地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

跟蹤輕鐵學生妹入屋強姦

匿名網友  發表於 2019-6-24 03:26:26 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
002186ed2df01079c0ce1f.jpg / ?6 u5 h& b$ p
" N. H/ T8 w6 @( d
我「目及」鳩左呢條0靚妹好耐嫁喇。自從果次響輕鐵撞到佢放學,我已經俾佢清純既美貌完全吸引住。佢個樣真係好靚,五官生得十分標緻,眼大大,鼻高高,係就係唔夠高,得五尺一、二,不過細細粒,容易食。身材亦唔算好,對波得32吋上下,不過睇落幾彈手,應該幾sorry好渣。
( r5 {" @% _# H2 A: `* m; S7 |9 |9 y/ ^6 d+ R) h9 V) R
以佢咁高既質素,正路少少都肯定溝死仔啦!佢都冇例外,我見到至少有四、五個著住同佢一樣校服既靚仔一路都冤實佢。
- p% J% v) g& P2 b( n* ^, ~
2 _  N' P% i& o3 c1 w3 A/ v4 `佢又好似好姣咁,一路係咁嗲佢地,電到佢地暈哂大浪。
# |. L  a& z* `4 J4 i7 c! J
- J8 s9 ^- s) q咁鬼姣,好大可能已經唔係「處」喎!不過冇所謂,佢咁靚女,唔係「處」都照殺!1 ]9 `: j9 R; R: [% ]

5 l0 |( j- @+ Q4 f於是我靜雞雞跟住佢返屋企。佢住響屯門一個公共屋苑,果度D樓保安好似好嚴密咁,座座大堂都有保安員把守,不過咁多人出入,都唔使兩分鐘,我已經「及」到個大門密碼係乜喇。5 R" a* y% ^# j$ m9 D- @; o
; p% L/ _# [; j5 ~6 H) Z/ G
5 F" |% L& a4 v# U; k

4 X/ E: ^6 {: ~6 u, Z1 ?# o: Q$ H7 {( G
我「僕」左佢足足一個禮拜,終於搵到機會,趁佢放學屋企開門果陣, 跟鳩左佢入電梯,不過我早佢一層已經出左黎。/ v4 \# c6 x: b' n+ K

, S3 p- X6 Q$ }  U: ?佢點都估唔到我行後樓梯竟然仲快過佢,佢出電梯果陣我已經響防煙門外面等緊佢。我一見佢開左門,即刻撲出黎一下箍柒住佢條頸,推鳩左佢入屋。雖然用哥羅芳迷暈佢會慳好多功夫,不過我就鐘意強姦多D,迷暈左好像死魚咁,邊度夠Feel喎!佢猛咁掙扎,為免佢驚動隔離屋,我唯有發力先箍暈佢,然後抱左佢入房。/ \! Q$ v& c8 L0 d1 p- A

7 j" ~7 \+ E2 x7 v' _0 E# j我先反鎖左大門,又閂好哂D房門同窗門,再拉埋窗簾。跟住響佢櫃桶搵左兩對絲襪出黎,將佢雙手綁左響床頭度。我特登唔綁佢對腳,一陣等佢踢踢下先好玩家嘛。
7 d$ M3 ~, e! d9 [% e1 }
9 M. v- A7 w0 ?; d9 W1 x& r我一D都唔心急,因為我知道有大把時間。我跟左佢成個禮拜,知道佢老豆老母今朝返左鄉下,最快聽朝先返。屋企得番佢一個。 我打開佢書包搵到佢本學生手冊,先知佢個名原來叫「馮凱儀」,仲有兩個月先夠十七歲,唔怪之得咁「卜卜脆」啦?6 q- f( }7 D) F+ k4 \
, U* i3 ]4 J1 w3 M
咦?差唔多醒喇喎,等我即刻笠返個「飛虎隊」面罩先。佢咁靚女,我都唔想佢因為認得我而迫住要辣手摧花。6 k* {7 M1 h3 n* h8 S$ _
# w; v4 E* |% I' B' q# j- z. M

