地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹玲玲~~公園看更威脅扑野記

匿名網友  發表於 2019-6-22 19:11:52 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
《香港學生妹甜故合集》(本系列純屬虛構): 學生妹玲玲~~公園看更威脅扑野記 % F7 Y* o+ h) j( \8 q
【多圖】點解香港囡囡D腳可以咁淫賤8.jpg 7 O8 v0 X# r7 g7 f! m

! t7 C- U) G# W! X1 ~1 c3 ?我同新法男朋友阿仁拍拖都有1個月,自從上次兩個禮拜前同佢係公園含撚之後,都冇咩點一齊行街拍拖呀,因為阿仁近排返左大陸做交流生,到今日,阿仁返左黎香港,我放左學就著住套新法校服去左旺角搵佢啦
% I! h' i7 l  m  x( \5 H6 S% j1 Y9 q6 [# R/ C- l
阿仁一見到我,就即刻攬住我,我地就kiss左一陣,食完飯之後佢就話
% Q  R0 E) t& `( q( N! B9 e0 P2 e7 D1 h  I& k( O6 `! B, `! z
阿仁: 玲玲我地去玩d刺激野囉, T$ D2 w1 ]9 E+ M0 j

4 [3 q0 _) \8 y0 d* `) E- R我: 下,咩呀??
( p# F! L$ c) x
9 F4 z" g6 {7 l; ]" E4 _4 ^阿仁: 上次我地係公園你幫我含完之後呢兩個禮拜我係大陸都要自己搞掂,咩樂趣都冇,不如我地試下再去公園喇6 i& h. f' d5 q
我: 你好衰架,唔去呀
! H* O, x3 X- G! I+ F2 A5 b5 ]- n3 D  C4 c# Q
阿仁: 黎啦玲玲,我地都拍左拖1個月啦' ]) s+ f# j- V
4 D1 w# c: X1 y1 w0 T+ i1 J
我: 咁你係大陸有冇溝女呀
2 D8 ^" Y6 N1 b5 {7 d* `, S
9 F8 X+ h" w/ v; j3 C3 k阿仁: 緊係冇啦' ~4 X# F6 C: k! j

) i' s" ^' [1 U+ x, k我: 望女仔呢…* n/ N- o+ u8 W/ r9 v0 F7 H! h  t: u

! y% c! P  p; d" p阿仁: 有呀,不過都唔夠你咁靚,我心入面淨係得你咋
8 f/ l0 K& X$ k. T, y" e' \  Q$ l
. w8 G1 M7 ^8 J6 ?# y' t我: 算你啦,點呀,行未呀?
0 m; D8 a1 ~# ?7 t+ Q
' {. U& _5 @" ]0 z- \% c6 B' |& W7點鐘,個天仲未黑,阿仁帶我去到公園,個度又係冇咩人,我地係長椅坐低,佢即刻狂摸我對腳,係咁掃我對白襪,又一路同我kiss, X% H8 n, g3 [1 x

9 j$ y  q4 X+ E3 D* y0 A之後阿仁就好大膽咁伸手入去我校服入面,佢係咁隔住bra搾我大波,又用另一隻手伸入我裙底,扯低我條白色底褲,用手指撩我個西同掃下西毛
* T& ^/ @# e- Q$ Z5 g& ?: K( X# Q* u. f$ L
阿仁: 我扯到頂爆條褲喇# c0 d6 D  T3 J  q* K) P+ z

' a. Y! y2 g. T7 H1 D% ^* U) T" t. O0 e阿仁就除埋條褲同底褲,扲住條撚同我講: I1 J5 p$ _: n3 h
5 b7 l. i8 d& t% W
阿仁: 玲玲,你坐上黎我大脾啦) s& |6 p7 ~3 C' m, `6 b4 `
我之後拉高條裙,就將屎眼對準佢龜頭坐上去,佢條撚插左入我屎眼之後,初初我覺得幾痛,之後我就慢慢上下咁郁個身,佢條撚就係我屎眼度進出好多下,跟住佢仲幫我除埋校服上身件水手服,從後雙手狂搓我對波,仲扯低埋我個白色bra
) ?9 B$ ~3 l) n4 f$ P7 t; J' @! D
插左3分鐘,我已經痛到頂唔順
, f" ~( h9 _% x2 K$ R8 w
4 F, E. V* G, U3 t) ?我: 好…痛….呀……….夠………喇…………., x3 J3 W( f( ~0 Z, k9 R

' q- r, G$ J+ V# K' A% lQ阿仁見我咁痛苦個樣,就抱返起我
$ |( v7 t$ V, N, }' ~: y) @  u2 N. i% K+ U2 R
阿仁: 玲玲,咁你掉返轉個身坐係我上面" X; {6 ]' q# W; H
) P& ~- v! M; [7 Z9 ~" k
我就對住佢咁坐係佢大脾上面,佢就扲住自己條又紅又硬既撚,插左入我個西度,阿仁攬住我條腰猛咁向前插,佢個頭就向前質落我對大波度,係咁食我波餅- o, Y# z( a" m  ^, k: h

