地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》淫賤學生妹嘅故事(下)

匿名網友  發表於 2019-6-22 18:50:14 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
【重甜慎入】《香港學生妹甜故合集》(本系列純屬虛構): 淫賤學生妹嘅故事(下)( \: I6 O) s( Y) v: m+ m& @/ q
學生妹4.jpg * J$ r$ l' e3 q8 G

$ B5 ]; \% B" n1 t. w" IVOL.24 l9 I' x( k  A, h5 y& {- p" a
就係咁我坐下老闆度UN左一陣...D西水就流到老闆成腿都係
) M! J: ~- J: k$ D『死姣婆咁多西水..好!比D勁既你嘆!』6 E/ j% K6 \8 M3 O6 }8 p
老闆一野抱起左我,摟到我實一實,之後加快速度係咁插我  N& C; ]! o% ?% T( L2 d% k5 t
佢滿插一下都頂到我個系盡晒,好似想插爆我個系咁
' A. {' s; u& `7 @$ q( p對34D係佢多毛GE心口度係咁磨,兩粒LIN頭硬晒,但係咁樣我仲HIGH/ w( G: c1 N6 P" H1 z! y8 ^
佢維持呢個動作插左我3百幾下,D系水已經流左好多出黎
7 a  e6 [+ n1 [5 D2 s, M; u) d/ g3 O『就得喇...就射..射得喇..等我射晒落你個臭系度!』
- {( O( g# L, Q, t『唔好丫~~啊~~啊~~嗯~~我唔想有BB丫~~啊』5 d6 Q' o- I* F$ y/ Q& l
『咁你想我射落你邊度?快D諗,唔係就黎唔切!』
% m5 c4 A/ w/ U$ a『射落我個口度丫~啊~~我好想吞精丫~~啊~』& U7 r1 l0 P4 E6 j! X1 ]( s
其實呢個係一個錯誤既決定
: \. G4 B8 @5 k3 ?7 [6 `7 a+ T
回復

starfish88 發表於 2019-6-22 19:31:32 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thank u 4 sharing
回復

panzer091277225 發表於 2019-6-22 19:45:19 | 顯示全部樓層
[戀愛脳 (みずゆき)][是吃呢、還是被吃?2]
回復

Cctvb55 發表於 2019-6-22 20:08:26 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

愛我還是他 發表於 2019-6-22 21:00:53 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

hkcaptainas 發表於 2019-6-22 21:38:13 | 顯示全部樓層
Thanks for the update and
回復

able 發表於 2019-6-22 21:38:15 | 顯示全部樓層
Aaaaaaaaaa
回復

Gozita 發表於 2019-6-22 21:41:48 | 顯示全部樓層
i want to see more
回復

wilson-1987 發表於 2019-6-22 21:45:10 | 顯示全部樓層
$ Z2 C* F2 s3 j
Thank for sharing
回復

ifocusfive 發表於 2019-6-22 21:54:43 | 顯示全部樓層
let me see more
回復

sanfordlu 發表於 2019-6-22 21:55:14 | 顯示全部樓層

+ p7 l7 F* R# j% z9 z# P! athanks for sharing
回復

Chachachatapee 發表於 2019-6-22 21:56:03 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

MrJackySum 發表於 2019-6-22 22:20:59 | 顯示全部樓層
正呀~~~~~~~
3 O& I; W7 V* E- v: D! gGOOD~~~~~~~~~
回復

jimmyjai 發表於 2019-6-22 23:17:17 | 顯示全部樓層
thanks 4 sharing
回復

Housejj 發表於 2019-6-22 23:38:38 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

ppap1234ppap 發表於 2019-6-22 23:56:31 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

katrina 發表於 2019-6-23 00:12:23 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccc
回復

Tommycmh 發表於 2019-6-23 00:19:08 | 顯示全部樓層
Cccccccccc
回復

rdcwk 發表於 2019-6-23 00:30:20 | 顯示全部樓層
Thank you very much.
回復

minimmii 發表於 2019-6-23 00:46:43 | 顯示全部樓層
Gghhggggghh
回復