6 h' ^- a$ h- j
" E' u4 i- i5 M) [  @2 l& H6 P我跟手除哂自己D衫,坐響佢床邊等佢醒,順便近距離咁欣賞下佢既花容月貌。又響個背囊度拎左個DV出黎,SET埋腳架,等一陣用黎拍低我替佢破處既珍貴紀錄。
: T4 v2 X/ ~: [/ L4 ^* ~  Y
) T9 G" @/ e) r& R' B( \& v佢一擘大眼就見到我個面罩,當堂嚇到擘大口想嗌出黎。不過我一刀壓響佢塊面珠度,佢當堂靜哂!
. k7 b$ M) L  ?7 E& Y0 [) T5 p! h' k8 S! f) C: m1 ^/ F4 ~4 E
「靚女,想變花面貓就嗌呢!」我用刀背慢慢響佢塊面度拖下拖下,佢嚇到粒聲都唔敢出,D眼淚就係咁流。
7 w7 z- s! S( o& R
8 y5 `1 }; S3 w8 A; u; r4 S8 q「唔好呀……」佢口震震咁哀求我:「求下你放過我啦……」1 H) f3 H% q$ U8 _( b* Y7 x

: A, `! x* |% M  l! k「好!」我對住淫笑:「等我個細佬滿足左之後咪放妳囉!」我兀高俾佢睇下我果條扯行哂,足足有七、八吋長,成枝大碼電筒咁既大肉棒。佢一見到當堂面都紅哂,仲即刻大聲嗌添。我一巴「星」鳩過去,打到佢幾乎暈咁滯。; H  r  k/ @# Q# J5 Q% s8 y' ~

# d  e7 F, a: T& w+ ^& s3 I0 b
$ v4 ?6 ]) u# B* ^) I/ I7 I; V' x4 k8 s
「嗌救命?sorry你老味! 」我一邊鬧,一邊「禁」實佢,然後一野撬開佢個咀,伸條利入咀同佢濕吻。佢猛咁反抗,我兜肚腩又一拳轟落去,打到佢眼淚水都標哂出黎。跟住佢就唔敢再掙扎,乖乖地咁任我含住佢條利,仲俾我食哂佢D又香又甜既口水。
" p  ^7 j+ i% _+ P$ k
# g9 I1 C1 B: v2 V7 ~+ F6 z0 H我錫左佢一陣先放開佢:「拿,而家俾機會妳,我問一句妳答一句。如果唔答、答得慢,或者俾我知道妳講大話,我就剝妳一件衫。答得哂十題題目我即刻放妳,如果全部剝哂我就姦妳!」  u: n# w8 {" K; i* h' Z

' b; i  J+ E! n* r1 x+ g「好唔好?」我大聲問佢。
) K! y. ~3 }! o/ B) D2 D
: j8 O/ r9 G1 A! W  v! K佢碌大對眼望實我,都唔知點答好?我即刻話:「哦?唔肯答!」就開始解佢D衫鈕。9 K% O" I6 ^+ w
: j+ K" ?0 Z2 \0 M- N$ W8 N, H: z' `5 x
佢猛話:「唔好除呀!好啦!好啦!」, P# Y7 C* j3 H* r6 H* F
; F; @1 |! Z. y2 |# m
我話:「已經太遲喇!」我解開哂佢D衫鈕,跟手仲成件撕鬼爛佢。
1 \: a4 v; d7 j& q% E
$ W) M- J1 ~* o, X& j5 `7 s車!乜個 BRA 咁鬼死咁保守嫁?不過果陣濃烈既肉香就係咁湧上黎,擋到擋唔住,我幾乎忍唔住想即刻扯爛佢。/ i; \  u: c2 }: Y) x  ?! ~

0 _% Y0 _9 ~5 f; _5 w# Z「第二題,妳個胸幾大?」我隻手已經擺定響佢條BRA帶度,諗住即「扯」嫁勒。點知佢即刻搶住答:「32B!」3 [: F+ k+ s9 J* d3 ?* M