, e4 s8 b  S0 i& |6 \! O點知突然間有個男人好大聲咁講
: e$ ^9 d( M( c
6 W$ Y- S1 L6 a* E# n" @男人: 你地做咩呀!
* F/ w: u  y" s8 Q4 e+ R3 b* K7 Y8 {. \' A& b
我地當堂比佢嚇一嚇,望下佢原來係公園看更,個40歲看更係咁眼金金望住我對波,一路好惡咁話; Z# X* A) r# ]( G1 J
' ^4 _2 Q5 E% u6 \8 P: D$ R" w
看更: 你兩個咁夠膽係公園搞野. E: i0 x2 @, {% X  A
6 \. B# Y* I( j( v( u. i
阿仁: 係又點呀?走啦你,返去企門口啦' [2 {! S3 t( l3 g% W/ B2 j
6 U6 S7 f; V) N! @$ Y* S
看更見阿仁咁串,就恐嚇我地
/ d8 d3 j+ j( Y$ h$ Z1 E  Q# \7 v
看更: 我扲個對講機就可以叫人截住你地,打999報警,睇你地點死!
" ?8 g- ]. E+ N' h. Y" G) J5 `" \" k% x6 K
阿仁即時比你嚇到冇聲出,我就想扲返水手服上衣遮住對波,點知個看更埋黎同我講
( U$ p  W( b$ i' {: e$ f- ~0 e7 w" B. a. o0 k1 x
看更: 靚妹,見你都幾大對波,又肯同條仔係度扑野,睇你都係淫架喇,你一係就同我入去廁所,比我執番劑,一係我就報警送你兩個去差館,你自己揀啦!
, w3 m$ _7 n+ Y: v5 H
0 S3 e9 ^) r/ f我望一望阿仁,阿仁都好無奈咁冇聲出,我就同看更講
9 S" s% n7 }2 M7 Z  h# Q, A4 `1 y7 J9 b$ l0 E* |
我: 你係唔報警至好呀!7 R. j8 [" y, z/ Y# E$ \4 b" Z
8 I0 y7 ?9 X1 m$ \% `( G
看更之後就大力拉住我手臂,又拉埋阿仁,一齊入左殘廁,看更一閂埋門,佢就係身上扲住麻繩出黎,就將阿仁綁住. F; y  y& c; F3 t, i' ?/ f! J

$ r! U# r4 |7 B/ w9 X# J0 [. [( _之後個看更行埋黎,我只係著住條白色半截短裙同埋白襪,佢用手攬住我條腰,就係咁用口錫我塊面,又伸條利出黎賴我咀唇,跟住佢見我對波咁大,就忍唔住話
* o) \. z( X4 y. J$ q
% D/ f; {( d' S. v看更: 你條死靚妹咁大對波,真係冇咩點玩過9 M! n# X& d# ?" z! G9 C
: ?$ _1 x0 ^4 A7 h# r, J
佢就即刻雙手大力狂搾我對波,將我對波搓到變型咁滯,佢就啜我兩粒粉紅色乳暈,跟住佢就要我跪係佢面前
( Y2 |. |- f( [: M4 |  t* D+ z( |( g$ s" H. S' u' r* }9 s5 n
看更: 同我用你把淫口,含到我舒舒服服
! J& h& K) M! R* P: b8 W7 ?4 I+ P
4 w/ M% d+ Z( D我就用手扲住佢條撚,含住佢條撚入口,我係口入面用條利轉動,不斷賴佢龜頭,個看更仲用手按住我個頭下下插爆我個口咁,每下個龜頭都頂實我喉嚨,搞到我想嘔咁! n+ k* p# M# d3 b1 x( _$ C

* ~$ C9 k; I" O& m/ l含左3分鐘,佢都忍到未射就扶起我去洗手盆度
/ f" {' {! `2 C! p& z) G1 k
- K3 q* w6 j: S9 c6 a看更: 你捉住洗手盆烏低身,我依家同你玩狗仔式
% }2 ]1 R9 \  p0 j) l5 J' x) }, g5 y0 l1 x2 o; h# k3 ^4 B
我就照樣對住洗手盆烏低個身,看更就拉高我條白色百摺短裙,用手搓下我圓渾既pat pat,跟住佢就拿拿臨插條撚入我屎眼,係咁出力插我後面,我烏低頭望到自己對波都因為地心吸引,搞到搖黎搖去,點知個看更就伸埋對手向前,反手狂搓我對波,佢足足插左我屎眼1分鐘: F% C* ~* d; z' p' J
# ]7 L8 ]- g& T4 b" b
但係佢都未夠喉,佢就要我再跪返低,佢成個人屈曲對腳企係我面前9 ~$ ^4 d7 l" M( _/ ]

, [) Q9 y+ T0 ^! l3 x- S- \看更: 同我用對波夾啦; I9 G/ |' w/ Q/ Y$ s- b$ @+ D* y

7 C' T' K# v* h+ l我就用手托住對波,夾住佢條撚係咁搓,我仲不時將對波夾向中間,幫佢條撚加壓磨擦,看更就好滿足咁由上而下望住我幫佢夾腸,心諗佢實係覺得好開心,可以征服到我呢個學生妹9 g$ u% Z+ v5 u. t  z
0 z* y% u( H; V* G0 f
過多陣,佢就平放我係地下訓低,就將我對腳成M字型,佢就直接插條撚入我個西度,佢瘋狂咁抽插左我幾十下,我比佢插到不停呻吟, Y# U  ?1 o1 O* R1 C8 I

