁搞法想唔興奮都難啦?我對眼梗係冇睇電視啦,一路淨係望實佢;又大力咁索佢果D香噴噴既少女體香。佢俾我望到周身都好唔自在咁,猛咁抖大氣,又嗲到死咁質問我:「你做咩咁樣望住人地喎?」
; m# k0 C- p9 B* n/ d  
  W' W& m) B, ]# N5 O. D  K8 b9 Z. _* G- f3 Q% t4 p2 K7 U( g  u; E/ @

! G0 Y4 `& f" i6 }7 h6 `7 D# L* y! R8 _" t, I
我笑淫淫著咁答佢:「你靚囉……!」& t! j' g" Z. H  @/ [( N

, l5 ^' F* T% r0 w& J4 ~& {「呃人!」佢即刻連耳仔都紅哂,舉高手想打我……。
' @: h, L: p4 w" m; s' z  6 a3 p  }( y( b; Y; W
因為我高過佢,個位又岩岩好,於是我即刻順勢捉住佢對手,拉佢埋黎,攬實佢錫佢個咀咀。
( P8 C7 i" K! _! {  + ~2 k4 C! M! \  s3 X$ h
起初佢都有係咁意掙扎下嫁……,但係我邊肯放開佢丫?我用力咁攬實佢,用我寬闊既胸肌猛咁磨擦佢對波波。過左無耐佢已經成身軟哂,雙手仲好自然咁攬住我條頸,任我晌佢耳仔同條頸度係咁錫。9 n$ j/ Q5 b, d8 Y1 @2 U' g  C
  # b: Z# X7 m5 b; d  N) V
錫左一陣,我見佢唔後抗,一於推佢落梳化度,又伸對手入去佢件T-Shirt裡面亂咁摸。佢D表情好似好矛盾咁,好似想阻止我,但係又冇乜點堅持咁。
  t* W- Q8 Z$ o& m6 R# w  
' _. f. C1 d/ W& m  t% H. `+ r/ S- Q" U/ F, Z. L

4 t$ L: u2 U: `- M% T我由佢慢慢諗,雙手就冇停落黎,實佢對33吋既彈手波波。佢對波真係好鬼嫩滑,而且兩粒「的的」仲一早硬鬼哂添喎。我渣左一輪,見佢已經媚眼如絲咁,知道已經係進攻佢身上最後陣地既時候喇;於是對手咪沿住佢條小蠻腰,慢慢咁摸落佢pat pat度。
' S0 U7 x3 z% h& p! l  & A; j) H3 t9 ]& s4 c( ~9 I
忽然間,我醒起佢好似話以前未拍過拖嫁喎,咁咪即係第一次?& B. f: l' s& z

7 M6 ]0 o: D/ {7 \* [2 ]3 S4 b雖然我今晚實食硬佢嫁喇,不過禮貌上都應該徵求當事人同意既。於是乎我就細細聲晌佢耳仔邊問佢係咪真係想?佢聽完塊面當堂紅晒,合埋雙眼咬實下唇,但係就死都唔肯答我。2 Z1 r$ \/ T7 X* M# L
  , M! [. e5 m5 G5 l" Z  p) ~
好喇!做完紳士,我即刻變番做色狼。我慢慢咁扯高佢件T-Shirt,將果對白雪雪既波波完全暴露哂出黎。真係好鬼死興奮,唔理得咁多咯,成個人責上去……!) S* R6 H+ v4 A* z( \) j: l; K
  * J$ B5 m0 o, U: d( t. Y$ r
我除左佢件T-Shirt,將佢對手禁左晌頭上面。先先錫下佢個額頭、鼻尖、耳仔,最後先撬開佢個咀仔,伸條利入去同佢濕吻;又用手猛撩佢D頭髮。佢真係冇乜經驗喎,都唔識配合我,只係好被動咁訓左晌度任我搞。
! C3 h& c, w: M2 r! o2 l9 G9 p  
# d' F. ^) }: q# |: L2 `4 A8 `0 d
( U0 w' L! @$ M& f# |1 Y2 L  [( n& I3 ?; z+ J( @* Z

6 n4 l9 y0 `+ R4 ~/ @/ I我沿住佢D滑溜既肌膚,一路摸到佢條底褲度。佢震左一下,對大脾即刻合得緊一緊。
% b6 @: d% J; T: E# ]: X/ y 
7 {7 Q  x# a9 h. @8 k& T我唔理佢咁多,用膝頭哥插入佢合緊既大脾中間逼開佢,又伸手拉開佢條底褲仔攝左隻手入去。佢開始用力咁掙扎,但係個咀俾我封住嗌唔出聲。
! s4 y7 T& o& N' @+ _+ |2 X/ R  1 n7 A! D- ^6 S3 t
我用手指撥開佢D毛毛,感覺下佢果隻原裝既鮑魚仔。佢雖然掙扎,但係似乎都好興奮,D水多到我成隻手都濕哂。$ a1 ]' H) e8 S4 g8 O7 w1 \