4 ~9 Q& C0 c2 O8 p" ^( `' S0 p& s9 b/ H1 X/ V/ C3 J, V; R

# M# o7 j6 @  \2 \7 D5 g「32B?有冇作大呀?」我跟住笑佢,佢當堂面都紅哂。/ L; Z' U$ v8 j' {
+ \8 P: x. C& J) \, @  M! s
「……哦?又唔答!」我奸笑,一手又拉斷佢個BRA。嘩!果對車頭燈即時應聲彈左出黎,細細個又真係幾可愛喎。
4 R$ o, ~  Z9 N- U0 H% j
: c0 M% O) N9 q9 S8 D「奸茅!咁都算問題?」佢有D唔忿氣。
. u6 Y" M0 R& P9 |: X& q
* F* \/ S: L& Z1 f: y. l  M「梗係算啦!拿,又問喇!」我雙手一面渣佢對波,一面問佢:「妳有冇男朋友?」6 f/ y0 P( f$ k1 M1 u5 L

. a6 k$ s& [3 C. H「冇!」答得好快喎,雖然唔知真定假。& ~; a: z$ |3 _$ m
( w3 _' k4 s* P0 t. b4 _; j( ~
「咁有冇同人嘴過?」渣渣下,佢對波仔真係幾彈手……' X  k. q  e& @
% D& w2 ^2 C7 v# W
「冇!」佢俾我渣到喘哂氣,兩粒「的的」開始硬哂咁腫起黎,不過都搶住答。
6 \) [* p7 }  E$ ^
8 q# c0 V) u/ L7 x  b& D7 j4 ~; A
: s9 s* O9 `$ ?6 k
「咁頭先我咪奪去左妳個『初吻』?真係好榮幸喎!」我哈哈大笑。然後失驚無神,突然大力勁渣左佢一下,同時間即刻問:「妳仲係咪『處』?」7 J. v1 Z( A- a" g5 P/ Q

9 v. M# u1 K# Y3 ~9 r4 j% U佢已經俾我渣到眼淚都標埋,梗係黎唔切答我啦。
8 _* {- p/ g/ G! |* F) k6 i* C1 w% d# q! u; u
「哦,又唔答!……今次除邊樣好呢?」我梗係奸笑啦!
, F1 w4 _# Z$ [# _. O; `5 e0 T) C/ l3 i
佢即刻喊哂口咁話:「你都冇口恥既!渣到人咁痛點答喎?」) v' c8 U6 \4 @9 |

$ S- h7 W( Y' z( U$ H「好!我又俾多次機會妳,……快D答啦。」$ v' F  g* x$ {" g0 a' ?8 \- @

! L7 b4 M7 S. @* Y4 B- M「係呀!我仲係『處』呀!」佢好憤恨咁「睥」住我,咬牙切齒咁話。
- B3 v( a+ H  a/ m. Z+ K' f' ?% ~+ _9 q/ i7 l2 s7 t1 d
「好!算妳啦。拿,又問喇,今次聽清楚喇!」我雙手渣實佢條校服裙既裙頭,好快咁話:「一加一等如幾多?」
) [! L: H" ]& o  b4 I& c* [$ T+ t' y) g' n
「下!」佢諗唔到我會甘問,當堂愕左,我一個唔該,雙手一撕,佢條裙即刻報銷。% n# S) q3 l1 q  r+ N
4 p% j% ?; q% z
4 T! ~5 S& `5 M4 C+ f6 m
+ g6 h4 {% d3 `* k# m
「拿!唔關我事咁淺妳都唔答!」睇住佢全身剝淨條底褲,我碌大鳥當堂硬多兩錢。
7 G8 V. C( j+ p$ u2 p: a6 K; O/ Y2 d2 J; U7 Z3 ~
「我唔玩喇!」佢終於知道根本點都輸硬:「你走開呀!唔好呀!」雙腳係咁踢我。$ v; Q3 k, f: n

$ m* K) E& k8 ?% E3 H- t4 @3 V「乜妳咁冇體育精神嫁!玩都一半先反檯……」我跪響佢大脾中間,用力夾實佢雙腳,佢根本踢唔到我:「棄權即係認輸,仲要受雙倍既懲罰!」我響佢恐懼既目光下扯爛佢身上唯一既障礙物。果一陣陣芬芳既少女氣息,同埋D香噴噴既處女體香即刻湧哂入我個鼻度,令我暈得一陣陣。5 s0 Q  U. L7 f8 G
; {* c: x8 \- ~" H. O( [
「唔好呀!救命呀!」佢大聲咁嗌!我一手「禁」住佢個口,另一隻手已經插左入佢個處女西窿度。- A4 |4 t, d( m

