地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》淫賤學生妹嘅故事(上)

admin 發表於 2019-6-22 18:51:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
【重甜慎入】《香港學生妹甜故合集》(本系列純屬虛構): 淫賤學生妹嘅故事(上)
/ B3 s& @& V2 v0 o4 o4 e '.jpg ) }# i# l0 ?0 ]' M" |# K6 K8 y

# ~5 \! A- S3 K2 {5 j* |大家好,我個名叫鍾穎虹,英文名叫ANGELA,我本來係孤兒,後尾比UNCLE收養左- ?) M' g0 D" t% N# W% {% t4 S" Y
今年18歲,三圍係34D - 23 -34
3 H- y5 h% X" \. t+ g4 c我性格好OPEN架,對性亦都有一定既需求3 h& p  x7 @# e
你地可能會咁諗:咁咪即係姣婆一個?
& R  c2 {& D4 u4 A/ h8 {% l+ O冇錯,我認我係姣,有邊個女仔唔姣?我只不過係比一般既女仔有多少少對性既需求姐6 J5 W3 T1 t3 {* I! e
講到姣,我個FD 董慈恩(英文名MAGGIE)咪仲姣,扑少一日野都會死咁- y4 U- H! V* x

* e: J' L! U2 @/ N
, ~, F# n% F' y% z1 q$ MVOL.11 w% X2 j) X4 L: L: t
唉,成個暑假流流長都唔知有咩做好,得閒無聊就玩MSN
. p  U! [' j1 m, e; A: t! [個系又冇人扑下,點算好呢: x$ @$ [, F& x2 ?) w
咦,PETER MSN叫我喎
, j3 g' e1 A% O, G: Y; m『ANGELA,你得唔得閒?』
  z. M; e4 V1 l/ d# o4 f1 {6 v『得閒牙,仲好無聊TIM』
  c$ P+ j/ v: T" w5 f( z『咁就岩LA..我條女岩岩番左大陸SHOPPING..我碌野好痕..谷住谷住,你可唔可以幫下我?』+ s: L/ |9 Q& J2 Y' i; B, h& ~. W
『咁你想我點幫你?』( l7 U* q/ _: t2 [0 `( p8 l, ~
『我地玩SEX PHONE丫』
  o: {1 V4 K/ r5 l) L好,咁岩本小姐又無聊,就同你玩下( C" I. L6 B8 k; Y  \
RINGRINGRING~~  x" G4 P+ h8 l& D9 m
『八婆,快D除衫比我出火』
: ?  R! J  Y* {% U% c5 S- l. |嘩..乜你個PETER咁侯禽
4 V9 p6 E4 D4 p2 i5 Q% }5 c『唔好啦..你幫我奶下個系先啦..好耐冇人掂過佢LA』5 f/ f1 \5 P3 S- h% x
呢個時侯我已經將隻手指係我個系附近係咁撩3 ], l/ ~/ I3 E. A: f2 C
『好LA差唔多LA..我要坐你上面比你UN~~』3 W) ?3 v. \2 s
回復

doppy2 發表於 2019-6-24 09:38:30 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks for sharing
回復

123wingwing 發表於 2020-11-10 13:23:48 | 顯示全部樓層
thank for sharing
回復

blingbling 發表於 2021-6-2 01:09:01 | 顯示全部樓層
Thank you
回復