! ^. [/ T' Z" g+ }( d  J  C我慢慢咁分開佢果兩塊花瓣,用一隻手指插入佢個處女洞度。
8 m. Q" C) R. D& i  
. G9 {; f/ J* L. a# f. [真係好緊呀!雖然只係用一隻手指,我都感覺到好難入。我好辛苦先入到頭一節,已經感覺到好似頂到D野咁;我唔敢再深入,破膜呢D苦差,梗係要留番俾我細佬親自操刀啦。
( w- K" g+ o5 \) @: d7 d  # v: A1 J( ?1 _% @9 h: _- u
我趁佢冇哂力,拿拿聲除埋佢條底褲,而且自己都剝哂D衫。
& R& W- e1 I( ]; L, F" a: @& O  
1 u: ]3 J5 m# K  M1 o' v我拉直佢訓晌梳化度,然後擒上去分開佢對大脾。用我果個好堅挺既細佬,晌佢隻鮑魚既邊邊度不斷咁磨,佢一早已經濕哂,而家D水就更加好似冇閂水喉咁,係咁湧出黎!
& A5 s! n: h' c; S0 i$ W( \  # _* w! f0 E( E+ t4 F- w
話哂都係女仔,仲係第一次添;佢雖然已經興奮到就黎暈咁滯,但係就始終都唔敢點出聲……。3 a1 l5 {, V6 a1 S2 m5 w

! Q9 d% m- z% w6 p, q  E2 h% t我搞多兩搞,一路錫錫錫咁錫到佢下面。又撐開佢個妹妹,晌燈光下面望清楚佢塊粉紅色既「處女膜」。
: P, h9 \- V! ]  , g4 w% ~- Z# U4 Y
梗係呢,而家唔睇就冇機會嫁喇。
- O. ?; B* [6 O/ V  A0 M
0 m: c5 I" C5 C3 r待續……
回復

chubbyb 發表於 2020-7-6 17:23:54 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
感谢分享
回復

joke332001 發表於 2020-7-6 13:59:37 | 顯示全部樓層
感謝分享,好漂亮的妹妹
回復

Caunited 發表於 2020-7-6 13:12:58 | 顯示全部樓層
. m* l% j5 e$ [8 O( L& [0 `+ o( t
good good good
回復

6.5 發表於 2020-7-6 11:21:06 | 顯示全部樓層
thx cchgj jhg j
回復

raytrix 發表於 2020-7-6 11:15:40 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing- F; w' ^% Y$ d; @) c! L4 [( D
回復

wilsonneo 發表於 2020-7-6 09:04:06 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

aser180 發表於 2020-7-6 08:27:42 | 顯示全部樓層
回復

zeushoes 發表於 2020-7-5 21:03:04 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing
回復

kimchi 發表於 2020-6-14 17:55:32 | 顯示全部樓層
棒棒棒
回復

acne 發表於 2020-6-14 16:46:53 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

tyfish 發表於 2020-6-14 11:50:22 | 顯示全部樓層
thank for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-6 16:05:13 | 顯示全部樓層
hjgitjghjjhv
回復

brown 發表於 2020-6-6 06:54:49 | 顯示全部樓層
insert her
回復

Haleeluyah 發表於 2020-3-18 03:45:52 | 顯示全部樓層
Dasrcgujnbg
回復

Botnecro 發表於 2020-2-12 16:11:23 | 顯示全部樓層
啱你的心
回復

dinokent444 發表於 2020-1-14 07:47:17 | 顯示全部樓層
thank you brother
回復

jockerii 發表於 2019-12-10 23:06:00 | 顯示全部樓層
see see see
回復

Abb0130 發表於 2019-12-10 22:26:47 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

iooopt4 發表於 2019-12-10 20:07:48 | 顯示全部樓層
thxforsharing
回復

maryjohn 發表於 2019-12-8 07:39:23 | 顯示全部樓層
謝謝分享
/ c7 v/ @  ~2 d, v$ X" R" D8 ~7 X7 f4 s
my thanks to your information
" I* C3 S$ D0 O% z: r2 R, \* X$ D* q( J) u& G- j! |
you are good man樓主發貼辛苦了,謝謝樓主的無私分享!
回復