, ]# g8 o* C: e! u4 L佢D眼淚猛咁標出黎,我理得佢咁多,係咁大力「隊」入去,又上下左右咁挖佢。挖下挖下,佢D水開始流出黎勒。% F: D  E* {& i& t. K
我隻手指頭入左少少已經Feel到有D野阻住,於是我笑淫淫咁響佢耳仔邊話:「果然冇厄我喎!真係『處』喎!」* s% ]' ?* T. z' ?) @2 T: l
) _  m- t; v2 ?
「好痛呀!唔好咁大力!」我一鬆開佢個口,佢即刻大聲嗌痛。1 Q5 @+ W; Q% q4 y& s/ y
* i) b2 s  F; h  V/ }1 ]1 B+ K- i4 D) \

* }$ g$ a; J% S* h- O
4 N2 x5 P# r: g9 H我啋佢都傻,仲大力D係咁「捽」佢塊膜:「唔挖定多D水出黎,一陣盞痛死妳咋!」
+ v& @# T; h& A* z4 t
/ G2 E" R$ e+ J5 I. Q我係咁挖,又猛捽佢粒陰核。佢俾我搞到典床典蓆,係咁響度喘氣。後黎仲成身震哂,D西水係咁湧出黎,HIGH到幾乎暈添。
9 ^8 d1 v2 X- q" f" C; @, V) w
& ]5 m: P( v: O1 \1 j) I( K唔,差唔多喇!做足前奏功夫,都算對得住妳啦!
+ l7 ^5 r: ]% a4 N  \( a' F( ~) h
& G& Y) y# N; b' K+ t5 ]6 s$ p我托起佢對大脾,校正個炮位。我冇諗過戴套,處女開苞,梗係要打真軍啦。
' [- Z) h+ I" K: J2 E8 d
- y% U8 Y7 k+ G2 ]佢岩岩醒番, 即感覺到個妹妹俾人頂到實,於是忍唔住兀起身睇下發生乜野事?: z' z$ W" B* q  [( i; C$ J2 u

1 }+ B6 u# }! G5 [我指一指床邊個DV:「睇下……」佢一愕,我嗌:「ACTION!」 跟手一野塞入去……
# C7 h0 R4 p/ d1 B" S& Q: Y6 Y6 O/ b; U8 ]4 w4 s/ Z
「哎……!」係我嗌唧!佢冇嗌!因為已經痛到嗌唔到出聲。
" K6 G( [- H; ^6 X" B* A6 i# P$ `" Q, R  k  o' w$ z; S
好緊呀!真係估唔到佢會咁緊!我大大話話都姦過七、八條女,處女都有三、四個。但係就冇一個有凱儀咁窄。個細佬插左入去,直頭好似俾十幾個大隻佬渣到實哂咁。幾乎箍斷我個細佬咁滯!
4 U1 n  g( b6 ^6 g/ y; O* _; f
/ @% K8 v! f/ b4 Y  m佢成身拉到「行」哂,個頭用力咁頂實個枕頭,痛到成個人弓起哂上黎。
! r: Q  @: L2 D. L: D
& o8 ^* V; c1 ~( C! i8 z我一咬牙,用力成身壓哂落去,碌野「卜」一聲,終於咭穿左佢塊處女膜,成條衝鳩哂入去。 佢慘叫左一聲,痛到當堂暈左。
/ S3 G! k6 R4 {: M2 ?0 I& [! Z" [# X: z& m
我睇住D處女血係咁標出黎……果種壓迫感真係前所未有咁正,雖然俾佢夾到好鬼死痛!不過又好爽!
/ w9 R: j) j( h; C* I- X0 @5 t0 {6 Z
成條細佬俾佢D不斷抽搐既陰肉包裹住,洞底個花芯仲起勢咁咬住我個龜頭,真係爽到想即刻射出黎。7 B/ T% P, Z$ g% m! y

