地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》扑同班淫賤學生妹

匿名網友  發表於 2019-6-22 18:54:13 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
8 V7 p7 c- c6 e! T5 X4 G2 v0 v0 j: t) e! n- @3 \, i
我今年中五,系華富村一間band one既學校度讀書。間學校唔單止幾好,而且仲有好多索女,呢個亦都系我選擇入呢間學校既原因~   L$ @0 p- Z# i% g; f: ]

% Z+ S2 ~0 C6 a) V1 ^0 f) D4 h: H今日放學之後,因為要趕住落操場練籃球,練完波先發覺漏佐D野系課室,好彩我個課室就系自修室,未有快鎖門,於是拿拿聲上番去拿野。
6 ]& j8 ]+ p+ \9 {+ ^$ K
' x8 r) s: {8 h! k5 |入到課室,見到我班其中一個索女系度。叫梁淑燕,長頭發,五尺六寸左右,身材都唔差。平時同都有兩句傾下。 ! e  _0 C) [2 p: N3 e" P, e
" c8 ?6 p! o& |5 ]" u
我行埋去問︰「做乜仲唔走既?」
' N( X; v8 e3 m) [) v$ e/ S9 F& g) P0 Z' J
梁淑燕話︰「唔想返屋企,對住老豆老母盞激氣,又唔知去邊好。」
% Y1 r0 Y% |) h, }* }: r/ r' B$ c0 h" J
0 S) Y, P' C$ `; I) L) h# a我同講︰「橫掂我今晚屋企無人,又就黎考試,一系你上黎溫書丫?」 % b1 I, h5 K& j0 ^

* J2 ~& P" v4 c+ w1 G梁淑燕諗左一陣︰「都好既,不過會唔會有危險架~」講完之後即刻系度陰陰嘴笑。 0 s- |) e$ G: A4 Z

9 w% c# [. g3 x我話︰「你驚呀?~」我知佢既性格,用激將法就一定可以將搞掂。 $ N3 O5 g6 a& d/ V
6 X' Q5 k, E( v8 e
佢果然話︰「你慳D啦,就憑你?上咪上!」咁就中計~ 5 |! ?/ a; H' y7 w

$ ^% v, I% i7 H0 J7 ~; V$ ?" Z' a% Y* P& \1 g5 ]( Z! p
: ~8 w5 J# Z! O7 t4 I

0 I* \7 ?7 h$ p; l""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
- }0 o9 }+ ?' k
7 X% `' Z5 o* \. V. T
5 l% }+ l6 z$ V% U( M上到我屋企都成六點幾,梗系唔會快溫書啦,咪睇陣電視先。咁巖又有姚樂怡呢個大波妹,我咪乘機問︰「你身材有冇佢無正呀?」   Z" p. }: p3 ~2 e& }  \7 ^  w

t& _7 L2 i3 ^1 J4 ]- y梁淑燕話︰「肯定勁過啦!我有34C喎~」 % R3 Q) t4 t1 F

/ P) e& q5 N9 E% Y我心諗︰「正~我最鐘意呢個size」又激下佢先︰「有無呀?夠膽你俾我驗下~」 9 Z8 P' x# C6 o* C

4 R% |- b+ U- Z( ]* s; ]梁淑燕即刻話︰「驗咪驗,咁你咪過黎jar下~」
: E; X, R/ @$ a* [我梗系唔會錯失良機,即刻兩只手一齊jar落去。嘩~手感簡直一流!慢慢‧‧‧好似幾興奮,仲開始呻吟添。我即刻咀佢埋個口度,兩條「利」交纏系一齊。
! ?  R: ~$ Z: a6 `) e$ m
& D( l3 ?7 N, X/ J  _2 i# z見佢咁enjoy,我即刻打蛇隨棍上,隻手伸落個西度。一摸就不得了,唔單止無著pe褲,仲俾我摸到淫水泛濫。梁淑燕既呻吟聲開始大聲︰「嗯‧‧‧呀‧‧好正呀‧‧啊呀‧‧‧」我解開條連身裙後面既拉鏈,身上就只系剩番個bra同條底,系一套淺粉紅色既棉質內衣褲。個bra根本包唔哂對波,有成大半走左出黎。
/ F+ H! J) J: p5 t! \/ P$ B7 Y6 l4 B' I/ Y- ~5 S+ ~
我一邊同佢濕吻,一隻手jar波,另一隻手就插個西。個西d水系流出黎,佢亦都好主動搞我碌野。
* H9 d( t- b$ A1 U0 Z. c/ \8 ]. P; z; C/ ]8 n4 ~, Q6 `
梁淑燕話︰「你碌野‧‧嗯‧‧啊‧‧好粗呀‧‧‧」
+ ~7 U" b, M; `8 V4 p. a  u% c+ Y+ |6 D; _; f7 V" m, ~, M) O9 I- K$ k
我話︰「仲使講" 不過 , 你對波都好正丫~」 + {: X$ S2 @7 q; X2 A$ q8 D
! ?+ i0 S5 f: s7 p. Y9 }$ u
我除左條底,解開埋個bra扣,對波即刻彈出黎。於是我用條三寸不爛之舌舔粒的。已經high到成個人虛脫咁滯。 & N( s; N+ Z, T. ~- }# _( P( p
8 o/ Q( d' J0 }; h+ ?; m
梁淑燕不斷呻吟︰「好q正呀‧‧‧你好勁呀‧‧嗯嗯‧‧‧啊‧‧‧」
+ ?7 V" ^! c7 e1 Y
( b$ n! |# `, V- {2 |# n2 ]- N跟住我俾我碌野佢含,佢既口技都好勁,肯定平時比條仔訓練得多。吹左十分鐘後,費事咁早就出一次,我話︰「我想插入去啦‧‧‧」 ( _7 b9 n! m! I( _) L7 S( b6 ?7 E

