地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》扑同班淫賤學生妹

匿名網友  發表於 2019-6-22 18:54:13 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
8 _& `" H& V* K: ?1 y  Z0 ^) Z$ H4 K  Q" b# x: z1 U
我今年中五,系華富村一間band one既學校度讀書。間學校唔單止幾好,而且仲有好多索女,呢個亦都系我選擇入呢間學校既原因~
. d# P- C# U7 u% {
! b0 C9 H2 R( d" }今日放學之後,因為要趕住落操場練籃球,練完波先發覺漏佐D野系課室,好彩我個課室就系自修室,未有快鎖門,於是拿拿聲上番去拿野。
5 z1 @$ P3 J7 J/ g& E
5 Y% j  n: ^# j3 m' T7 c9 N入到課室,見到我班其中一個索女系度。叫梁淑燕,長頭發,五尺六寸左右,身材都唔差。平時同都有兩句傾下。
: B7 o. b# c2 v9 k. l
3 E- m3 B3 k: m2 s; M; O1 Z- y0 E$ U我行埋去問︰「做乜仲唔走既?」
# [5 q: n6 E" V5 g$ k) I1 k2 `- S, q7 T) d! D7 I9 K
梁淑燕話︰「唔想返屋企,對住老豆老母盞激氣,又唔知去邊好。」   H% |  s( x5 g1 c8 j$ s  I* {

: x% M8 _( S1 a3 @我同講︰「橫掂我今晚屋企無人,又就黎考試,一系你上黎溫書丫?」 ( p  E. ?. F: i) Y) k* u, k" y# O1 g
8 J& T, ?# {% y9 f2 [
梁淑燕諗左一陣︰「都好既,不過會唔會有危險架~」講完之後即刻系度陰陰嘴笑。 # c- L# L9 M; H' r2 I, B

5 {% \+ J' _9 r9 p9 \我話︰「你驚呀?~」我知佢既性格,用激將法就一定可以將搞掂。
  j! ?* a9 s4 o1 r3 a8 Q, k* N/ C! J; y: `- {9 Y$ ]8 R
佢果然話︰「你慳D啦,就憑你?上咪上!」咁就中計~
0 Z  X" N( I& y- R, \. R
' Q8 Z% v7 E- m# X: h, C
. A6 }+ }  O1 [1 k, y- E
( E* c& K) F4 Z, r8 d- n8 I7 ]7 `
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""3 {/ C! l6 s% Q, N6 D) X( ]
0 f( M2 }) F6 _& i2 h. H" \
, v7 g" r: S9 x  T( ?
上到我屋企都成六點幾,梗系唔會快溫書啦,咪睇陣電視先。咁巖又有姚樂怡呢個大波妹,我咪乘機問︰「你身材有冇佢無正呀?」 ; s' A, b: M: ~  h

" r" [8 L% s  u6 q$ e( z  u; c0 _梁淑燕話︰「肯定勁過啦!我有34C喎~」 1 D9 T9 W+ `1 c  b

8 H$ z( ~6 y$ _# W4 z- S# z我心諗︰「正~我最鐘意呢個size」又激下佢先︰「有無呀?夠膽你俾我驗下~」 : R3 g* p& l" b  n3 S- O6 W

- |" a+ k& ]& ^* Y% m6 P) A, y2 h; e梁淑燕即刻話︰「驗咪驗,咁你咪過黎jar下~」
3 e% j0 }: A, n1 S/ l0 }# [0 o我梗系唔會錯失良機,即刻兩只手一齊jar落去。嘩~手感簡直一流!慢慢‧‧‧好似幾興奮,仲開始呻吟添。我即刻咀佢埋個口度,兩條「利」交纏系一齊。
2 n- ]* u/ I' f1 g+ R
3 b/ e7 ~8 o: S5 J- P) I見佢咁enjoy,我即刻打蛇隨棍上,隻手伸落個西度。一摸就不得了,唔單止無著pe褲,仲俾我摸到淫水泛濫。梁淑燕既呻吟聲開始大聲︰「嗯‧‧‧呀‧‧好正呀‧‧啊呀‧‧‧」我解開條連身裙後面既拉鏈,身上就只系剩番個bra同條底,系一套淺粉紅色既棉質內衣褲。個bra根本包唔哂對波,有成大半走左出黎。
1 h4 @3 K" H9 y8 n" M  r+ Z7 z' Y* p7 Y! O! ~
我一邊同佢濕吻,一隻手jar波,另一隻手就插個西。個西d水系流出黎,佢亦都好主動搞我碌野。 4 H; Q. q# i! k+ ]8 ~9 F
1 s9 @" c/ [1 y, K7 X0 D6 l
梁淑燕話︰「你碌野‧‧嗯‧‧啊‧‧好粗呀‧‧‧」
& a" O! p5 V  k: S3 {0 m! U6 L% D% L
4 F6 `* C/ I) A7 [" \我話︰「仲使講" 不過 , 你對波都好正丫~」 $ I5 y# e5 V$ E
* X4 m; P& {( ?- H- M9 o- Y4 u
我除左條底,解開埋個bra扣,對波即刻彈出黎。於是我用條三寸不爛之舌舔粒的。已經high到成個人虛脫咁滯。 2 Z9 ], H: ?! P4 |( i% S( b