( ?7 T0 g1 v0 Q( p3 t不過咁靚女既第一次,如果咁快就射既話,實在太浪費喇。我唯有博命忍住,為左分散自己既注意力,我好近距離咁,慢慢欣賞佢俾我破處果個痛苦樣,又上下其手咁瘋狂渣佢對波仔。
, d! ?# D; M( n3 \# G& c; k4 a. h- q
佢雖然暈左,但個樣一樣咁靚。睇左一陣,我等唔切佢醒番,忍唔住開始要插佢喇!* d9 G. [, p+ s
0 M9 f& O4 ^% B7 ]6 L& e- U! m
我慢慢抽返碌野出黎,嘩!真係成枝到染紅哂呀!. j0 K1 D2 n) L" w

" B2 O; m6 F  V4 t正;又食一隻豬!
, n# I- B, w7 T
: p  o5 p# V' i8 \3 w我慢慢咁抽插,其實想快都快唔到,因為佢個妹妹實在太窄喇!我一退後D嫩肉即刻合返埋,下下都好似要由頭再鑽過咁。
6 [) s7 F( n3 w2 Y- s: v$ p+ K- S0 G/ K4 `( w$ Q* n' R
不過好彩先頭挖左咁耐,D水有番咁上下,唔係實會插死佢。
+ {3 Z8 T, y, L; e% y
! `' r1 P, @8 ^. p# y: r我係咁插左百幾二百下佢先至醒番,仲猛響度喊,又話痛又猛嗌我細力D。# T" _! M8 M) m% L, L9 k
. b0 l. s* D; k& j9 k3 D. B- H2 p# b
我冇理佢,愈插愈快、愈插愈大力,插足佢大半個鐘頭,先感覺到個大龜頭有D酸軟。* {) M. A9 e0 @) @7 @

! q+ b/ P$ U6 ?  h6 y6 e  h「……要射喇!」我大聲嗌。
0 i8 f) @  t8 _5 ]
+ Q3 V. v% j9 e) J「拎返出黎!……唔好射響裡面呀!」佢本來已經俾我插到散哂,聽到我咁嗌即刻醒返哂,又發力想推開我。
! n" F0 e% m6 c/ J2 y, s
% m6 P! h- n+ m7 Q8 Z- `9 |0 Z我正響慾仙慾死既緊要關頭,真係采佢都 ON 鳩,攬到佢實一實,碌野更加出盡力咁轟落去!; C5 B- Z* L0 f+ {

) V: d, ], z( I0 _0 L終於頂唔順喇!射……!# i9 [4 Z- u( \+ `& R

1 F+ \; N) P, `' Q- h我連珠炮發咁,將D熱精射哂入佢個西窿果度,足足射左十幾廿下才停。D 精多到響佢果西度滿番哂出黎。
, O  y2 w& R# [8 T' y  Z
) t7 b/ L: Z3 G9 l" f佢俾我射到成身猛咁響度震,D指甲響我背脊度起勢抓!
0 k+ z5 M, X! R& A; F: r, x: j5 x7 T& ]5 q8 u: n
「……」我喘哂氣伏響佢身度休息,估唔到射左咁多?搞到我幾乎虛脫咁滯!不過真係好鳩西柒暢快!, Y# N+ T' w/ ?4 g) n$ ~

; d/ f/ m5 q6 k- m2 t+ Y6 q( n我抖左一陣,開始回復理智。仲聞到間房好鬼大陣汗味同我埋D精既氣味。仲有D血腥味添…… 而我同佢更加已經成身爛臭汗,對大脾度仲流柒滿哂 D 紅紅白白既精液同埋處女血。0 i/ _6 q4 @5 f3 w  i
/ x' `7 Z( |$ e  }
我爬起身,用佢條校裙抹乾淨我地大脾上面果D血。跟住仲遞俾佢睇,等佢知道我已經俾我食左佢隻豬。' W; k. k9 H& j1 r" T9 k6 @; H
& J, o* S$ q( o
我心諗咁正既女吾俾人扑簡直係暴殄天物,而家我扑佢只不過係替天行道唧。
6 h0 N5 }: g$ s# K4 r  v+ Z2 ?9 b
* D9 o% W0 k% @& t1 |: ?# F3 v我跟手響佢櫃桶搵到架數碼相機出黎,幫佢再映多幾十張沙龍。2 W0 b& l2 K& ^! I+ D