2 F" B1 L6 i7 L6 ^! W, J- @. F梁淑燕話︰「今日安全呀,快d啦,我好痕呀~~」 / Z5 j3 ^' E% G5 A" b5 b0 u0 V5 b
* Q; W& \8 W, }3 M4 a
於是我就系後面慢慢插入去,起初都有少少緊,但因為實在好多水,而且又唔系第一次,之後就插得好爽。亦都叫得好大聲︰「啊啊‧‧‧‧你‧‧好勁呀‧‧‧‧插快d‧‧‧深d呀‧‧啊‧‧‧‧啊~~~~~啊~~」 * n+ E6 }# Z. i- J, H" V& E

0 M( ]* U! |5 F( Z& d0 V1 ~. u插佐二十分鐘,我同梁淑燕都開始頂唔順,於是我好快插多幾十下,亦都大叫︰「啊~~~~~~啊呀~~~~啊啊~~~~~~」就到達佐高潮,我亦都將d精射哂系個西入面。
4 e- q  B  a2 M3 f* `% t* t
7 q$ r" P' }+ b4 ]之後我同梁淑燕沖涼,沖干淨個身之後,佢問我︰「你d床上功夫真系好犀利呀,如果可以日日同你撲野就好啦。」真系不折不扣既小淫娃,於是我同講︰「做我條女咪得囉~」佢即刻話︰「好呀~」我心諗︰「真系正~以後有條索既住家菜!」但係我又激下佢︰「咁你唔驚你條仔 阿九周知咩??」佢即刻流露出一副超淫既樣 , 話︰「條傻仔都滿足唔到我....」
9 m& |0 W4 G( i
6 M0 Z" \- o8 {# |5 z4 {. v" f
0 J: ~( b5 n* c  @; a2 {; z2 K* D  R跟住梁淑燕竟然跪低,系咁吹我碌野。「唔系嘛~你又想黎多次?」
6 t8 \  D4 \- C& O- i
, j2 I1 U% o( R3 ^  s  {* ~: b佢話︰「你唔得呀?!」我碌野再次抬頭已經答左佢。今次吹得好落力,又系咁電我,好彩巖巖射完一次,所以吹左好耐我先至發射。清理完之後,梁淑燕帶住好滿足既神情同我攬住一齊進入夢鄉。
回復

wcc2709 發表於 2023-11-9 20:20:11 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

Singjai_2024 發表於 2023-10-26 06:44:26 | 顯示全部樓層
回復

cookiebomber 發表於 2023-9-3 06:03:13 | 顯示全部樓層
thank you so much
回復

johnpoonhk 發表於 2021-1-2 18:25:01 | 顯示全部樓層
雖然短D,但係簡單直接,好故仔!
回復

19920 發表於 2020-12-13 06:12:50 | 顯示全部樓層
Great story!!
回復

Chrischan2383 發表於 2020-12-6 12:07:14 | 顯示全部樓層
Thx for share
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:02:50 | 顯示全部樓層
thx very ggod
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:00:42 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

TCR 發表於 2020-6-19 02:54:09 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Mos 發表於 2020-6-18 22:20:52 | 顯示全部樓層
See see see see
回復

hei63400110 發表於 2020-6-18 22:11:39 | 顯示全部樓層
回復

chh1211 發表於 2020-6-15 15:17:50 | 顯示全部樓層
ccwsscxxxw
回復

Cola 發表於 2020-6-15 13:55:28 | 顯示全部樓層
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 13:25:02 | 顯示全部樓層
Nice nice story
回復

mtr0066 發表於 2020-6-14 05:38:32 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

AnsCoffindance 發表於 2020-6-13 09:54:23 | 顯示全部樓層
一定好好睇
回復

aaapk 發表於 2020-6-10 13:08:38 | 顯示全部樓層
雙妹雙飛 一齊等阿sir教教你哋
回復

blademaster88 發表於 2020-6-10 12:07:30 | 顯示全部樓層
thanks oso much
回復

meganekko 發表於 2020-6-10 11:08:15 | 顯示全部樓層
let me see see
回復

abcdzzz 發表於 2020-6-10 00:10:20 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復