. Y* x3 }& i7 A3 t梁淑燕不斷呻吟︰「好q正呀‧‧‧你好勁呀‧‧嗯嗯‧‧‧啊‧‧‧」 1 T% w1 A) O* e9 R

. \3 E: g& @+ ~& J! u跟住我俾我碌野佢含,佢既口技都好勁,肯定平時比條仔訓練得多。吹左十分鐘後,費事咁早就出一次,我話︰「我想插入去啦‧‧‧」 $ E( x  Q, g- D) d1 \) {0 h3 F

" a# E: c# u1 s- m梁淑燕話︰「今日安全呀,快d啦,我好痕呀~~」 8 d: B- T3 ^" l) s9 u) M7 u: s5 e

3 R0 v9 w! u+ u2 @3 B$ Q" d; ^6 M於是我就系後面慢慢插入去,起初都有少少緊,但因為實在好多水,而且又唔系第一次,之後就插得好爽。亦都叫得好大聲︰「啊啊‧‧‧‧你‧‧好勁呀‧‧‧‧插快d‧‧‧深d呀‧‧啊‧‧‧‧啊~~~~~啊~~」 ' D/ m: _4 Q0 x+ S5 X9 j

+ e# }1 a  j$ q5 @2 f8 Z  u插佐二十分鐘,我同梁淑燕都開始頂唔順,於是我好快插多幾十下,亦都大叫︰「啊~~~~~~啊呀~~~~啊啊~~~~~~」就到達佐高潮,我亦都將d精射哂系個西入面。 ! N. n& U& V" Z; ~3 w

! j* C3 b9 X& G之後我同梁淑燕沖涼,沖干淨個身之後,佢問我︰「你d床上功夫真系好犀利呀,如果可以日日同你撲野就好啦。」真系不折不扣既小淫娃,於是我同講︰「做我條女咪得囉~」佢即刻話︰「好呀~」我心諗︰「真系正~以後有條索既住家菜!」但係我又激下佢︰「咁你唔驚你條仔 阿九周知咩??」佢即刻流露出一副超淫既樣 , 話︰「條傻仔都滿足唔到我....」% V3 n4 m- m: E- A3 E/ u& O
; I4 P2 h! ~: d& n4 `

& \5 g$ S9 F% h跟住梁淑燕竟然跪低,系咁吹我碌野。「唔系嘛~你又想黎多次?」
" E* C& j% S4 i  @  [' A5 ~3 L7 p' Y* y: {. A& [
佢話︰「你唔得呀?!」我碌野再次抬頭已經答左佢。今次吹得好落力,又系咁電我,好彩巖巖射完一次,所以吹左好耐我先至發射。清理完之後,梁淑燕帶住好滿足既神情同我攬住一齊進入夢鄉。
回復

wcc2709 發表於 2023-11-9 20:20:11 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

Singjai_2024 發表於 2023-10-26 06:44:26 | 顯示全部樓層
回復

cookiebomber 發表於 2023-9-3 06:03:13 | 顯示全部樓層
thank you so much
回復

johnpoonhk 發表於 2021-1-2 18:25:01 | 顯示全部樓層
雖然短D,但係簡單直接,好故仔!
回復

19920 發表於 2020-12-13 06:12:50 | 顯示全部樓層
Great story!!
回復

Chrischan2383 發表於 2020-12-6 12:07:14 | 顯示全部樓層
Thx for share
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:02:50 | 顯示全部樓層
thx very ggod
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:00:42 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

TCR 發表於 2020-6-19 02:54:09 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Mos 發表於 2020-6-18 22:20:52 | 顯示全部樓層
See see see see
回復

hei63400110 發表於 2020-6-18 22:11:39 | 顯示全部樓層
回復

chh1211 發表於 2020-6-15 15:17:50 | 顯示全部樓層
ccwsscxxxw
回復

Cola 發表於 2020-6-15 13:55:28 | 顯示全部樓層
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 13:25:02 | 顯示全部樓層
Nice nice story
回復

mtr0066 發表於 2020-6-14 05:38:32 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

AnsCoffindance 發表於 2020-6-13 09:54:23 | 顯示全部樓層
一定好好睇
回復

aaapk 發表於 2020-6-10 13:08:38 | 顯示全部樓層
雙妹雙飛 一齊等阿sir教教你哋
回復

blademaster88 發表於 2020-6-10 12:07:30 | 顯示全部樓層
thanks oso much
回復

meganekko 發表於 2020-6-10 11:08:15 | 顯示全部樓層
let me see see
回復

abcdzzz 發表於 2020-6-10 00:10:20 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復