地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

勁淫香港學生妹 (第四章)

匿名網友  發表於 2019-7-9 12:24:47 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
, T0 [  t) A4 r" o
* w" T3 N% F* I4 h3 @4)球場溝仔記   r2 X$ y2 j* m) Q; j3 t' Z

2 g1 J1 `+ o" O) x5 h/ o6 t上完成日堂,有d悶,我咪放左學周街溝仔囉。我首先返左屋企,換左另一件新買嘅保良局連身校服裙,系d friend 叫我買黎著去溝仔。裙仲短到可以一彎低身就俾人清楚?到我條白色底褲。
0 e3 n+ N* g8 z1 j, n5 v( x" i2 T$ J' {! m
為左溝仔,我呢個索爆嘅學生妹不惜唔戴bra,人地一望我件恤衫,就可以見到我系凸哂點!!換好哂校服,一開大閘,就見到我個鄰居,年約五十歲嘅咸濕叔叔?到我實,佢問我:「Stella,你著得咁sexy想去邊呀?」我冇理佢就急急腳走去搭lift啦。 7 o2 i4 Y6 a, D# l3 u
! y1 M* l7 N( k; l8 L, {' T
落到樓,我就行去籃球場睇下有冇靚仔,點知無端端落起大雨,搞到我成套校服濕灑,薄薄嘅校服透到對波都現哂型。好彩籃球場有成班男仔,我仲見到有幾個都幾好。班男仔繼續打波,我就索性坐在地下抹身,我拎紙巾出來抹下只腳,我擘開兩隻腳系咁摸,仲越抹越入添。終於有個靚仔走埋黎,
( _( L' j& ]0 U( {* u. C( E4 W
回復

wgi 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks   A2 `% `( ^; J/ B  L; ?
回復

2005peterpeter 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
thank a lot
回復

laichingyau 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
thx
回復

laichingyau 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
thx
回復

kolo88 發表於 2020-3-24 14:57:18 | 顯示全部樓層
thank a lot
回復

1025979080 發表於 2019-11-15 12:47:24 | 顯示全部樓層
gooooooood
回復

chei 發表於 2019-7-27 01:36:52 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

gunners23 發表於 2019-7-15 02:20:35 | 顯示全部樓層
Thank you and support! Hope to see more
" D# D5 l7 `2 c/ L3 m
回復

Gozita 發表於 2019-7-14 18:03:34 | 顯示全部樓層
i want to see more
回復

lovelysmileboy 發表於 2019-7-14 01:24:46 | 顯示全部樓層
Thanks For Share
回復

gamepig 發表於 2019-7-13 12:56:31 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

cyfloel 發表於 2019-7-13 12:47:10 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccccc
回復

hong20031007 發表於 2019-7-13 12:38:55 | 顯示全部樓層
$ v3 k1 s' G" d
Thanks for sharing.
回復

loco543 發表於 2019-7-13 11:18:34 | 顯示全部樓層
thanks a lot.
回復

Rimzix 發表於 2019-7-13 09:58:56 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing.
; l7 y' o% V& {/ j1 L' t
回復

Rebas0205 發表於 2019-7-13 08:12:20 | 顯示全部樓層
Ccccccxx ccccc cc
回復

口欠火暴 發表於 2019-7-13 01:26:22 | 顯示全部樓層
lliliiilillii
回復

agent 發表於 2019-7-13 01:13:58 | 顯示全部樓層
- b) c- g; `) v- Q: d
Thanks for sharing
回復

gilgiltz 發表於 2019-7-12 13:21:12 | 顯示全部樓層
thanks~~~~~~~~~~
回復

zlin190 發表於 2019-7-12 12:19:25 | 顯示全部樓層

7 ~4 J: i9 [+ _% S感谢分享。
回復