( Q1 P3 {7 E) P8 W" c  n我: 呀…………um…………….啊………………..$ A/ ~( ?7 N! Y

6 r5 b: K- o2 ?終於佢抽返條撚出黎,大聲講7 O" N0 T3 N% v$ d$ S4 D
0 C) }& p3 Y! s) l0 x- M
看更: 擘大口呀!!!
2 M4 ^5 A: M2 [- d! Y; y# f( Q4 |! y0 d5 H, }: j! o" J
我就擘開口,佢跪係我隔離,對住我個口射哂d精入去,我就含住d精係口度冇吞" T3 r7 f" ?! q" {9 P8 d
9 u" J+ |4 E, ?/ o
我地等緊你之後看更就著返衫,又幫阿仁鬆綁,而我又著返好校服,當看更開門之後想施施然走個陣,我就含住d精同佢講: l" {$ e8 T2 I
: p4 M7 p# l8 ~+ V8 W
我: 你想走呀?依家輪到我告你強姦呀!
8 m  U8 P* Y: p" A7 e7 L% K" Y: t0 |1 f* l8 N) K1 p# d! q
看更比我嚇到口窒窒
$ v1 Q! }; J+ C" r: E0 Z
( A, z0 m3 F& b: U/ W; F! y; s  T看更: 邊個信呀?
/ y! q; x2 }8 P! v: H
( J; E& t& J4 @我: 你d精依家係我口入面……….仲有你插過哂我咁多個窿,咪等我報警,睇下個法官信邊個囉!1 S# N7 B2 k5 K+ a# K

( L' y  S* C6 X6 o( x  W阿仁呢個時候就話
% |! _4 A9 [5 W3 _
* B6 j5 A$ R' i  _2 z3 G! x. A阿仁: 仆你臭街,扑我條女?同我扲哂身上d錢出黎
" ?6 _5 X; j4 ~& U$ I! W% W
5 P- N* }4 v; O. a個看更無奈咁扲左1000蚊出黎比阿仁,之後我又話
' I( V; e% R, k
  ?% E  g! w" K& `+ r6 K) P我: 1000蚊咁少?隻手錶呢?
) [& A, n+ r! D# l$ D( S9 O# @" @8 f8 v$ J6 b
阿仁望一望佢隻手錶& j, Y; Z. k6 j; b% x
# K  R# Y* X; ^1 W& C5 }
阿仁: 都唔平喎,都值幾千蚊喎0 }, J$ b9 q; D5 F) u
8 P1 ~, V. _& c- D
阿仁就除埋佢隻錶,我就吐返d精液係個看更面前,之後我地就走左喇
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:03:29 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
good many thx
回復

Irischan 發表於 2020-6-10 05:34:02 | 顯示全部樓層
N cncnkcmcmccmn
回復

william1994 發表於 2020-6-9 08:44:53 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

HELLOBOY159 發表於 2020-6-9 03:39:44 | 顯示全部樓層
Let me see* M; p: M+ ?$ @' }6 B* c8 m/ @
回復

fk99777 發表於 2020-6-9 03:33:25 | 顯示全部樓層
To if go if Mx gn
回復

mcheong 發表於 2020-6-9 01:00:24 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing !!!
回復

cgi 發表於 2020-6-9 00:32:15 | 顯示全部樓層
Thanks thanks
回復

Jay16790 發表於 2020-6-8 12:20:10 | 顯示全部樓層
I can do it haha is
回復

abcdefgh1234 發表於 2020-5-17 19:18:02 | 顯示全部樓層
really great!!!
回復

taksingkcma 發表於 2020-5-14 08:41:20 | 顯示全部樓層
Thank you so much for your kindest sharing衷心感謝樓主大人的無私分享謝謝分享好東西,衷心感謝!!!!!!!!!.
回復

brown 發表於 2020-5-14 06:34:54 | 顯示全部樓層
middle out sg
回復

好彩 發表於 2020-5-14 01:26:26 | 顯示全部樓層
正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正
回復

stson 發表於 2020-5-14 00:56:47 | 顯示全部樓層
The new version of this is
回復

Sunnyfai 發表於 2020-5-13 12:58:44 | 顯示全部樓層
Good.      
回復

dutian1234 發表於 2020-5-10 16:28:50 | 顯示全部樓層
kdkdksjskskdjd
回復

stardemise 發表於 2020-5-10 16:14:58 | 顯示全部樓層
let me see
回復

Alvinteoh 發表於 2020-5-9 06:47:07 | 顯示全部樓層
好色之徒 前途無量
回復

wahjj 發表於 2020-5-9 04:38:00 | 顯示全部樓層
cucuucucucc
回復

sjyllpx 發表於 2020-3-9 23:35:21 | 顯示全部樓層
回復

千奇百怪 發表於 2020-3-2 13:48:49 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復