3 Q; q% c+ ]1 h9 w6 N/ w5 r「你仲想點喎?」佢見我影佢相,又喊哂咁怒「睥」我。
& i, t7 r3 ?  b7 ^& G% `
6 b1 S  n; V/ ~7 u; j「幫妳影返D沙龍,如果妳敢報警既話,我咪幫妳放上網囉!妳咁正,肯定 HIT 鳩過『布吉』套片呀!」我一面講一面 CHECK 番頭先個段 DV 拍成點。
. C# D  a2 y6 \  p& s3 q: r
. L9 [+ w- |: K/ J7 c& M佢睇到個 LCD 重播返佢頭先俾我破處既情況,當堂面都青哂。我笑騎騎咁話:「妳睇,餅帶仲有成兩個鐘頭,唔拍哂佢好『徙』嫁……」% V( N* _! i% E8 c/ q1 q

7 S, B1 a( }, Y; h佢竟然敢「大」我:「你都姦左我咯,仲想點喎?都係快D走擺啦,唔係我屋企人返到黎,你一定死梗!」6 S  T' `  n' m: t/ n% T6 U
4 l; ^+ r/ b+ c1 F# O& t
「靚女!唔係,係靚老婆的岩!」我又淫笑咁望實佢:「我知妳老豆老母返左鄉下,所以今晚諗住響度過夜。順便扑多妳幾鑊……如果你今晚乖乖地服侍我,我話過以後唔再搞妳!」' w7 ?+ x4 O' ~  G2 \( D3 q

" V- }- H2 d. d! f, u2 S% i2 Z: x4 o果晚我頭頭尾尾扑足佢七鑊,乜野花款都試過哂,連顏射、口爆……都試勻,最後連佢個後眼都開埋;淨係冇試到乳交唧!……冇辦法,先天不足! 到第二朝我腳軟軟咁走果陣,佢亦都已經郁都唔識郁,咁攤左響床度……
( W* y) z( y  `2 `1 C
! k) m. k2 Q# G4 \4 K& K之後佢真係冇報到警,我亦守承諾冇再騷動佢。
回復

Pc9527 發表於 2022-11-17 00:52:59 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:05:36 | 顯示全部樓層
thx a lot good
回復

misschloewu 發表於 2020-6-23 02:51:17 | 顯示全部樓層
THANK YOU FOR SHARING
回復

Jugudo 發表於 2020-6-22 01:16:21 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Brainfun 發表於 2020-6-21 21:03:20 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

ccc1098hi 發表於 2020-6-21 19:09:36 | 顯示全部樓層
gghbvdsdgg
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-6-19 22:24:31 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

hsbchsbchsbc 發表於 2020-6-19 12:26:15 | 顯示全部樓層
thank you very much" ^( q6 ?+ H  a& Y2 H, C  P( E
回復

bmw535i 發表於 2020-6-16 22:51:34 | 顯示全部樓層
Good good good
回復

l0veszetung 發表於 2020-6-1 02:09:04 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Jay16790 發表於 2020-5-28 05:45:16 | 顯示全部樓層
I can not be a good friend and you do
回復

a99247965 發表於 2020-5-22 00:23:17 | 顯示全部樓層
動留十陳月尾隔野田十
回復

edy205488 發表於 2020-5-20 16:13:02 | 顯示全部樓層
thank you very much
回復

Username_ 發表於 2020-5-20 15:42:25 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!!!
回復

leung7773 發表於 2020-5-9 11:11:54 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

hkedger 發表於 2020-5-9 10:15:33 | 顯示全部樓層
good ! thank
回復

jng369 發表於 2020-5-9 08:08:53 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

dutian1234 發表於 2020-5-8 15:31:10 | 顯示全部樓層
kdkdkdkdkdkd
回復

wahjj 發表於 2020-5-8 13:33:20 | 顯示全部樓層
vuvvuvuvuvyvyvvyv
回復

joe_cool_hk2002 發表於 2020-4-27 06:21:52 | 顯示全部樓層
Good good輕鐵妹
回復