地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校保健室強姦女學生 #1

Hero2020 發表於 2023-6-17 13:41:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
本帖最後由 Hero2020 於 2023-6-17 01:51 PM 編輯 5 A5 ?6 _- q2 ~3 w( A1 U, S8 e) s

, g* G; E5 }8 `) w) D我叫呀傺3 ?5 a9 e) v7 d2 T# @2 n" S
多年前同人入屋爆格8 C' P. k% ]( e( ^4 ]% V& R
咁啱個學生妹放學返屋企. B$ k" e  x( |" {
我拍檔用膠紙封住佢個口
0 K. T. i/ K7 f" r! i. _$ a我一入到去
9 q0 E8 F0 e! ?& f& R& d見到佢 披亂嘅頭髮 衣衫不整嘅校服
3 V! i. f$ N! Q" A9 [  I4 R0 {" b" }* A3 {1 F4 O
我色心起左
/ V  G2 y' I/ F; u9 h' H我推佢去床邊 Petpet對我- i7 T0 d% S( k* A5 s+ _
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底' `2 _, t3 O# t1 {9 F
細路係佢條罅 摩擦左5/6下
- s9 _& M0 p0 u, v4 o  K2 J有長驅直入  8 o! `* W0 [) k/ K. o
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
9 g! K7 e2 y0 H0 C6 C  |% Y' w我冇理到佢 每一下都好入3 {4 N* @% M# t" T- i* S
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
& n! \' U+ Y, B% l- [& j+ @雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
5 I8 f& l( P. \. z. K4 n& [; x- H前後前後 推到張床都節節聲2 o# {% S  S6 |+ w
唔知係咪太緊張5 O& h+ B0 y, n" R* K
插咗四分鐘都未射2 ?9 b( d( R7 t' b& Q% B
個學生妹都喘曬氣/喊住/ D0 P# {& S. I  }" c2 {+ F4 T
我推佢去床邊 Petpet對我/ |1 A' ^- }" n+ i
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底
* W! g, l) V/ z" ~6 O( S, z細路係佢條罅 摩擦左5/6下
5 S) v- |* s- A8 Q( e有長驅直入  
( A9 Z- z9 Q7 ~" t  G- v個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫" y/ @2 q1 z+ s5 ?& V6 k
我冇理到佢 每一下都好入) i; g$ H1 S/ t0 ]( G
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦, z& B4 W: ~. F2 ^
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁( M! ]% L4 P5 W' g
前後前後 推到張床都節節聲
% a/ y" E' ?8 k1 L唔知係咪太緊張( w# f+ t# Y5 v9 B
插咗四分鐘都未射
6 ^& ?" }/ E; ~6 h) |個學生妹都喘曬氣/喊住; ~3 a. H4 q' g
我推佢去床邊 Petpet對我
# J. s( u1 d2 A, |我揭開條校裙  拉低佢條白色底底; [3 w# K1 v/ `4 q
細路係佢條罅 摩擦左5/6下- d1 v( k* B7 t' |+ u) Q2 A& o
有長驅直入  % d& ?4 V3 M; Q$ y. G
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
( T, `0 ^/ a: R! G我冇理到佢 每一下都好入
5 \- M0 b. [4 n" e好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦% j. N3 d/ h0 Z0 H+ w- w
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
# l: G$ Z3 h/ h5 |* q' b9 C0 F前後前後 推到張床都節節聲
0 o/ \: b: H! B1 u唔知係咪太緊張
1 ^  T2 Z3 n+ U插咗四分鐘都未射
  j& u; h$ q( z個學生妹都喘曬氣/喊住。   待續
回復

uk106 發表於 2023-10-16 11:26:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Good story let me see
回復